داستان تلخ شیر ایرانی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

اخراج شده
سپاس‌های ارسالی: 571 بار
سپاس‌های دریافتی: 211 بار

Re: داستان تلخ شیر ایرانی

پست توسط MeTaNa »

سلام...

دوست عزیز... حرفتون با عملتون یکی نیست.الان دارین یه سری چیزی میگین که روسها تو فلان چیز برترن، اما تعداد مقاله هایی که به تعریف تمجید افزار های غربی میپردازه رو با شرقیاش مقایسه کنید...

منم نمیگم روسیه بهشت برین هست. هیچکسی کامل نیست. تو ه زمینه روسیه، تو یکی ژاپن، تو یکی ایالات متحده... خوبه.
ما نمیگیم که افزار ساخت روس بهترینه،ما میگیم چرا تبلیغات غرب باید رو تحقیقو بررسی های ما اینقد تاثیر بزاره؟

تازه، اگه شما ویکی و دیسکاوری رو رو قبول دارین پس warfare.ru رو هم قبول داشته باشین.

باور کنید من تعصبی ندارم. به من چه که از فلان کشور تعریف کنم؟ فقط عقلو درک من نمیتونن این تبلیغاتو پروپاگوندای غربی ها رو باور کنه و تو کلم جا کنه.همین. این بده؟
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
اینجانب قصد ادامه دادن به بحث در این تاپیک رو نداشتم اما مطلبی رو در آخرین پست ارسالی دیدم که اینجانب رو مجبور به ارسال این پست کرد.
بنده متوجه منظور ایشان از متفاوت بودن حرف و عملم رو متوجه نشدم. اگر منظور شما ماهنامه جنگ افزاره،باید عرض کنم بنده تنها یک عضو هیت تحریریه ماهنامه هستم و به هیچ عنوان در امر پذیرش سایر مطالب و سیاست گذاری مجله هیچ گونه دخالتی ندارم.در ضمن حتی نظرات شما و جناب چکا رو هم که در تاپیک دیگری مطرح فرموده بودید رو به سردبیر مجله منتقل کردم،حال اینکه تغییری ایجاد بشود یا نه باز از قدرت من خارج است. در مورد شبکه دیسکاوری باید بگم اینجانب به شبکهای ماهواره ای دسترسی ندارم و این چند مستند رو هم از طرف مجله دانلود شده و در اختیار من قرار گرفته وبه هیچ عنوان ملاک من به عنوان ملاک قدرت و یا ضعف سلاحی نبوده،نیست و نخواهد بود.سایت ویکی هم برای من در حد یک سایت برای اطلاع از مشخصات و مختصات سلاح هاست و نه قضاوت درباره آنها.سایتهای روسی رو هم بنده به طور مرتب سر میزنم و در چند کلاس از سلاح ها همان گونه که گفتم طرفدار سلاح های شرقی هستم. پروپاگاندا هم یک نوع سلاح است اما نه همیشه.در همان شبکه دیسکاوری و همان مستند مربوط به تفنگها هیچ کس نتوانست بر برتری کلاش روسی خطشه ای وارد کند.کسی نمی تواند بر برتری اس ۳۰۰ خدشه وارد کند.
امیدوارم توانسته باشم مسائل را روشن کرده باشم.
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
اینجانب قصد ادامه دادن به بحث در این تاپیک رو نداشتم اما مطلبی رو در آخرین پست ارسالی دیدم که اینجانب رو مجبور به ارسال این پست کرد.
بنده متوجه منظور ایشان از متفاوت بودن حرف و عملم رو متوجه نشدم. اگر منظور شما ماهنامه جنگ افزاره،باید عرض کنم بنده تنها یک عضو هیت تحریریه ماهنامه هستم و به هیچ عنوان در امر پذیرش سایر مطالب و سیاست گذاری مجله هیچ گونه دخالتی ندارم.در ضمن حتی نظرات شما و جناب چکا رو هم که در تاپیک دیگری مطرح فرموده بودید رو به سردبیر مجله منتقل کردم،حال اینکه تغییری ایجاد بشود یا نه باز از قدرت من خارج است. در مورد شبکه دیسکاوری باید بگم اینجانب به شبکهای ماهواره ای دسترسی ندارم و این چند مستند رو هم از طرف مجله دانلود شده و در اختیار من قرار گرفته وبه هیچ عنوان ملاک من به عنوان ملاک قدرت و یا ضعف سلاحی نبوده،نیست و نخواهد بود.سایت ویکی هم برای من در حد یک سایت برای اطلاع از مشخصات و مختصات سلاح هاست و نه قضاوت درباره آنها.سایتهای روسی رو هم بنده به طور مرتب سر میزنم و در چند کلاس از سلاح ها همان گونه که گفتم طرفدار سلاح های شرقی هستم. پروپاگاندا هم یک نوع سلاح است اما نه همیشه.در همان شبکه دیسکاوری و همان مستند مربوط به تفنگها هیچ کس نتوانست بر برتری کلاش روسی خطشه ای وارد کند.کسی نمی تواند بر برتری اس ۳۰۰ خدشه وارد کند.
امیدوارم توانسته باشم مسائل را روشن کرده باشم.
Old soldiers never die.They just fade away
اخراج شده

پست توسط MeTaNa »

بله. یکم بحث بالا گرفت. :razz:

در رابطه با اون برتری کلاش هم قبلا خدمتتون عرض کردم.
منظورم از مقاله ها، جنگ افزار و شما نبود. کلا میگم.
من میگم تعادل باید رعایت بشه. همانطور که کلی آدم هست که کورکورانه از غرب خیال بافی میکنن و آمریکارو مدینه فاضله میدونن و خیلی هارو گمراه میکنن، یه عده هم باید باشن تا یکم از این خیالبافی هاشون کم کنه و حقایقو بگه (بعضی جاها هم در مقابل ادمای بی منطق، تعصب لازمه).همه میدونیم که جامعه کشور ما و جهان(بحث ما بیشتر رو کشور خودمونه) پر از آدمای غرزده هست که شاید بلد نباشن اسم چنتا شهر ایالات متحده رو بگن. من نمیخوام کشورم اینقدر گمراه باشه. حقایق باید روشن شه.

بهر حال منظورم شما نبودی. جامعه کشورم بود.
امیدوارم شما هم تو برقراری این تعادل سهیم باشید.

ممنون و سپاسگزار :razz:
اخراج شده

پست توسط MeTaNa »

راستی، البته که پروپاگوندا هم یه سلاحه. اما سلاحیه که فقط رو احمقها و ادمای ساده تاثیر میزاره.(متاسفانه رو خیلی ها تاثیر گذاشته...) :sad:

خیلی ممنون از شما دوست عزیز.
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-پیروزی
سپاس‌های ارسالی: 318 بار
سپاس‌های دریافتی: 317 بار

پست توسط Omicron »

کاملن با حرفای cheka موافقم. قرار نیستش که همه جا غربی ها اول باشن. تو سیستم های موشکی زمینی و تانک به نظر میاد روسیه قوی تر هستش. ولی جاهای دیگه مثل سلاح های انفرادی بیشتر آلمان و کشورای آلمانی زبان سوییس و اتریش تو دنیا اولن بدون هیچ بحثی!
توی تجهیزات هوایی بیشتر ایالات متحده و روسیه قدرت بلامنازع هستن. توی زیردریایی غیر هسته ای آلمان و توی هسته ای آمریکا و روسیه اول باشن. ناوهای جنگی بیشتر آمریکا قویتره. چه هواپیمابر و چه battleship. توی کپی کاری هم بیشتر چین!

تصویر

نباید تعصب داشت و واقعیت رو ندیده گرفت. اینا برای ما کشورهای خارجی هستن و نباید سنگ اونا رو به سینه زد.
فقط ایران رو بچسب!
 [FONT=Palatino Linotype]    [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]    [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [HIGHLIGHT=#000000][FONT=Times New Roman]امام محمد باقر (ع) می فرمایند:   
 [FONT=Times New Roman][HIGHLIGHT=#4f6128](* هیچ چیز نزد خداوند محبوب تر از کاری نیست که بر آن مداومت شود هر چند که آن کار کوچک باشد.  [HIGHLIGHT=#4f6128] *)     [FONT=B Compset]   
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”