شهید بابایی نگذاشت جنگندههای F14 فروخته شود
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
Re: شهید بابایی نگذاشت جنگندههای F14 فروخته شود
دوستان بهتره بجای توجه به گذشته نیروی هوایی ، به آینده آن بیاندیشیم . 

پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 148 بار
- سپاسهای دریافتی: 389 بار
امثال شهید بهشتی اون موقع مظلوم بودند و حالا هم که نظرات برخی ها رو می خونیم می بینیم که هنوز هم واقعا مظلومند
شهید بهشتی از کسانی بود که میگفت سیاست ما دیانت ماست و یقینا بهتر از هر کسی نظرات دین و مذهب مونو در مورد تشکیل حکومت و تقویت توان نظامی می دونست

شهید بهشتی از کسانی بود که میگفت سیاست ما دیانت ماست و یقینا بهتر از هر کسی نظرات دین و مذهب مونو در مورد تشکیل حکومت و تقویت توان نظامی می دونست

زندگی همش زنگ تفریح نیست
ساعت بعد حساب داریم ...
[External Link Removed for Guests]
ساعت بعد حساب داریم ...
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 324 بار
- سپاسهای دریافتی: 682 بار
StrikeEagle نوشته شده:شهید بابایی در اصفهان بود یعنی چه؟!
ایشون اون موقع چه سمتی داشتند و ایا میتونستن در این باره تصمیم گیری کنن یانه؟
خیلی ها که در ارتش خدمت نکردن یا نمیدونن بعضی ها رو زود و بیش از اندازه بزرگ جلوه میدن. خیلی ها یادشون نیست یا نمیدونن که بابایی در زمان جنگ بهترین ACE نیروی هوایی (مرحوم جلبل زندی) رو قریب به یکسال زمینگیر کرد و مجبورش کرد که با اف-33 بونانزا به جای اف-14 پرواز کنه. خیلی ها خیلی چیزها رو نمیدونن. بابایی در زمان انقلاب ستوان یک بود. درجات کیلویی رو اول به سپاه ندادن. در ارتش شروع شد.
- محل اقامت: تهران-پیروزی
- سپاسهای ارسالی: 318 بار
- سپاسهای دریافتی: 317 بار
MRSTAR نوشته شده:امثال شهید بهشتی اون موقع مظلوم بودند و حالا هم که نظرات برخی ها رو می خونیم می بینیم که هنوز هم واقعا مظلومند![]()
شاید ایندفعه کمی زیاده روی کردم . نمی دونم. سری به پستای قبلیم بزنید تا تفکرم دستتون بیاد
من شش سال و نیم عضو فعال بسیج بودم ، دو سال عضو گردان عاشورا بودم همین حالاشم هستم همش دنبال این بودیم که کی حاجیه و ریش داره و بقیه هم کافرن
امثال interceptor و شما در حدی نیستین که در مورد بنده اظهار نظر کنین شمایی که تو کل عمرتون سه روز از خوانوادتون دور نبودین
از حالاشم دنبال اسلام واقعی خواهم بود نه توهم اسلامی. اسلام ناب رو باید تو لبنان دیدش نه اینجا که یارو یا نزدن ریشاش میشه مومن و اگه بتراشه میشه کافر و گمراه
هر کس ناحق گفت میخوام برم تو شیکمش دیگه کاری به این ندارم آخونده یا قرطی . میخواد رئیس بسیج باشه یا رئیس جمهور آمریکا
میخوام پیرو صدیق علی مرتضی (ع) بشم که وقتی پسر عموش یه امتیازی به خاطر فامیل بودنش ازشون می خواست چطور جوابشو داد. تصمیم گرفتم رندای فرصت طلبو و حقه باز کاسب و دزدو رسوا کنم تا مردم از دین متنفر نشن
[FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [FONT=Palatino Linotype] [HIGHLIGHT=#000000][FONT=Times New Roman]امام محمد باقر (ع) می فرمایند:
[FONT=Times New Roman][HIGHLIGHT=#4f6128](* هیچ چیز نزد خداوند محبوب تر از کاری نیست که بر آن مداومت شود هر چند که آن کار کوچک باشد. [HIGHLIGHT=#4f6128] *) [FONT=B Compset]
[FONT=Times New Roman][HIGHLIGHT=#4f6128](* هیچ چیز نزد خداوند محبوب تر از کاری نیست که بر آن مداومت شود هر چند که آن کار کوچک باشد. [HIGHLIGHT=#4f6128] *) [FONT=B Compset]
- محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
- سپاسهای ارسالی: 4180 بار
- سپاسهای دریافتی: 22794 بار
- تماس:
فقط همین رو کم داشتیم که الحمدلله به لطف دوست این هم حالا داریم .
توهین به اسطوره های معاصر کشورمون . شهید بهشتی و شهید بابایی .
توهین به اسطوره های معاصر کشورمون . شهید بهشتی و شهید بابایی .
پرونده فعالیت صلح آمیز هسته ای ایران تسلیحات ضد زره ایران
ناوچه های موشک انداز "کلاس کمان / سینا" پهپادهای ایرانی
ناوشکن های "کلاس موج" بالگردهای خانواده شاهد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
ناوشکن عملیاتی-آموزشی "کلاس لقمان"
ناو خارک
رادارهای ایرانی؛ سربازان همیشه بیدار آسمان
موشك پدافند هوايي "صياد 2"
توان پدافند هوایی جمهوری اسلامی ایران
موشک های بالستیک و شبه بالستیک ساخت جمهوری اسلامی ایران
- محل اقامت: همشهری فضل الله جاوید نیا
- سپاسهای ارسالی: 2466 بار
- سپاسهای دریافتی: 8401 بار
phoenix80 نوشته شده:StrikeEagle نوشته شده:شهید بابایی در اصفهان بود یعنی چه؟!
ایشون اون موقع چه سمتی داشتند و ایا میتونستن در این باره تصمیم گیری کنن یانه؟
خیلی ها که در ارتش خدمت نکردن یا نمیدونن بعضی ها رو زود و بیش از اندازه بزرگ جلوه میدن. خیلی ها یادشون نیست یا نمیدونن که بابایی در زمان جنگ بهترین ACE نیروی هوایی (مرحوم جلبل زندی) رو قریب به یکسال زمینگیر کرد و مجبورش کرد که با اف-33 بونانزا به جای اف-14 پرواز کنه. خیلی ها خیلی چیزها رو نمیدونن. بابایی در زمان انقلاب ستوان یک بود. درجات کیلویی رو اول به سپاه ندادن. در ارتش شروع شد.
دوست عزیز:
من از از صحت حرف شما اطلاعی ندارم... !
ولی اگر درست هم باشد این کار به معنی ظلم کردن و تبعید یک خلبان اف 14 نیست,
برخی از خلبانان نیروی هوایی در زمان جنگ پرواز های دیده بانی رو با E33 بونانزا انجام میدادن, به طوریکه در مناطق کور راداری مثل شهرکرد اصفهان پرواز میکردن و هنگام مشاهده کردن هواپیما های عراقی مختصات و موقعیت اونارو به رادار و نزدیکترین اف 14 حاضر در منطقه اطلاع میدادن...!
هواپیما های عراقی هم بعضی مواقع اونا رو میدیدن ولی به دلایلی من جمله کمبود سوخت( اگر درگیر میشدن) دست از سر بونانزاها بر میداشتن...!
بعضی مواقع هم از نظرشون یک هواپیما ی بونانزا ارزش درگیری و لغو عملیات اصلی رو نداشت و مورد آخر هم به دلیل سبک بودن هواپیما هاشون موشک هوا به هوا حمل نمی کردن...!
جناب جاوید نیا هم این کار رو انجام دادن, جناب زندی رو هم که شما گفتی و بسیاری از خلبانان...!
پس این کار ظلم به یک خلبان Ace اف 14 نبوده, در ضمن دادن درجات کیلویی توی ارتش رسم نبوده و نیست ولی در سایر ارگان ها با شما کاملا موافقم...!
در مورد شهید بابایی هم در این سال ها کاملا کم لطفی شده چون فقط از دعا کمیل خوندنش و امثال این چیزا حرف زدن ولی کسی فن پروازی ایشون رو زیا در موردش صحبت نکرده...!
برای مثال اوایل جنگ ایشون رکورد 9 ساعت پرواز Cap بدون وقفه رو با اف 14 به ثبت رسونده( که البته بعد توسط جناب حزین با 14 ساعت تغییر داده شد) و خیلی چیزهای دیگه ای که من و شما نمیدونیم به همون دلایلی که گفتم...!
شاد و موفق باشید
ای آنکه دیده دوخته ای بر خلیج فارس این لقمه با شکمبه ی توسازگار نیست
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان
زیرا درون آب زلالش بدون شک ماهی ست, پا برهنه سوسمار نیست
آسمان اصفهان
- سپاسهای ارسالی: 324 بار
- سپاسهای دریافتی: 682 بار
javadfakoori,
اشکالی نداره که شما به صحت حرف من شک دارید. نظر شخصی شما برای خودت ارزشمنده.
ما با جناب زندی 13 سال همسایه بودیم و رفت و امد خانوادگی هم داشتیم. از کلاس موسیقی پسر مرحومش وحید که تار هم میزد اگر خواستی برات میگم. از ایشون یادگاری هم زیاد دارم. اخرین بار هم چند ماه قبل تصادف ایشون، بهمراه پدرم در معاونت طرح و برنامه نیرو مهمان ایشون بودم. من اون زمان خدمت وظیفه در ستاد نیروی هوایی (معاونت ایمنی که چسبیده به فرماندهی ارال و معاونت طرح و برنامه هست)، بودم. این جزییات رو میگم که فکر نکنی داستان سر هم میکنم.
بهرحال این داستانی که گفتم صحتش برای ما که با این افراد سر و کار داشتیم و بزرگ شدیم محرز هست. ایشون بدستور بابایی (که حتی از لحاظ درجه ارشد هم نبود) 364 روز هم حکم زندان براش بریده شده بود. داستانش هم بر میگرده به اینکه تیمسار زندی در بازگشت از ماموریت هواپیماش اسیب میبینه و به جای اینکه در امیدیه یا دزفول فرود بیاد برمیگرده اصفهان و این به مذاق بابایی خوش نیومد. حالا چرا بماند برای فرصتی دیگه. متاسفانه امروزه به کسانی ارج گذاشته میشه که در زمان خودشون ارجی بین هیچکس نداشتند.
درجه کیلویی از اول در ارتش باب شد. به خاطر اعدام و ترخیص پرسنل سابق و برای پر کردن رده های فرماندهی و واگذاری اون به افراد وفادار به حکومت جدید پس از انقلاب به افرادی مثل بابایی در عرض 5 سال 4 درجه ارشدیت دادند.... بابایی در اول انقلاب ستوانیکم بود و در هنگام مرگ سرهنگ تمام بود. حالا یکی به این میگه درجه کیلویی یکی میگه ارشدیت. شما خودت انتخاب کن.
اشکالی نداره که شما به صحت حرف من شک دارید. نظر شخصی شما برای خودت ارزشمنده.
ما با جناب زندی 13 سال همسایه بودیم و رفت و امد خانوادگی هم داشتیم. از کلاس موسیقی پسر مرحومش وحید که تار هم میزد اگر خواستی برات میگم. از ایشون یادگاری هم زیاد دارم. اخرین بار هم چند ماه قبل تصادف ایشون، بهمراه پدرم در معاونت طرح و برنامه نیرو مهمان ایشون بودم. من اون زمان خدمت وظیفه در ستاد نیروی هوایی (معاونت ایمنی که چسبیده به فرماندهی ارال و معاونت طرح و برنامه هست)، بودم. این جزییات رو میگم که فکر نکنی داستان سر هم میکنم.
بهرحال این داستانی که گفتم صحتش برای ما که با این افراد سر و کار داشتیم و بزرگ شدیم محرز هست. ایشون بدستور بابایی (که حتی از لحاظ درجه ارشد هم نبود) 364 روز هم حکم زندان براش بریده شده بود. داستانش هم بر میگرده به اینکه تیمسار زندی در بازگشت از ماموریت هواپیماش اسیب میبینه و به جای اینکه در امیدیه یا دزفول فرود بیاد برمیگرده اصفهان و این به مذاق بابایی خوش نیومد. حالا چرا بماند برای فرصتی دیگه. متاسفانه امروزه به کسانی ارج گذاشته میشه که در زمان خودشون ارجی بین هیچکس نداشتند.
درجه کیلویی از اول در ارتش باب شد. به خاطر اعدام و ترخیص پرسنل سابق و برای پر کردن رده های فرماندهی و واگذاری اون به افراد وفادار به حکومت جدید پس از انقلاب به افرادی مثل بابایی در عرض 5 سال 4 درجه ارشدیت دادند.... بابایی در اول انقلاب ستوانیکم بود و در هنگام مرگ سرهنگ تمام بود. حالا یکی به این میگه درجه کیلویی یکی میگه ارشدیت. شما خودت انتخاب کن.
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
,
اقای محترم!
راجب شهدا درست صحبت کنید،اگر شما برای هیچ چیز حرمت قائل نیستید من و امثال من قائل هستیم!
هر کس در دفاع از مزرهای ایران در دوره جنگ نقش داشته است برای مردم ایران عزیز است و کسانیکه صحنه را خالی کرده و به امریکا و اروپا فرار کرده اند منفور!
اقای زندی انقدر وطن دوست بوده اند که بقول شما پس از زندان هم سوار بر اف-14 خود شدند و به جنگ دشمن این اب و خاک رفتند اما دیگران...
اقای محترم!
راجب شهدا درست صحبت کنید،اگر شما برای هیچ چیز حرمت قائل نیستید من و امثال من قائل هستیم!
هر کس در دفاع از مزرهای ایران در دوره جنگ نقش داشته است برای مردم ایران عزیز است و کسانیکه صحنه را خالی کرده و به امریکا و اروپا فرار کرده اند منفور!
اقای زندی انقدر وطن دوست بوده اند که بقول شما پس از زندان هم سوار بر اف-14 خود شدند و به جنگ دشمن این اب و خاک رفتند اما دیگران...

زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
- محل اقامت: باختران
- سپاسهای ارسالی: 309 بار
- سپاسهای دریافتی: 2025 بار
- تماس:
من یادمه که یکسری مقالات ققنوس ا ز خاکستر بلند می شود تو سری مقاله هایش نوشته به علت اینکه در سال58 هواپیمای اف14 چندتا هواپیمای شکاری و هلی کوپتر متجاوز عراق رو سرنگون می کنند شهید فکوری به مسئولان از توانمندی های اف 14 گفته
از همه بیشترتو کشور مجاهدین خلق وچریک ها یفدایی خلق و امثال انها دم ا زفروش تجهیزات را میزدند البته بعضی از روحانیون وافراد اول انقلاب هم مخالف هواپیما وهلی کوپتر ها بودند
از همه بیشترتو کشور مجاهدین خلق وچریک ها یفدایی خلق و امثال انها دم ا زفروش تجهیزات را میزدند البته بعضی از روحانیون وافراد اول انقلاب هم مخالف هواپیما وهلی کوپتر ها بودند
که ارتش ایران درجنگ کرد حماسه نبود معجزه بود
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
یاسرعرفات
وبلاگ من [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 72684 بار
- سپاسهای دریافتی: 31680 بار
- تماس:
کاربر که سابقهي چنين مواردي رو چند سال پيش هم داشتند، به خاطر اين توهين اخراج شدند
تاپيک قفل شد
تاپيک قفل شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد