درخواست از دوستانی که ماهنامه جنگ افزار رو می خونند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

Re: درخواست از دوستانی که ماهنامه جنگ افزار رو می خونند

پست توسط MeTaNa »

اینطور که معلومه منبع اصلی شما شبکه دیسکاوری هست.

معرفی AK-47 هم تو اون شبکه یجور تبلیغات منفی به نظرم. شما الان به هر کی بگی کلاشنیکف زود به یاد یه اسلحه با بدنه چبی به اسم AK-47 میوفته. خیلیا نمیدونن که الان دیگه دوره AK-101 هست. اینا باعث میشن مردم فکر کنن که روسها چقد عقبن که هنوز AK-47 استفاده میکنن!

T-34 هم دیگه حرفی برای گفتن نذاشت. با همون تبلیغات ها کاری کردن که همه فک کنن T-34 در مقابل تانکای آلمانی اهن پاره بودن. اما T-34 انقلابی تو قسمت تحرک تانکها بود. درسته ضعیفتر بود. اما چیزی که الان خیلیا فکر میکنن نیست.

دلیل نمیشه چون دو تکنولوژی همزمان اومدن باهم قابل مقایسه باشن. مثل اینه که فلان تانک رو با فلا بمب افکن مقایسه کنید!!!! عجیبه.

اگه 5 م م زیاد تاثیر نداشت مگه روسها دیوونه هستن که بخاطر 5 م م ناقابل خرج بیشتری کنن؟
T-90 فاقد تجربه رزمی؟ پس جنگ چچن یه شوخی بود؟

فک نکنم که MiG-21 با F-14 باهم قابل مقایسه باشن.
T-72 مدل صادراتی هم فک نکنم با چلنجر یا M1A1 زیاد قابل مقایسه باشن.

بیشتر بودن قیمت دلیل به برتری اون نیست. چون اصلا پول روسیه با پول امریکا قابل مقایسه نیست.

به هر حال از زحمات شما قدردانی میکنم. اما خوب شما نظر خواستین، منم یه انتقاد کردم.

ببخشید مطالبم شبیه مطالب cheka شد. پون وقتی پستو فرستادم فهمیدم که cheka هم جوابداده.
با سپاس...
آخرین ويرايش توسط 1 on MeTaNa, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام به همه
اولا بگم که ممنونم از همه به خاطر اضهار نظرهاشون. این داستان غربی و شرقی و طرفداری از یک سیستم داستان جدیدی در جنگ افزار نیست و شما دوستان مطمئن باشید من حتما این نظرات شما رو منتقل می کنم. اما یک چند نکته:
اولا که مستند دیسکاوری به هیچ عنوان منبع من نیست. دوم اینکه در همون مستند گفته میشه که نسلهای جدید AK اکنون وارد خدمت شدند و بدلیل مکانیزم قابل اعتماد و سادگی این سلاح هنوز هم مورد اعتماد است و در خدمت است. AK101 هم از نظر مکانیزم اصلی تفاوتی با AK47 ندارد.
در مورد توپ آبرامز در مدل M1 از توپ 105 میلی متری انگلیسی L7 استفاده می کرد که در اون زمان کالیبر استاندارد ناتو بود. که بعدا به 120 ارتقاء پیدا کرد و چیفتن و لئوپارد 2 و آبرامز M1A1 به توپ 120 مجهز شدند. ببینید بحث من مقایسه صرف F14 و Mig21 نبوده و نیست. بلکه بحث بر سر اینه که در یک زمینه هایی برتری با بلوک غرب بوده و در زمینه هایی با بلوک شرق. در دوره پس از جنگ سرد روسیه به علت مشکلات مالی نتونسته طرح های دفاعی خود رو پیش ببره و بعضی از طرح ها کنسل شدند و بعضی با کندی پیش میرند.
اما در مورد بحث هایند و کبری:
من سوال اینه اگر هایند موفق بود چرا دیگه هلکوپتر دیگر در کلاس اون با عنوان تهاجمی و نفربر طراحی نشد و روسها در زمینه طراحی بالگرد با ساخت کاموف 50 و میل 28 رو آوردند.آیا غیر از این بوده که کارنامه عملیاتی هایند در افغانستان باعث شد که روسها به سمت یک طراحی جدید بروند؟آیا به این علت نبود که طراحان روس بدین نتیجه رسیدند که تحرک بایستی در بالگردها بیشتر شود؟آیا مناسب نبودن میگ 27 برای امر پشتیبانی نزدیک باعث نشد که روسها به سمت طراحی و ساخت سوخوی 25 برن که بیشتر به A10 شبیه است. و در عین حال طراحی جدید و انقلابی روسها در زمینه BMP1 بود که آمریکایی ها و اروپایی ها رو به سمت طراحی و ساخت ام 113 و برادلی و ماردر کشاند. این شلیکای روسی بود که آلمانها رو به سمت ساخت گپارد سوق داد و این تامکت بود که روسها رو به سمت طراحی و ساخت سوخوی 27 و میگ 31 و موشک AA9 کشاند. این یعنی رقابت تسلیحاتی، این یعنی علت پیشرفت فناوری های تسلیحاتی.این یکی از اهداف اصلی ماهنامه جنگ افزاره.
اما من از جناب cheka هم می خوام بیشتر توضیح بدن که منظور شون از تاثیرات سیاسی بر مطالب چیه؟
باز هم از تمام دوستان متشکرم و منتظرم تا نظرات سایر دوستان رو بشنوم
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

ببینید جناب Typhoon

مسلما شما بهتر از هرکسی میدانید که طراحی و ساخت سلاحها و تجهیزات با توجه به دکترینی که یک ارتش برای نبرد تعریف میکنه ، انجام میشه ، اگر شوروی 40 سال پیش هایند رو ساخت بخاطر این بود که در شوروی نیروی زرهی و زمینی حرف اول رو میزد و نیروی هوایی وظیفه ی پشتیبانی (پشتیانی مستقیم یا حمل و نقلی) داشت ، وظیفه ی درگیری با نیروهای زرهی دشمن بطور مستقیم بر عهده ی قوای زرهی شوروی بود ، هایند هم بر همین اساس به عنوان یک هلیکوپتر تهاجمی و پشتیبانی ساخته شد و حتی مقاله ی اول جنگ افزار در توصیف هایند ، این هلیکوپتر رو تهاجمی ترین هلیکوپتر جهان دونست . این نشون میده هایند در هدفی که در ساختش بوده کاملا موفق عمل کرده .
امروز (منظورم دهه ی اخیر) استراتژی روسیه اینطور شده که بخشی از وظیفه ی ضد تانک بر عهده ی نیروی هوایی گذاشه بشه ، بر همین اساس ما شاهد جنگنده ی تخصصی ضد تانک (Su-25T) و هلیکوپتر ضد تانک (Mi-28 و Ka-50) هستیم اما وظیفه ی تهاجمی که بر دوش هایند گذاشته شده هنوز سرجاشه و ما میبینیم که حتی تا امروز (که هلیکوپترهای جدیدی که اشاره کردید توسعه داده شده) هم روسیه یک روز از استفاده از این هلیکوپتر دست برنداشته و سابقه ی 40 ساله ی هایند خودش نشانه ی موفقیت این هلیکوپتره . (البته طراحی سوخو-25 با A-10 تفاوت زیادی داره اما نقش هر دو یکسان است)

در کل با حرفتان در مورد جنگ تسلیحاتی کاملا موافقم اما باید به قضاوت عادلانه بین تسلیحات دو طرف هم توجه شود .

در مورد تاثیرات سیاست بر مطالب این ماهنامه هم بنده فقط به عنوان یک خواننده احساس کردم مطالب این ماهنامه در یکی دو سال اخیر و با مسایل پیش آمده بین روابط نظامی روسیه و ایران ، بطور کامل به تعریف و تمجید از تکنولوژی غربی روی آورده . (البته این نظر شخصی بنده است)
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

با سلام
من هرماهه ماهنامه جنگ افزار رو میخرم و از همینجا به شما و دیگر همکارانتون خسته نباشید و تبریک میگم. من در زمان شرکت در بحثهای نظامی از دانسته هایی که از مجله جنگ افزار یادگرفتم استفاده میکنم (مثل دلایلی که اسرائیل نمیتونه در زمان کنونی به ایران حمله کنه)
به نظر من تنها عیب کنونی مجله توجه کم به دستاوردهای ایران در حوزه ساخت سلاح و عدم توجه به برطرف کردن ابهامات پیرامون آنهاست.
الان ابهامات بسیاری پیرامون دستاوردهای نیروی هوایی به ویژه در حوزه ساخت جنگنده وجود داره و تو این 3 سالی که من جنگ افزار میخرم مقاله ی خاصی در این باره ندیده ام ( جز نام بردن صاعقه در مقاله معرفی نیروی هوایی ایران) . خیلی خوب میشد که در این باره مقاله ای میرفتید و همینطور مقالاتی درباره کارهایی که نهاجا باید در تقویت خود انجام بده(و راه هایی که با وضعیت کنونی وجود داره) چاپ میکردید .
درباره جبهه گیری نسبت به روسیه نیز دوستان راست می گویند . ای کاش به جای این جبهه گیری به چگونگی مقابله ایران با کارهای روسیه در بحث های پیش آمده می پرداختین.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام دوباره به همه
دوست گرامی saman azizi ممنون از اظهار لطف شما.در مورد توان داخلی ، عرض به حضورتون که من خودم چندین بار به سردبیر محترم ماهنامه این جریان رو منتقل کردم.اما مشکل همیشه:حفاظت اطلاعات!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یک جورایی ما دور سلاح های ساخت داخل رو خط کشیدیم.در مورد بحث روسیه هم من از دوستان ممنون میشم اگر چند مورد از مطالبی رو که به نظرشون ضد روسی و یا به عبارتی غرب گرایانه است رو با ذکر شماره ماهنامه بدن تا من در جلسه ای که به زودی با سردبیر مجله دارم خدمتشون منتقل کنم.
اما درباره مقابله با اقدامات روسیه هم لطفا ما رو معاف کنید و بهتر است که این امور رو به مردان سیاست خارجی بسپریم.مگر این که دوست داشته باشیم در مجله رو ببندن.امیدوارم تونسته باشم مطلب رو برسونم.
امر دیگری بود در خدمتم. :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

والا من چون دیگه نمیخرم زیاد از مطالب جدید خبر ندارم خیلی ممنون میشم همین دو موردی که عرض کردم رو به اطلاع برسانید ، یک نکته ی دیگه ای هم هست لزوم استناد به منابع بیطرفه ، در کل هم خیلی ممنون از این اقدامتون ، امیدوارم شاهد ادامه ی این کار (در قابل یک تاپیک مستقل) باشیم که دوستان فروم هر انتقاد یا پیشنهادی که داشتند اونجا بدهند (این میتونه یک امتیاز مثبت انحصاری برای سنترال باشه که بتونیم با دست اندرکاران مجله جنگ افزار تبادل نظر داشته باشیم)
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام به دوستان
شماره جدید هم منتشر شد!!!دوستان اگر سوال و یا نظری دارند خوشحال می شوم بشنم.
با تشکر :razz: :razz: :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

سلام
تو قسمت ده تانک برتر جهان جلوی تی34 و تی54/55 تو پرانتز نوشته (ایالات متحده امریکا) ، مگر سری تی برای شوروی نیست؟؟؟؟؟؟؟؟
به علاوه تو قسمت معرفی مرکاوا حرفی از از هدف قرار دادن و منهدم شدنش تو جنگ33 روزه نیاورده .
به نظر من این مقاله زیادی سطحی و ناقصه .

قسمت اول مقاله شاهین آسمان و مقالات ارتش هخامنشی و اشباح مرگبار هم خیلی جالب و قشنگ بودن.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
ممنون از نظرتون.در مورد اون تانکهای روسی کاملا حق با شماست.یک اشتباه وحشتناک در امر صفحه بندی و غلط گیری که من به نوبه خود از تمامی خوانندگان عذر خواهی میکنم.
در مورد مرکاوا هم فکر کنم با توجه به این که این مقاله بر اساس مستند تاپ تن شبکه دیسکاوری انجام شده احتمالا این برنامه قبل از تابستان ۲۰۰۶ تهیه و ضبط شده است. در عین حال در این رده بندی هم رتبه پایینی آورده!!!
در نظرات دوستان در مورد مجله رو هم که قبلا مطرح شده بود رو در جلسه هفته پیش با سردبیر مجله در میان گذاشتم.
اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

پست توسط MeTaNa »

typhoon نوشته شده:در مورد مرکاوا هم فکر کنم با توجه به این که این مقاله بر اساس مستند تاپ تن شبکه دیسکاوری انجام شده احتمالا این برنامه قبل از تابستان ۲۰۰۶ تهیه و ضبط شده است. در عین حال در این رده بندی هم رتبه پایینی آورده!!!

2006؟؟؟؟تصویرتصویرتصویر چقد قدیمی؟ یکمی به روز تر باشید بهتر نیست؟

در نظرات دوستان در مورد مجله رو هم که قبلا مطرح شده بود رو در جلسه هفته پیش با سردبیر مجله در میان گذاشتم.

ممنون. ایشالا که نتیجه ای حاصل بشه(که من بعید میدونم.). به هر حال ممنون.
تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام به همه دوستان
شماره ۷۵ ماهنامه جنگ افزار هم منتشر شد. از دوستان ممنون میشم اگر انتقاد یا پیشنهادات خودشون رو درباره این شماره بیان کنند.
با تشکر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6706 بار
سپاس‌های دریافتی: 12099 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

آقا به جای این دردسرها ! که آخرش بهتون بگن طرفدار غرب و شرق شمال جنوب و وسط ! یه مجله زرد خانوادگی با مطالب کیلویی بزنید ! کلی فروش داره ! تیتر جلد رو بزنید مثلا مصاحبه با هنرپیشه مجرد جوان ! محمد رضا .... ! یه مصاحبه ساختگی که درش میگه من فلانی هستم مجردم دنبال یه کیس مناسب برای ازدواج میگردم ! کلی فقط دخترها می خرن ! از فروش تمام نظامی دوستا ! هم بیشتر میشه ! چند تا داستان خانوادگی من در آوردی به اسم واقعی چند سوال پزشکی با جواب و جدول و ... میشه یه مجله توپ !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”