برادر من دوست من در صراحت صحبت من ابهامی دیدید بفرمایید بنده توضیح بدم اینکه گفتم برای ساخت وتولید یا به قول دوستمون مهندسی معکوس ما نیاز به مدیرتی قوی داریم نیاز داره که پسر خاله وزیر دفاع بشم از جناب عالی خواهش میکنم شما که از سیاست ابهام ایران و توان نظامیش اطلاع دارید امسال بده کج فهم رو روشن کنید
حتی پسرخاله ی ایشونم خبری ندارند.برخی مقامات هم بی اطلاع هستند از این موضوع.کلا اطلاعات مربوط به نیروهای ارتش به شدت حفاظت میشه.چگونه شما به این محکمی اظها نظر می کنید؟؟؟امثال هم اینجوری نوشته میشه.
این موضوع سرقت موتور جنگنده های F-15 و F-16 درست مثل این می مونه که من بخوام از پایگاه هوایی امریکا B-2 بدزدم
دقیقا.کمی به موضوع فکر کنید.
دوستان ببخشید شرمنده من نفهمیدم این دوستمون که گفت مهندسی معکوس خوب مگه ما 40 سال نیست که اف5 و اف 4 داریم ؟ خوب مال خودمون هست دزدی هم نیست که قایم کنیم و ................ چرا این معکوس را روی همینها که داریم تا حالا انجام ندادیم که حالا اینها را ول کنیم بریم اف 15 که نداریم را بسازیم یا یاد بگیریم یا تغییرات بدیم یا................؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون این جنگنده ها مربوط به تکنولوژِ 50 سال پیش می شوند.ما نیاز به تکنولوژی جدیدتر داریم.در ضمن کی میگه مهندسی معکوس رو این هواپیماها انجام نشده؟؟؟
آذرخش و صاعقه ...؟؟؟
اخه دوست عزیز مشکل اینجاست که ما علم مواد مربوط به ساخت هواپیما رو نداریم
لطفا بدون اطلاع اظهار نظر نکنید.ما موشکی تولید می کنیم که با سرعت 20 ماخ حرکت میکنه.تکنولوژِی ساختش رو هم داریم.
اگر به اخبار توجه می کردید پارسال تعدادی جانور به فضا فرستادیم توسط موشک.بدنه ی این موشک از چی تشکیل شده بود؟؟؟
بدنه ی موشک های بالستیک ما از چی تشکیل شده؟؟؟
در کل تاپیک از یه خبر بی ریشه تشکیل شده.عقل هم خوب چیزیه.بازم تاکیید می کنم.هیچ کس از تجهیزات ما خبر نداره.کسی میدونه چند تا هواپیمای عملیاتی داریم؟؟؟
چندتا تامکت عملیاتی داریم؟؟
همگی در پناه خدا باشید