
به گزارش خبرنگار واحد مرکزی خبر ، همزمان با رژه های یگان های نمونه ارتش ، رژه دریایی شناورهای رزمی ، زیرسطحی و پشتیبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس و دریای عمان برگزار شد.
در این رژه دریایی ناوشکن جماران، ناوهای رزمی، ناوچه های موشک انداز ، قایق های تندرو ، بالگردها و زیردریایی های غدیر به کار گرفته شد.
در رژه نیروهای ارتش در حرم مطهر انواع بالگرد، جنگنده های صاعقه که دارای توانمندی خاصی در عملیات های بمباران و رهگیری هوایی است و همچنین جنگنده های میگ 29، اف 4 و اف 14 به پرواز درآمد.
در مراسم امروز، سوختگیری شکاری به شکاری در هواپیمای راهبردی سوخو 24 نیز به نمایش درآمد.
نمونه ای از تجهیزات پیشرفته و پایدار طراحی شده در مقابل تهاجمات ضد الکترونیکی، نسل جدید تانک ذوالفقار، توپ 23 اتوماسیون نصب شده روی خودروی کراز، سامانه راداری نبو - کاستا و مطلع الفجر، زیردریایی السابحات 15 ، اژدر والفجر 2 ، توپ دریایی فجر 27 ، سامانه راهبردی گسترده موشکی ساحل به دریای ولایت 3، ماکت زیردریایی غدیر، ناوشکن جماران ، موشک دریا به دریای نسل یک و شناورهای هجومی ضربتی شهاب و رعد از جمله تجهیزات نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در رژه امروز است.
همچنین در این رژه توانمندی های ارتش در طراحی و ساخت بمب های هدایت شونده هوشمند، سامانه هدایت کننده موشک و بمب لیزری و انواع مهمات قابل پرتاب از هواپیمای شکاری معرفی شده است.
طراحی و ساخت پاد سوخت رسان هوایی ، طراحی و ساخت حامل انواع مهمات قابل پرتاب ، تجهیز هواپیمای F14 به موشک هاگ و تجهیز هواپیمای شکاری F4 به موشک سطح به سطح C-802 ، تبدیل بمب های 750 پوندی به موشک بالستیکی ، طراحی و ساخت موشک هدایت شونده اوپتیکی و موشک هوا به زمین لیزری و نیز طراحی و ساخت موشک بالستیکی میان برد از جمله توانمندی های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران است که در رژه امروز به نمایش در آمد.
طراحی و ساخت بمب هوشمند هدایت شونده الکترواوپتیکی هوا به زمین با سر جنگی 2000 پوندی دیگر توانمندی های ارتش است که با عنوان طرح قاصد اجرا شده است.
طرح قاصد 3 ، قدر ، ریتارد ، سحاب و شاهین از دیگر طرحهای نیروی هوایی ارتش است که در رژه 29 فروردین به نمایش در آمده است.
واحد مركزي خبر