برادران،آماده نبرد شوید که جنگ نزدیک است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 977 بار
سپاس‌های دریافتی: 988 بار

Re: برادران،آماده نبرد شوید که جنگ نزدیک است

پست توسط HS368 »

مگه نخوندی ؟؟؟؟؟
از نظر شما اصولن فرمانده به چی اطلاق می شه؟ حالا فرمانده لشکر نباشه ، فرمانده تیپ چه فرقی می کنه ؟
فقط این درگیری ها هم منظورم نبود، هر بار که با اشرار ، چه در شرق و چه در غرب در گیری شد کلی کشته دادیم. رزمنده های ما مثل بسیج مردمی می جنگند.
یه بار که با اتوبوس مسافرت می رفتم یه سرهنگ بازنشسته ارتش کنارم نشست می گفت ما ایرانی ها اسلحه هم بلد نیستیم بگیریم دست !
یا لوله اش رو می کنیم توی جیب شلوارمون یا می گیریم به سمت مردم!

عزیزم، شما اگه خیلی ادعات میشه بسم الله، خودت برو جلوشون وایستا. دوستداری بکشی و کشته ندی؟؟!! مگه میشه؟؟؟
اون سرهنگ بازنشسته هم یا وجود خارجی نداره و از خودت میگی یا اینکه خودش خیلی پنبه بوده که انداختنش وسط ... بماند.
شما یه جوری حرف میزنی که انگار همه تو ایران خنگ مادرزاد اند و فقط تو تک عاقل ایرانی!!
شهادت کم درجه ای نیست، حتما انسان خیلی خوبی بوده و خدا هم خیلی دوسش داشته که به این درجه رسیده.
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 2342 بار
سپاس‌های دریافتی: 43 بار

پست توسط mehdighorbani »

حاج عباس عاصمی یادت بخیر... چه روزایی خادم افتخاری حضرت معصومه(س) بودی و خاکی خاکی -انگار نه انگار مسئولیت مهم اطلاعاتی داری- به خادمی آستانش افتخار می کردی...همه آهوان صحرا سر خود گرفته بر دست، به امید آنکه روزی به شکارگه بیایی :lol: :lol:
New Member
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

پست توسط ايوب110 »

interceptor نوشته شده:[HIGHLIGHT=#b8cce4]جناب new member !! 
بذار عرف راهت خشک بشه بعد بیا اظهار نظر کن
ايوب110 نوشته شده:
interceptor نوشته شده:چرا باید یک فرمانده لشکر کشتهبشه؟ چرا همه چیز رو سرسری می گیریم، یه فرمانده با چند تا سرباز رفتهسرک بکشه که چی بشه؟ آیا باید فرمانده می رفت؟ چرا اینقدر در درگیری بااشرار کشته می دیم؟ نظامیان و سربازان ما این همه آموزش می بینند ولی درعمل با افراد عادی تفاوت چندانی نمی کنند، چرا ؟ چرا برای محافظت از افراداز جلیقه های ضد گلوله، اسلحه های دوربین دار و پوشش هوایی استفاده نمیشه؟
شبیه زمان جنگ های صلیبی می جنگیم.

وقتي اطلاعات درستي نداري مجبور نيستي كه كه كامنت بذاري
اولا فرمانده لشكري شهيد نشده در ثاني همراهنش سرباز نبودن اگر متن خبر رو ملاحظه
بفرماييد به خوبي متوجه ميشويد [HIGHLIGHT=#ffc000]البته قبلا اين كارو بايد  

با توجه به اینکه یا این نام تازه وارد هستید ولی مثل اینکه مدت زیادی هست فعالید. حالا معلوم شد چند تا نام کاربری دیگه هم دارید.
می شه بگید چند تا نام اکانت دیگه دارید؟

درمورد عرق راه كه فرموديد اين يك سايت تخصصي است كه چارچوب خاصي داره و دايره ي اختيارات هركس مشخصه و شما در جايگاهي نيستيد كه از ديگران رو درباره ي حق مسلمشون كه اون گذاشتن كامنت است بازخواست كنيد
((البته قبلا اين كارو بايد ميكرديد))اين مدرك شما براي تهمت زدن به بنده است و حاشا به انصافتون كه با يك جمله چقدر راحت به ديگران تهمت ميزنيد منظور بنده اين بود كه اطلاعات شما نا كافي است وبايد متن خبرو بخونيد((البته قبلا اين كارو بايد ميكرديد))يعني قبل از گذاشتن كامنت بايد خبرو ميخونديد دوست عزيز ايا اين تذكر من براي شما اينقدر سنگين بودكه حاضر شديد به بنده تهمت بزنيد
در اين كامنت به چند دليل تلاش كردم دست به كاره مشابهي نزنم و اصول اخلاقي رو ناديده نگيرم=اولا اين موضوع بحث دربارهي شهدا و داراي تقدس است دوما اين يك سايت تخصصي است ونبايد خاطر دوستان رو بيهوده مكدر كرد سوما اين احتمال رو دادم كه شايد ايشون از من بزرگتر باشد هرچند كه كامنتشون اصلا اينو نشون نميده واين راه گفتم كه كسي لحن ارامم و كوتاهم رو رو نشانه ي ضعف نداند

((از نظر شما اصولن فرمانده به چی اطلاق می شه؟ حالا فرمانده لشکر نباشه ، فرمانده تیپ چه فرقی می کنه ؟))

فرقش اينه كه اين عزيز نه فرمانده لشكر بوده و نه فرمانده تیپ در مورد اون داستان هم...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4134 بار
سپاس‌های دریافتی: 2138 بار

پست توسط interceptor »

سلام

جناب HS368
اگه اینطوری باشه که شما می فرمایید که دیگه هیچکس نباید اظهار نظر کنه ، چرا ؟ چون نیروهای نظامی هر کشوری ورزیده ترین و متخصص ترین افراد در حوزه هایی مثل دفاع شخصی ، کار با سلاح های مختلف و ... هستند پس هیچکس نباید اظهار نظر کنه چون ادعا شدن تلقی می شه؟ اگر هم کسی چیزی گفت یکی بهش بگه اگه ادعات می شه برو بجنگ !
اینجا کاربران برای بحث حاضر می شوند و لذا کنکور ورودی از قبیل دفاع شخصی و باز کردن و بستن اسلحه، کار با مواد منفجره و ... جزو مقدمات عضو شدن نیست. هر چند توی آموزشی باید یاد گرفته باشید.
برای مثال بیشتر کسانی که راجع به هواپیما اظهار نظر می کنند حتمن باید یا خلبان یا افسر تعمیرات و ... باشند دیگه؟ یا هر کس در مورد سیاست حرف بزنه باید حتمن دیپلمات باشه که اگر باشه هیچوقت بخاطر مسایل حفاظت بحث نخواهد کرد.

جناب ایوب خان
تمام حرف بنده این بود که چرا فرمانده تیپ یا یک مقام بلند مرتبه در سپاه قم بدون تمهیدات لازم (به زعم من) و ... بای توی کمین شهید بشه و چشن عروسی اعضای پژاک برگزار بشه.
این یک پیروزی بزرگ برای اونها خواهد بود. چند وقت پیش توی قضیه آزاد سازی گروگان در شیراز یکی از نیروهای ویژه شهید شد تا یک گروگان آزاد بشه، این مورد رو من در ارتش و سپاه هم دیدم. نوع گرفتن اسلحه ، سربالا بودن و دقت به اطراف و در مواقعی مثل درگیری پوشش از نیروها ، سنگر گرفتن صحیح، پاکسازی فضاها و امکاناتی مثل جلیقه ض گ همه در حفظ جان افراد موثر است. همین درگیری های ارتش پاکستان در سوات، کشته های ارتش شون در مقابل چریک های طالبان خیلی کمتر بود. من با منطقه کردستان و اورامانات تا حدی آشنایی دارم و لذا خیالبافی نمی کنم ، واقعن مراتب درست رعایت نمی شه که ما اینطوری باید شاهد تشییع پیکر مطهر شهدا باشیم.
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 687 بار
سپاس‌های دریافتی: 2866 بار

پست توسط cheka »

نيروي زميني سپاه:ضربات مهلك ديگري بر پژاك وارد شد

نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي از وارد شدن ضربات مهلك ديگري بر پيكر گروهك تروريستي پژاك در شمال غرب كشور خبر داد.

به گزارش ايرنا به نقل از روابط عمومي نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي؛ در ادامه عمليات تعقيب اشرار و تروريست هاي گروهك پليد و جنايتكار پژاك، شب گذشته در منطقه قنديل و حاجي ابراهيم پيرانشهر و دولتو سردشت در آذربايجان غربي چندين تيم از عناصر اين گروهك در دام دسته هايي از بسيجيان كرد و بومي گرفتار و منهدم شدند.

اين گزارش مي افزايد: اشرار و تروريست هاي پژاك با تحمل تلفات سنگين از مهلكه گريختند و اجساد مزدوران هلاك شده نيز در منطقه باقي مانده است.

اين گزارش مي افزايد: رزمندگان غيور قرارگاه حمزه سيدالشهدا(ع) نيروي زميني سپاه و بسيجيان كرد و بومي منطقه، تا پاكسازي كامل مناطق مرزي از لوث وجود ضد انقلاب و مزدوران بيگانه، اقدامات مقابله اي، آفندي و امنيت آفرين خود را ادامه خواهند داد.

[External Link Removed for Guests]
دعا نکنید زندگی آسانی داشته باشید ، دعا کنید انسانهایی قوی باشید.

جان.اف.کندی
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”