اس 300 سخنگوی وزارت خارجه روسیه را برکنار کرد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4134 بار
سپاس‌های دریافتی: 2138 بار

Re: اس 300 سخنگوی وزارت خارجه روسیه را برکنار کرد

پست توسط interceptor »

این اتفاق اگه هم درست باشه ثابت نمی کنه که پدافند آمریکا بهترین در دنیا نیست.
اگه آمریکا بخواد پدافند روسیه رو به چالش بکشه آن وقت ضعف بیشتر روسها رو خواهیم دید.
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

پس این اتفاق چیو ثابت میکنه؟ چه گندی از این بالاتر که و زمان اوج تنش بین رابطه دو کشور، بمب افکن بیاد تو آسمونشونو بدون شناسایی هم یه مانووری بده و بره!؟

فعلا که همین پدافند ضعیف روسها بود که F-117 رو برای اولین بار کشید پایین. الانم که رادار سه بعدی در اختیار داره دیگه رادار گریزی ارزش چندانی برای روسیه نداره!

اگه غیر اینه،میشه بفرمایین این آمریکای قوی شما چطوری میخواد پدافند روسیه رو به چالش! بکشه؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

interceptor نوشته شده:این اتفاق اگه هم درست باشه ثابت نمی کنه که پدافند آمریکا بهترین در دنیا نیست.
اگه آمریکا بخواد پدافند روسیه رو به چالش بکشه آن وقت ضعف بیشتر روسها رو خواهیم دید.

در این که این قضه درسته که شکی نیست ، یک تحقیقی بفرمایید متوجه میشید .
اما در مورد اینکه پدافند آمریکا بهترین در دنیاست ، میشه بفرمایید چطور آمریکا با سیستم پاتریوتی کپی شده از S-300P که حتی آخرین مدلش هم نصف توانایی های پدافندی S-400 و S-300PMU-2 رو داره شده بهترین پدافند دنیا !؟ خیلی از سیستمهای پدافندی آمریکایی و غربی فعلی از روی سیستمهای شوروی مثل Shilka و ... ساخته شده اند و خود غربی ها هم میدونند که در پدافند زمینی روسیه فوق العاده قویه (البته این باز به بحث دکترینها بر میگرده ، آمریکا اساسا مایل به ایجاد پدافند هواپایه بود و روسیه به پدافند زمین پایه متمایل بود)
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط interceptor »

سلام رفقا
آمریکای من؟؟؟هان؟؟؟؟
پدافند روسیه که توی جنگ گرجستان-روسیه کارایی خودش رو خوب ثابت کرد. کسی نگفت که پدافند روس ها ضعیفه ولی بعیده به آمریکا برسه. بعدش پاتریوت مشکل داره همه می دونن. دلیلی به توضیح نیست اما سیستم های پدافندی دیگری هم آمریکا داره. پاتریوت دارای عملکرد خودکاری هست که اگه روسیه کل دانش شرکت هاش رو جمع بکنه نمی تونه مثل اون با عملکرد کاملن خودکار بسازه.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

دیگه اصل کاری پاتریوته ، وقتی این کارایی نداشته باشه میخوان با Avenger از حریم هوایی دفاع کنند !؟
چیزی که واضحه اینه که پاتریوت نسبت به مدلهای پیشرفته ی اس-300 و اس-400 اصلا در سطحی نیست که حرف بزنه .

جان.اف.کندی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط interceptor »

جناب cheka تصویر
مشکل اینجاست شما تصور می کنید روسیه قویترین نیروی زمینی(و به تبع قویترین صنایع دفاعی در حوزه زمینی) و آمریکا قویترین نیروی هوایی(و قویترین صنایع دفاعی زمینی) رو داره و بس.
اما یه ابرقدرت باید در تمام رده ها بهترین باشه وگرنه به اون نمیگن ابرقدرت و آمریکا که خود روسیه قبول داره ابرقدرته دیگه براش اینقدر تره خورد نمی کردن. توی نیروی زمینی هم ابرقدرته.
شما فرمودید آمریکا از روی اس-300 و 400 کپی کرده. میشه مدرک تون رو ارایه بدید شاید من اشتباه کنم!

توی پدافند هم همینطور. حالا به قول شما توی هواپایه ولی چه فرقی می کنه.مهم اینه هیچ پرنده ای نمی تونه امنیت اون کشور رو تضعیف کنه.
یعنی شما نمی دونید بیشتر موشک های هوا به زمین ساخت آمریکا بردی بیشتر از بهترین رادار سامانه های سام و غیر سام دارن. کافیه چند تا جنگنده با چند تا موشک هوا به زمین(مثل ماوریک و نمونه های لیزری جدیدتر) به اون ها حمله کنه تا قبل از اون که جنگنده ها به برد رادار سام برسن موشک سامانه های سام رو نابود کنه. حالا شاید یکی دو تا جنگنده هم این وسط ساقط بشه ولی کل سامانه های سام نابود میشه. همیشه اینو بدونید قاتل سامانه های زمینی و دریایی فقط نیرو هواییه.
اگه کشور ما هم بجای سرمایه گذاری در هر دو بخش پدافند زمین پایه و هواپایه فقط روی زمین پایه متمرکز بشه فاتحه هممون خونده است و بد سرنوشتی در انتظار ماست!
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

دوست عزیز بجای مشکل یابی بنده برین یکم در مورد توانایی های دفاعی دو طرف تحقیق بفرمایید ، نیروی زمینی آمریکا هم خوبه اما بنظر من نیروی زمینی روسیه پیشرفته تر و مجهزتره چون روسیه و شوروی همیشه روی این نیرو به عنوان بخش اصلی ارتش تمرکز داشته اند که نتیجه اش هم شده بزرگترین نیروی زمینی جهان (این رو آمار هم نشون میده) ، برعکس این قضیه غربه ، آمریکا و ... بشدت روی نیروی هوایی تمرکز دارند و بهمین دلیل بهترین نیروهای هوایی دنیا رو دارند اما این مثلا دلیل نمیشه که روسیه نیروی هواییش ضعیفه ، این مقایسه ها نسبیه .
در مورد مهندسی معکوس آمریکایی ها از روی اس-300پی هم قضیه ی خرید مخفیانه ی چند دستگاه S-300PMU-1 از بلاروس توسط آمریکا در سال 1993 خودش بخوبی نشان دهنده ی قضایاست
[External Link Removed for Guests]
در زمینه ی پدافند هوایی ، البته فکر کنم اصطلاح پدافند هوایی رو بیشتر در مورد پدافند زمین پایه بکار میروند ، اما اینکه شما میگین هیچ پرنده ای نمیتونه امنیت ایالات متحده رو تضعیف کنه که بنده نمونه ی بارز نقض حریم هوایی آمریکا توسط بمب افکن روسی رو براتون گفتم .
در کل در بحث پدافندی بنظر من همانطور که روسیه و آمریکا یک زمینه رو بعنوان سرمایه گذاری تخصصی انتخاب کردند ، ما هم باید روی یک زمینه تمرکز کنیم ، یا هواپایه یا زمین پایه که با توجه به شرایط موجود و عقب ماندگی ما در صنایع هوایی ، سرمایه گذاری در پدافند زمین پایه به صرفه تر و موثرتره

جان.اف.کندی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط interceptor »

قابل توجه آقایان Cheka و MeTaNov تصویر

همچنان که گفتم تجهیزات پدافندی آمریکا در دنیا برتر است. اطلاعات بیشتر: http://www.centralclubs.com/topic-t74937.html
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

پدافند های لیزری در مقابل نسل آینده موشکها هیچ حرفی واسه گفتن ندارن.
البته مشخصه که روسیه و چند کشور دیگه هم به این علم دسترسی دارنو دارن روش کار میکنن و آمریکا در این زمینه(و خیلی زمینه های دیگه) یکه تاز نیست.

ضمنا، اسم بنده MeTaNov نیست، MeTaNa هست. لطفا بیشتر دقت بفرمایین.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
یک چیزی برای من همیشه سوال بوده و اون هم اینکه چرا هیچ وقت روسها نتونستند SR-71 رو ساقط کنند؟
در ضمن پدافند لیزری هم تا رسیدن به یک وضعیت عملیاتی راه بسیاری در پیش دارد.
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

جناب Interceptor

لطفا در مورد سیستمهای عملیاتی بحث بفرمایید وگرنه من هم میتونم از همین الان سیستم S-500 رو مقایسه کنم ! این سیستم هنوز به بهره برداری نرسیده و اینکه اصلا قدرت ضد هواپیماهای بزرگ مثل بمب افکن و ... رو داره یا نه خودش جای سواله .

Typhoon عزیز

SR-71 اولین هواپیمای ساخته شده با معیارهای مخفی کاری (Stealth) بود طبیعتا در اون زمان هنوز رادارهای متناسب ساخته نشده بودند ، در ثانی سرعت بالای این هواپیما عملا رهگیری هواپایه رو غیرممکن میکرد ، هرچند این طرح انقدر بازنشسته و بازراه اندازی شد که آخر معلوم نشد اصلا چندتا پرواز انجام داده .

جان.اف.کندی
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”