wild-bear نوشته شده:
............................................
سلام دوست من..
دوست من امیدوارم از بنده دلخور نشوی
اگر مقالات نظامی را علمی نمیدانید در نتیجه به شما پیشنهاد میکنم سراغ علم نروید چرا که ابر علم دنیا در زمینه های نظامیست.
این مجله جدایی از مقالات خوب (ولی کمی یکنواخت) دارای پتانسیل بالایی در بین علاقه مندان علوم نظامی میباشد.
در نتیجه بنظر بنده پایین آوردن شان این مجله بی احترامی به نویسندگان نظامی میباشد.
واقعا عذر میخواهم اگر جسارتی کردم
سلام
خطاب من به دوست نشانه ی حسن نیت شماست،متشکرم.
من 5یا6 سری جلدازاین ماهنامه رانگاه کردم،ودراین ماهنامه هیچ خط سیرفکری مشخص و مدیریت وراهبری علمی وازپیش برنامه ریزی شده ای ندیدم.
آیاشمابه معرفی وشرح تاریخچه ساخت، کشورهای دارنده،تعداد،میزان کارایی دررزم،واطلاعات جزئی ازاین قبیل که باقرارگرفتن درکنارهم موجب به وجود آمدن چندصفحه مطلب درمورد یک جنگ فزارمی شود،رامیگویید،علم(knowledge)!
آیا تابه حال این ماهنامه، جنگ افزاری راخود موردبررسی قرارداده ؟ویامنبع اطلاعاتی اش تنها اینترنت وتنی چندازکارشناسان (که میزان سوادعلمی آنها برای مخاطبان مشخص نیست)است؟
شما خود بگویید،آیا درزمینه علوم نظامی می شود به اطلاعات اینترنت وکارشناسانی که درسوادآنها تردید است تکیه کرد؟
در موردپتانسیل بالادر بین علاقه مندان علوم نظامی:
آن کسانی که شمابه آنها علاقه مندان علوم نظامی میگویید،به دلیل این که یک ماهنامه ی جنگ افزارعلمی درکشوروجودندارد،یعنی اکثرمخاطبان نمی دانندیک مقاله ی علمی بایدچه خصوصیاتی داشته باشد،این ماهنامه راتهیه میکنند.
تاپاسخی برای کنجکاوی های سطحی آنهاباشد.
چرا عذرخواهی می کنید؟!
ودرپایان:
من هم عذر میخواهم اگر جسارتی کردم.