Hashashin نوشته شده:شما هم که همیشه یک پای طرف بجث های من هستید و به اصطلاح .... اش!
این هم از ادب پویای شما که بر کسی پوشیده نیست
شما راست می گی
کلا من خود غربم خود جنس
با نوع نگرشت به دنیا امیدوارم موفق بشوی
ولی در مورد تنگه شما اصلا درک نکردی که اصلا موضوع چیست تنگه اینقدر کوچک هست که حتی هلیکوچتر های میل 17 هم می توانند در آن منطقه گشت زنی کنند هیچ کس هم منکر توانایی ما در بستن نیست ولی به چه قیمتی ! ؟
حالا برو یه گوشه بشین در مورد چیزی که گفتم کمی فکر کن !
ادب از که اموختی از بی ادبان! بهلول
دوران بلوغ بنده هم گذشته دوست محترم،گاهی تندروی لازم است.
و اما در مورد نکته ای که فرمودید،دوست گرامی به خیال شما قرار است با شلیک اولین موشک ما تنگه هرمز را مسدود کنیم؟ این حرف را از کجای صحبت بنده و متن اصلی خبر استباط کردید؟
در توضیحاتم بارها گفتم که اگر در خلیج فارس درگیری رخ دهد،اثری از سکوهای نفتی باقی نخواهد ماند که نفتی بخواهد صادرات شود،باز شما اصرار به چه قیمتی دارید؟؟
وقتی سکویی نیست،چه نفتی میخواهد از تنگه عبور کند...
این مسائل برای زمانی است که کاری از کار گذشته است و راه برگشتی نیست،باز شما اصرار کنید که به چه قمیتی و چرا...
منظور شما رزمایش 2002 است دیگر ؟ شما واقعا فکر کردید آنها این رزماش ر راه انداختن تا بگن ایرانی ها چقدر قوی هستن ؟ نه آقای مثلا محترم اینها این کارو کردن تا اشکالات کارشان را برطرف کنند یعتی فکر می کنی از سال 2002 تا حالا هیچ کاری برای رفع این مشکل نکردن ؟
خیر منظورم بنده رزمایش سال 2002 نیست،شما پست ها را نخوانده نظر میدهید؟؟؟
اونها در این مدت بفکر اصلاح سیستم بوده اند و ما نیز سماق میک میزده ایم!
باز هم بحث قدیمی مرغ همسایه هنوز غاز مانده...
فکر کنم مطلب رو روشن و واضح بیان کردم،دریغ از اینکه دوستان بحث فنی بکنن و سخنی بغییر از اجماع جهانی ،شورای امنیت و ... داشته باشند...
ایران سربلند و ایرانی سرفراز/اگر بحث فنی در ادامه کردید در خدمت هستم و الا ادامه بحث رو ضروری نمی بنم!