ناوهای هواپيمابر آمريكا با 80 جنگنده در تيررس موشك‌های سپاه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
پست: 2132
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۵ شهریور ۱۳۸۵, ۱۲:۵۱ ق.ظ
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

ناوهای هواپيمابر آمريكا با 80 جنگنده در تيررس موشك‌های سپاه

پست توسط Mr.Amirhessam »

 تصویرفرمانده نيروي هوافضاي سپاه با بيان اينكه برد نهايي موشك‌هاي ما 2 هزار كيلومتر است، گفت: البته ما توان توليد موشك‌هاي با برد بيش از 2 هزار كيلومتر را داريم اما احتياجي به اين كار نيست چرا كه دشمنان ما در فاصله‌اي كمتر از 2 هزار كيلومتر قرار دارند.   گزارش بخش دفاع و امنیت میلیتاری پارسی به نقل از فارس، سردار اميرعلي حاجي‌زاده فرمانده نيروي هوافضاي سپاه پاسداران در نشست خبري كه امروز صبح به منظور تشريح دستاوردهاي رزما‌يش موشكي پيامبر اعظم(ص) 6 برگزار شد، اين رزمايش را جزو برنامه‌هاي ساليانه سپاه دانست و افزود: در اين رزمايش چند هدف كلي از جمله تمرين تاكتيك‌هاي جديد توسط پايوران، تست تجهيزات بهينه‌سازي شده و جديد، آشنايي نيروها با اين تجهيزات و سنجش ميزان آمادگي يگا‌ن‌هاي مختلف مورد ارزيابي قرار گرفت.

توليد انبوه موشك خليج فارس توسط وزارت دفاع

حاجي‌زاده با بيان اينكه اين رزمايش در دو مرحله موشك‌هاي زمين به زمين و دريايي انجام گرفت، افزود: در بخش زميني همه سكوهاي پرتاب كه كاركنان جديدالورود در آن حضور داشتند با موفقيت و دقت كامل انجام گرفت و گزارش‌هاي اوليه يگان‌ها نيز موفقيت‌آميز بودن اين شليك‌ها و اصابت آنها در محدوده موردنظر را تاييد كرد.
وي اظهار داشت: در بخش دريايي نيز از جديدترين تجهيزات مانند موشك بالستيك خليج فارس كه كار تحقيقاتي آن سال گذشته تمام شده و توسط وزارت دفاع به توليد انبوه رسيده است، استفاده كرديم كه اين مرحله نيز موقيت‌آميز بود.
فرمانده نيروي هوافضاي سپاه با اشاره به دستيابي به توان بالاي توليد موشك‌هاي بالستيك عليه اهداف دريايي، اظهار داشت: تلاش مي‌كنيم تا از موشك‌هاي بالستيك با كلاهك‌هاي مجاورتي عليه اهداف بسيار بزرگ شناوري در دريا استفاده كنيم.

احتمال هدف قرار دادن موشك‌هاي بالستيك دريايي ايران نزديك به صفر است

حاجي‌زاده ادامه داد: معمولا موشك‌هاي ساحل به دريا سرعتي زير صوت دارند اما ما موشك‌هاي ساحل به دريا با سرعت مافوق صوت داريم كه اين تكنولوژي تنها در اختيار چند كشور محدود است.
وي ادامه داد: اين موشك‌ها از سرعت و برد بيشتري نسبت به موشك‌هاي كروز برخوردار بوده و احتمال مورد اصابت قرار گرفتن آنها چيزي نزديك به صفر است چرا كه معمولا امكانات پدافندي بر روي ناوها متناسب براي مقابله با موشك كروز است كه سرعتي زير صوت دارند.
فرمانده نيروي هوافضاي سپاه همچنين با بيان اينكه ما طي 10 روز انجام رزمايش موشكي پيامبر اعظم(ص) 6 به اهداف كلان خود رسيده‌ايم، اظهار داشت: البته در هفته‌هاي آتي جمع‌بندي نهايي اين رزمايش توسط تيم‌هاي متخصص نهايي شده و اشكالات احتمالي آن نيز رفع و رجوع خواهد شد.

تهديد نظامي از ايران دور شده است

حاجي‌زاده همچنين در خصوص پيام اين رزمايش براي ديگر كشورها گفت: كساني كه با جمهوري اسلامي ايران خصومت دارند، قطعا حق دارند كه از اين رزمايش نگران باشند. اما ما از كشورهاي منطقه اين نگراني را نشنيده‌ايم چرا كه همواره اقدامات ما با هدف دفاعي بوده و ما حق داريم براي حراست از ايران اسلامي هرچه بيشتر خود را تقويت كنيم و طبيعي است كه روز به روز بر قدرت خود خواهيم افزود تا به بازدارندگي كامل برسيم و البته وضعيت امروز ما هم همين امر را نشان مي‌دهد كه ديگر تهديدهاي نظامي از ما فاصله بسياري گرفته است.
وي خاطرنشان كرد: پيام اين رزمايش براي كشورهاي منطقه، پيام صلح و دوستي است و ما هيچ تهديدي براي اين كشورها محسوب نمي‌شويم.

ناوهاي هواپيمابر آمريكا با 80 جنگنده در تيررس موشك‌هاي سپاه هستند

فرمانده نيروي هوافضاي سپاه همچنين به حضور كشورهاي فرامنطقه‌اي در آب‌هاي خليج فارس اشاره كرد و افزود: اين حضور براي تهديد كشورهاي حاشيه‌ جنوب خليج فارس نيست چرا كه آمريكايي‌ها در اين كشورها پايگاه دارند و به همين منظور است كه ناوگان پنجم خود را در اين منطقه مستقر كرده و صدها فروند ناو، رزم‌ناو و كشتي‌هاي جنگي خود را به خليج فارس گسيل داده تا تهديدي براي جمهوري اسلامي ايران باشند.
حاجي‌زاده تصريح كرد: با وضعيتي كه ما امروز از لحاظ توانمندي‌هاي نظامي داريم، ديگر وجود اين شناورها براي ما خطري محسوب نمي‌شود چرا كه يك ناو بزرگ با 330مترطول، 70 متر عرض،‌6 هزار نفر نيرو، 70 تا 80 فروند هواپيما به عنوان يك هدف آماده براي ما هستند و در شرايطي كه آنها بخواهند ما را تهديد كنند، به آنها هجوم خواهيم برد هرچند ما هيچگاه شروع‌كننده جنگ نيستيم.

شليك دو فروند موشك دوربرد سپاه به دهانه اقيانوس هند با حضور نيروهاي امريكايي

وي همچنين در خصوص نحوه سنجش برد موشك‌هاي مورد استفاده قرار گرفته در رزمايش افزود: اگرچه ما در ابتداي كار با سعي و خطايي اين سنجش را انجام مي‌داديم اما وزارت دفاع به امكانات خوبي در زمينه نرم‌افزاري سنجش مسافت مجهز شده است كه ما مي‌توانيم اين فواصل را با دقت محاسبه كنيم.
فرمانده نيروي هوافضاي سپاه با اشاره به اينكه معمولا رزمايش‌ها زماني صورت مي‌گيرد كه تمامي كارهاي تحقيقاتي و تست‌هاي اوليه پايان پذيرفته باشد، افزود: ما اين آزمايش‌ها را در مناطق كويري انجام مي‌دهيم چرا كه خداي متعال بيش از هزار كيلومتر فضاي امن دراختيار ما قرار داده است.
حاجي‌زاده افزود: مواردي هم هست كه لازم مي‌شود برد بيشتر مورد آزمايش قرار بگيرد كه براي مثال در بهمن ماه سال گذشته دو فروند موشك دوربرد، اهداف از پيش تعيين شده ما در دهانه اقيانوس هند را در فاصله هزار و 900 كيلومتري مورد هدف قرارداد.
وي ادامه داد: اين درحالي بود كه آمريكايي‌ها در منطقه حضور داشت و ما با اعلام قبلي منطقه را بستيم و حتي اجازه داديم هواپيماهاي جاسوسي آمريكايي‌ها نيز در اين مناطق حضور داشته باشند اما آنها هيچ خبري را در اين خصوص مخابره نكردند.

توان توليد موشك‌هاي با برد بيش از 200كيلومتر را داريم

فرمانده نيروي هوافضاي سپاه با بيان اينكه برد نهايي موشك‌هاي ما 2 هزار كيلومتر است، گفت: البته ما توان توليد موشك‌هاي با برد بيش از 2 هزار كيلومتر را داريم اما احتياجي به اين كار نيست چرا كه دشمنان ما در فاصله‌اي كمتر از 2 هزار كيلومتر از ما قرار دارند.

سيلوهاي زيرزميني پرتاب موشك در ايران سابقه‌اي 15 ساله دارند

حاجي‌زاده در بخش ديگري از اين نشست خبري به موضوع سيلوهاي زيرزميني پرتاب موشك اشاره كرد و افزود: ما از اين سيلوها موشك‌هاي عمودپرواز خود مانند شهاب 1، 2 و 3 و نيز موشك‌هاي سجيل و قيام را پرتاب مي‌كنيم چرا كه از اين سيلوها امكان پرتاب موشك‌هاي زاويه‌دار مانند فاتح 110 نيست و براي آنها راهكارهاي ديگري داريم.
وي افزود: با استفاده از اين سيلوها مي‌توان زمان آماده‌سازي موشك‌ها را كم و ميزان آسيب‌پذيري ناشي از حملات احتمالي دشمن را پائين آورد و سابقه اين سيلوها در كشورمان به 15 سال قبل برمي‌گردد كه در مناطق مختلفي كل جغرافياي كشور وجود دارند.

سپاه و ارتش مكمل يكديگرند

فرمانده نيروي هوافضاي سپاه همچنين ارتش و سپاه و نيروهاي تابعه آنها را مكمل يكديگر دانست و گفت: ما در اين زمينه با يكديگر هماهنگي كامل داريم و هيچ نيروي موازي وجود ندارد.

70 درصد از پايگاههاي امريكا تحت پوشش موشك‌هاي كوتاهبرد و ميانبرد سپاه است

حاجي‌زاده با بيان اينكه امروز بيش از 70 درصد پايگاه‌هاي آمريكا در منطقه در فاصله 300 تا 400 كيلومتري و در پوشش موشك‌هاي كوتاه‌برد و ميان‌برد ما قرار دارد، افزود: ما از اين موشك‌ها به تعداد زياد در اختيار داريم و البته مي‌توان همزمان از پايگاه‌ها با استفاده از موشك‌هاي دوربرد مناطق مختلفي از پايگاه‌هاي دشمن را هدف قرار داد.

سامانه‌هاي پدافندي دشمن توان هدف قرار دادن موشك‌هاي ما را ندارند

وي در خصوص احتمال هدف قرار گرفتن اين موشك‌ها توسط سامانه‌هاي پدافندي دشمن نيز خاطرنشان كرد: البته آنها در اين زمينه كار مي‌كنند اما اين امكان در محدوده و گستره زياد حتي براي آمريكايي‌ها نيز متصور نيست.
فرمانده نيروي هوافضاي سپاه همچنين سامانه پدافندي رژيم صهيونيستي موسوم به "گنبد آهنين " را تنها تبليغاتي براي مصرف داخلي اسرائيل دانست و افزود: موشك‌هاي تاكتيكي كه آنها شليك مي‌كنند 2 ماخ سرعت دارد اما براي مثال وقتي موشك سجيل به نزديكي هدف مي‌رسد، چيزي حدود 12 ماخ سرعت خواهد داشت.

تعداد بمبلت‌ها در كلاهك‌هاي باراني افزايش يافته است 
 
حاجي‌زاده در پايان در خصوص كلاهك‌هاي باراني موشك‌هاي شهاب در رزمايش اخير گفت: ما تعداد بمبلت‌ها را از حد متعارف در دنيا بالاتر برديم كه با اين كار مي‌توان منطقه وسيع‌تري را با حجم بالاي آتش پوشش داد كه مي‌تواند بر عليه اهداف بزرگ زميني يا دريايي مورد استفاده قرار بگيرد. 
 [External Link Removed for Guests] 
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
پست: 556
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۵ آذر ۱۳۸۵, ۱۲:۲۸ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

Re: ناوهای هواپيمابر آمريكا با 80 جنگنده در تيررس موشك‌های س

پست توسط HASAN BARATY »

بازتاب پرتاب دوموشك دوربرد سپاه در شبكه الجزيره
خبرگزاري فارس: شبكه تلويزيوني الجزيره در گزارشي از توان موشكي جمهوري اسلامي ايران اعلام كرد كه نسل جديد موشك‌هاي ايراني مي‌توانند اهداف دور در اروپا و شمال آفريقا مورد هدف قرار دهند.

تصویر
به گزارش مانيتورينگ فارس، شبكه الجزيره در گزارشي از خبر منتشر شده در خبرگزاري فارس درباره پرتاب موفقيت آميز دو فروند موشك دور‌برد ايران به دهانه اقيانوس هند، اعلام كرد كه براي اولين بار است كه چنين خبري منتشر مي‌شود.

سردار اميرعلي حاجي‌زاده فرمانده نيروي هوا فضاي سپاه پاسداران صبح امروز در نشست خبري اعلام كرد كه در بهمن ماه سال گذشته دو فروند موشك دوربرد سپاه، اهداف مورد نظر در دهانه اقيانوس هند را هدف قرار داد.

شبكه تلويزيوني الجزيره انگليسي در ادامه اين گزارش تأكيد كرد كه ايران در هفته گذشته نسل جديدي از موشك‌هاي دور برد خود را مورد آزمايش قرار داده است.

اين شبكه با اشاره به سير توسعه موشك‌هاي دوربرد جمهوري اسلامي تصريح كرد، نسل اول موشك‌هاي دور برد ايران با عنوان "شهاب 3 " در سال 1998 مورد آزمايش قرار گرفت كه تنها مي‌توانست تا اسرائيل را مورد هدف قرار دهد.

اين شبكه مدعي شد كه برد اين موشك‌ها عددي بالغ بر يك‌هزار كيلومتر است و تنها در نقاط مرزي ايران مستقر شده‌ بودند.

الجزيره افزود: نسل دوم موشك‌هاي ايران با عنوان "قدر " بود كه برد آن 1689 كيلومتر بود و به راحتي مي‌توانست تل آويو و قاهره را مورد هدف قرار دهد.

اين شبكه افزود: نسل سوم از موشك‌هاي ايران با عنوان "سجيل 2 " بسيار پيشرفته تر از مدل‌هاي قبلي بوده و برد آن تا 2400 كيلومتر است و مي‌تواند اهداف در مسافت‌هاي بسيار دور از جمله مسكو را مورد هدف قرار دهد.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
پست: 1606
تاریخ عضویت: سه‌شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷, ۱:۴۱ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 18344 بار
سپاس‌های دریافتی: 12308 بار

Re: ناوهای هواپيمابر آمريكا با 80 جنگنده در تيررس موشك‌های س

پست توسط shola »

 
توليد انبوه موشك خليج فارس توسط وزارت دفاع
... تلاش مي‌كنيم تا از موشك‌هاي بالستيك با كلاهك‌هاي مجاورتي عليه اهداف بسيار بزرگ شناوري در دريا استفاده كنيم.

پیشتر حدسیاتی در مورد توسعه نمونه های مختلفی از فاتح-110 من جمله نمونه تصویر برداری فروسرخ IIR زده شده بود تا اینکه امروز در مجله صف به وجود چنین نمونه ایی از فاتح 110 برخوردم که به نظرم باید موشک خلیج فارس همین نمونه IIR فاتح-110 باشد.
در نمایشگاه تجهیزات دفاعی که همین اواخر برگزار شد فیوزهای مجاورتی برای موشک های بالستیک به نمایش گذاشته شد !

احتمال هدف قرار دادن موشك‌هاي بالستيك دريايي ايران نزديك به صفر است

یکی از مزیت های موشک های بالستیک ضد کشتی چون خلیج فارس این است که در فاز حمله احتمالا هیچ اثر فرسرخی از خود منتشر نمی کند در واقع عمده ضعف موشک های کروز مافوق صوت در فاز حمله همین افزایش انتشار امواج فرسرخ موتور انها به سبب افزایش سرعت انهاست که اتفاق یکی از راه های مقابله یا انها نیز شناسایی فروسرخ موتور و هدف قرار دادن موتور موشک بوده است در حالی که موشک های بالستیک بدون داشتن پیشران در حمله از این جهت دارای مصونیت هستند.
[QUOTE]
نقد بیش ازاین بود که ...
انشا... در اینده ایی نزدیک در مورد قابلیت های جدید برنامه موشکی ایران از گزارش اقای تئودر پوستل با دوستان به بحث خواهیم نشست. 
منم مرگ، مادر تو، منم که دوباره تو را از نو میزایم.
Junior Poster
Junior Poster
پست: 132
تاریخ عضویت: جمعه ۵ شهریور ۱۳۸۹, ۳:۴۲ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 57 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

Re: ناوهای هواپيمابر آمريكا با 80 جنگنده در تيررس موشك‌های س

پست توسط jas_gholami_1347 »

انشالله روزی برسد که برد موشک های ساحل به دریامان به بیش از یک هزار و پانصد کیلومتر برسد با دقت بالا از دوستان به خاطر این تایپیک متشکرم
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”