HORLIKAN نوشته شده: سلام خسته نباشيد دوستان
واقعا جاي تشكر داره كه برادران منت گذاشتند و در اين نظر سنجي شركت فرمودند فقط عاجزانه درخواست دارم كه نزارين تاپيك بي رونق بشه وگرنه دوباره همون اش و همون كاسه نكته ديگه دوستان : رعايت حد اعتدال رو هميشه در ذهن مبارك داشته باشيد تا يه وقت با مشكلاتي از قبيل قفل شدن و پاك شدن غيره به وجود نياد
با توجه به اشاره اي كه دوستمان در مورد ( معرفي راهكار ) داشتند . بهتره كه پاسخ ها هم بيشتر حول همين محور بچرخه.
و يك سوال ديگه از جناب تايفون گرامي شما فرموديد كه تام هاك و با تور ام يك ميشه زد . هركي هم حشره كش بساز بمب شيميايي هم ميسازه. فاتحه دوستان جمع كنيم بريم ايران ديگه در تمامي مراحل موفق خواهد بود.
جناب تايفون از اونجا كه شما تا حدودي در بعد تسليحات توجيه شده هستيد . مشتاقانه درخواست دارم كه
به تمامي پرسش هاي بنده تك به تك جواب قانع كننده بديد.
ومن الله توفيق
سلام
دوست عزیز
اگر بخواهم صادقانه بگم،تاپیک شما دارای ایرادات بسیاری است.بزرگترین اون هم نگاه صرف نظامی به این مسئله است.در حالی که برای وقوع و عدم وقوع جنگ دلایل زیادی در حوزه های مختلف وجود دارد.اما بنا به درخواست شما سعی می کنم پاسخ بخش نظامی رو بدم:
سامانه تور ام یک در حقیقت یکی از تواناترین سامانه های پدافند هوایی ارتفاع پایین جهان است که در اصل برای دفاع از تاسیسات و ستون های موتوری در برابر حملات مهمات هدایت شونده،موشکهای کروز و بالگردها و هواپیماها در ارتفاع پایین طراحی شده است.مسلما حضور تور ام یک در هر نقطه ای کار رو برای مهاجمین مثل موشک مورد نظر شما بسیار دشوار خواهد کرد.اما در صورت وقوع سناریویی مثل حجم آتش بالاتر از طرف مهاجم و یا لو رفتن نقاط ضعف این سامانه توسط روسها در برابر پول و یا امتیاز اقتصادی آن وقت تور هم بی ارزش خواهد بود.
در مورد رادار گریزها هم چیزی که به طور 100 درصد تایید شده است حضور سامانه راداری نبو در ایران است.راداری در باند وی اچ اف که به طور اختصاصی برای شناسایی پرنده های پنهان کار به کار می رود.باز هم اگر اسرار این رادار به دلیلی که در بالا گفتم فاش شود،باز هم کلاه ما پس معرکه است.
مسئله دیگر درباره پرنده هایی مثل اف 22 و یا اف 35 این است که:
1)این پرندها هنوز به معنای واقعی کلمه اطمینان پذیری خود را به اثبات نرسانده اند،دلیل آن هم عدم حضور آنها در منطقه و عراق و افغانستان است.
2)این پرنده ها به پایگاه هایی بزرگ برای عملیات و آن هم در نزدیکی ایران نیاز دارند.پس بایستی رصد 24 ساعته فعالیتهای این نیروها خصوصا پایگاه های هوایی آنها اولویت اولیه ما باشد.مشخص سازی این پایگاه ها و تعیین مختصات دقیق باندها و آشیانه ها و در صورت لزوم اجرای آتش سنگین موشکی و توپخانه ای و اجرای عملیاتهای خراب کارانه در این مراکز به منظور جلوگیری از پرواز هواپیماها و خارج شدن این پایگاه ها از حالت عملیاتی.
ما نباید خودمان رو گول بزنیم:در صورت بروز درگیری با ایالات متحده به صورت کلاسیک چه در زمین چه دریا و یا هوا ما هیچ شانسی برای پیروزی نداریم.این علم استراتژی است.یعنی نباید با قانون دشمن بازی کرد،بلکه باید با قوانین خود با او بازی کنیم.
از توهماتی مثل میگ 31 و سوخوی 27 و اس 300 در ایران نیز شدیدا پرهیز کنید.یاد بگیرید با آن چیزی که دارید و یا آن چیزی که مطمئن هستید می توانید تهیه کنید از خود دفاع کنید و استراتژی خود را بر آن پایه بنا کنید و نه توهمات عده ای کودک و نوجوان احساسی و یا سایتهایی مثل دبکا.
در مورد سلاح های شیمیایی دست من بسته است.لطفا اصرار نکنید،سعی کنید با هم مثال منظور من رو درک کنید.

سعی می کنم در پستهای بعدی ادامه دهم.....