جناب تایپون ،در مورد جنسیت بنده و شاید با نظر به نام کاربری اینجانب اشتباه متوجه شدید،من مرد هستم

مگر الان در حال جنگ هستیم که حساب مالی برخی افراد حقیقی رو بلوکه کردند ؟! در ضمن اگه خدای نخواسته جنگی پیش بیاد در همون ابتدا و قبل از آغاز جنگ، برنامه رو طوری تنظیم میکنند که ما مقصر جلوه بدیم .saman azizi نوشته شده:مگر حسابهای ارزی (کنونی ) ایران در امریکاست که بلوکه شود .
به علاوه مگر ایران آغازگر جنگ است که حسابهایش بلوکه شود .![]()
تازه به توجه به شرایط که باعث بی اعتمادی مسولین ایران نسبت به جهان پیدا کرده اند و همینطور تحریم بانکهای ایران و امکان بلوکه شدن حسابها در کشورهای اروپایی . ایران به نسبت گذشته ذخیری کمتری در خارج نگه می دارد جز موارد خاص و فوری .
همینطور در زمان جنگ امکان دارد درامد ایران کم شود ولی هیچ گاه صفر نمی شود ( در زمان جنگ هشت ساله هم با اینکه شرایط ایران به شدت سخت بود ولی درآمد ایران هیچگاه صفر نشد)و همینطور خزانه ایران دارای ذخایر پولی و ارزی خوب در داخل است که در زمان کمبود درآمد ، به کمک آید .
به نظر من با توجه به تاکید ایران به فرسایشی کردن جنگ ، به احتمال زیاد ایران دارای ذخایر خاص مالی باشد که برای همین امر در نظر گرفته شده است .
یکی از دلایلی که امریکا نتواند درحال حاضر ( و حداقل تا چند سال بعد از بحران اقتصادی که هنوز ادامه دارد) به ایران حمله کند همین مساله اقتصادی است .
جنگ تحمیلی هشت ساله رو با این جنگ مقایسه نکنید ،در اون جنگ عراق به ما حمله کرد و ایران هنوز یک خرده اعتبار و احترام باقیمانده از رژیم پهلوی رو در بین کشورهای مهم اقتصادی و صنعتی دارا بود (در نزد بسیاری از اروپایها و غربیها که فقط کشور ما رو به حساب میاوردند و خبری از دوبی و قطر و این کشورهای تازه به دوران رسیده عربی نبود) !!
در زمان بحرانی مگر ایران به غیر از نفت منبع درآمد دیگری هم داره ؟ اون هم که نمیتونیم و نمیگذارند که بفروشیم .
در ضمن اگر منابع مالی هم موجود باشه چطوری میخوایم لوازم و اجناس حیاتی رو تهیه کنیم ؟ تمام زیرساختهای انرژی و صنعتی موجود در کشور نیاز به قطعت و لوازم مخصوص و کلیدی دارند که باید از خارج تهیه و وارد بشوند .