نيروي هوايي اسرائيل توان مقابله با ايران را ندارد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
Re: نيروي هوايي اسرائيل توان مقابله با ايران را ندارد
دوستان برد جریکو 3 اشتباه نقل شده.جایی خوندم که این موشک بردی معادل 3000 کیلومتر داره.11000کیلومتر عجیب نیست. در ثانی اون نیروی هوایی قدرتمند برای دفاع ویا حمله به کشورهای هم مرز خوبه ولی در برابر ایران...
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
-
- سپاسهای ارسالی: 815 بار
- سپاسهای دریافتی: 110 بار
در مورد برد جريكو دو منبع ذكر ميكنم ميتوانيد چك كنيد:
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 815 بار
- سپاسهای دریافتی: 110 بار
البته بايد گفت در مورد برد جريكو بردهاي مختلفي را ذكر كردن امادر كل از رنج4800-6500 km تا 11000كيلومتر ذكر شده با توجه به 3 مرحله بودن جريكو انتظار 11000كيلومتر از ديد من معقول تر است
- محل اقامت: طهرون - شمرون!
- سپاسهای ارسالی: 198 بار
- سپاسهای دریافتی: 173 بار
- تماس:
saman azizi نوشته شده:Persian-Empire نوشته شده:فقط می توان گفت : امان از دستت خبرگزای فارس
ببخشید چرا؟!؟!؟!؟!؟
سلام دوست عزیز
من شخصاً این خبر را از خبرگزاری فارس مطالعه کردم و ایمان به این قضیه دارم که رژیم صهیونیستی توان مقابله با ایران را ندارد نه اینکه توان هوایی کمی داشته باشد ولی نیروی پدافندی ایران نیز مقوله ایست که به سادگی از آن نمیتوان گذشت منظور من دوست عزیز نوع خبری است که منتشر میشود...
اینکه یک فرمانده سابق نظامی از ناتوانی هوایی آن رژیم در مقابله با طرحهای ایران سخن بگوید ولی نیروی دریایی اش را قدرت ببخشد یک اظهار نظر است و اهل فن به نیرو و ضعف های آن رژیم با خبرند و این مانور های خبری تنها یک جنگ روانی به حساب می آید برای ذهن عوام و افرادی که دور از صحنه های خبری روز هستند ... تا دیروز همه را به نیروهای هوایی آن رژیم بیم میدادند حال پا از آن فراتر گذاشته و شاخی بزرگتر برای خود به نام زيردرياييهاي حامل كلاهكهاي هستهاي تراشیده اند...
از خبرگزاری فارس که خود منبعی برای کسب خبر است ورود به حوزه جنگ روانی کمی دور از توقع است . امیدوارم منظورم را کامل بیان کرده باشم.
با تشکر
[FONT=arial black,avant garde] پوچ جهان هيچ اگر دوست دارم
تو را اي كهن بوم و بر دوست دارم
تو را اي كهن پير جاويد برنا
تو را دوست دارم، اگر دوست دارم
تو را اي گرانمايه، ديرينه ايران
تو را اي گرامي گهر دوست دارم
تو را اي كهن بوم و بر دوست دارم
تو را اي كهن پير جاويد برنا
تو را دوست دارم، اگر دوست دارم
تو را اي گرانمايه، ديرينه ايران
تو را اي گرامي گهر دوست دارم
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
البته زیردریایی های دلفین اسراییل توانایی حمل موشکهای پاپ آی را دارند که می تواند به کلاهک اتمی مجهز شود.
Old soldiers never die.They just fade away