interceptor نوشته شده:[HIGHLIGHT=#b8cce4]جناب new member !!
بذار عرف راهت خشک بشه بعد بیا اظهار نظر کن
ايوب110 نوشته شده:interceptor نوشته شده:چرا باید یک فرمانده لشکر کشتهبشه؟ چرا همه چیز رو سرسری می گیریم، یه فرمانده با چند تا سرباز رفتهسرک بکشه که چی بشه؟ آیا باید فرمانده می رفت؟ چرا اینقدر در درگیری بااشرار کشته می دیم؟ نظامیان و سربازان ما این همه آموزش می بینند ولی درعمل با افراد عادی تفاوت چندانی نمی کنند، چرا ؟ چرا برای محافظت از افراداز جلیقه های ضد گلوله، اسلحه های دوربین دار و پوشش هوایی استفاده نمیشه؟
شبیه زمان جنگ های صلیبی می جنگیم.
وقتي اطلاعات درستي نداري مجبور نيستي كه كه كامنت بذاري
اولا فرمانده لشكري شهيد نشده در ثاني همراهنش سرباز نبودن اگر متن خبر رو ملاحظه
بفرماييد به خوبي متوجه ميشويد [HIGHLIGHT=#ffc000]البته قبلا اين كارو بايد
با توجه به اینکه یا این نام تازه وارد هستید ولی مثل اینکه مدت زیادی هست فعالید. حالا معلوم شد چند تا نام کاربری دیگه هم دارید.
می شه بگید چند تا نام اکانت دیگه دارید؟
درمورد عرق راه كه فرموديد اين يك سايت تخصصي است كه چارچوب خاصي داره و دايره ي اختيارات هركس مشخصه و شما در جايگاهي نيستيد كه از ديگران رو درباره ي حق مسلمشون كه اون گذاشتن كامنت است بازخواست كنيد
((البته قبلا اين كارو بايد ميكرديد))اين مدرك شما براي تهمت زدن به بنده است و حاشا به انصافتون كه با يك جمله چقدر راحت به ديگران تهمت ميزنيد منظور بنده اين بود كه اطلاعات شما نا كافي است وبايد متن خبرو بخونيد((البته قبلا اين كارو بايد ميكرديد))يعني قبل از گذاشتن كامنت بايد خبرو ميخونديد دوست عزيز ايا اين تذكر من براي شما اينقدر سنگين بودكه حاضر شديد به بنده تهمت بزنيد
در اين كامنت به چند دليل تلاش كردم دست به كاره مشابهي نزنم و اصول اخلاقي رو ناديده نگيرم=اولا اين موضوع بحث دربارهي شهدا و داراي تقدس است دوما اين يك سايت تخصصي است ونبايد خاطر دوستان رو بيهوده مكدر كرد سوما اين احتمال رو دادم كه شايد ايشون از من بزرگتر باشد هرچند كه كامنتشون اصلا اينو نشون نميده واين راه گفتم كه كسي لحن ارامم و كوتاهم رو رو نشانه ي ضعف نداند
((از نظر شما اصولن فرمانده به چی اطلاق می شه؟ حالا فرمانده لشکر نباشه ، فرمانده تیپ چه فرقی می کنه ؟))
فرقش اينه كه اين عزيز نه فرمانده لشكر بوده و نه فرمانده تیپ در مورد اون داستان هم...