روسیه گزارش شورای امنیت درباره ی ایران را "بی ربط" خواند

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

Re: روسیه گزارش شورای امنیت درباره ی ایران را "بی ربط" خواند

پست توسط cheka »

جناب Typhoon

مسلما اینکه خرید و فروش و یا آزمایش آنها شدیدا در دنیا زیر ذره بین قرار دارد درسته بخصوص در این مورد خاص که مستقیما به امنیت ملی ایران و همچنین رژیم صهیونیستی مربوطه . اما نمیشه نتیجه گرفت که امکان ارسال این تجهیزات وجود نداره (خصوصا با سابقه ای که هم از روسیه و هم از ایران در این موارد سراغ داریم !)

در مورد بلاروس که خوب خود شما هم خبر فارس رو تایید کردید ! من هم دارم میگم ایران حداقل از بلاروس این تجهیزات رو دریافت کرده (البته با توجه به اینکه حکومت بلاروس کاملا روسیه گراست میشه مطمئن بود که این انتقال با چراغ سبز کرملین انجام شده) ، در مورد پروسه ی عملیاتی شدن و آموزش خدمه هم بنظر من این مسایل مشکلی ندارند ، اصل موضوع انتقال تجهیزات بود . در بحث آموزش خدمه هم اخبار (تایید نشده) از آموزش میدانی برخی از اعضای دانشگاه هوایی شهید ستاری در روسیه وجود داره .

در مورد اینکه چرا تست گرم اس-300 تابحال بطور علنی انجام نشده هم احتمالا پاسخ در همون قسمت اول حرف خودتون هست ، اس-300 سیستم استراتژیکیه که غرب روی خرید اون توسط ایران به شدت حساسه ، اون طرف معامله هم روسها نمیخواستند علنی شدن این ارسال به روابط متزلزشون با آمریکا لطمه بزنه (لازم به ذکره که این رویه ی ارسال مخفیانه رو در موارد دیگه مثل موشک هوت یا سامانه ی اخلالگر PELENA-1 دیدیم) برای همین میدیدیم هر وقت کسی از ایران میخواست این انتقال رو عملی کنه با تکذیب فوری و صریح روسیه (و بعدها بلاروس) مواجه میشد . بطوریکه حتی تست گرم "سامانه ی مشابه اس-300" که قرار بود انجام بشه بطور مشکوکی به یک تست گرم سامانه ی اس-200 ختم شد .
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: روسیه گزارش شورای امنیت درباره ی ایران را "بی ربط" خواند

پست توسط typhoon »

سلام
در مورد خبر فارس،که البته توسط شخصی که گفتم تکذیب شد.در مقاله ای که من قرار دادم از بلاروس بیشتر به عنوان منبعی برای ارتقاء موشکهای سام 2 و 5 ایران نام برده شده و البته برای منبع موشک دیده شده در رژه به یکی از جمهوری های سابق شوروی اشاره شده که البته می توان احتمال بلاروس رو قوی دونست.
دوستان توجه کنید،برای نمونه رادار نبو که یک سیستم بسیار پیشرفته راداری ساخت روسیه است و به طور اختصاصی برای کشف پرندهای پنهان کار ساخته شده در رژه سال 88 به نمایش درمی آید و از در بسیاری از رزمایش ها هم این سیستم در حال کار و در وضعیت صد در صد عملیاتی به نمایش در می آید.همین طور رادار های کاستا و گاما و سایر سیستم ها.اژدر حوت و موشک خلیج فارس و یا موشکهای شهاب که همه به نوعی رگه هایی از کشورهای خارجی دارند در ایران تست می شوند اما داستان این اس 300 چیست من به شخصه در عجبم!!1 :-( :? :?
خوب بر فرض که تعداد محدودی از این سامانه ها هم در ایران آمده،از شما چه پنهان من هم همین نظر را دارم،اما سامانه ای که در انبار است و تست نشده و به یگان های عملیاتی تحویل نشده چه ارزش عملیاتی دارد؟
در ضمن تا جایی که ذهن من یاری می دهد سامانه مورد نظر ایران که دو سال پیش قرارداد آن بین ایران روسیه امضاء شد ، مدل S-300PMU1 بود که بعید می دونم بلاروس اون سیستم را داشته باشه که به ایران بده و در ضمن مسئله ای که از همه مهمتر است این است که روسیه در برابر فشارهای غرب تسلیم شد و این قرارداد رو کنسل کرد ، مسئله ای که به نظر من به وجه روسیه به عنوان کشوری مستقل که می تونه تسلیحات کشورهایی رو که با غرب مشکل دارند رو تامین کنه ، ضربه شدیدی وارد کرد.من فکر می کنم مثال کشور هند و روی آوردن این کشور به اروپای غربی و آمریکا برای انواع سلاح ها رو می توان به نوعی بازتاب دهنده این مسئله دونست.
من هم امیدوارم این سامانه در تعداد کافی و به صورت عملیاتی در کشور وارد خدمت بشه ، ولی فعلا اون چیزی که لااقل من از شواهد و قرائن موجود استنباط می کنم این که اس 300 عملیاتی در ایران وجود ندارد.
با تشکر
تایفون :razz:
Old soldiers never die.They just fade away
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”