تحویل بمب های فوق سنگین ارتقا یافته به نیروی هوایی

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2732
تاریخ عضویت: پنج‌شنبه ۵ مرداد ۱۳۸۵, ۱۰:۳۴ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 12804 بار
سپاس‌های دریافتی: 4580 بار

تحویل بمب های فوق سنگین ارتقا یافته به نیروی هوایی

پست توسط كيارش »

    علوی خبر     : [COLOR=#17089f] تحویل بمب های فوق سنگین ارتقا یافته به نیروی هوایی   
معاون عملیات نیروی هوایی ارتش گفت: نسل جدید بمبهای فوق سنگین با تغییر کاربری و ایجاد یکسری توانمندیها و ارتقا در آن، در دست تولید می باشد و به محض واگذاری به نیرو در تمرینات و رزمایشها مورد آزمایش قرار می گیرد.
  
   [External Link Removed for Guests]   تصویر    گزارش گروه دفاع و امنیت مشرق به نقل از ایرنا، امیر خلبان محمد علوی معاون عملیات نیروی هوایی ارتش گفت: در طی سالهای گذشته با توجه به اتفاقاتی که در منطقه رخ داده و جنگهایی که در دهه گذشته در افغانستان، عراق و منطقه خلیج فارس اتفاق افتاده است و همچنین حضور نیروهای فرامنطقه ای در منطقه ، نیروی هوایی تهدید را خیلی جدی احساس کرد و در نتیجه نسبت به ارتقای توان رزمی خود در مقایسه با گذشته سرعت مضاعفی بخشید.
* ساخت تسلیحات هوشمند توسط نیروی هوایی ارتش
امیر علوی خاطرنشان کرد: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمینه ساخت تسلیحات راهبردی توانسته است تسلیحاتی را بسازد که با رها کردن این تسلیحات هوشمند و نقطه زن از راه دور، بتواند دشمن را مورد اصابت قرار دهد.
وی خاطرنشان کرد: از جمله این تسلیحات بمب قاصد با تناژ بسیار بالا است که پس از شلیک از مسافت دور ،هدف را به صورت نقطه ای مورد اصابت قرار داد و آن را منهدم کرد.
امیر علوی گفت: در خصوص انهدام اهداف دریایی نیز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران هم اینک موفق شده است با اتکای به خداوند و متخصصان متعهد خود موشکهایی مشابه کروز را تولید و با موفقیت آنها را شلیک و اهداف را منهدم کند.
معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان این که تولید انبوه موشکهای مشابه کروز در کشور آغاز شده است، گفت: متخصصان ایرانی همچنین موفق شده اند موشکهای زمین پایه را تغییر ساختار داده و آنها را هواپیما پایه کنند و بر روی جنگنده بمب افکنهای نیروی هوایی نصب نمایند.
امیر علوی خاطرنشان کرد: این موشکها هم اینک در حال بهره برداری بوده و در تمامی پایگاههای هوایی نیز استقرار یافته اند.
* ساخت جنگنده صاعقه در راستای ارتقای توان رزمی نیروی هوایی
وی در خصوص ارتقای توان رزمی جمهوری اسلامی ایران در زمینه ساخت هواپیماهای جنگنده نیز گفت: نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران همچنین موفق شده است با همکاری صنایع وابسته به وزارت دفاع و کارکنان فنی و جهادگر نیروی هوایی هواپیمای جنگنده صاعقه را بسازد که روند تولید این هواپیما با سرعت زیادی پیش رفته و در یکی از پایگاههای شکاری نیروی هوایی نیز گردان شکاری این هواپیما تشکیل شده و الان هم در حال پرواز است.
امیر سرتیپ علوی با اشاره به دیگر دستاوردهای نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمینه تجهیزات مورد نیاز این نیرو، افزود: احیای تمامی سیستمها و موشکهای دوربرد هواپیماهای راهبردی و بمب افکن سنگین سوخو 24 که در منطقه و در جنگ الکترونیک از این هواپیما استفاده می شود و در رزمایشهایی که بویژه در سال گذشته انجام شد، مورد استفاده قرار گرفت، از جمله این دستاوردها است.
* کسب دستاوردهای جدید در زمینه جنگ الکترونیک
وی در خصوص دستاوردهای نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمینه جنگ الکترونیک نیز اظهارداشت: باتوجه به محدودیتهایی که این سامانه در کشور دارد و نمی توان به طور گسترده مطالب مربوط به آن را بیان کرد اما این نوید را به مردم می دهیم که متخصصان متعهد ایرانی در زمینه جنگ الکترونیک به پیشرفتهای قابل توجهی دست یافته اند.
وی افزود: این پیشرفتها از جمله شامل اختلال در سیستمهای راداری، الکترونیکی، ارتباطی و همچنین جنگ در تمام شبکه های راداری دشمن به طور دور ایستا و هواپایه است.
* ساخت شبیه ساز 10 نوع هواپیمای جنگنده در کشور
معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان این که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در زمینه ساخت شبیه سازها نیز به دستاوردهای خوبی دست یافته است، خاطرنشان کرد: برغم تحریمهای بیش از سه دهه گذشته متخصصان توانمند و متعهد ایرانی همچنین موفق به ساخت شبیه ساز 10 نوع جنگنده بمب افکن موجود در کشور شده اند.
امیر علوی، گفت: شبیه ساز سامانه ای است که برای تهیه آن نیاز به صرف هزینه ها سنگینی وجود دارد و حتی از هواپیماهای شکاری نیز گرانتر است .
وی با بیان این که از جمله برکات انقلاب اسلامی آن بود که امام خمینی (ره) به ما نشان داد باید روی پای خود بایستیم، افزود: از مدتها پیش ساخت شبیه سازها در نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی توسط کارکنان معاونت تحقیقات جهاد خودکفایی این نیرو آغاز شد و هم اینک علاوه بر شبیه ساز 10 نوع جنگنده ای که در کشور داریم ، موفق شده ایم سامانه های شبیه سازهای هواپیماهای ترابری، سنگین، فوق سنگین و سبک را در کشور بسازیم که بهره برداری عملیاتی از آنها در تمامی پایگاههای کشور در حال انجام است.
معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: در بحث ارتقای توان رزمی و تلفیقی از موشکهای شرقی به غربی و غربی به شرقی و این که بتوانیم این موشکها را در داخل مشابه سازی کنیم، موفق شده ایم که هواپیماهای شرقی و غربی را با تسلیحات مشابه خودشان در کشور تجهیز کنیم.
* تمامی هواپیماهای نیروی هوایی توسط کارکنان توانمند این نیرو اورهال می شوند
امیر علوی اظهارداشت: در بحث اورهال هواپیماها که پیش از انقلاب توسط مستشاران خارجی و وابسته ها در سایرکشورها انجام می شد ، امروز می توانیم به جرات بگوییم که تمام هواپیماها را با دست توانمند کارکنان فنی نیروی هوایی در داخل کشور اورهال می کنیم و رژه 140 فروندی هواپیماهای جنگنده ایران در رژه سالهای اخیر و همزمان با روز 29 فروردین موید این ادعا است.
وی خاطرنشان کرد: پرواز 140 فروند جنگنده که در روز دوم جنگ تحمیلی عراق به ایران در سال 1359 انجام شده بود در رژه روز 29 فروردین سال گذشته نیز حاکی از آن بود که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با گذشت بیش از 30 سال از آن زمان همچنان استوار است و توانسته حسرت کشورهای منطقه و دیگر کشورهای جهان را برانگیزد.
امیر علوی در ادامه یادآور شد: هدف از تمام فعالیتهای نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی دادن پیام صلح و دوستی به تمام کشورهای منطقه است.
* نیروی هوایی آماده مقابله با هر نوع تهدیدی است
وی افزود: کشورهای همسایه و منطقه باید این را هم بدانند که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به طور 24 ساعته آماده مقابله با هر نوع تهدیدی در فضای مقدس جمهوری اسلامی ایران است و با تمام قوا و قدرت با آن مقابله خواهد کرد و اجازه تعدی به دشمنان را نمی دهد.
معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به بکار گیری بمبهای فوق سنگین در این نیرو، افزود: این بمبها با تناژ بالا و دارای قدرت تخریب بسیار زیادی هستند که نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با تغییرکاربری که به این بمبها داد، آنها را نقطه زن کرده و برد عملیاتی آنها را نیز افزایش داده است.
امیر سرتیپ علوی اظهارداشت: بدین ترتیب هواپیماهای جنگنده بمب افکن نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به راحتی قادر خواهند بود تا از مسافتهای دور این بمب را رها کرده و کنترل پروازی بر روی این بمبها داشته باشد و آنها را به سمت اهداف مورد نظر هدایت و آنها را منهدم کند.
* تولید انبوه بمبهای فوق سنگین در نیروی هوایی
معاون عملیات نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان این که مرحله اول این بمب تولید انبوه شده و به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران واگذار شده و تمرینات زیادی نیز با این نوع بمبها انجام شده است، گفت: مرحله دوم این نوع بمبها که تغییر کاربری و ایجاد یکسری توانمندیها و ارتقا در آن است در دست تولید می باشد و به محض واگذاری به نیرو در تمرینات و رزمایشها مورد آزمایش قرار می گیرد.
امیر سرتیپ علوی ابراز امیدواری کرد که بمبهای جدید در آینده نزدیک در رزمایش نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی بکار گرفته شود و هدفهایی را در دریا به صورت نقطه ای مورد اصابت قرار دهد.


[External Link Removed for Guests]
    
 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]  این خسته به شمشیر تو تقدیر نبود,    
  [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]ور نه هیچ از دل بی‌رحم تو تقصیر    
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”