تاپيك جامع رژه روز ارتش/ فروردين 90

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 236 بار
سپاس‌های دریافتی: 2645 بار

Re: تاپيك جامع رژه روز ارتش/ فروردين 90

پست توسط su-47 »

M-ATF نوشته شده:اتفاقا حضور پر تعداد این کامیون (و با کاربردهای مختلف) برای خود من هم جلب توجه کرد، دوستی می گفت اینها کامیون های کراس اوکراینی هستند که کامیون قابلی هم هستن -بعید نیست خط مونتاژ این کامیون رو در ایران راه اندازی کرده باشن-.
.

به نام خدا
کامیون مورد اشاره دوست عزیزمان M-ATF که با عکسهای زیبای خود تشنگی مارا برطرف کردند

[External Link Removed for Guests]

ان شاء الله داخلی سازی شده باشد
خواهشا دوستان بفرمایند حضور دهها دستگاه ازاین نوع کامیون که حامل نیرو بودند در رژه را چگونه تحلیل میفرمایند

موفق باشید
تصویرتصویرتصویر
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 568 بار
سپاس‌های دریافتی: 297 بار

پست توسط tondar »

با تشکر از دوست عزیز M-ATF ، عکسهای ایشان بسیار گویا و حرفه ای گرفته شده است . بنظرم ایشان یک دوره عکاسی حرفه ای برای آموزش عکاسان سابر خبرگزاریها و روزنامه برپا نماید .
New Member
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط hadiii »

كاميون ايراني نيست ساخت اكراين سال ورود 1388 بود زمان خدمت سربازي من بادست خودم پلاك عوض كرديم خيلي قدرت داره kras نامشه
New Member
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط hadiii »

راستي يادم رفت بيشتر براي كشيدن توپ وارد شده لشكر21 حمزه براي كشيدن توپ130 از كاميون استفاده مكنن قبل اون 2631 بنز استفاده ميكردن كه قدرت كافي نداشت
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 121 بار
سپاس‌های دریافتی: 97 بار

پست توسط alireza.z »

خیلی عالی بود حال کردم.آفرین به این همه اقتدار
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 474 بار
سپاس‌های دریافتی: 217 بار

پست توسط joiber »

سلام
از دوست خوب M-ATF بسیار ممنون بابت عکسهای بسیار زیبا ومن هم با tondarموافقم باید یه دوره عکاسی حتماً ببخشید یکسال دوره بذارن واقعاً عکسای زیبای بود .
مخصوصاً عکسهای که از تانک ذولفقار گرفته بودید. :razz: :razz: :razz: :razz:
يک روز دروغ به حقيقت گفت:مياي بريم دريا شنا کنيم؟حقيقت ساده و زود باور پذيرفت.وقتي به کنار دريا رسيدن تا حقيقت لباس حياي خود را درآورد دروغ آنهارا دزديد و فرار کرد.از آنروز به بعد حقيقت عريان و زشت است...ولي دروغ در لباس حقيقت زيبا است .
New Member
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 111 بار

پست توسط M-ATF »

خواهش می کنم ، شما که لطف دارید و یقینا در مقوله عکاسی این ما هستیم که باید پیش اونا درس یاد بگیریم.خصوصا با امکانات و تجهیزاتی که اونا دارن ولی خوب معمولا اونا با نگاهی که ما به تجهیزات نظامی نگاه می کنیم نگاه نمی کنند.

اما در مورد عکاسی از رژه هم باید بگم حداقل برای خود من و امثال من یه سری مشکلات هست که اجازه نمی ده عکاسی خوبی انجام بشه.

به عنوان مثال در محلی که من قرار داشتم، با توجه به اینکه تجهیزات روی کشنده قرار دارند و نسبت به عکاس بالاتر قرار دارند، اگه قرار باشه از جلوی تجهیزات قرار بگیرید، دوربین دقیقا رو به خورشید قرار می گیره و این عکاسی رو با مشکل مواجه میکنه که یا باید اون طرف اتوبان قرار بگیری ( که بشه از پلاکاردهای روی کشنده ها و حاوی اطلاعات پیرامون تجهیزات هم عکس گرفت) که معمولا اجازه نمیدن و یا در جایگاه خبرنگاران باشید.

جایگاه خبرنگاران به دلیل اینکه در ارتفاع بالاتری نسبت به سوژه قرار داره و برای عکاسی از سوژه دوربین رو به سمت پائین قرار می گیره، مشکل خورشید پیش نمیاد.

مشکل دوم اینکه کشنده ها خیلی سریع عبور می کردند و فرصت کافی برای عکاسی نبود، شما می بینید متاسفانه من امکان عکاسی از جلوی تانک ذولفقار رو از دست دادم.

و در نهایت من فکر می کنم ، برای عکاسی مناسب از مراسم رژه باید یک تیم عکاسی متشکل از حداقل 3 نفر باشید ، یکی در جایگاه خبرنگاران برای عکاسی از بالا ، یکی اونطرف اتوبان برای عکاسی از زاویه پائین و همینطور ثبت پلاکاردها، و یکی هم با تجهیزات مناسب برای عکاسی از رژه هوایی که یا در جایگاه خبرنگاران قرار بگیره یا به حرم نزدیکتر باشه، چون جایی که من بودم با توجه به اینکه هواپیماها دقیقا از رو جایگاه عبور نمی کردند، درختان دید رو برای عکاسی از رژه هوایی می گرفت.
Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 595 بار
سپاس‌های دریافتی: 10288 بار

پست توسط abdolmahdi »

با سلام
مايلم تا در مورد ويژگيهاي اين خودروي زرهي و مخصوصا لانچر پرتاب راكت نصب شده روي آن اطلاعاتي كسب كنم . اگر دوستان اطلاعاتي دارند ، ممنون مي شوم . :razz: :razz:

اگر ديدار با مرگ حق است ، چه بهتر كه اين ديدار در ميدان جنگ باشد.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 111 بار

پست توسط M-ATF »

abdolmahdi نوشته شده:با سلام
مايلم تا در مورد ويژگيهاي اين خودروي زرهي و مخصوصا لانچر پرتاب راكت نصب شده روي آن اطلاعاتي كسب كنم . اگر دوستان اطلاعاتي دارند ، ممنون مي شوم . :razz: :razz:

در همین حد می دونم که گویا این خودروی زرهی بر مبنای اسکورپیون ساخته شده ولی کوتاهتر از اون هست ، راکت هاش هم که 77 میلی متری هستند
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

منظور از نفربر صیاد کدام تصویر میباشد؟
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

سلام بر دوستان خواهشا مارش نظام یبود که تو روز ارتش میخواندند بامضمون مهد دلیران ارتش ایران حامی قرانیم کسی این رو برای دانلود داره
  که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات

وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”