نفوذ ايران در جنگنده هاي آمريکايي اسرائيل

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

Re: نفوذ ايران در جنگنده هاي آمريکايي اسرائيل

پست توسط ASHKAN95 »

برادر من دوست من در صراحت صحبت من ابهامی دیدید بفرمایید بنده توضیح بدم اینکه گفتم برای ساخت وتولید یا به قول دوستمون مهندسی معکوس ما نیاز به مدیرتی قوی داریم نیاز داره که پسر خاله وزیر دفاع بشم از جناب عالی خواهش میکنم شما که از سیاست ابهام ایران و توان نظامیش اطلاع دارید امسال بده کج فهم رو روشن کنید

حتی پسرخاله ی ایشونم خبری ندارند.برخی مقامات هم بی اطلاع هستند از این موضوع.کلا اطلاعات مربوط به نیروهای ارتش به شدت حفاظت میشه.چگونه شما به این محکمی اظها نظر می کنید؟؟؟امثال هم اینجوری نوشته میشه.
این موضوع سرقت موتور جنگنده های F-15 و F-16 درست مثل این می مونه که من بخوام از پایگاه هوایی امریکا B-2 بدزدم

دقیقا.کمی به موضوع فکر کنید.
دوستان ببخشید شرمنده من نفهمیدم این دوستمون که گفت مهندسی معکوس خوب مگه ما 40 سال نیست که اف5 و اف 4 داریم ؟ خوب مال خودمون هست دزدی هم نیست که قایم کنیم و ................ چرا این معکوس را روی همینها که داریم تا حالا انجام ندادیم که حالا اینها را ول کنیم بریم اف 15 که نداریم را بسازیم یا یاد بگیریم یا تغییرات بدیم یا................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون این جنگنده ها مربوط به تکنولوژِ 50 سال پیش می شوند.ما نیاز به تکنولوژی جدیدتر داریم.در ضمن کی میگه مهندسی معکوس رو این هواپیماها انجام نشده؟؟؟
آذرخش و صاعقه ...؟؟؟
اخه دوست عزیز مشکل اینجاست که ما علم مواد مربوط به ساخت هواپیما رو نداریم

لطفا بدون اطلاع اظهار نظر نکنید.ما موشکی تولید می کنیم که با سرعت 20 ماخ حرکت میکنه.تکنولوژِی ساختش رو هم داریم.
اگر به اخبار توجه می کردید پارسال تعدادی جانور به فضا فرستادیم توسط موشک.بدنه ی این موشک از چی تشکیل شده بود؟؟؟
بدنه ی موشک های بالستیک ما از چی تشکیل شده؟؟؟

در کل تاپیک از یه خبر بی ریشه تشکیل شده.عقل هم خوب چیزیه.بازم تاکیید می کنم.هیچ کس از تجهیزات ما خبر نداره.کسی میدونه چند تا هواپیمای عملیاتی داریم؟؟؟
چندتا تامکت عملیاتی داریم؟؟
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
همگی در پناه خدا باشید
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

پست توسط alpacino67 »

اگه میتونستیم مهندسی معکوس کنیم همین موتورهای f4 و f 14رو روی همین صاعقه و آذرخش میانداختیم بجای موتورهای rd روسی در ضمن به نظر من دسترسی به تکنولوژی بالستیک صد دست چرخیده کمونیست ها در حد این حرف ها نیست که شما دارین بزرگش میکنین نصف بیشتر کشورهایی که اصلا ارتش درست و حسابی ندارن در عرض 2-3 سال به این حد میرسن دیگه از عراق و پاکستان که کمترنیستن هر وقت یه یه میکرو پروسسور یا یه هواپیمای پهن پیکر یا یه موتور برای کشتی هامون ساختیم اونوقت به علوم روز دسترسی داریم و جای بسی افتخار
از نظر انسان ها سگ ها حیواناتی با وفا و مفید هستند...ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی داده اند تا در آسایش و رفاه زندگی کنند.."ارنستو چگوارا"
[FONT=Microsoft Sans Serif]live  [FONT=Microsoft Sans Serif]free [FONT=Microsoft Sans Serif] or  [FONT=Microsoft Sans Serif]die [FONT=Microsoft Sans Serif] hard 
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

alpacino67 نوشته شده:اگه میتونستیم مهندسی معکوس کنیم همین موتورهای f4 و f 14رو روی همین صاعقه و آذرخش میانداختیم

ایران خودش رو به هر دری زده که موتور مشکل دار تامکت رو عوض کنه . حالا بیاد همین موتور رو بسازه تصویرتصویرتصویر
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 18 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

پست توسط alpacino67 »

آره ولی موتورهای روسی که با چند برابر قیمت بهمون ببخشید انداخته میشه سالمه
از نظر انسان ها سگ ها حیواناتی با وفا و مفید هستند...ولی از نظر گرگ ها، سگ ها گرگ هایی بودند که تن به بردگی داده اند تا در آسایش و رفاه زندگی کنند.."ارنستو چگوارا"
[FONT=Microsoft Sans Serif]live  [FONT=Microsoft Sans Serif]free [FONT=Microsoft Sans Serif] or  [FONT=Microsoft Sans Serif]die [FONT=Microsoft Sans Serif] hard 
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1656 بار
سپاس‌های دریافتی: 576 بار

پست توسط Thundertomcat »

ashkansamie نوشته شده:
برادر من دوست من در صراحت صحبت من ابهامی دیدید بفرمایید بنده توضیح بدم اینکه گفتم برای ساخت وتولید یا به قول دوستمون مهندسی معکوس ما نیاز به مدیرتی قوی داریم نیاز داره که پسر خاله وزیر دفاع بشم از جناب عالی خواهش میکنم شما که از سیاست ابهام ایران و توان نظامیش اطلاع دارید امسال بده کج فهم رو روشن کنید

حتی پسرخاله ی ایشونم خبری ندارند.برخی مقامات هم بی اطلاع هستند از این موضوع.کلا اطلاعات مربوط به نیروهای ارتش به شدت حفاظت میشه.چگونه شما به این محکمی اظها نظر می کنید؟؟؟امثال هم اینجوری نوشته میشه.
این موضوع سرقت موتور جنگنده های F-15 و F-16 درست مثل این می مونه که من بخوام از پایگاه هوایی امریکا B-2 بدزدم

دقیقا.کمی به موضوع فکر کنید.
دوستان ببخشید شرمنده من نفهمیدم این دوستمون که گفت مهندسی معکوس خوب مگه ما 40 سال نیست که اف5 و اف 4 داریم ؟ خوب مال خودمون هست دزدی هم نیست که قایم کنیم و ................ چرا این معکوس را روی همینها که داریم تا حالا انجام ندادیم که حالا اینها را ول کنیم بریم اف 15 که نداریم را بسازیم یا یاد بگیریم یا تغییرات بدیم یا................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون این جنگنده ها مربوط به تکنولوژِ 50 سال پیش می شوند.ما نیاز به تکنولوژی جدیدتر داریم.در ضمن کی میگه مهندسی معکوس رو این هواپیماها انجام نشده؟؟؟
آذرخش و صاعقه ...؟؟؟
اخه دوست عزیز مشکل اینجاست که ما علم مواد مربوط به ساخت هواپیما رو نداریم

لطفا بدون اطلاع اظهار نظر نکنید.ما موشکی تولید می کنیم که با سرعت 20 ماخ حرکت میکنه.تکنولوژِی ساختش رو هم داریم.
اگر به اخبار توجه می کردید پارسال تعدادی جانور به فضا فرستادیم توسط موشک.بدنه ی این موشک از چی تشکیل شده بود؟؟؟
بدنه ی موشک های بالستیک ما از چی تشکیل شده؟؟؟

در کل تاپیک از یه خبر بی ریشه تشکیل شده.عقل هم خوب چیزیه.بازم تاکیید می کنم.هیچ کس از تجهیزات ما خبر نداره.کسی میدونه چند تا هواپیمای عملیاتی داریم؟؟؟
چندتا تامکت عملیاتی داریم؟؟
تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر
همگی در پناه خدا باشید

من زیاد اهل کل کل نیستم ولی دوست عزیزی که فرمودید ما موشک با سرعت 20 ماخ ساختیم . اگه این طوری باشه پس حتما هم باید فینیکس رو بسازیم حتی اگر قطعاتش برای هاوک باشه ! نظر شما در مورد رنگ قرمزی روی دماغه های تامکت ما چیست ؟ بعدش تکنولوژی داریم تا تکنولوژی . مثلا شما تکنولوژی اشغال روسی رو با تکنولوژِی فینیکس یا امرام یا اسرام یکی می دونی ؟ اگر چه امرام حرفی برای گفتن در برابر موشکهای روسی نداره ! که اگر این چنین بود موشک R-37 هم به علت سنگینی وزن باید یکراست می رفت تو موزه ها ، پیش استالین ! . در کل تکنولوژی موشکی هر کشوری فرق می کنه . شما می ری از روسیه یک میگ -29 با هزینه اموزشی می خری 50 میلیون دلار ، اما F-15 پیشرفته رو با اموزش حالا تخفیف ، می خری 100 میلیون دلار . حالا کدوم بهترند ؟ تکنولوژی روسی یا امریکایی . شما همین الان هم نگاه کنی میگ-29 پیشرفته اونها انالوگ هست ! اما فالکون های امریکایی دیجیتال . بحث خیلی کج شد ولی به هر حال تکنولوژی داریم تا تکنولوژی !
زندگی چه زیباست تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

دوست عزیزم Thundertomcat :razz:
ما اینجاییم که بحث کنیم.شما چرا علاقه دارید همه موارد را بهم مربوط کنید؟؟؟
شما گفتید که ما توانایی ساخت بدنه ی هواپیما از نظر مواد را نداریم.من هم با مثال زدن بدنه ی این موشک ها عرض کردم که تکنولوژی ساخت مواد بدنه ی هواپیما را دارا هستیم.
تنها یک مثال بود.شاید از نظر طراحی بدنه ی هواپیما ناتوان باشیم،ولی...
دوست خوبم این نوع صحبت کردن بی احترامی به مخاطب و خودتون هست.من و شما و... عضو انجمن هستیم تا پیرامون نظراتمون بحث کنیم،نه این که با هم دعوا کنیم. :razz:
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

Thundertomcat نوشته شده:
ashkansamie نوشته شده:[quote...شما می ری از روسیه یک میگ -29 با هزینه اموزشی می خری 50 میلیون دلار ، اما F-15 پیشرفته رو با اموزش حالا تخفیف ، می خری 100 میلیون دلار . حالا کدوم بهترند ؟ تکنولوژی روسی یا امریکایی . شما همین الان هم نگاه کنی میگ-29 پیشرفته اونها انالوگ هست ! اما فالکون های امریکایی دیجیتال . بحث خیلی کج شد ولی به هر حال تکنولوژی داریم تا تکنولوژی !

دوست عزیز حتی [External Link Removed for Guests] هم به این نکته اقرار دارند که حتی MIG-29A که کشور ما هم از اونها داره از جهاتی از جمله از نظر مانورپذیری و سیستم کنترل تسلیحات (بخصوص استفاده از تکنولوژی helmet-mounted system یا سیستم هدفگیری روی کلاهخود خلبان) در نبردهای نزدیک (زیر 10 مایل) نسبت به رقیب خود (F-15C) برتری دارد .

در مورد سیستمهای الکترونیکی هم آپگرید های جدید میگ-29 از جمله MIG-29SMT به سیستم پردازشی دیجیتالی از جمله رادار دیجیتالی ZHUK-ME و صفحه نمایش LCD است .
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

به نظر من كه شايعه است.حالا از هر منبع معتبر يا غير معتبر.

از ارتش يك كشور (حالا هركشوري) تو اين دوران هيچ كشور ديگه اي حتي يه كلت هم نمي تونه

بدزده.چه برسه به موتور هواپيما اونم از نوع پيشرفته اش.(اونم در محوطه تحت پوشش اش)

يعني پرسنل فني متوجه نشدن؟يا نگهبان هاي هواپيماها متوجه نشدن؟

غير ممكنهتصویرتصویرتصویرتصویرتصویر
[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

پست توسط HORLIKAN »

کلا اطلاعات مربوط به نیروهای ارتش به شدت حفاظت میشه.چگونه شما به این محکمی اظها نظر می کنید

حضرات عنايت بفرمايند :

شما برو يه بار اين شبكه من و تو رو ببين بعد بيا از اسرار نظامي تلاوت كن

اين برنامه مال ناو هوماپيما بر بود في خالدون ناو رو نشون ميداد حالا اينجا شما مري جاده اصفهان بيابون برهوت گوسفند اونجا نميره علف بخوره بعد يه تابلو زدن اندازه چنار 500 ساله كه چي : عكس نگيريد منطقه نظامي تصویر خاك به سرم
الان 600 موشك شهاب 3 اون جاست عكس بگيري اطلاعات نظامي ايران لو ميره فردادش اسرائيل به ايران حمله ميكنه.

اگر ايران تجهيزات مدرني چيزه باحالي داشت ادم چيزي نميگفت ولي ديگه دو تا كليبر 50 هم شد اسرار نظامي اله و بله

هر چي اداست ....(حافظا)

لطفا مديران عزيز اشتباها سو تفسير نفرمايند . بهتره به عمق مسئله به انديشند

بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 199 بار
سپاس‌های دریافتی: 149 بار

پست توسط MIG-29 301 »

بهتر بودش بجای موتور جگنده های اف-15 و اف-16 خود این جنگنده ها رو بلند می کردیم! ما از اسراییل کلی اف16 طلبکاریم. این به اون در. ولی در کل بعیده کار ما باشه
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4134 بار
سپاس‌های دریافتی: 2138 بار

پست توسط interceptor »

- اسراییل اینقدر بی نظم و قانون شده که جنگنده هاش رو ول کنه به امید ایزد یکتا ؟ تصویر

- ما اینقدر قوی شدیم که وسایل و تجهیزات اسراییل ، اون هم موتورهای کم نعداد جنگنده های به روزش رو از پایگاه هاشون بدزدیم؟ اون هم نه موتور هواپیماهای تعمیراتی و از رده خارج؟ اصلن ابعاد و وزن موتورها رو در نظر گرفتیم؟ جرثقیل به اون بزرگی رو چطور بردیم داخل پایگاه؟ تصویر تصویر

- ما 40 ساله دارنده ی جنگنده ی فانتوم هستیم، هنوز نتونستیم موتور استثنایی 80 کیلو نیوتنی اون رو که خیلی به کارمون میاد مهندسی معکوس کنیم، حالا می خوایم موتورهای ایگل و شاهین جنگی رو با فناوری های جدیدتر مهندسی معکوس کنیم؟ تصویر تصویر تصویر تصویر

- موتور RD-33 میگ 29 که دود می کنه مشکلی نداره ولی موتور تامکت و فانتوم مشکل داره؟؟ تصویر

- ایران موشک با 20 ماخ سرعت (بیش از 20 هزار کیلومتر بر ساعت سرعت) ساخته ؟؟؟؟؟ تصویر
- ما از اسرایبل اف-16 طلبکاریم؟؟ ما حتا از آمریکا هم طلبکار نیستیم چرا که مسولان به اصطلاح کارشناس ما خودشون قرارداد 300 فروند رو لغو کردند ، آمریکا که لغو نکرد. ممکنه تاثیر گذار بوده باشه ولی خودی ها این رو لغوش کردند.

- میگ 29 (مدل A) بر F15 c برتری داره؟ چند نمونه از برتریش رو در مناطق پرواز ممنوع عراق دیدیم!

- موشکهای ایران که حداکثر فولاد در اون بکار می ره و حداکثر ظرافت در شکل دهی اون ها حالت استوانه ای با باله هایی که ورق 2 و 4 م م است (بیشتر شبیه به آبگرمکن) با هواپیما که چند آلیاژ از جمله آلومینیوم و تیتانیوم با حفظ حالت آیرودینامیکی و کلی ظرافت بکار رفته یکی هستند؟ تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

برخی اظهار نظر ها آدمیزاد رو به تعجب وامیداره!!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

HORLIKAN نوشته شده:
کلا اطلاعات مربوط به نیروهای ارتش به شدت حفاظت میشه.چگونه شما به این محکمی اظها نظر می کنید

حضرات عنايت بفرمايند :

شما برو يه بار اين شبكه من و تو رو ببين بعد بيا از اسرار نظامي تلاوت كن

اين برنامه مال ناو هوماپيما بر بود في خالدون ناو رو نشون ميداد حالا اينجا شما مري جاده اصفهان بيابون برهوت گوسفند اونجا نميره علف بخوره بعد يه تابلو زدن اندازه چنار 500 ساله كه چي : عكس نگيريد منطقه نظامي تصویر خاك به سرم
الان 600 موشك شهاب 3 اون جاست عكس بگيري اطلاعات نظامي ايران لو ميره فردادش اسرائيل به ايران حمله ميكنه.

اگر ايران تجهيزات مدرني چيزه باحالي داشت ادم چيزي نميگفت ولي ديگه دو تا كليبر 50 هم شد اسرار نظامي اله و بله

هر چي اداست ....(حافظا)

لطفا مديران عزيز اشتباها سو تفسير نفرمايند . بهتره به عمق مسئله به انديشند

سلام دوست خوبم :razz:
من در همون پست عرض کردم که اگر کسی از تعداد هواپیماهای ما اطلاعی دارد،مارا هم باخبر کند.دوست خوبم الان شما اگر توی اینترنت هم جستجو کنید می توانید اطلاعات وسیعی راجع به ناو هواپیمابر بدست آورید.
ولی دفت داشته باشید ناو هواپیما بر از اطلاعات دست چندم آمریکاست.شما اگر هنگام معرفی ناو جماران(به قول بعضی افراد) برنامه تلویزیونی را مشاهده می کردید،کاملا توجیه بودید.خبرنگار حتی اجازه نداشت به اتاق مخابرات و .... پای بگذارد.
امیدوارم کاملا متوجه مقصود کلام من شده باشید. :razz:
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”