typhoon نوشته شده:سلام
دوستان،مجتبی خاجی هستم ، عضو هیت تحریریه ماهنامه جنگ افزار و نویسنده مطالبی مثل : سندرم چینی ، سپاه پاسداران در برابر آمریکا ، کشتی خون آشام، تقدیم با عشق از شیلی، کوچک سریع مرگبار و بررسی پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران.
از دوستان می خوام که اگر این مقالات رو خوندن نظرات و خصوصا انتقادات و پیشنهادات خودشون رو ارائه کنند.
با تشکر
مجتبی خاجی
درود بر شما
ابتدا جا داره که از همه ی دست اندر کاران این ماهنامه تشکر کنم و به همه خسته نباشید گویم.
یکی دو نکته فعلا به ذهنم می رسه که می گم امیدوارم موثر واقع بشود.اول اینکه از لحاظ ویرایشی ماهنامه دارای مشکلاتی است از غلط املایی گرفته تا تایپ ناقص و یا حتی تکراری کلمات که متاسفانه در شماره های امسال بیشتر به چشم می خورد.
دوم مسئله ی قطع ناگهانی چاپ برخی مقاله هاست که معمولا طولانی هستند و باید در چند شماره چاپ بشوند که ناگهان دیده می شود پس از چند شماره دیگر ادامه ی آنها چاپ نمی شود و سوم در بخش اخبار برخی عکسهای مورد استفاده با موضوع هم خوانی ندارد که برای نشریه ی تخصصی در زمینه های نظامی بعید است(مصداقش الان در ذهنم نیست)
به هر حال این فعالیت شما و سایر عزیزان در ماهنامه ی جنگ افزار ستودنی است و به شخصه از شما تشکر می کنم.