تنگه‌هرمز را درصورت نیاز می‌بندیم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

Re: تنگه‌هرمز را درصورت نیاز می‌بندیم

پست توسط Mr.Amirhessam »

Hashashin نوشته شده:
شما هم که همیشه یک پای طرف بجث های من هستید و به اصطلاح .... اش!

این هم از ادب پویای شما که بر کسی پوشیده نیست
شما راست می گی
کلا من خود غربم خود جنس
با نوع نگرشت به دنیا امیدوارم موفق بشوی

ولی در مورد تنگه شما اصلا درک نکردی که اصلا موضوع چیست تنگه اینقدر کوچک هست که حتی هلیکوچتر های میل 17 هم می توانند در آن منطقه گشت زنی کنند هیچ کس هم منکر توانایی ما در بستن نیست ولی به چه قیمتی ! ؟

حالا برو یه گوشه بشین در مورد چیزی که گفتم کمی فکر کن !

ادب از که اموختی از بی ادبان! بهلول
دوران بلوغ بنده هم گذشته دوست محترم،گاهی تندروی لازم است.

و اما در مورد نکته ای که فرمودید،دوست گرامی به خیال شما قرار است با شلیک اولین موشک ما تنگه هرمز را مسدود کنیم؟ این حرف را از کجای صحبت بنده و متن اصلی خبر استباط کردید؟
در توضیحاتم بارها گفتم که اگر در خلیج فارس درگیری رخ دهد،اثری از سکوهای نفتی باقی نخواهد ماند که نفتی بخواهد صادرات شود،باز شما اصرار به چه قیمتی دارید؟؟
وقتی سکویی نیست،چه نفتی میخواهد از تنگه عبور کند...
این مسائل برای زمانی است که کاری از کار گذشته است و راه برگشتی نیست،باز شما اصرار کنید که به چه قمیتی و چرا...

منظور شما رزمایش 2002 است دیگر ؟ شما واقعا فکر کردید آنها این رزماش ر راه انداختن تا بگن ایرانی ها چقدر قوی هستن ؟ نه آقای مثلا محترم اینها این کارو کردن تا اشکالات کارشان را برطرف کنند یعتی فکر می کنی از سال 2002 تا حالا هیچ کاری برای رفع این مشکل نکردن ؟

خیر منظورم بنده رزمایش سال 2002 نیست،شما پست ها را نخوانده نظر میدهید؟؟؟
اونها در این مدت بفکر اصلاح سیستم بوده اند و ما نیز سماق میک میزده ایم!
باز هم بحث قدیمی مرغ همسایه هنوز غاز مانده...

فکر کنم مطلب رو روشن و واضح بیان کردم،دریغ از اینکه دوستان بحث فنی بکنن و سخنی بغییر از اجماع جهانی ،شورای امنیت و ... داشته باشند...

ایران سربلند و ایرانی سرفراز/اگر بحث فنی در ادامه کردید در خدمت هستم و الا ادامه بحث رو ضروری نمی بنم!
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Commander
Commander
نمایه کاربر
محل اقامت: DE - CZE
سپاس‌های ارسالی: 39753 بار
سپاس‌های دریافتی: 34089 بار
تماس:

پست توسط CAPTAIN PILOT »

درود و عرض ادب خدمت دوستان و کاربران گرامی تصویر

متاسفانه بازهم مسائل حاشیه ای موجب انحراف تاپیک از مسیر اصلی و همچنین بروز کدورت در بین دوستان گشته است.

در خصوص اقدامات نظامی و تسلیحات مورد اشاره دوستان, طبیعتا" نیروی دریایی کشورمان توانایی مقابله با کلیه شناورهای عبوری از منطقه تنگه هرمز را خواهد داشت و اساسا" بحث این تاپیک از ابتدا بر روی مقایسه تسلیحات بنا نگردیده بود اما این مقابله در شرایط بحرانی, مدت زمان چندان زیادی پایدار نخواهد ماند زیرا پس از حضور نیروهای بین المللی در منطقه, عملا" با فدرتی معادل چندین برابر تسلیحات موجود در خاورمیانه روبرو خواهیم بود و از آنجا که هم اکنون "نفت" تنها یکی از محصولات ترانزیت در منطقه و طبیعتا" تنگه هرمز میباشد, نمیتوان انتظار داشت با از بین رفتن سکوهای نفتی, حجم تبادلات دریایی محصوصا" در کشورها GCC کاهش باید.

[External Link Removed for Guests] 
حتی از آنجا که تجارت محصولات غیر نفتی ساخت چین, یکی از مهمترین تبادلات کشورهای حاشیه خلیج فارس میباشد, لذا با تهدید امنیت کشتی های تجاری حاوی محموله های چینی, این کشور در بدو امر از همان موشک های دارای برد 1200 کیلومتر بر علیه مواضع نظامی ما استفاده خواهد نمود! و این رویه در خصوص تهدید ناوگان سایر کشورها نیز کاملا" صادق میباشد. همانطور که در پست پیشین نیز اشاره داشتم, تنگه هرمز منطقه ای تاثیر گذار بر روی اقتصاد کلیه کشورهای حاشیه خلیج فارس میباشد و ما با تهدید هریک از آنها, تنها بر تعداد دشمنان بالقوه خود افزوده ایم و احتمال شکست را چندین برابر نموده ایم. حال در این بین مسلما" تعداد زیادی از شناورهای سایر کشورها نیز به قعر دریا فرو خواهند رفت اما این نکته, نتیجه بسیار سنگین نبرد را تغییر نخواهد داد.

موفق باشید
تصویر
  When once you have tasted Flight, you will forever walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you will always long to return

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

فکر کنم صحبت های سردار تا حدودی مشکلات و اختلافات رو کم کند :

توان كنترل تنگه هرمز را داريم
خبرنگاران ايرنا در خصوص موضوع بستن تنگه هرمز ، توانايي ايران در اين زمينه و نيز تاثيرات اين اقدام احتمالي سوال كردند.
مشاور مقام معظم رهبري در امور نيروهاي مسلح پاسخ داد: نيروهاي مسلح ايران قادر به "كنترل" تنگه هرمز هستند.
وي تصريح كرد: باريكترين نقطه تنگه هرمز حدود 48 كيلومتر است و نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران اعم از نيروهاي هوايي، دريايي، موشكي و زيرسطحي (زيردريايي ها) قادر به "كنترل " تنگه هرمز هستند.
وي افزود: اكنون، روزانه بيش از 15 ميليون بشكه نفت كه شامل نفت آمريكا، اروپا، ژاپن و چين نيز مي باشد، از اين تنگه خارج مي شود.لذا كنترل اين تنگه از سوي ايران براي دنياي صنعتي "غيرقابل تحمل " است .
خبرنگاران ايرنا پرسيدند: وزير خارجه آمريكا گفته است كه ايراني ها اولين كساني هستند كه از اين ماجرا لطمه خواهند ديد چون اقتصاد ايران بر پايه نفت است . ارزيابي شما چيست؟
صفوي پاسخ داد: طبيعتا براي ايران هم مشكلاتي به بار خواهد آورد ولي مشكلاتي كه براي آنها ( آمريكا و اروپا) و كشورهاي جنوبي خليج فارس به وجود خواهد آمد بيشتر از مشكلات ماست.

============

CAPTAIN PILOT

مسئول نمایندگی ولی فقیه در نیروی دریایی سپاه نوشته شده:در صورت نیاز و اگر مجبور باشیم اقدام به بستن تنگه هرمز می کنیم.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”