افزایش رعب آور بودجه ی نظامی اعضای پیمان شانگهای

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: افزایش رعب آور بودجه ی نظامی اعضای پیمان شانگهای

پست توسط typhoon »

سلام
تا اونجایی که من دوباره پستم رو خوندم حرفی از افزایش قیمت نفت از طرف روسیه نزدم و درباره افزایش سالیانه قیمت گاز روسیه صحبت کردم.در ضمن روسیه تا جایی که میدونم عضو اوپک هم نیست.
جهت اطلاع شما دلیل افزایش فعلی قیمت نفت هم نگرانی از به خطر افتادن جریان نفت و از کار افتادن بخشی از سیستم تولید نفت لیبی است و نه افزایش تقاضا.نفت در طول سالهای گذشته همیشه به اندازه کافی در بازار بوده و این نگرانی های امنیتی بوده که باعث افزایش قیمت نفت بوده.
در مورد چین هم بنده از قول بسیاری از اقوام خودم که با این کشور تجارت دارند گفتم،دستمزدها در این کشور بسیار پایینه و به علت جمعیت زیاد و تقاضای بالا برای کار کسی اعتراضی نمی کنه.
در مورد این که شوروی اقتصاد دوم دنیا بوده ممکنه منبع بدید؟
برتری های سیستم اقتصاد سوسیالیستی؟
جناب چکا
میشه یک مقدار از این برتریها و فرجام این گونه سیستمهای اقتصادی برای دوستان بگید.کدام موفقیت:
بله،تانک تی ۹۰
آکا ۴۷
مردمانی که صبح تا شب تلاش میکردند به گونه ای به آن سوی پرده آهنین بروند.
اینها هستند موفقیتهای کمونیسم و دومین اقتصاد دنیا؟شما افرادی را که در این سایت هستند را چه فرض کرده اید؟شما به من از منابع درآمد روسیه فعلی بگویید.
سیستمی که اگر من توش هر چی تلاش کنم با اونی که از من تلاش کمتری داره آیا سیستم مناسبی ؟اگر بر اساس آموزه های اسلامی هم به مسئله نگاه کنیم می بینیم این سیستم عیب داره.
در ضمن من کی اقتصاد آمریکا رو پاک و منزه دونستم؟
شما خودت کلاهت رو قاضی کن بیا و در همین بازار تهران در صنف لوازم خانگی و تلفن همراه یک چرخی بزن. ببین چند تا جنس غربی و آسیایی می بینی و چند تا روسی!!!عقب ماندگی روسها در این مسایل و صنایعی مثل اتومبیل سازی و ساخت هواپیمای مسافری هم حتما پروپاگاندای غربه!!!!!اگر می تونند چیزی مثل بویئنگ ۷۴۷ و یا ارباس آ ۳۸۰ تولید کنه و یا شاید هم چیزی در حد فراری اف ۴۳۰ و یا شاید مرسدس میباخ و یا وانتهای فورد.اوه بله من فراموش کرده بودم لادای روسی با مهندسی بدنه و سازه عالی!!!!!که داره برترین خودروی دنیا و توپولوف ۱۵۴ هم بهترین پرنده مسافری دنیا است!!!!
چی بلدن بسازن اینها به غیر از اسلحه!!!به غیر از پیشرفت در صنایع نظامی و امور مربوطه در کجا جلو رفتن؟
توی اروپای شرقی چه خبر شد بعد از سال ۹۱؟کاری با صحت سیستم سرمایه داری ندارم ولی چه جوری که همه اونها هم زور می زنند به سمت اقتصاد آزاد برند؟
واقعا اگر اقتصاد شوروی دوم دنیا بود چرا به اون وضع دچار شد و اگر روسیه فعلی اقتصادی پیشرفته دارد چرا برای خوشایند چند کشور غربی که در آنجا سرمایه گذاری می کنند قرارداد فروش اس ۳۰۰ به ایران را کنسل می کند؟
اما بریم سر مسئله دانگرید سلاح ها
برای نمونه می توانید به وضعیت نیروی هوایی ایران و عراق در زمان جنگ بپردازید. تاپیکهای مختلفی در همین انجمن در این باره وجود دارد.یا ماهنامه صنایع هوایی و سری مقالات درباره فانتوم و تامکت.پرندهای روسی عراق از ساده ترین سیستم های هشدار دهنده محروم بودند.در دوره ای عراق میگ های ۲۱ خودش رو با موشکهای مجیک فرانسوی مسلح میکنه و ما میبینیم که مشکلات ما در نبرد هوا به هوا با ورود میراژ فرانسوی شروع میشه و نه میگهای روسی.
یا می توانید به تاریخچه جنگهای هوایی اعراب و اسراییل نیز رجوع کنید. در تنها موردی که سیستم های روسی تونستند خودی نشون بدن در هفته اول جنگ اکتبر بود که سامانه سام ۶ به همراه توپ ضد هوایی شلیکا تونستن تلفات بالایی به اسراییلی ها وارد کنند اما در هفته بعد با وارد شدن موشکهای شرایک و ماوریک اون برتری هم از بین رفت.در مورد جنگ سال ۱۹۸۲ و نابود شدن تاسیسات پدافندی سوریه در دره بقاع و نابودی ۹۰ جنگنده سوری در مقابل چشم مستشاران روس هم خیلی صحبت نمی کنم.به تقریبا ۳ بار نابودی کامل نیروی هوایی عراق با حضور خیل مستشاران روس و البته فرانسوی و کوبایی و آلمان شرقی و پرواز خلبانان مزدورشان هم اشاره ای نمی کنم!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

من نفت رو مثال زدم چون بين ما نفت ملموس تره و گفتم نفت هم قيمتش مثل گاز بالا پايين ميره نه اونطور كه شما گفتي هروقت عشق صادركننده كشيد قيمت رو ببره بالا .
در مورد اينكه اقتصاد شوروي در دهه ي 90 دوم دنيا بود ميتونيد به لينك زير مراجعه كنيد كه رتبه بندي اقتصاد كشورها از نظر ميزان GDP در دهه ي 90 قرار داده شده [External Link Removed for Guests]

در مورد موفقيت هاي كمونيسم و ... من اصولا اهل بحث كردن سر اين مسايل نيستم (چون ميدونم به كجا كشيده ميشه) ولي اگر خودتون دقت كرده باشيد دو نمونه ي اين سيستم (چين و شوروي) بخوبي ميتونن بعنوان رفرنس براي سوال شما باشند.
حرفهاي شما در مورد لوازم غربي در بازار منو ياد حرفهاي نيكسون تو "مناظره ي آشپزخونه" ميندازه كه در مقابل ماهواره ي Sputnik شوروي تلويزيون رنگي آمريكا رو به رخ ميكشيد !! ما داريم در مورد صنايع كلان بحث ميكنيم نه چند تا قلم جنس خارجي كه شما در فروشگاهها ديدين ، البته اينكه صنايع هواپيمايي روسي رو عقب مونده ميدونيد براي من جاي تعجب داره ! همين الان شركتهاي هوايي آلماني و اروپايي قرارداد خريد هواپيماهاي روسي دارند و هواپيماهاي جديد روسي (نه Tu-154 كه واسه 30 سال پيشه) مثل Superjet100 يا IL-96 براحتي قابل رقابت با هواپيماهايي كه شما اسم برديد هستند . در مورد صنعت خودروسازي هم لابد ماشيني مثل M-57 رو آمريكايي ها ساخته اند درسته ؟!
شايد اين جمله رو بارها در جواب دوستان گفته باشم كه اذعان شما به پيشرفت نظامي شوروي/روسيه خودش اثبات كننده ي پيشرفت همه جانبه ي اونهاست چون تكنولوژي نظامي از متالورژي گرفته تا الكترونيك رو شامل ميشه و كشوري كه صنايع نظامي قوي داره مسلما صنايع مادر و سنگينش هم توسعه يافته است.
شما اقتصاد غرب رو پاك ندونستين اما با جملاتي كه بيشتر از زبان اقتصاددانهاي CNN و ... خارج ميشه خواستيد نوين و ... جلوه اش بدين غافل از اينكه اقتصاد آمريكا سالهاست بر پايه ي رونقهاي موقتي فروش تسليحاتي حفظ شده
در مورد سلاحهاي دانگريد شده هم خوبه يادتون بيارم اگر مشكلات نبرد هوايي ما بقول شما با ورود ميراژهاي فرانسوي شروع ميشه ، در نبرد زميني به اذعان مجله ي خودتون مشكل اصلي جنگهاي زميني و زرهي با ورود تانكهاي مدرن T-72 روسي آغاز ميشه . البته در مورد همون نبرد هواييش هم بحث بسياره ، استفاده ي عراقي ها از كيتهاي اخلالگر روسي SPS-141 كه پدافند هاي هاوك ما رو براحتي از كار مينداختند يكي از نمونه هاي اين مشكلات است . براي صدمين بار هم ميگم گذاشتن ضعف تكنيكي اعراب در جنگها دليل بر ضعف سلاح نميشه.
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
سوپر جت ۱۰۰!!!!
زحمت کشیدن بعد از ۴۰ یا ۵۰ سال هواپیما سازی یک هواپیما ساختن که الکترونیک پروازی برای فرانسه،موتور با مشارکت سنکما از فرانسه،سیستم اطفاء حریق از هانی وال آمریکا،بعد این همه سال یک بدنه رو خودشون ساختن
ایل ۹۶ هم که زحمت کشیده تا الان ۳۰ تا هواپیما تولید کرده و مشتری هاشم یا سوریه است یا کوبا
جناب چکا شما یا پستهای من رو نمی خونید یا اصلا انگار وظیفه دارید به هر نحوی از روسیه دفاع کنید.یک نگاهی به آمار فروش ایرباس و بوئینگ بندازید ،بعد هم به آمار فروش مسافربرهای روسی!!!
من میگم بویئنگ ۷۴۷ و ارباس آ۳۸۰ بعد شما میگی سوپر ۱۰۰!!!دو هواپیما پهن پیکر دوربرد با یک پرنده میان برد؟چی با چی قابل قیاسه؟
اما در رابطه تی ۷۲
اولا که هر چی توی جنگ افزار نوشته میشه مورد تایید من یا خود مدیریت مجله هم نیست و مشخص نیست که کلا صحیح باشه ولی تا جایی که یادمه در تاپیک مربوط به شیر ایرانی چیزهای دیگری درباره تی ۷۲ های عراقی می فرمودید. البته در مقایسه با چیفتن های ما بله تانک مدرنی بود. دوست داشتم اون دولت موقت قرداد رو کنسل نمیکرد تا اونوقت ببینم در برابر چلنجر هم حرفی برای گفتن داره یا نه!!!!زحمت کشیدند یک مختل کننده رادار هم دادند.!!!من دارم درباره کل سیستم یک نیروی تجهیزات محور صحبت میکنم،شما گیر دادی به یک اخلال گر راداری!!!خلبانان روس هم اومدن توی ایران ولی دیدیم اونها هم از پس تام کت برنیومدن!!!تا آخر خود آمریکایی ها اطلاعات مربوط به تام کت رو به فرانسوی ها منتقل کردند و موشک سوپر ۵۳۰ اف تولید شد که به هدف قرار گرفتن تام کت از رو به رو منجر شد.
اما درباره تلویزیون رنگی و اسپوتکین
آخرش چی شد؟جناب چکا
هالیوود و مک دونالد و کوکاکولا به شرق رفتند یا اسپوتکین به غرب. آمریکا هم که اول آدم رو برد روی ماه.میفرمایید صنایع سنگین و الکترونیک روسیه پیشرفت کرده اونوقت دریغ از لوازم زندگی و آسایش مردم . فقط توپ و موشک و هواپیما.جامعه انسانی مگر پادگانه!!!تمام مردم مگر سرباز هستند؟صنایعی که نتونند در نهایت در زندگی مردم عادی جامعه تاثیر داشته باشند چه ارزشی داره؟وقتی نمیتونی یک ماشین راحت و یا هواپیما مسافری راحت و ایمن برای مردمت بسازی حالا برو برای هر نفر یک تانک بساز!!!فناوری هاییی مثل موتور جت، رایانه ،ارتباطات بی سیم و اینترنت وخیلی چیزهای دیگر در غرب برای اولین بار در ارتش ها وارد شدند و بعد از اون با مدیریت صحیح به شکلی زیبا و مشتری پسند با قیمت مناسب در اختیار مصرف کننده قرار گرفتند.همین الان به لباس یک سرباز روس و تجهیزاتش و یک سرباز آمریکایی نگاه کنید.چرا اینقدر تفاوت؟چون بخش خصوصی وارد کار شده و رقابت شدیدی برای تصاحب بازار وجود دارد.هر روز طرحی جدید و ابتکاری جدید چون حرف میلیارد ها دلار پول وسطه . حالا در یک سیستم کمونیستی هم این خلاقیتها رشد میکنه؟نه اینکه روسها تکنیک رو نداشتند ،بلکه سیستم مدیریتی اونها غلط بود.
توی هوانوردی نظامی که همیشه خدا عقب بوده،توی شناورهای سطحی هم که همیشه عقب بودن.ناو هلی کوپتر بر هم که از فرانسه میخره.
اگر خصوصی سازی بده چرا اکثر کشورهای حتی ایران ما هم داره به اون سمت میره؟مفسرین و اقتصاد دانهای ما هم مال سی ان ان هستند؟
هیچ کس توی دنیا نمی فهمه به غیر از یک مشت دائم الخمر روس که هنوز توی توهمات دوران لنین هستند.
برای چی نمی خواهید درباره کمونیست بحث کنید؟پایانش به کجا ختم میشه؟به صحبت درباره موفقیتهای کمونیسم در چین و شوروی؟!!!!
کدام موفقیت؟
کشتار میلیونها دهقان مخالف اشتراکی سازی؟کشتار هزاران افسر و سرباز لهستانی و بعد مقصر نشان دادن نازی ها؟
مرگ میلیونها شهروند شوروی به خاطر گرسنگی ناشی از قحطی بعد از اشتراکی سازی؟شاید هم موفقیتهای یک روانی به نام بریا در راس سازمانی به نام چکا در دفع ضد انقلاب؟!!!!استالین پدر ملت بود و بعد در زمان خورشچف شد دشمن ملت!!!
خود آقا مامور پاکسازی های استالین در اوکراین بود بعد از استالین شد منتقد درجه یک او!!!آدم خوبه یک کم هم شهامت داشته باشه نه این که مثل آفتاب پرست رنگ عوض کنه!!!
اوه البته موفقیت از نظر شما میزان تولید تانک و اسلحه است.چه تعداد از شهروندان بلوک شرق به غرب پناهنده شدند و چقدر از غرب به شرق؟اونها هیچ کدام نمی فهمیدند؟
البته اینها هم دروغهای سی ان ان و فاکس نیوز و هالیوود است و باید خبرها را فقط از راشا تودی و ریانووستی و تاس گرفت!!!!
خود شما الان ببینید در دنیا الان چند کشور به سبک و سیاق کمونیستی اداره می شوند و در چه وضعیتی هستند.
در همین کشور خود ما ایران.من با جای دیگری هم کاری ندارم.در دوران حکومت پهلوی سالها گروهای چپ در کشور ما فعالیت کردند،شما یک دوره رو برای من مثال بزن که تونسته باشند اکثریت مردم ایران رو با خودشون همراه کنند.البته از احتمالا از نظر شما اونها هم نمی فهمیدند. اگر خواستید می تونید به سرانجام گروه مارکسیستی که در جنگلهای سیاه کل مخفی شده بودند مراجعه کنید.از دست ماموران شاه به روستایی پناه میبرند و تا مردم می فهمند کمونیست هستند یک کتک حسابی به آنها میزنند و بعد تحویل مامورین میدهندشان.
مردم در اوکراین و لهستان و فنلاند و استونی و لیتوانی و آذربایجان و ارمنستان و ترکمنستان نیز نمی فهمیدند؟!!!!حکومتی که می گفت دین افیون تودهاست و بعد تا سر و کله آلمانی ها پیدا شد درب کلیساها را باز کرد!!!به قول خودتون اینهمه در علوم فضایی پیشرفت داشتند و دیدند این جهان رو خلقت اون رو و بعد می گفتند خدایی نیست و همه چیز بر اثر یک حادثه روی داده!!!این سیستم رو یک سیستم موفق بدونم؟با اون فرجام بسیار عالی که داشت؟
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

جناب Typhoon

متاسفانه فرافكني شديد و متعهد بودن به طرفداري از غرب شما در پستهاتون آدم رو به اشتباه ميندازه ، يك بار در مورد صنايع خانگي حرف ميزنيد و يكبار ميخواين دستاوردهاي كمونيسم رو مطرح كنيد ! چيزي كه مسلمه اينه كه هر سيستم اقتصادي مزيتهاي خاص خودش رو داره (توجه كنيد دارم ميگم اقتصادي ، كاري با حرفهايي كه در مورد خدا و مذهب و ... زده ندارم) ، سيستم اقتصاد دولتي هم مزاياي خودش رو داره كه براتون مثال زدم ، پيشرفتهاي عظيم صنعتي كه در شوروي و چين اتفاق افتاده و داره ميفته زير سايه ي همين سيستم اقتصاديه ، اينكه ميبينيد اقتصاد چين به رغم بحران اقتصادي بيسابقه هنوز با نرخ بالاي 5% در حال رشد است بخاطر نوع سيستم اقتصادي كشوره ، خود كشور ما سالهاست كه با اقتصاد دولتي به پيش رفته .
واقعا نميدونم از مطرح كردن اين بحثهاي كليشه اي در مورد كشتارها يا سازمانهاي اطلاعاتي شوروي چي رو ميخوايد ثابت كنيد ! مگه آمريكا 16 تا سازمان اطلاعاتي با دهها زندان مخفي تو دنيا نداره ؟ مگه همين كشور خودمون وزارت اطلاعات نداره ؟! چرا دوست داريد در مورد بديهيات بحث كنيد ؟! وظيفه ي سازمانهاي اطلاعاتي مشخصه حالا شما ميخوايد اينها رو به چالش بكشيد ؟!
بله البته با تاريخي كه از ايران براي ما نوشته اند شما بايد هم اين حرفها رو بزنيد .
در مورد تكنولوژي و ... شما كه در شوروي نبوديد از كجا ميدونيد كه براي رفاه مردم از اين تكنولوژي ها استفاده نشده ؟! در شوروي اگر بيشتر از آمريكا از تكنولوژي هاي مدرن براي رفاه مردم استفاده نشده باشه كمتر هم نيست ، تحقيقي در مورد اين مسايل كنيد بد نيست ، تكنولوژي هاي زيادي براي مصارف غيرنظامي و رفاهي مردم مورد استفاده قرار گرفت كه صرف اسم بردن اونها كار چندان مفيدي نيست اما اگر لازم باشه اين كار رو ميكنم.
در بحث هواپيما و غيره هم متاسفانه شما پيوسته در حال عوض كردن معيارهاتون هستيد ، اگر بحث تكنولوژي هوانوردي مسافربريه از اين نظر هواپيمايي مثل IL-96 با بويينگها كاملا قابل رقابته ، اما بحث اينكه چندتا و به كجا فروخته بحث اقتصاديه نه صنعتي
در زمينه ي خلاقيت و رقابت در سيستم سرمايه داري گفتيد ، اول پيشنهاد ميكنم تحقيقاتتون روي اين سيستم رو بيشتر كنيد ، قانون رقابت كه شما امروز ازش به عنوان مزيت سرمايه داري ياد ميكنيد از نظر علمي اثبات شده كه بطور غيرقابل اجتناب به انحصار منجر ميشه ، در مورد اينكه در شوروي رقابت و خلاقيت نبود هم هزاران طرحي كه در انواع زمينه هاي نظامي و غيرنظامي كه در شوروي ارايه شد خود نشون دهنده ي سطح رقابت و خلاقيت در اين كشور هست .
در مورد تكنولوژي هاي نظامي هم بايد اين نكته رو يادآور بشم كه اگرچه در زمان جنگ سرد شوروي تمام جنگ افزارهاش رو خودش ميساخت و يك استثنا بود اما امروز هيچ كشوري نميتونه 100% نيازهاش رو خودش تامين كنه يا به صرفه نيست كه اين كار رو انجام بده ، بله روسيه ناو هليكوپتر بر ميخره چون به صرفه نيست كه بخواد خودش توليد كنه همونطور كه آمريكا از بعضي تجهيزات و موشكهاي اروپايي در ارتشش استفاده ميكنه ، بله روسيه از سيستمهاي الكترونيكي اروپايي در جنگ افزارهاش استفاده ميكنه همونطور كه آمريكا توپ تانك آبرامزش رو از آلمان و انگليس ميخره .

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
این بحث هم میدونم به جایی نمی رسه اما جهت روشن شدن مسائل
جناب چکا
بفرمایید بنده در کجای پستم راجع به سازمانهای جاسوسی و اطلاعاتی غرب صحبت کردم؟یا وزارت اطلاعات ایران؟
شما در پست قبلی خود فرمودید این سیستم یک سیستم مناسب است بنده هم به بخشهایی از اعمال این سیستم اشاره کردم. اگر در آن موارد بحثی دارید بفرمایید.
می فرمایید که هواپیمای ایلوشن ۹۶ کاملا قابل مقایسه با خانواده بوئینگ است،بسیار خوب دلایل خود را بفرمایید و بگویید چگونه است که محصولی قابل رقابت این قدر فروشش کم است و کسی اقبالی به آن ندارد.در ضمن مشخص کنید با کدام عضو خانواده بوئینگ
هواپیمای سوپر ۱۰۰ هم که مشخص شد در بسیاری از بخشها از تجهیزات کاملا جدید و به روز غربی بهره می بره و به نظر من دلیل فروش بهترش نسبت به سایر مسافربرهای روسی همینه.
بله کاملا درسته.بنده در صفحه قبلی هم این نکته رو گفتم. دنیا امروز دنیای رقابت بر سر علم است و اقتصاد ها و به زبان ساده تر مطمئن ترین و پرمنفعت ترین راه کسب درآمد از طریق علم است ونه صادرات انرژی!!!ببینیم در این نوع اقتصاد روسیه و چین بالاتر هستند یا آمریکا و اروپا.
در مورد لوازم رفاهی هم لطف کنید چند تا مارک مثل ال جی ،سونی ،سامسونگ،کنوود یا نوکیا یا زیمنس و..... که در روسیه تولید میشن و مثل مارکهایی که من گفتم شهرت جهانی دارند و محصولاتشون در سرتاسر دنیا حتی در خود روسیه هم فروش میره رو نام ببرید تا من و دوستان دیگر با اون اجناس و محصولات آشنا بشیم.در ضمن لطف کنید آدرس فروشگاه ها و نمایندگی هاشون در تهران رو هم بنویسید.
در مورد وجود طرح های متفاوت و زیاد در شوروی سابق هم بنده با شما موافقم اما به دلیل یک وجود یک سیستم غیر رقابتی که در آن مهندس و کارگر و ریس شرکت همه به یک اندازه می گرفتند این طرح ها نتوانستند به سود دهی واقعی برسند.
شما اگر به منابع صحیح تاریخی دسترسی دارید لطف کنید برای ما درباره مسایلی مثل حزب توده و همچنین دلایل فروپاشی اتحاد شوروی به روشن گری بپردازید.
در ضمن توپ به کار رفته در آبرامز ال ۵۵ ساخت راین متال آلمان است و ارتباطی با توپهای سری ال ۱۱ و ال ۳۰ ساخت رویال اردنانس انگلستان ندارد.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

جناب Typhoon

شما در مورد سازمانهای اطلاعاتی غرب یا ایران صحبت نکردید اما دارید سازمانهای اطلاعاتی شوروی رو بخاطر کارهایی محکوم میکنید که اساسا توسط هر سازمان اطلاعاتی دیگری انجام میشه این یعنی بحث بر سر بدیهیات !
در مورد IL-96 ، اگر بخوایم از لحاظ مشخصات فنی نگاه کنیم بر طبق آمار سایتها ، این هواپیما قادر به رقابت با هواپیماهایی مثل boeing 767 و 777 است .(حتی تو ویکیپدیا هم این هواپیما رو با بویینگ 777-200 قابل مقایسه دونسته) حالا بحث فروش و ... جداست .
در مورد بحث لوازم خانگی که بنظر من حتی ارزش بحث کردن هم نداره فکر کنم قبلا جواب شما رو داده باشم ، شاید نشه از این تکنولوژی ها بصورت برند و ... در شوروی اسم برد (چون اساسا شرکتی وجود نداشت) اما با نگاهی به تکنولوژی های تکامل یافته در شوروی متوجه میشیم که مردم این کشور در برخی موارد حتی از آمریکا هم جلوتر بودند ، برای مثال یک نمونه رو میگم ، تمام دنیا فکر میکنند شبکه تلویزیون های ماهواره ای در غرب توسعه داده شد اما واقعیت اینه که شوروی بزرگترین سیستم شبکه های ماهواره ای موسوم به Orbita متشکل از 90 ماهواره ی مخابراتی رو توسعه داده بود تا مردم کشور بتونند فارغ از وسعت و گستردگی جغرافیایی شوروی با استفاده از دانلینک های ماهواره ای شبکه های تلویزیونی و رادیویی رو دریافت کنند .
در مورد رقابت هم طرح های متنوع نشان میده طراحان شوروی برای هر پروژه ای به شدت با هم رقابت داشته اند ، رقابت شرکتهای سوخو و میگ و همچنین میل با کاموف بر سر برنده شدن پروژه های نظامی شوروی یکی از بهترین نمونه هاست .
در مورد توپ آبرامز که حرف شما تایید کننده ی حرف من بود ، در مسایل تاریخی مربوط به حزب توده ایران و فروپاشی شوروی محدودیت های فروم (که خود شما مطلع هستید) متاسفانه اجازه ی گسترش بحث رو نمیدن

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
در مورد IL96 که در مدل M از موتور و اویونیک غرب بهره می بره.موتورهای پرات اند ویتنی و الکترونیک شرکت کالینز.
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
در مورد این صحبت شما هم که می فرمایید بحث فروش جداست، والا من متوجه نمی شم اگر واقعا جنس با کیفیتی است چرا این قدر فروش اون کم است؟
در مورد سازمانهای اطلاعاتی هم والا اقداماتی که توسط ان وی کی دی و چکا در دهه 20 و 30 میلادی قرن پیش صورت گرفته اگر نگوییم بی نظیر اما یقیننا کم نظیر و لااقل فکر نکنم در سایر کشورها بر سر مردم خودشون بلایی با این وسعت و شدت بیارند.البته اگر نخواهید از 80 نفر از اعضای فرقه داوودی و واقعه 11 سپتامبر نام ببرید.
در مورد لوازم خانگی و امور مربوط به غیر نظامی هم فکر کنم ما از دو فکر متفاوت برخورداریم، چون من فکر می کنم اگر جنسی واقعا کیفیت دار باشه باید بتونه در سطح جهان فروش قابل قبولی پیدا کنه ، مثل برندهایی که نام بردم.به نظر من این راه گشترش علم و تجارت و کسب درآمد بیشتر و رونق دادن به اقتصاد است. نه صرفا تولید یک جنس در داخل و اجازه ندادن به سایر مارکها برای ورود به بازار و رقابت با محصولات تولید داخل.
اما در رابطه با این که بنده رو به فرافکنی و متعهد بودن به دفاع از غرب متهم می فرمایید،می توانید به پستهای من و مقالات من در مجله مراجعه کنید.
در مورد رقابت در عرصه نظامی هم منظور من رقابت بین یک ، دو یا 3 شرکت دولتی متعلق به یک کشور نبود. بلکه رقابتهایی بین المللی که از چندین کشور دنیا در اون شرکت میشه و رقابت بسیار بالاتر از رقابتهای درون کشورهاست.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

در مورد IL-96 ، اولا كه تو همون ويكيپديا نوشته توسعه ي مدل M و T هواپيما بعد از اينكه بانك آمريكايي صادرات-واردات از سرمايه گذاري در پروژه كنار كشيد متوقف شد و عملا اين نمونه روي كاغذه و مدل اصلي (IL-96-300 و IL-96-400) كه با موتور و آيونيك روسي مجهز شده به توليد رسيده .
در ثاني عرض كردم كه امروز ديگه كشوري صد در صد نيازهاش رو خودش تامين نميكنه ، ناسا هم الان براي ساخت نسل جديد فضاپيماهاش داره موتورهاي روسي ميخره چون كم مصرفتر و قويترند .
در مورد سازمانهاي اطلاعاتي ، شما به هر حال در تاريخ هر سازمان اطلاعاتي نقاط سياه تاريكي خواهيد يافت (البته در مورد فعاليتهاي سازمانهاي شوروي مثل هميشه توسط غرب بزرگنمايي شده) ، در مورد سيا و ... كه فكر نكنم افشاي آزمايشات بيولوژيكي روي انبوه شهروندان آمريكايي بدون اينكه خودشون بدونند دست كمي از كارهاي ك.گ.ب داشته باشه ! علاوه بر اين كارنامه ي كامل كارهاي سيا بعد از كنار رفتن سيستم حاكم در آمريكا آشكار خواهد شد نه الان . اونموقع متوجه ميشيد جناياتي كه CIA بر خودشون و بقيه دنيا انجام دادند در چه ابعادي بوده .
در مورد لوازم خانگي و در كل بحث فروش هم بنظر من صرف داشتن كيفيت خوب دليل بر فروش بالا نيست ، دلايل مختلف اقتصادي و حتي سياسي هم تاثير داره ، براي مثال شوروي با وجود اينكه هواپيماهاي مسافري خوبي ميساخت اما فقط در داخل استفاده ميكرد و به كشورهاي بلوك غرب نميداد .
در رابطه با طرفداريتون از غرب و ... هم اتفاقا دارم بر اساس همين پستها و مقالاتتون ميگم ! البته بنده در مقامي نيستم كه ملامتتون كنم يا ... به هر حال هركسي طرز فكر خودش رو داره ، در مورد رقابت هم موضوع نفس رقابت و ايجاد حس خلاقيته حالا اينكه در ابعاد بين المللي بوده يا كشوري و ملي چندان مهم نيست

جان.اف.کندی
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط apple2009 »

برتری آمریکا بر روسیه بسیار بدیهی است
دلیل تاکید بعضی از دوستان بر روی روسیه رو نمی دونم.
در یک بازار آزاد محصولی که بیشترین فروش رو میکنه بهترینه. حالا هی شما بگو روسیه فلان روسیه بهمان.
فرض کنیم یک محصول یک شرکت در بازار ایران بیشترین فروش رو میکنه بعد مسیولین شرکت دیگر که که محصولشون فروش بسیار کمتری میکنه بیان بگن نه محصول ما بهتره ، کی حاضره حرفشونو قبول کنه فقط با این حرفشون به اعتبار خودشون بیشتر لطمه میزنن . اگه محصولشون بهتر بود خود مردم خود به خود اون محصول رو می خریدن.
آخه دوست من ما یه ضرب المثل داریم که میگه مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

apple2009 نوشته شده:برتری آمریکا بر روسیه بسیار بدیهی است
دلیل تاکید بعضی از دوستان بر روی روسیه رو نمی دونم.
در یک بازار آزاد محصولی که بیشترین فروش رو میکنه بهترینه. حالا هی شما بگو روسیه فلان روسیه بهمان.
فرض کنیم یک محصول یک شرکت در بازار ایران بیشترین فروش رو میکنه بعد مسیولین شرکت دیگر که که محصولشون فروش بسیار کمتری میکنه بیان بگن نه محصول ما بهتره ، کی حاضره حرفشونو قبول کنه فقط با این حرفشون به اعتبار خودشون بیشتر لطمه میزنن . اگه محصولشون بهتر بود خود مردم خود به خود اون محصول رو می خریدن.
آخه دوست من ما یه ضرب المثل داریم که میگه مشک آن است که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید

دوست عزیز شاید برای شما بدیهی باشه و شاید هم معیارهاتون از برتری متفاوته
در تایید صحبتها و ضرب المثلتون خوبه بدونید که در همین بازار آزاد در حال حاضر بیش از 80 کشور دنیا در حال خرید و استفاده از تجهیزات نظامی روسیه (که از معدود مواردی بود که در دوران شوروی به خارج صادر میشد)هستند در حالیکه تعداد کشورهای خریدار تجهیزات آمریکایی شاید نصف این عدد هم نباشه.

جان.اف.کندی
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط apple2009 »

دوست عزیز من از آماری که شما دادید خبر ندارم دوستان دیگه میتونن در این رابطه نظر بدن.
ولی بنده از شما یک سوال می پرسم ، آیا آن 80 کشوری که گفتین از تجهیزات آمریکایی استفاده نمی کنن یا اصلاً بیشتر از تجهیزات آمریکایی استفاده می کنن یا روسی؟
راستی یه سوال دیگه هم برام پیش اومده در دنیا حدودا 202 کشور وجود دارد اگر با توجه به گفته شما 80 کشور از سلاح های روسیه و مثلاً 40 کشور از تجهیزات آمریکایی استفاده کنند یعنی در این دنیا تقریباً 82 کشور وجود دارد که که نه از تجهیزات روسی استفاده می کنند و نه از آمریکایی؟!؟
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

لینک منبع برای آمار [External Link Removed for Guests]
در مورد اینکه بعضی کشورها هم از تجهیزات روسی و هم آمریکایی استفاده میکنند هم به احتمال زیاد این پارامتر در نظر گرفته نشده چون کشوری مثل هند هم از تجهیزات روسی استفاده میکنه هم آمریکایی و قطعا جز مشتری های تسلیحاتی دو کشور به حساب میاد (البته اینجور کشورها انگشت شمارن).
در مورد سوال دومتون هم خوب اولا بسیاری از کشورها خودشون دارای صنایع نظامی هستند و بطور عمده از شرکتهای داخلی نیازهاشون رو تامین میکنند ، علاوه بر این روسیه و آمریکا تنها صادر کنندگان اسلحه نیستند ، ما صادرکننده های تسلیحاتی دیگه ای در ابعاد میلیارد دلاری داریم مثل آلمان ، فرانسه ، انگلیس ، اسپانیا ، چین و ...([External Link Removed for Guests])

جان.اف.کندی
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”