روسیه گزارش شورای امنیت درباره ی ایران را "بی ربط" خواند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

روسیه گزارش شورای امنیت درباره ی ایران را "بی ربط" خواند

پست توسط cheka »

تصویر

روسیه گزارش جدید شورای امنیت درباره ی ایران را سست و بی ربط خواند و تهدید کرد این گزارش را وتو خواهد کرد .

[External Link Removed for Guests] ، ویتالی چورکین ، نماینده ی فدراسیون روسیه در سازمان ملل متحد گفت کشور متبوعتش با گزارش اخیر شورای امنیت درباره ی ایران مخالف است و اعتراض خود را به این گزارش که توسط 15 عضو شورای امنیت تهیه شده اعلام خواهد کرد .

در گزارش اخیر شورای امنیت ، ایران متهم به نقض تحریم تجهیزات نظامی و ارسال محموله های تسلیحاتی به سوریه شده است ، چورکین در ادامه این گزارش را "بی ربط" و "سست" دانست و گفت کارشناسان روسیه با برخی موارد این گزارش مخالف هستند .

طبق گزارش خبرگزاری فرانسوی AFP ، در پیش نویس این گزارش 6 مورد از 9 مورد نقض تحریم های تسلیحاتی شورای امنیت به ایران و سوریه ربط داده شده است.

وی افزود:"ما چیزی در حدود 3 صفحه مسایل و نکات فنی درباره ی این گزارش که در باره ی آن اختلاف نظر داریم آماده کرده ایم و با همکارانمان در شورای امنیت مطرح خواهیم کرد"

وی در ادامه گفت کارشناسان روسی این موارد را در جلسه ی کمیسیون تحریم شورای امنیت که در اواسط ژوئن امسال برگزار میشود مطرح خواهند کرد .

چورکین جزییاتی درباره ی موارد اعتراض روسیه به این گزارش ارایه نکرد اما طبق قوانین شورای امنیت ، گزارش شورای امنیت تنها زمانی تصویب میشود که تمام اعضا با آن موافق باشند .
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
سپاس‌های ارسالی: 650 بار
سپاس‌های دریافتی: 1785 بار
تماس:

Re: روسیه گزارش شورای امنیت درباره ی ایران را "بی ربط" خواند

پست توسط kalafe2006 »

گفته کارشناسان روسیه با برخی موارد این گزارش مخالف اند !! برخی یعنی چی ؟ اونجایی که با پول و منافع روسها در ارتباطه یا با ایران ؟؟!!
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمی‌آیند.

آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.

دکتر علی شریعتی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

برادر ولادیمیر پوتین!!! و ایضا برادر مدودف!!!
شما برادری خود را ثابت کنید و این نیروگاه بوشهر را راه بیاندازید و اون محموله اس ۳۰۰ را هم بدهید،دفاع از ما در سازمان ملل پیشکش!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

typhoon نوشته شده:برادر ولادیمیر پوتین!!! و ایضا برادر مدودف!!!
شما برادری خود را ثابت کنید و این نیروگاه بوشهر را راه بیاندازید و اون محموله اس ۳۰۰ را هم بدهید،دفاع از ما در سازمان ملل پیشکش!!!

جناب Typhoon ، شما که بقول خودتان با منابع دفاعی در ایران در ارتباط هستید چطور بازهم میگویید ایران S-300 ندارد !؟ حتی اگر یک آدم عادی هم خبرهای مرتبط به اس-300 های ایرانی رو تو چند سال گذشته دنبال کرده باشه کاملا مطمئن میشه که ایران در حال حاضر اس-300 داره . تصویر
در مورد نیروگاه بوشهر هم اگر اخبار رو دنبال کرده باشید [External Link Removed for Guests] .

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
اتفاقا به دلیل دسترسی به برخی منابع مشخص در حوزه دفاع در ایران به شما وتمام دوستان عرض می کنم که اس ۳۰۰ به شکل عملیاتی در کشور ما وجود ندارد!!!
در مورد بوشهر هم انشالله هر وقت به صورت کامل وارد مدار شد و دوباره دچار مشکلات فنی و مالی !!!نشد ،من اون وقت باور می کنم.
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

شاید شما منابعتون برای ارتش هست چون فارس نیوز که خبرگزاری نیمه رسمی متمایل به سپاهه دقیقا نوشته بود سپاه از طریق بلاروس حداقل 4 کمپلکس S-300 رو در اختیار داره . تو رژه ی سال پیش هم که همه دیدند چه سیستمی از جلوی حرم امام رد شد .

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

به جهت روشن شدن موضوع عرض می کنم.
مسئول اون زمان گروه دفاعی خبرگزاری فارس از جمله نزدیکترین دوستان من هستند و در همین انجمن هم عضو هستند. بنده چون از ایشون اجازه ندارم نمی تونم اسم ایشون رو اعلام کنم.فقط بدونید یکی دور از چشم ایشون خواسته شیرین عسل بازی دربیاره.در ضمن اونی رو هم که از جلوی حرم امام رد شد شما اگر دوباره جای دیگری دیدی و دیدی که تست گرمی مثل تور ام یک ها انجام داد،سلام من و تمامی مشتاقان اس ۳۰۰ در ایران رو بهش برسونید.در مورد اطلاعات بیشتر در مورد اون سامانه و اینکه از کجا آمده هم ترجمه مقاله ای از خودم در مجله جنگ افزار رو در بخش موشکهای زمین به هوا در انجمن گذاشتم،می تونید مراجعه کنید.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7631 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

اخ اخ دوباره اين دوتا دعواشون شد

دوستان كوتاه بياين خوب نيست به خدا

شما دو عزيز افتخار cc هستيد لطفا تذكيه نفس بفرماييد
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط cheka »

بله شیرین عسل بازی ! خوب وقتی شما هر خبری که به استدلال هاتون نمیخوره رو شیرین عسل بازی میبینید (یادمه سر خبر Press TV هم همین عبارت رو استفاده کردید) که دیگه نمیشه بحث کرد !
البته شایدم منظورتون از شیرین عسل بازی نشت اخبار محرمانه است چون در حال حاضر اگر اس-300 هم داشته باشیم صداش رو زیاد در نمیارن ، هرچند فرماندهای نظامی ما هر چند وقت یک بار درباره ی وجود "یک سامانه ی دوربرد پیشرفته" و "مشابه اس-300" اظهاراتی میکنند . اما مطمئنا خبرگزاری معتبری مثل فارس که رفرنس نظامی مجلات و سایتهای نظامی بین المللی هست نمیاد توهمی خبری بزنه تو سایتش .

البته به غیر این قضیه بازهم موارد دیگه ای هست که بطور غیر مستقیم به در اختیار داشتن اس-300 توسط ایران دلالت کنه (اظهارات چند سال پیش یکی از نمایندگان مجلس ایران که عضو کمیسیون دفاعی هم بود ، اعلام تست گرم سیستم مشابه اس-300 توسط رسانه های رسمی ایران که بنا به دلایل نامعلوم با تست اس-200 عوض شد و ....)

لطفا اگر میخواید چیزی رو رد کنید با بحث منطقی این کار رو انجام بدین

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
به جهت اطلاع شما و دوستان عرض می کنم. من منبع خبر خودم رو گفتم.اما به جهت اطلاع رسانی بیشتر که همانا هدف انجمن است:
سلاح هایی مثل سیستم پدافندی اس ۳۰۰ از جمله سلاح های حساس و استراتژیک هستند که هر گونه خرید و فروش و یا آزمایش آنها شدیدا در دنیا زیر ذره بین قرار دارد.امیدوارم در این مورد شک نداشته باشید.
دوست عزیز این سلاح ها بایستی به وضعیت عملیاتی برسند و این بدین معنا است که باید در مکانهایی مستقر شوند و به فاصله هر چند ماه تست با مهمات واقعی برای اطمینان از صحت سیستم ها و تکرار آموزش برای خدمه انجام شود. همان گونه که برای سامانه هایی مثل تور ام یک ،اس ۲۰۰ و یا هاوک و راپیر انجام می شده و می شود و در آینده نیز انجام خواهد شد. در مورد کشور بلاروس هم احتمالا منبع تهیه اون سامانه دیده شده در رژه کشور بلاروس است.اگر به مطلبی که اشاره کردم مراجعه کنید می تونید به نقش بلاروس در این مسئله و ارتقاء سامانه اس ۲۰۰ ایران پی ببرید.
نکته ای که برای من جالبه این است که ایران انواع موشکهای زمین به زمین و زمین به هوا و یا ضد کشتی را در سالهای اخیر تست کرده و رسما هم تصاویر راجع به اون رو پخش کرده اما در رابطه با اس ۳۰۰ به غیر از اون سامانه در رژه چیز دیگری دیده نشده.
خوشحال میشوم اگر اطلاعات دیگری دارید ارائه کنید.
HORLIKAN
دوست عزیز،دعوا نیست. سعی در روشن کردن اذهان است.
Frenzied Poster
Frenzied Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2278 بار
سپاس‌های دریافتی: 1686 بار
تماس:

پست توسط masieh »

باز هم روسیه باز هم سپر موشکی امریکا باز هم حمایت ظاهری روسیه از ایران باز هم امتیاز گیری روسیه از غرب :-)
اول علی اخر علی
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3148 بار
سپاس‌های دریافتی: 393 بار

پست توسط apple2009 »

معلوم نیست باز این روسا چه کیسه ایی برامون دوختن.
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”