لازم باشد تمام پايگاههاي نظامي آمريكا را منهدم ميكنيم!!!
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 11 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار
Re: لازم باشد تمام پايگاههاي نظامي آمريكا را منهدم ميكنيم!
لعنت به اسراییل و نوکر هاش چه خبر به عده به نوکری مایل شده اند ترس وروشون داشته یا اساسا مغرضند با با من نظامی نیستم ولی از نوع اظهارات طرف میشه فهمید منظور گوینده چیست اون ور اب توپ خالی در میکنند ما هم جواب می دیم ما هم مثل بقیه دنیا زندگی خودمون رو میکنیم غربیها کاری به ما نداشته باشند ما به راحتی زندگی میکنیم نکندبابت اشغال ایران در زمان جنگ جهانی دوم بدهکا ر شدیم وباید نه اشغالگران دیوانه غرامت بدهیم یا دفاع مقدس توطئه ما بوده بخدا غرب دلش برای ما نسوخته ما با کسی دشمنی نداریم ودر اخر نوکری فایده نداره
-
- سپاسهای ارسالی: 243 بار
- سپاسهای دریافتی: 289 بار
عید پوریم جشن ایرانی کشی یهودی(صهیونیست)هاست. در این روز مردم سرزمین اشعالی به خاطر قتل عام 70000 ایرانی در زمان خشایارشاه به جشن و پای کوبی می پردازند!!!
البته تا جایی که من میدونم کل این داستان تخیل خود صهیونیست های یهودی بیش نیست و این واقعه همچین سند درستی نداره.
در ضمن اعراب چطور قبل از اینکه به ایران حمله کنن 80%(!!!) مردم ایران رو کشتن؟!!!
البته تا جایی که من میدونم کل این داستان تخیل خود صهیونیست های یهودی بیش نیست و این واقعه همچین سند درستی نداره.
در ضمن اعراب چطور قبل از اینکه به ایران حمله کنن 80%(!!!) مردم ایران رو کشتن؟!!!
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 15611 بار
- سپاسهای دریافتی: 6443 بار
- تماس:
دوستان دقت کنند که ایران با قوم یهود مشکلی نداشته و نداره و نخواهد داشت.طرف ما صهیونیست ها هستند.
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
iraniran78 نوشته شده:اقا من دیگه حالم داره بهم میخوره.....۲۸ ساله فقط دارم میشنوم جنگ جنگ جنگ ، دشمن ، دشمن ، دشمن
ما که خواهان جنگ نیستیم و تمام اعمال ما کاملا برای بازدارندگی و جلوگیری از آغاز جنگ میباشد واگر این اقدامات را انجام ندهیم آن موقع میشویم جنگ طلب!!!