درخواست از دوستانی که ماهنامه جنگ افزار رو می خونند
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
Re: درخواست از دوستانی که ماهنامه جنگ افزار رو می خونند
ممنون از مقالتی که مینویسید من خودم از طرفداران مجله جنگ افزار هستم. ولی من مقاله سپاه در مقابل امریکا شما رو نخوندم اگر ممکنه میشه برای من بفرستید این ایمیل بنده استma75355@yahoo.com
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
اندر احوالات صنایع دفاعی ما:
در پاسخ به پرسش بعضی از خوانندگان در مورد پروژه جنگنده قاهر 313 باید عرض کنم اول آنکه مدلی که شما در تلویزیون و یا خبرگزاری دیدید تنها یک ماکت در مقیاس واقعی بوده و نه یک جنگنده ساخته شده. البته آرزو می کنم تا سرنوشت این پروژه همانند سایر پروژه هایی که به دست نابخردان و تنگ نظران عقیم نماند. در مورد سلاح انفرادی ملی و یا پروژه بهینه سازی ژ-3 نیز باید عرض کنم چگونه امکان دارد در حالیکه بازیکن فوتبال مبالغ میلیونی برای بازی یک فصل دریافت می کند اما مدیران و دست اندرکاران پروژه های نامبرده شده یک دهم آنها را دریافت نمی کنند، محصولی به نتیجه برسد. دریافتی یک فوتبالیست بسیار بسیار بیشتر از یک کارشناس و یا مجری طرح های این چنین است.
مهرداد نوپور اشرافی
شماره 102 ماهنامه جنگ افزار
در پاسخ به پرسش بعضی از خوانندگان در مورد پروژه جنگنده قاهر 313 باید عرض کنم اول آنکه مدلی که شما در تلویزیون و یا خبرگزاری دیدید تنها یک ماکت در مقیاس واقعی بوده و نه یک جنگنده ساخته شده. البته آرزو می کنم تا سرنوشت این پروژه همانند سایر پروژه هایی که به دست نابخردان و تنگ نظران عقیم نماند. در مورد سلاح انفرادی ملی و یا پروژه بهینه سازی ژ-3 نیز باید عرض کنم چگونه امکان دارد در حالیکه بازیکن فوتبال مبالغ میلیونی برای بازی یک فصل دریافت می کند اما مدیران و دست اندرکاران پروژه های نامبرده شده یک دهم آنها را دریافت نمی کنند، محصولی به نتیجه برسد. دریافتی یک فوتبالیست بسیار بسیار بیشتر از یک کارشناس و یا مجری طرح های این چنین است.
مهرداد نوپور اشرافی
شماره 102 ماهنامه جنگ افزار
Old soldiers never die.They just fade away
- سپاسهای ارسالی: 8092 بار
- سپاسهای دریافتی: 3732 بار
با سلام
لطفاً از قول بنده به مسئول ماهنامه بفرمایید که با وجود مطالب بسیار ارزشمند و خوبی که در این ماهنامه وجود دارد ولی این ماهنامه یک ایراد اساسی هم دارد.
هیچ ماهنامه، مجله، هفته نامه و... را ندیده ام که تا این اندازه دارای غلط های تایپی و املایی و نگارشی باشد. خواهشاً یک فکری بکنید.
با سپاس از شما
لطفاً از قول بنده به مسئول ماهنامه بفرمایید که با وجود مطالب بسیار ارزشمند و خوبی که در این ماهنامه وجود دارد ولی این ماهنامه یک ایراد اساسی هم دارد.
هیچ ماهنامه، مجله، هفته نامه و... را ندیده ام که تا این اندازه دارای غلط های تایپی و املایی و نگارشی باشد. خواهشاً یک فکری بکنید.
با سپاس از شما
* * * جز ايران نباشد مرا نام ياد * * * * * * * * * که يزدان مرا زين سبب کام داد * * *
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
برای اطلاع از وضعیت سلاح ژ-3 بولپاپ و همچنین داستان سلاح خیبر!!!! این شماره از مجله جنگ افزار و خصوصا سرمقاله رو از دست ندید!!! شماره 106
Old soldiers never die.They just fade away
- محل اقامت: I.R.I
- سپاسهای ارسالی: 2098 بار
- سپاسهای دریافتی: 1458 بار
typhoon نوشته شده:برای اطلاع از وضعیت سلاح ژ-3 بولپاپ و همچنین داستان سلاح خیبر!!!! این شماره از مجله جنگ افزار و خصوصا سرمقاله رو از دست ندید!!! شماره 106
typhoon عزیز،
این مقاله قبلا" هم چاپ شده بود...البته اون موقع 2000 تومان ارزان تر بود!