اول از همه متشكرم از تمامي دوستاني كه قدم رنجه فرمودن به اين تاپيك يه سري زدند
و جناب تايفون گرامي كه از پست هاي پر محتواشون بسيار بهره برديم
اقايون محترم من واقعا موندم چي بگم.
يه دوسه روزيه كه فهميدم چه كار اشتباهي كردم كه چنين تاپيكي ايجاد كردم.
باز بر ميگرديم به حرف جناب تايفون
دوستان امريكا به چه دليل بايد به ايران حمله كنه؟؟
واقعا چرا؟؟
به خاطره نيروگاه بوشهر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نيرو گاهي كه 30 ساله در حال احداثه؟
به هر خدايي كه ميپرستيد قسم به هركي كه جلوش سجده ميكنيد قسم خودم با چشم خودم روزنامه همشهري رو در تاريخ 23 اسفند سال 86 خوندم كه نوشته بود فروردين 87 بوشهر راه ميفته.
چي شد؟؟؟ الان چه ساليه ؟؟؟ الان چي ميگن؟؟؟

دشمن ما كيه ؟؟ امريكا؟؟؟
روسيه 30 ساله كه داره ايران رو ميچاپه ؟ سوريه بدين منوال انگولا و سودان و سريلانكا و غيره وذاله
من يه سوال از تمامي دوستان دارم .
يه بنده خدايي پشت تلويزيون با نهايت قدرت فرمودن كه در ايران شما موجودي به اسم انسان پيدا نميكني كه محتاج به نون شب باشه .
ايا كسي اين حرف رو قبول داره؟؟
من محل كارم اتوبان بابايي (دوستان تهراني ميدونن كجاست) هروز بايد از بابايي برم شهر زيبا نزديكه استاديوم ازادي
يه چند ماهي وسيله بيرون نميارم . (پول بنزينشو شما ميدي؟

بحث رو جمع ميكنم من تا چهار ماه پيش اين راه رو با 5000 كرايه ميرفتم الان خيلي راحت دارم 8000 ميدم
يعني ماهي 90 هزار تومان من دارم بيشتر پول ميدم.
امريكا دشمن ماست؟
تا 1 ما پيش بستني ليتري ميخرديم 1000 الان ميخرم 1600
امريكا دشمن ماست؟
ويه حرف پاياني
جان هركي دوست داريد اگر ميتونيد پاسخ بديد چون من مثل اقاي تايفون قفل كردم.
من ماهي 600 هزار تومن حقوق ميگيرم يه خونه اجاره اي دارم . ماهي كمه كم 700 هزار تومن خرج دارم . دروغ نيست . به جان خودم 700 هزار خرج دارم . + 600 هزار تومان بعلاوه يارانه ديافتي دولت
اگر كسي ميتونه بگه چجوري اين درامدم رو مديريت كنم. ؟؟؟؟
100 تومني كه كم مياد هر ماه ميرم كارگري اجر ميندازم بالا حالا ميخاهيد باور كنيد ميخايد نكنيد.
من چقدر ميتونم پول پس انداز كنم.
يه سوال بهتر نيست يه روز برم بالاي برج ميلاد خودم رو از اون بالا پرت كنم پايين؟؟؟
به جان خودم قسم كه چند روزيه تو فكرشم.
قربون اون نكر منكر برم . كه با اون گرز هاي اتشين بزنه تو جيگرم تا بلكه از درد اين كشور برباده رفته ام كم بشه.
دشمنان بدادم برسيد كه دوستانم امدند.