[External Link Removed for Guests]
وزارت دفاع آمريكا به تازگي جديدترين تجهيزات خود در دنياي پرش با چترنجات را معرفي كرده است.
اين فناوري كه حدود 500 هزار پوند هزينه در برداشته به چتربازان اجازه ميدهد تا دور از خطرات دنياي واقعي، تمرينات خود را در دنياي مجازي ادامه دهند.
اين تجهيزات محوري با نمايش صحنههاي صف بستن در هواپيما، پرش به سمت بيرون و فرود ايمن به صورت مجازي به اعضاي نيروي هوايي آمريكا كمك ميكند هنر پرش با چتر نجات را به طور كامل فرابگيرند.
اين ابزار آموزشي همچنين تعدادي از موقعيتهاي اضطراري را براي آشنايي افراد اجرا ميكند تا فرد بتواند به طور واقعي در شرايط ايمن شبيهسازي به تمرين اين موقعيتها بپردازد.
مدرسه آموزشي پرش با چتر نجات در نزديكي آكسفورد اين ابزار آموزشي پرش با چتر نجات واقعيت مجازي را در ماه ژانويه به پايان رسانده و قرار است اولين دوره رسمي آن در ماه مارس آغاز شود.
دانشجويان اين دوره با يك مهار در فضا معلق بوده و عينك مخصوص واقعيت مجازي به چشم ميزنند تا پرش را در طيف وسيعي از محيطهاي واقعي تمرين كنند.
از اين فناوري براي آموزش تمام اعضاي نيروهاي ارتش كه پرش با چترنجات در دستور كار آنها قرار دارد استفاده خواهد شد.
مربيها در اين كلاسها ميتوانند محيطي را كه دانشجويان در عينك خود مشاهده ميكنند ببينند.
به گفته اين مربيها، با اينكه اين تجهيزات هيچگاه نميتواند يك سقوط واقعي را شبيهسازي كند اما ايده اصلي اين طرح تقويت مهارت افراد در مواجهه با موقعيتهاي واقعي است.
اين دانشجويان نميتوانند بدون گذراندن دوره آموزشي مجازي به تمرين پرش واقعي بپردازند.
ایسنا
امریکا: طراحي شبيهساز مجازي پرش با چتر
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 22547 بار
- سپاسهای دریافتی: 14742 بار
امریکا: طراحي شبيهساز مجازي پرش با چتر
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times] [FONT=Times New Roman,serif] [FONT=Times New Roman,serif] امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .
- محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
- سپاسهای ارسالی: 650 بار
- سپاسهای دریافتی: 1785 بار
- تماس:
Re: امریکا طراحي شبيهساز مجازي پرش با چتر
شیه ساز چیزی هم هست که نساخته باشند یا به فکر ساختش نباشند
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمیآیند.
آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.
دکتر علی شریعتی
دکتر علی شریعتی
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: امریکا: طراحي شبيهساز مجازي پرش با چتر
شاید این شبیه سازها بتواند کمک شایانی بکند، اما بدون شکستن دست و پا نمیشود چترباز شد 

Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 3045 بار
- سپاسهای دریافتی: 1123 بار
سلام دوست عزیز
شاید تو ایران نشه ولی همهجای دنیا بدون شکستن دستو پا چتر باز میشن, حالا اگه ایران ساخت بود این شبیه سازو میشد بهترین سیستم آموزشی دنیا
شاید تو ایران نشه ولی همهجای دنیا بدون شکستن دستو پا چتر باز میشن, حالا اگه ایران ساخت بود این شبیه سازو میشد بهترین سیستم آموزشی دنیا
آخرین ويرايش توسط 2 on shaman, ويرايش شده در 0.
ways of the West
wisdom of the East
wisdom of the East
- تماس:
توی ایران کشته هم میده . من خودم تیپ 55 بودم همه چیز مال عهد عتیقه
دکتر علی شریعتی
دکتر علی شریعتی
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
و البته فقط در ایران کشته نمیدهد !
اینکه مطلق فکر بکنید غلط است چه این سمتش چه آن سمت.
من اصلا کار به سازندش ندارم، این یک واقعیت است که هر چه شبیه ساز واقعی باشد، همینقدر که چتر باز میداند در شبیه ساز است خودش کاهش دهند چند ده درصدی استرس وی خواهد بود.
اینکه مطلق فکر بکنید غلط است چه این سمتش چه آن سمت.
من اصلا کار به سازندش ندارم، این یک واقعیت است که هر چه شبیه ساز واقعی باشد، همینقدر که چتر باز میداند در شبیه ساز است خودش کاهش دهند چند ده درصدی استرس وی خواهد بود.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- تماس:
البته چون شبیه سازش متحرک هست ( کارآموز ثابت نیست و با هر حرکتی شبیه ساز کارآموز را حرکت می دهد ) باز هم باعث میشه که تاثیر مثبتی در بالا رفتن اعتماد به نفس و مواجه شدن با خطرات هنگام سقوط داشته باشه . من خودم چون با پاراگلایدر پرواز میکنم میدونم که این شبیه ساز چقدر با اهمیته
دکتر علی شریعتی
دکتر علی شریعتی