ravana نوشته شده:رضاخان نوشته شده:استاد farhadiannn
بهتره با مسائل بصورت کاملا دقیق برخورد کنیم اینکه شما میگویید مردم عربستان آل سعود را دوست دارند بر چه مبنایی است؟
آیا آمار گرفته اید آیا همه پرسی شده آیا آنجا دموکراسیست؟
صرف پولدار بودن شاهزاده ها و عده ای که به حکومت وصل هستند دلیل نمیشود
اینکه عبدولا پادشاه عربستان پس از بازگشت از بیمارستان بیشتر از 30 میلیارد دلار به مردم باج میدهد تا شلوغ نکنند آیا دلیلی بر محبوب بودن ایشان است
آیا این را در نظر نمیگیرید نزدیک یک سوم مردم عربستان شیعه هستند و شرایط زندگی بدی از همه نظر دارند
و اینکه این مردم هم دموکراسی میخواهند میخواهند حق رای داشته باشند نه اینکه زنان در آن جا در قرن 21 هنوز حق رانندگی و رای ندارند
مردان هم حق رای ندارند اصلا آنجا چیزی به اسم مجلس وجود ندارد آیا این خودش یک عقده ی 60 ساله برای مردم عربستان نیست؟
من قبول دارم که بیشتر مردم عربستان سنی هستند و احتمالا بر اثر تبلیغات سو بایرانی و شیعه مشکل دارند ولی این دلیل مقبولیت ال سعود نیست
اگر آل سعود حجاج ما راکشت در آنزمان ما با 39 کشور در حال جنگ غیر مستقیم و با عراق در حال جنگ مستقیم بودیم و آواکسهای همین عربستان آمار همه ی پروازهای جنوبی ایرانو به عراق میداد و ما نه توان و نه پول جنگیدن علنی با این غول نفتی رو نداشتیم
البته با گفته ی شما 100 درصد موافقم که این خلیفه ها پشتشان به یانکی ها گرم است و در واقع ما با آمریکا روبروییم نه اینها
اما اینکه اونها رو با اسراییل مقایسه نکنیم میگویم چرا؟ یعنی عربستان از اسراییل قوی تره یا ما از حزب الله ضعیفتریم
اگر صرف مقایسه ایران و عربستان یا کل شوارای همکاری خلیج فارس باشه من به قدرت به شما میگم که ما بسیار قوی تریم
چرا که تسلیحات استراتژیکی که ایران داره اینها ندارن مدیریت نبرد و تجربه جنگی که ایران داره اینا ندارن بیشتر خلبانان و کارشناسان نظامیه اینا خارجین یا پاکستانی یا آمریکایی و چند تا کشور دیگه حتی نوکر و کلفتاشونم خارجین شما فکر میکنین اگه جنگ بشه چند درصدشون اونجا میمونن من میگم بیشترشون فرار میکنن چون کسی که برای پول کار میکنه جونشو برای پول نمیده
نکته ی مهمی که شما در مورد تسلیحات غربی اینها فراموش کردید اینه که اکثر این تسلیحات کاربرد استراتژیکی ندارن و صرفا برای جنگهای معمولی بکار میروند
مثلا عربستان هیچ ماهواره ی نظامی و جاسوسی نداره و هیچ موشک زمین به زمینه برد بلندی نداره (مدلهای چینی سالها پیش از رده خارج شده اند بدون جایگزینی) هیچ موشک کروز برد بلندی نداره اصلا زیردریایی نداره
حتی تسلیحات اصلی جنگنده های پیشرفتشهم بسیار کم هستند مثل بمب های جی سو یا هارم یا هارپون یا آمرام و اکثران هم دانگرید شده اند مثلا اگه 170 تا اف 15 داره 150 تا آمرام داره یا 80 تا جی سو داره
تنها نقطه ی برتری عربستان آواکسهاشه که اونم تو مرزهای خودش و کناره های جنوبی ما کاربرد داره و روی مرز ما قابلیت خودشو از دست میده
شما فقط به این فکر کنید که اگر بنادر جنگی و نفتی و فرودگاهها و پالایشگاههای عربستان بصورت مداوم (هر ساعت 2 موشک هم زمان)با راندمان 10 درصد و فقط یک هفته موشکباران بشه (بالستیکی) چه اتفاقی براش میافته
آیا اونها میتونن یک هفته اینکارو با بمباران هوایی با ما بکنن ؟ مطمئنا خیر و درصد پیروزیشون کمتر از نصف ما خواهد بود و این در حالیه که ما فقط نقاط مرزیمون دچار مشکل میشه ولی اونها در کل کشورشون فلج میشن
علت اینکه راندمان موشکباران را 10 درصد گرفتم بخاطر درصد خطای موشکهای برد بلند و پدافند پاتریوت بود که راندمان اونها رو 50 درصد براشون درنظر گرفتم یعنی از هر دو موشک یکیشم بزنن
ضمن اینکه بحث برد نزدیک کاملا متفاوته بخاطر انواع و اقسام موشکهای دقیقی که ما داریم
ضمن اینکه اصولا اگر دقت کنید عربستان زیاد روی پهپاد ها سرمایه گذاری نکرده در حالی که ما با کرار و رعد میتونیم عمق عربستان رو بصورت مکرر و موثر هدف قرار بدیم بدون تلفات جانی
دوست عزيز متاسفانه اطلاعاتتون در مورد تسليحات و جنگهاي امروزي خيلي خيلي كمه
كسي كه اون همه تسليحات و جنگ افزار هاي گران قيمت از آمريكا و اسرائيل مي خره سامانه هاي دفاع ضد موشكي پيشرفته و مدرني هم همراشون مي خره حالا شما هفته نه ساعتي چندين بار موشك بارانش كن با چندتا ليزر ساده رو هوا اون موشكاتو دود مي كنه
اما توي جنگ هوايي اگه تمام اسكادراناشم بياره نمي تونه با ايران مقابله كنه
دوست عزیز من خوشحال میشم شما که اطلاعاتتون از من بیشتره این تسلیحات امروزی عربستان رو معرفی کنین
تنها ضد موشک عربستان پاتریوت pac2 شایدم 3 باشه که صرفا تا حالا بصورت عملی موشکهایی نظیر شهاب3 یا سجیل و قدر و قیام رو نزده و تنها موشکهای کند و قدیمی اسکاد بی رو اونم از 10 تا یکی زده منم که عرض کردم اصلا میگیم از 2 تا موشک یکیشو با همین تسلیحات پیشرفته که شما فرمودید بزنه بازم یکیش برای یک پالایشگاه یا بندر کافیه که فلجش کنه
ضمنا همونطور که دوستمون mrstar فرمودن عربستان و کلا هیچ کشور دیگه ای بجز امریکا و روسیه و اسراییل سیستم ضد موشک لیزری رو نساخته و آزمایش نکرده و اونها هم در حد تحقیقاته و هنوز عملیاتی نشده و اگر مثلا در اسراییل شده ناموفق بوده حالا شما چطور متوجه شدید که عربستانیها دارن روی این پروژه های نو ظهور کار میکنن خدا میدونه
ضمنا در جواب دوستی که گفتن روسها اجازه نصب قطعاتو به ایران نمیدن باید بگم کلا روسها به ایران خیلی وقته قطعه نمیدن و تعمیرات جتهای جنگی و کلیه ی تسلیحات روسی رو کارشناسای خودمون انجام میدن و اصلا کارشناسای نظامی روسیه خیلی وقته ایران نمیان
البته ما با روسیه سفید مراوداتی داشته ایم ولی اجازمون دست خودمونه
در هر صورت بهترین هواپیماهای جنگنده هم اگر برتری عددی زیاد نداشته باشن در برابر پدافند هوایی آسیب پذیرند
نمونش همین اف15 یی که تو لیبی زدند تازه نمونهی اوریجینالش بود نه عربستانیش