نظر سنجي ايراني . خواهشمندم شركت بفرماييد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

توان مقاومت ايران در برابر حملات دشمن چند درصد خواهد بود؟

1:پيروز مطلق
30
20%
2:بازنده مطلق
14
9%
3: 50 به 50
20
13%
4: ايران 60 دوشمن 40
21
14%
5 دوشمن 60 ايران 40
13
9%
6:ايران 70 دوشمن 30
11
7%
7: دوشمن 70 ايران 30
12
8%
8 : ايران 80 دوشمن 20
4
3%
9: دوشمن 80 ايران 20
26
17%

مجموع رای گیری: 151

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: IRAN
سپاس‌های ارسالی: 2144 بار
سپاس‌های دریافتی: 7632 بار
تماس:

Re: نظر سنجي ايراني . خواهشمندم شركت بفرماييد

پست توسط HORLIKAN »

با سلام

اول از همه متشكرم از تمامي دوستاني كه قدم رنجه فرمودن به اين تاپيك يه سري زدند

و جناب تايفون گرامي كه از پست هاي پر محتواشون بسيار بهره برديم

اقايون محترم من واقعا موندم چي بگم.

يه دوسه روزيه كه فهميدم چه كار اشتباهي كردم كه چنين تاپيكي ايجاد كردم.

باز بر ميگرديم به حرف جناب تايفون

دوستان امريكا به چه دليل بايد به ايران حمله كنه؟؟

واقعا چرا؟؟

به خاطره نيروگاه بوشهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تصویر

نيرو گاهي كه 30 ساله در حال احداثه؟
به هر خدايي كه ميپرستيد قسم به هركي كه جلوش سجده ميكنيد قسم خودم با چشم خودم روزنامه همشهري رو در تاريخ 23 اسفند سال 86 خوندم كه نوشته بود فروردين 87 بوشهر راه ميفته.

چي شد؟؟؟ الان چه ساليه ؟؟؟ الان چي ميگن؟؟؟تصویر

دشمن ما كيه ؟؟ امريكا؟؟؟
روسيه 30 ساله كه داره ايران رو ميچاپه ؟ سوريه بدين منوال انگولا و سودان و سريلانكا و غيره وذاله

من يه سوال از تمامي دوستان دارم .

يه بنده خدايي پشت تلويزيون با نهايت قدرت فرمودن كه در ايران شما موجودي به اسم انسان پيدا نميكني كه محتاج به نون شب باشه .

ايا كسي اين حرف رو قبول داره؟؟

من محل كارم اتوبان بابايي (دوستان تهراني ميدونن كجاست) هروز بايد از بابايي برم شهر زيبا نزديكه استاديوم ازادي

يه چند ماهي وسيله بيرون نميارم . (پول بنزينشو شما ميدي؟تصویر)

بحث رو جمع ميكنم من تا چهار ماه پيش اين راه رو با 5000 كرايه ميرفتم الان خيلي راحت دارم 8000 ميدم
يعني ماهي 90 هزار تومان من دارم بيشتر پول ميدم.

امريكا دشمن ماست؟

تا 1 ما پيش بستني ليتري ميخرديم 1000 الان ميخرم 1600

امريكا دشمن ماست؟

ويه حرف پاياني

جان هركي دوست داريد اگر ميتونيد پاسخ بديد چون من مثل اقاي تايفون قفل كردم.

من ماهي 600 هزار تومن حقوق ميگيرم يه خونه اجاره اي دارم . ماهي كمه كم 700 هزار تومن خرج دارم . دروغ نيست . به جان خودم 700 هزار خرج دارم . + 600 هزار تومان بعلاوه يارانه ديافتي دولت

اگر كسي ميتونه بگه چجوري اين درامدم رو مديريت كنم. ؟؟؟؟

100 تومني كه كم مياد هر ماه ميرم كارگري اجر ميندازم بالا حالا ميخاهيد باور كنيد ميخايد نكنيد.

من چقدر ميتونم پول پس انداز كنم.

يه سوال بهتر نيست يه روز برم بالاي برج ميلاد خودم رو از اون بالا پرت كنم پايين؟؟؟

به جان خودم قسم كه چند روزيه تو فكرشم.

قربون اون نكر منكر برم . كه با اون گرز هاي اتشين بزنه تو جيگرم تا بلكه از درد اين كشور برباده رفته ام كم بشه.

دشمنان بدادم برسيد كه دوستانم امدند.
بزرگ ترين گناه ترس است .

امام علي (عليه السلام)

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 301 بار
سپاس‌های دریافتی: 989 بار
تماس:

پست توسط boreal-soldier »

منظور شما از (توان مقاومت ايران در برابر حملات دشمن چند درصد خواهد بود ) منظور ملت ایرانه یا .....................................
ما فرزندان آماردیم- بودیم هستیم و خواهیم بود.

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1604 بار
سپاس‌های دریافتی: 2353 بار
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

نقل قول:
((سلام
دوستان برای چندمین بار عرض می کنم از توهمات خطرناکی مثل حضور اس ۳۰۰ ،سوخوی ۲۷ و یا میگ ۳۱ در ایران دست بردارید))
جناب تايفون وزير دفاع اين خبر را اعلام كردن اونوقت شما اين خبر رو تكذيب مي كنيد.؟؟؟؟!!!!!
[External Link Removed for Guests]

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
تا جایی که من به خاطر دارم وزیر دفاع از کار بر روی سامانه پدافند هوایی برد بلند بومی صحبت کردند.در ضمن تا زمانی که تست گرم این سیستم رو عین سامانه های هاوک و یا تور ندیدید چیزی رو باور نکنید.سعی می کنم بیشتر توضیح بدهم.
دوست عزیز،سامانه های پدافند هوایی مثل اس ۳۰۰ و یا پاتریوت نیاز دارند که در مکانهای مشخص به همراه ایستگاه های راداری و پشتیبانی کننده خود مستقر شوند و هر چند ماه یکبار به منظور آموزش و شبیه سازی شرایط رزمی و حفظ آمادگی به شلیک با مهمات واقعی اقدام کنند.و در ضمن این سامانه چیزی نیست که بتوان آن را از دید ماهواره مخفی کرد و اگر بود و آمریکایی ها می دیدند آنچنان سر و صدایی به راه می انداختند که آن سرش ناپیدا!!!!
سامانه اس ۳۰۰ یک قبضه کلاش نیست که آن را در انبار بزارید و بعد از چند سال آن را خارج کرده و با آن کار کنید.
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

والا جناب تايفون ما فقط گفته وزير دفاع رو به عرض رسونديم.چون نشون دادن كه تو نطنز گذاشتنش.حالا ديگه نمي دونم.خواستم آگاهتون كنم هر چند خود شما از ما هزار برابر آگاه تريد.
در ضمن بنده امروز مجله جنگ افزار رو گرفتم چند ايراد داشت كه عنوان مي كنم:(البته شايد ايرادات ديگه اي هم داشته باشه.من اونايي رو كه ديدم عنوان مي كنم.)
1-در مقاله بالهاي آهنين عكس يك فروند f-15c قرار داده شده در صورتي كه مقاله در رابطه با اف-15 ئي هست و بر روي عكس نوشته شده اف-15 ئي و عكس اف-15 سي ديگري هم به جاي اف-15 ئي وجود دارد.
2-در بخش اخبار خارجي سر تيتر ((هند دومين موشك...))موشك هوا به هوا نوشته شده در صورتي كه در اين عكس موشك از زمين شليك شده.حالا نميدونم موشك زمين به هوا بوده يا عكس اشتباهه.
و...
(چون دقيق نخوندمش)
آخرین ويرايش توسط 1 on Ph.Sepehr, ويرايش شده در 0.

وقتی انسان نمی تواند کلمات مناسب برای بیان احوالش بیابد چه شکنجه ای را تحمل می کند
shapooor
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
ببخشید چی رو توی نطنز گذاشتند؟چیزی شبیه به اس ۳۰۰ ؟
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

بله همون روز كه اين خبر رو اعلام كردند(منبع بنده اخبار ساعت 2 تلويزيون است)عكس يك لانچر اس-300 رو نشون دادند كه كنار يك نيروگاه بود و زير نويس كرده بود نظنز.راست و دروغش رو نميدونم.

shapooor
Major
Major
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Ph.Sepehr »

آقا سامان گل باشه چشم به بحث اصلي بر مي گرديم

shapooor
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
دوست عزیز ای کاش اون مطالب درباره مجله رو توی تاپیک مربوطه قرار می دادید.ایرادی نداره من مطالب رو منتقل می کنم.اما بحث اصلی:دوست عزیز بنده هم مثل شما و سایر دوستان اما بیایید بر سر بدیهیات بحث نکنیم.مکانهایی مثل سایت نطنز از جمله مکانهایی است که در زیر نظارت ۲۴ ساعته ماهواره ها می باشد و مسلما حتی اگر بر فرض هم ما همچتین سامانه هایی داشته باشیم در آن مکان قرار نمی دهیم.
اما دوست عزیز HORLIKAN در پست اول خودشون از احتمال استفاده از سلاح های غیر متعارف پرسیده بودند.به نظر من این امکان در صورت وجود مقاومت شدید از طرف مدافعین وجود دارد.سلاح هایی مثل بمب تخریب آبرو که در انجمن در رابطه با آن صحبت شده و یا سلاح های ناتوان کننده و استفاده از امواج صوتی با فرکانس بالا.اما حتی در یک فرضیه درگیری متعارف نیز حجم بالایی از مهمات توپخانه و گلوله های ضد تانک ارتش آمریکا از اورانیوم ضعیف شده بهره می برند که می تواند عوارض جبران ناپذیری را برای سالها بر روی انسانها و محیط زیست ایجاد کند.می توانید در رابطه با کودکان ناقص الخلقه در شهر فلوجه عراق در اینترنت جستجو کنید.
به نظر من اولویت اول ما بایستی جلوگیری از بروز هر گونه درگیری باشد.برای این کار دو راه وجود دارد یا از موضع ذلت و یا موضع عزت.به نظر من موضع ذلت می شود همان گفتگوی تمدنها و شمع روشن کردن برای قربانیان ۱۱سپتامبر در میدان محسنی و پیمان سعد آباد که در مقابل می شوید محور شرارت و حامی تروریسم.اما صحبت از روی عزت،اول این رو بگم من بحثی روی مسائل و سیاستهای اقتصادی و داخلی دولت ندارم و فکر کنم در صفحه پیش موضع خودم رو گفتم.اما در سیاست خارجی با غربی ها بایستی از سر قدرت و زور و با زبان تهدید و ارعاب صحبت کرد.غربی ها زبان زور و تهدید و همچنین زبان پول و سود را بهتر از هر زبان دیگری می فهمند.اقداماتی مثل پخش فیلم پرنده بی سرنشین ایرانی از ناو آمریکایی و صحبتهایی مثل کندن چند هزار قبر برای سربازان آمریکایی و کمک به خانواده های آنان برای پیدا کردن جسد عزیزانشان و یا اینکه در خلیج فارس کوسه ها کار را تمام می کنند و جسدی باقی نمی ماند بهترین زبان ممکن برای صحبت با آمریکایی هاست.
راستی میگن قیمت اتوبوس دوباره کم شد.خبری ندارید؟
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”