افزایش رعب آور بودجه ی نظامی اعضای پیمان شانگهای

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: افزایش رعب آور بودجه ی نظامی اعضای پیمان شانگهای

پست توسط typhoon »

فکر کنم مونده تا به فروش 31,682,369,000 دلاری آمریکا در 2009 برسه!!!!!
این هم فروشه سال 2007 : 18,878,229,000
در برابر 7 میلیارد روسیه در 2007.
طبق گفته منبع خودتون ایران یکی از اصلی ترین خریدارن سلاح های روسی بود که از دور خارج شد.در این منبع که میزارم نیزان فروش اسلحه آمریکا به دنیا و خاورمیانه از 1950 تا 2009 آمده.
[External Link Removed for Guests]
بر طبق این منبع هم که درپایین گذاشتم صادرات اسلحه روسیه در 2011 به 9.5 میلیارد دلار میرسه.فکر کنم راه درازی تا رسیدن به آمریکا در پیش داره.بالاخره نتیجه فروختن جنس حسابی دانگرید شده و خلف وعده در فروش اسلحه همینه.
[External Link Removed for Guests]
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

البته مسلما وقتي هر اسلحه ي M16 آمريكايي 10 برابر Ak-47 قيمتش باشه مسلما ارزش صادرات تسليحاتي آمريكا هم با اين تفاوت فاحش بيشتر خواهد بود اما از نظر تعداد اقلام فروخته شده (كه البته آمار دقيقي ازش نيست) احتمالا روسيه از آمريكا برتر خواهد بود.
در مورد ايران هم ميشه بفرماييد كي ايران از ليست خريداران تسليحاتي روسيه حذف شده كه خبر نداريم ؟!
راستي ظاهرا شما جواب پست خودتون رو يادتون رفت بدين !
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-پیروزی
سپاس‌های ارسالی: 318 بار
سپاس‌های دریافتی: 317 بار

پست توسط Omicron »

آخه این بحث ها به کجا می رسه ؟؟؟؟؟
من مطمئنم مسئولان کشور از خداشون هم بود دویس سیصد تا تا جنگنده جدید و سرحال روسی MIG-35 و Su-35,30 تحویل می گرفتیم. هواپیماها و سلاحای آمریکایی خوبن ولی ما تحریمیم و به ما نمی دن. در نبود اون ها این جنگنده های برتر روسی به کار ما میان.
بعدش هم بودجه نظامی ایران باید افزایش پیدا کنه تا از رقبا عقب نمونیم. وقتی چین و هند بودجشون سر به فلک میکشه ما نباید بیکار بمونیم.
 [FONT=Palatino Linotype]    [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]    [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [FONT=Palatino Linotype]   [HIGHLIGHT=#000000][FONT=Times New Roman]امام محمد باقر (ع) می فرمایند:   
 [FONT=Times New Roman][HIGHLIGHT=#4f6128](* هیچ چیز نزد خداوند محبوب تر از کاری نیست که بر آن مداومت شود هر چند که آن کار کوچک باشد.  [HIGHLIGHT=#4f6128] *)     [FONT=B Compset]   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
جناب چکا من چی نوشتم و شما چی نوشتی.من چکار دارم که چه تعدادی فروخته شده ، به پولی که از فروش بدست اومده نگاه کنید.در سال 2007 ، 7 میلیارد برای روسیه و 18 میلیارد برای آمریکا.بله که باید M16 با قطعات پلاستیکی فشرده و آلومینیوم و لرزش بسیار کمتر و سبک تر باید 10 برابر AK 47 قیمت داشته باشد.شما فکر یک فروشنده باشی،در پایان هر سال باید به درآمد خودت نگاه کنی و یا تعداد جنس فروخته شده.دوست عزیز شما متوجه هستید چی نوشتید؟یک کلام بفرمایید به هر دلیل من باید از روسیه دفاع کنم.من دارم از این تفاوت فاحش در فروش حرف می زنم و شما می گی تعداد اقلام.
اما در مورد ایران: ببخشید مگر امسال روسیه ایران رو تحریم نکرد.مگر قرارداد اس 300 کنسل نشد؟مگر جناب مدودف صادرات سلاح رو به ایران ممنوع نکرد؟
اما در باره پست خودم،شما به دین خودتان ، من هم به دین خودم!!!!
من دارم میگم اگر مصحول با کیفیتی در حد برندهایی که نام بردم دارن بیارن توی بازار.من می گم هواپیمایی مثل B747 که بیش از 4 دهه است بر بازار پهن پیکر دنیا حکم رانی می کنه ، شما می گی ایلوشن ، من می گم همش 30 تا ازش تولید شده.می گم چرا کم می فروشه، می فرمایید اون بحثش جداست.اگر حالا زمان شوروی بود و می گفتیم بنا به دلایل سیاسی نمیفروشه ، باز یک چیزی، حالا چی که 20 ساله از فروپاشی شوروی می گذره.
من دارم میگم چند میلیون رو سر ماجرای اشتراکی کردن کشتن ، شما می گی تمام سرویس های امنیتی دنیا و حتی وزارت اطلاعات ایران هم از این کارا می کنه.شما می دونید دارید به چه مردان و زنانی تهمت می زنید؟کسانی که صبح تا شب و شب تا صبح با مخوف ترین سرویس های اطلاعاتی دنیا در جنگ هستند که بنده و جناب عالی بشینیم پشت کامپیوتر و بعد این عزیزان رو با سفاکانی مثل بریا و اون سازمان کثیف و بد نام تحت امرش مقایسه کنیم.شما فکر می کنید من طرفدار CIA و یا MI6 هستم؟کم در چند دهه گذشته از اونها و فرزند نامشروعشان اسراییل ضربه خوردیم؟رادار آمریکایی در سیاهکل برای که بود؟ هدف از پروژه آیبکس و ژن سیاه که به سرنگونی چند جنگنده ایرانی در خاک شوروی منجر شد چه بود؟تمام این طرح ها به اشاره سیا بود. حالا من چه کار کنم که روسها یک هالیوود ندارند که بیاد براشون چهره چکا و کا گ ب رو بی گناه نشون بده.شما می فرمایید شوروی، این هم جوابتون.کسی بیاد بگه سیا و یا ام آی 6 اونوقت برای اون هم دارم.من نمی خواستم این حرف رو بزنم اما پستهای شما و خصوصا این پست آخرتون من رو مجبور کرد این رو بگم:
دوست عزیز فورا با پرینت کلیه پستهاتون در CC به دفتر راشا تودی و یا رایا نوستی در تهران و یا سفارت دولت فدراسیون روسیه در تهران مراجعه کنید.به خدا قسم که اگر من جای اونها بودم سریعا ترتیب اقامت و یا استخدام شما رو می دادم.
حرفی که زدم نه شوخی بود، نه تمسخر و کاملا جدی به خدمت شما این مسئله رو عرض کردم.ولی این رو بدونید تا زمانی که در CC فعال هستم اجازه نمی دم با مشتی دروغ و چرندیات که معلوم نیست از کجا آب می خوره ذهن تعداد زیادی جوان و نوجوان ایرانی و مسلمان را که CC را محلی برای افزایش معلومات و اندوخته های علمی خود می دانند ، آلوده کنید.و در ضمن بدانید اگر روزی ببینم در این محیط افرادی سعی در موجه جلوه دادن چهره کثیف استعماری آمریکا و انگلستان و یا هر کشور دیگر را داشته باشند به عنوان یک ایرانی مسلمان با کمک خدا و چند جوان غیرتمند و وطن دوست دیگر در این سایت با تمام نیرو در برابر آنها نیز خواهیم ایستاد.
بحث دیگری بود من آماده ام.
جناب Omicron
سلاح دانگرید شده روسی که هر لحظه ممکنه پشتیبانی از اون قطع بشه به هیچ دردی نمی خوره.لطف کنید نظریات خودتون رو با عنوان نظریات فرماندهان نیروی هوایی که 8 سال جنگیدند و بهتر از من و شما معنی قطع پشتیبانی و زمینگیر شدن پرنده رو می دونند اعلام نکنید.جنازه یک F-4D که خودمون بتونیم اورهالش کنیم به یک اسکادران سوخوی 30 بدون پشتیبانی روسی شرف دارد.سوخترسان برای Su24 نمی دهد، اس 300 که پدافند هوایی رو نمی ده ، حالا بیاد Mig35 و su 30 بفروشه به ما.
دولت فخیمه روسیه و البته نمایندگان محترمش در CC :
ما را به خیر تو امیدی نیست ، شر مرسان
Old soldiers never die.They just fade away
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”