گزارش سرویس خبری ميليتاري پارسي چين، HQ-16 را که يك سيستم موشكي ضد هوايي با قابليت پرتاب عمودي ( VLS )، را به ليست جنگ افزارهاي صادراتي خود افزوده است . اين سيستم نمونه اي از سيستم روسي Buk M2 مي باشد كه مشخص نيست تحت ليسانس ساخته شده يا با سرقت تكنولوژي فراهم آمده است . اين سيستمها ، آخرين نمونه هاي موشك هاي كلاس سام 6 هستند كه كارايي خود را در جنگ 1973 اعراب و رژيم صهيونيستي نشان داده اند . وزن موشك هاي M2E 328 كيلوگرم بوده و داراي بردي معادل 50 كيلومتر مي باشند . نمونه زميني اين سيستم موشكي ، داراي 4 موشك مستقر بر يك كاميون مي باشد . رادار هدفياب اين سيستم بردي معادل 150 كيلومتر دارد و نمونه صادراتي اين سيستم LY-80 ناميده مي شود .
دريايي HQ-16 داراي قابليت شليك موشك از لانچر ( يا سلول ) پرتاب عمودي مي باشد كه اين سلولها در زير عرشه كشتي قرار مي گيرند . ايلات متحده آمريكا ، نخستين كشوري بود كه اينگونه سيستم هاي موشكي را بر روي كشتيهاي خود بكار گرفت و يكي از دلايلي كه باعث شد ، چين طراحي كشتيهاي جديد خود را پس از نيم قرن از مدل روسي به مدل امريكايي تغيير دهد ، بكار گيري چنين سيستمهاي موشكي بود . اولين نمونه از اين كشتيها ، ناوچه 4300 تني تايپ 54 مي باشد .
اين كشتي بر اساس اصول طراحي غربي و نه روسي ساخته شده و در آينده 12 نمونه ديگر از آن بعلاوه 10 نمونه پيشرفته تر 054A ساخته خواهد شد .
هر كدام از اين كشتي ها داراي 12 لانچر پرتاب عمودي موشك HQ-16 خواهند بود .
[HR]
strategypage.com
[External Link Removed for Guests]
چين سيستم پرتاب عمودي HQ-16 را در ليست صادرات خود قرار داد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
چين سيستم پرتاب عمودي HQ-16 را در ليست صادرات خود قرار داد
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
- محل اقامت: Ahvaz
- سپاسهای ارسالی: 2954 بار
- سپاسهای دریافتی: 312 بار
- تماس:
Re: چين سيستم پرتاب عمودي HQ-16 را در ليست صادرات خود قرار د
مرسی Mr.Amirhessam عزیز
تصاویر نشون میده هر کامیون 6 عدد موشک آماده ی لانچ داره
این سیستم نسخه ی چینی سیستم Bal SPU ساخت روسیه است .
من خودم به شخصه علاقه ی زیادی به این سیستم دارم به این دلیل که مستقله (از نظر رادار ) و تعداد بالایی موشک داره ( 6 عدد ) و هم اینک متحرکه . کشور ما نیاز فراوانی به یک همچنین سیستمی داره که بتونه موقع نبرد و از کار افتادن رادارهای ثابت به کاره خودش ادامه بده .
Mr.Amirhessam نوشته شده: نمونه زميني اين سيستم موشكي ، داراي 4 موشك مستقر بر يك كاميون مي باشد . رادار هدفياب اين سيستم بردي معادل 150 كيلومتر دارد و نمونه صادراتي اين سيستم LY-80 ناميده مي شود .
تصاویر نشون میده هر کامیون 6 عدد موشک آماده ی لانچ داره
این سیستم نسخه ی چینی سیستم Bal SPU ساخت روسیه است .
من خودم به شخصه علاقه ی زیادی به این سیستم دارم به این دلیل که مستقله (از نظر رادار ) و تعداد بالایی موشک داره ( 6 عدد ) و هم اینک متحرکه . کشور ما نیاز فراوانی به یک همچنین سیستمی داره که بتونه موقع نبرد و از کار افتادن رادارهای ثابت به کاره خودش ادامه بده .