معاون امنيتي و انتظامي وزارت كشور ضمن تاييد درگيري محدود نيروهاي مرزي جمهوري اسلامي ايران و جمهوري آذربايجان،علت وقوع اين حادثه را ورود غيرقانوني و بيتوجهي نيروهاي آذري به دستور ايست مرزبانان جمهوري اسلامي ايران ذكر كرد.
به گزارش مشرق به نقل از ایرنا، 'علي عبداللهي' افزود: اين درگيري به دنبال ورود غيرقانوني نيروهاي مرزي جمهوري آذربايجان به داخل خاك ايران و بيتوجهي به هشدارهاي ايست مرزبانان كشورمان به وقوع پيوست.
عبداللهي خاطرنشان كرد: پس از اين واقعه، در تماسها و ملاقاتهايي كه بين نيروهاي مرزباني جمهوري اسلامي ايران و جمهوري آذربايجان انجام شد، موضوع از سوي مسئولان دو كشور مورد بررسي قرار گرفت و هم اينك نيز اين موضوع از مجاري ديپلماتيك دو كشور در حال پيگيري است.
وي خاطرنشان كرد: در جريان اين حادثه ظاهرا يك نفر ازنيروهاي مرزباني جمهوري آذربايجان كشته شده است.
معاون امنيتي و انتظامي وزير كشور يادآور شد: عبور مرزبانان از مرز بطور سهوي يك امر عادي است كه گاهي موارد در مرزهاي مختلف با كشورهاي همسايه رخ ميدهد.
وي افزود:با اينكه در اينگونه مواقع مرزبانها بطور سهوي از مرز عبور مي كنند اما به دستور ايست مرزباني كشور مقابل توجه دارند و در نهايت موضوع با تفاهم مرزباني دو كشور برطرف ميشودكه البته در اين مورد مرزبان جمهوري آذربايجان به دستور ايست توجه نكرد.
عبداللهي در ادامه اظهار اميدواري كردكه مرزبانان جمهوري آذربايجان توجه بيشتري به خطوط مرزي و هشدارهايي كه از سوي مرزبانان كشورمان صادر مي شود، داشته باشند.
درگيری محدود در مرز ايران و آذربايجان
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
درگيری محدود در مرز ايران و آذربايجان
وقتی از کسایی که دوست دختر دارن و رابطه نامشروع برقرار میکنن می پرسم برنامت برای آینده چیه میگن الان خوش میگزرونیم بعد با یک زن [FONT=Impact] پاک میکنیم یکی از آیات سوره نور قرآن کریم میگه مرد زناکار زن زناکار گیرش میاد
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
غرب علیه مردم ایران بی شمار است اما جالب اینجاست که عده ای از همین مردم یاران راستین غرب هستن و اونهارو ناجی خوشون میدونن باید به حال خود گریست
- سپاسهای ارسالی: 231 بار
- سپاسهای دریافتی: 1917 بار
Re: درگيری محدود در مرز ايران و آذربايجان
درود بر مرزبانان دلیر ایران.این اذربایجانی ها زیاد از این کارا میکنن.
شاید سالهای سال باشد که اتش امپراطوری پارس خاکستر شده باشد.اما روزی فرا خواهد رسید که ز خاکستر ها ققنوس برخیزد و ان هنگام اتش سالهای سال سکوت مردم ایران زبانه خواهد کشید و بار دیگر مردمی از سرزمین پارس از شرق تا چین واز غرب تا دروازه های روم حکمرانی میکنند و تمام دشمنان این مرز وبوم در اتش قهر ایران خواهند سوخت.ان روز نزدیک است...
-
- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 5392 بار
- سپاسهای دریافتی: 4116 بار
- تماس:
- محل اقامت: طهرون - شمرون!
- سپاسهای ارسالی: 198 بار
- سپاسهای دریافتی: 173 بار
- تماس:
خوشم اومد از این قاطعیت... کاش به جز مرزهای ملموسمان هرکه به گوشه ای از فرهنگ و پیشینه مان چپ نگاه میکرد را نیز به همین قاطعیت پاسخ میگفتیم... باز هم احسنت به مرزبانان دلیر این خاک کهن
[FONT=arial black,avant garde] پوچ جهان هيچ اگر دوست دارم
تو را اي كهن بوم و بر دوست دارم
تو را اي كهن پير جاويد برنا
تو را دوست دارم، اگر دوست دارم
تو را اي گرانمايه، ديرينه ايران
تو را اي گرامي گهر دوست دارم
تو را اي كهن بوم و بر دوست دارم
تو را اي كهن پير جاويد برنا
تو را دوست دارم، اگر دوست دارم
تو را اي گرانمايه، ديرينه ايران
تو را اي گرامي گهر دوست دارم
- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
دمشون گرم بهترین کار رو انجام داده اند
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت