لازم باشد تمام پايگاه‌هاي نظامي آمريكا را منهدم مي‌كنيم!!!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

Re: لازم باشد تمام پايگاه‌هاي نظامي آمريكا را منهدم مي‌كنيم!

پست توسط amovlavi »

لعنت به اسراییل و نوکر هاش چه خبر به عده به نوکری مایل شده اند ترس وروشون داشته یا اساسا مغرضند با با من نظامی نیستم ولی از نوع اظهارات طرف میشه فهمید منظور گوینده چیست اون ور اب توپ خالی در میکنند ما هم جواب می دیم ما هم مثل بقیه دنیا زندگی خودمون رو میکنیم غربیها کاری به ما نداشته باشند ما به راحتی زندگی میکنیم نکندبابت اشغال ایران در زمان جنگ جهانی دوم بدهکا ر شدیم وباید نه اشغالگران دیوانه غرامت بدهیم یا دفاع مقدس توطئه ما بوده بخدا غرب دلش برای ما نسوخته ما با کسی دشمنی نداریم ودر اخر نوکری فایده نداره
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 243 بار
سپاس‌های دریافتی: 289 بار

پست توسط mymail »

عید پوریم جشن ایرانی کشی یهودی(صهیونیست)هاست. در این روز مردم سرزمین اشعالی به خاطر قتل عام 70000 ایرانی در زمان خشایارشاه به جشن و پای کوبی می پردازند!!!
البته تا جایی که من میدونم کل این داستان تخیل خود صهیونیست های یهودی بیش نیست و این واقعه همچین سند درستی نداره.
در ضمن اعراب چطور قبل از اینکه به ایران حمله کنن 80%(!!!) مردم ایران رو کشتن؟!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

دوستان دقت کنند که ایران با قوم یهود مشکلی نداشته و نداره و نخواهد داشت.طرف ما صهیونیست ها هستند.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

iraniran78 نوشته شده:اقا من دیگه حالم داره بهم میخوره.....۲۸ ساله فقط دارم میشنوم جنگ جنگ جنگ ، دشمن ، دشمن ، دشمن :AA:

ما که خواهان جنگ نیستیم و تمام اعمال ما کاملا برای بازدارندگی و جلوگیری از آغاز جنگ میباشد واگر این اقدامات را انجام ندهیم آن موقع میشویم جنگ طلب!!!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”