شما اگر هنگام معرفی ناو جماران(به قول بعضی افراد) برنامه تلویزیونی را مشاهده می کردید،کاملا توجیه بودید.خبرنگار حتی اجازه نداشت به اتاق مخابرات و .... پای بگذارد.شما اگر هنگام معرفی ناو جماران(به قول بعضی افراد) برنامه تلویزیونی را مشاهده می کردید،کاملا توجیه بودید.خبرنگار حتی اجازه نداشت به اتاق مخابرات و .... پای بگذارد.
امیدوارم کاملا متوجه مقصود کلام من شده باشید.
خب ديگه چه بدتر . شما كه برنامه رو ديدي فقط داشت يا از دريا فيلم ميگرفت يا از اسمون
واقعا در عجبم كسي بين اين 70 مليون نفر نيست به اين مسئولين بگه كه اين گونه مسخره بازي ها قدرت نمياره.
دوستان كه اداي وطن پرستي ميفرمايند برن تاريخ جنگ يوگوسلاوي رو بخونن . ببين يوگوسلاوي با اون قدرت نظامي كه داشت چگونه تيكه تيكه شد (توسط غرب)
من ايرانيم ايران رو دوست دارم ولي دوشمن خوني كسي هستم كه دروغ به خورد مردم بده.
ايراني ها از اينجا پا شدن رفتن اسرائيل موتور هواپيما دزديدن اومدن بعد هيچ كس هم نفهميده . اون موقع هم كه اينا رفتن دزدي . جاي مامور و پاسبان خيار سالادي كاشته بودن.
يه براورد بفرماييد به قل دوستمون اون موتور رو با چه جريثقيلي اوردن بيرون ؟؟؟ هندونه بار ميزدن اونجا هم وطنامون؟؟؟
راستي داشتم ميگفتم يوگوسلاوي با اون همه سلاح و فلان وفلان تركيد حالا ما اينجا بشينيم شعار شليك كنيم درسته؟
اگر كسي جسارتي به اين سرزمين بكنه ملعونه ولي اگر كسي هم خودشو و مردم رو گول بزنه مرگ بي درد كمترين جزا براي اونه. اول بايد چشماشو در اورد
ميخام يه تاپيك درست كنم در مورد توان وووااااققققععععييييي نيرو مسلح ايران در برابر تجاوز بيگانه ها
از همينجا دوستان رو دعوت ميكنم يه سر بزنن بد نيست
يا حق.