بزودي پروژه‌هايي شبيه به معجزه در سپاه پاسداران رونمايي ....

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

Re: بزودي پروژه‌هايي شبيه به معجزه در سپاه پاسداران رونمايي

پست توسط metal_korn »

رضاخان نوشته شده:طبق شنیده های من از یکی از دوستان درگیر از بعد از جریان انتخابات گذشته و مشکلاتی که بوجود آمد اکثر تیم تحقیقاتی و مدیریتی اصلی این طرح کنار گذاشته شده اند برخی از آنها هم از کشور رفته اند مغزهای نخبه ای که تنها بخاطر اعتراضشان کنار گذاشته شده اند و دیگر اینجا نیستند و در کشور دشمنان استخدام شده اند
که البته تقصیر مدیران مملکتی است در این سیستم شایسته سالاری وجود ندارد و بیشتر حرف زده میشود و کسانی هم که هنوز کار میکنند واقعا حاضر شده اند خیلی سختی ها رو بخاطر وطنشان بپذیرند و دم نزنند و کار کنند (خدا حفظشان کند)
امیدوارم معجزاتی که میباست سالها پیش رخ میداد زودتر رخ بدهد تا هر ننه قمری برای کشور و مردم ما شاخ و شانه نکشد

باشه !!!!!!! اگه اینطور باشه تکلیف نیروهای مسلح و سپاه معلومه
تمام دانشمندان وزارت دفاع و قوای مسلح با تمام اصول انقلاب موافقند و تحت هیچ شرایطی این ارزشهارو ول نمیکنن
شما هم اینقدر دروغ پردازی نکنید خواهشن
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک    میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد

غرب علیه مردم ایران  بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

metal_korn نوشته شده:
رضاخان نوشته شده:طبق شنیده های من از یکی از دوستان درگیر از بعد از جریان انتخابات گذشته و مشکلاتی که بوجود آمد اکثر تیم تحقیقاتی و مدیریتی اصلی این طرح کنار گذاشته شده اند برخی از آنها هم از کشور رفته اند مغزهای نخبه ای که تنها بخاطر اعتراضشان کنار گذاشته شده اند و دیگر اینجا نیستند و در کشور دشمنان استخدام شده اند
که البته تقصیر مدیران مملکتی است در این سیستم شایسته سالاری وجود ندارد و بیشتر حرف زده میشود و کسانی هم که هنوز کار میکنند واقعا حاضر شده اند خیلی سختی ها رو بخاطر وطنشان بپذیرند و دم نزنند و کار کنند (خدا حفظشان کند)
امیدوارم معجزاتی که میباست سالها پیش رخ میداد زودتر رخ بدهد تا هر ننه قمری برای کشور و مردم ما شاخ و شانه نکشد

سلام به تمام دوستان بزرگوارتصویر

رضاخان عزیز شما در شنیده هات متوجه نشدی این پروژه شبیه به معجزه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تصویرخدا شکرت
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 263 بار
سپاس‌های دریافتی: 1222 بار
تماس:

پست توسط !MOS »

حالم از پستت به هم خوردتصویر
hikmat313.blogfa.com

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2998 بار
سپاس‌های دریافتی: 405 بار

پست توسط رضاخان »

من خیلی متاسفم که این مطلب رو گفتم و اینطور باعث ناراحتی بعضی از دوستان شدم
اما اگر کمی فکر کنید متوجه میشوید که دو سال از روی پروژه ی ماهواره ی امید میگذره پروژه ای که حداقل میبایست هر سال با ماهواره ای دیگر اگر نگیم ماهواره های دیگر ادامه پیدا میکرد اما هر چند وقت به چند وقت یکی میگه بزودی پرتاب میشه ولی از این به زودی دو سال و چند روز گذشته
اگر فرض کنیم که این دانش در ایران بنیادی شده باشه پس چرا نسل اول ماهواره های آماده شده پرتاب نشدند و نسل 2 و 3 اونها در حال آماده شدن هستن البته این دوست من چیزهایی بمن نشان داد که حداقل به من ثابت کرد با این پروژه درگیر بوده ولی صحت و صقمش با خودش
تنها این تاخیرهای پیاپی منو واداشت که اینهارو بگم و در مورد صحت گفته هاش تامل کنم
الان که اینهمه وقت میگذره و ماهواره ی جدید ما مثل نیروگاه اتمی بوشهر که قراره بزودی توسط روسها راه اندازی بشه قراره پرتاب بشه امید من این هستش که با متخصصین موجود این ماهواره بدون اشکال پرتاب بشه چون الانهم ما خیلی عقبیم و داریم زمانرو از دست میدیم
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 263 بار
سپاس‌های دریافتی: 1222 بار
تماس:

پست توسط !MOS »

رضاخان نوشته شده:من خیلی متاسفم که این مطلب رو گفتم و اینطور باعث ناراحتی بعضی از دوستان شدم
اما اگر کمی فکر کنید متوجه میشوید که دو سال از روی پروژه ی ماهواره ی امید میگذره پروژه ای که حداقل میبایست هر سال با ماهواره ای دیگر اگر نگیم ماهواره های دیگر ادامه پیدا میکرد اما هر چند وقت به چند وقت یکی میگه بزودی پرتاب میشه ولی از این به زودی دو سال و چند روز گذشته
اگر فرض کنیم که این دانش در ایران بنیادی شده باشه پس چرا نسل اول ماهواره های آماده شده پرتاب نشدند و نسل 2 و 3 اونها در حال آماده شدن هستن البته این دوست من چیزهایی بمن نشان داد که حداقل به من ثابت کرد با این پروژه درگیر بوده ولی صحت و صقمش با خودش
تنها این تاخیرهای پیاپی منو واداشت که اینهارو بگم و در مورد صحت گفته هاش تامل کنم
الان که اینهمه وقت میگذره و ماهواره ی جدید ما مثل نیروگاه اتمی بوشهر که قراره بزودی توسط روسها راه اندازی بشه قراره پرتاب بشه امید من این هستش که با متخصصین موجود این ماهواره بدون اشکال پرتاب بشه چون الانهم ما خیلی عقبیم و داریم زمانرو از دست میدیم

شوروی وآمریکا بعد از پرتاب اولین ماهواره حداقل دو سال بعد ماهواره بعدی رو فرستادن فضاتصویر

من گفتم ایران از اونا سریع تره ....که انتظارم نا بجا بودتصویر
hikmat313.blogfa.com

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 313 بار

پست توسط f-35 »

سلام دوستان.رضا خان عزیز . اخه مگه پرتاب ماهواره فقظ کار یکی دو نفره که با نبودشون همه نتیجه کارها از بین بره. در این پروزه ها معمولا صد ها نفر در بخش های مختلف از ماهواره گرفته تا موتور و هدایت و سیستم های ریز و درشت ماهواره بر فعالیت می کنند. حالا این که چرا بعد از پرتاب ماهواره امید پرتاب دیگه ای تا حالا انجام نشده دلیل دیگه ای داره که اگر کمی دوستان به خبر ها توجه کنند متوجه میشن. ماهواره بر سفیر فقط توانایی قراردادن ماهواره با حداکثر وزن 25 کیلو رو داشت و ارتفاع حضیض مداری ان نیز 250 کیلومتر بود در حالی که سبکترین ماهواره ساخت ایران پس از امید 50 کیلو وزن داره و باید در مدارهای بالاتری قرار بگیره در نتیجه طی این دو سال سعی در بهینه سازی ماهواره بر سفیر (و همزمان ساخت ماهواره بر جدید با نام سیمرغ )شد.به دوجمله زیر که وزیر دفاع فرمودند توجه کنید

ماهواره بر سفیر 1- ب: با بالا بردن تراست موتور از 32 به 37 تن (افزایش 50 درصدی در وزن و 25 درصدی در ارتفاع) با قابلیت حمل ماهواره تا وزن 50 کیلوگرم در مدار بیضوی 300 تا 450 کیلومتری؛

2- بهینه سازی ماهواره 1-آ: برای پرتاب ماهواره رصد (بهینه سازی موتور ترمزی مرحله دوم، سیستم جدایش ماهواره، سنسورها و سیستم تله متری، تجهیزات زمینی و هدایت و کنترل و پایگاه پرتاب) با افزایش ارتفاع حضیض مداری از 250 کیلومتر به 275 کیلومتر؛

البته طبق گفته های وزیر دفاع در سال اینده بیش از سه پرتاب ماهواره داریم.
در ضمن در مورد گفته های فرمانده سپاه ایشون گفتند برای اولین بار در دنیا ست این طرح ها و باعث شگفتی دنیا خواهد شد.فکر نمی کنم در مورد ماهواره و این جور چیزها باشه. برای پرتاب ماهواره هی جدید هم باید صبر کنید.از اوایل سال اینده پرتاب ماهواره ها به نوبت شروع میشه.
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

پست توسط metal_korn »

ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!
مگه فرستادن ماهواره به هوا راحته یا مثل آزمایش موشکه
آمریکا 9 بار یک پرتابگرو آزمایش میکنه تا اون رو با ماهواره آزمایش کنه و سفیر امید فقط 2 بار آزمایش شد
اگر اینطور که شما میگید الان ایران در سال گذشته نباید هیچ پیشرفتی داشته باشه
میدونم سیاسی میشه ولی با 2 3 هزارنفر سطل آشغال آتیش زن که یه کشور نمیخوابه
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک    میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد

غرب علیه مردم ایران  بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

پست توسط nasir irani »

دوست عزیز فکر کنم خود شما متوجه باشید دشمنان ایران خیلی دوست داشتن که اختلافات سیاسی پیش آمده در انتخابات 88 به فضای علمی و اقتصادی برای تضعیف موقعیت ایران ایجاد می شد. که عوامل آنها سعی خود را هم کردند که در نهایت به شناسایی خود آنها منجر شد......

اما چند نکته:

1-ساخت ماهواره بر ها توسط وزارت دفاع انجام می گیره که به دلیل سالها تجربه و قدرت ایران در بخش موشکیست که هیچ ربطی به ساخت یک نانو ماهواره که تنی چند از دانشجویان و اساتید اقدام به طراحی آن با همکاری ایتالیا می کردند نداره......و ایران هیچ محدودیتی در بخش ماهواره بر نداره....

2-اکثر اساتید اصلی در بیشتر بخش ها دانش آموخته همین دانشگاه های غربی و امریکایی هستند که بعد از کسب مدارج عالیه به کشور باز گشتند.....و می گردند

3-بیشتر دانشجویان نخبه برای ادامه تحصیل جذب دانشگاه های خوب غربی می شوند حال چه پروژه آنها کار بر روی ماهواره باشد............چه کپی و خریده شده از بازار!!!.........

4-امید در مقابل ماهواره های بعدی ایران مانند طلوع ظفر و.......ابتدایست!...............
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”