با حمله ایران زندگی همه آمریکایی‌ها خاتمه می‌یابد!

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

Re: با حمله ایران زندگی همه آمریکایی‌ها خاتمه می‌یابد!

پست توسط shaman »

بهتره مشرق یکی‌ یدونه دیکشنری برای مترجماش بخره، بمبهای مغناطیسی‌ یه حقیقت که اگه یکیش بیفته رو تهران دیگه هیچی‌ باید فرماندها پیاده برن پیش هم بگن آمریکا حمل کرده، بعدشم هرکسی میدونه دیگه واقعاً ایران با چنتا ناو چه نمیتونه بره سواحل آمریکا، نکنه میفارمیید با قایق تا آمریکا می‌رن؟ :L:L
ways of the West
wisdom of the East
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3434 بار
سپاس‌های دریافتی: 5873 بار

پست توسط shafagh »

افرین به تو ، عجب ارق ملی ای !!!! تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4791 بار
سپاس‌های دریافتی: 1452 بار
تماس:

پست توسط MISSILE »

اگه ایرانیان میرن شما هنوز انگار ایرانی جماعتو نشناختی،کافی تاریخو مرور کرد مثلا کی تو دنیا تا حالا تونسته عملیات H3 انجام بده یا با کبرا جنگنده شکار کنه؟
دوستان باور کنید کشورهایی امثال آمریکا یا ... اگر اطلاعات درستی از تجهیزات و اوضاع نظامی ایران داشتند تا همین الانی که من درام این متن و مینویسم ایرانو چندین بار شخم میزدند.
بعدشم اگه بلادن تونست نقشه نابودی برج های تجارت جهانی(حملات ۱۱ سپتامبر) را عملی کنه پس ما هم میتونیم یه حال اساسی در صورت لزوم از آمریکا بگیریم.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

پست توسط HASAN BARATY »

[HIGHLIGHT=#4f81bd]بهتره مشرق یکی‌ یدونه دیکشنری برای مترجماش بخره، بمبهای مغناطیسی‌ یه حقیقت که اگه یکیش بیفته رو تهران دیگه هیچی‌ باید فرماندها پیاده برن پیش هم بگن آمریکا حمل کرده، بعدشم هرکسی میدونه دیگه واقعاً ایران با چنتا ناو چه نمیتونه بره سواحل آمریکا، نکنه میفارمیید با قایق تا آمریکا می‌رن؟  

سلام جناب shamanتصویرتصویر
شما قبلا ادعا کردید رسانه های ایران از خودشون مطلب جعل میکنن که البته عین مطلب را از سایت اصلی براتون قرار دادم

[HIGHLIGHT=#4f81bd]تو همونا دنبالش گشتم نبود یه سری خبر مربوط به موشک اتمی‌ اینا بود که یه ایرانی‌ گفت بود در آینده برده موشک‌های ایران شاید به آمریکا برسه.

این خبرگزاری‌های دروغگو از خدشون میسازن که فلانی‌ گفت یا فلان جا نوشت

ایا این اظهار نظر جدید شما هم از نظر سندیت به استواری اظهار نظر قبلیتونه؟؟؟ تصویرتصویرتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

دوست عزیز جناب shaman
قرار نیست کسی به آمریکا حمله کند.بلکه این تبلیغات عده ای جنگ طلب و تندرو در داخل آمریکاست که برای جلب سفارش اسلحه از طرف شیوخ احمق همسایه ما اینگونه قصد بد نشان دادن ما را دارند.در ضمن هیچ ناوی در هیچ کلاسی به تنهایی این فاصله را نخواهد پیمود.در صورت لزوم از شناورهای پشتیبانی و تدارکاتی مثل ناو خارک برای تدارک گروه اعزامی تا آتلانتیک استفاده خواهد شد.
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

پست توسط shaman »

shafagh2
مرسی‌ از تبریکت مطمئن باش از مال تو خیلی‌ بیشتر :-?

جناب MISSLE :razz:

بنده ایرانی‌ هارو خوب شناختم کاملانم افتخار می‌کنم به اینایی که گفتید ولی‌ شما اگه خودت بری تاریخ مرور کنی‌ نه تاریخ فقط ایران البته، میبینی‌ خیلی‌ چیزی اتفاق افتاده فقط ایرانیا نبودن تو دنیا، اونی که اون وسیله رو ساخت، خلبانان ایرانی‌ رم آموزش داده که این کارارو بتونن بکنن حتما یکار ‌یم کرده خودش. اگرم بیشتر تحقیق کنید می‌بینید اینایی که گفتید فقط بازی سیاست وگرنه داغون کردن کشورا برای ابر قدرتها کاری اندری الان دارن استفاده میبرن که حوصلش از این تاپیک خارج، ۱۱ سپتامبر که بزرگترین بازی قرن از شما بعیده باورش کنید، پیشنهاد می‌کنم مستند زیتگیتس رو ببینید.

دوست منHASAN BARATY :razz:

اگه اون متن خودتون ترجمه کنین به فرقش با مال مشرق پی‌ میبرید. تازه اولش نوشته واشنگتن تایمز که اونجا هم چین چیزی اصلا نبود، من نظر نمیدم جایی‌ که میبینم دروغ گفت می‌شه میگم د وست من وقتمم خیلی‌ بیشتر برام ارزش داره که بخوام بیام الکی‌ بدون سند نظر بدم.

دوست من جناب typhoon :razz: :razz:

بنده به استفادهٔ تبلیغاتی واقفم ولی‌ مشرق دیگه وضعش معلومه، به اینم واقفم که تنهایی‌ نخواهند رفت حتی همشونم باهم برن خود شما بهتر از من میدونید کاری نمیتونن بکنن.
ways of the West
wisdom of the East
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

پست توسط HASAN BARATY »

[FONT=Times New Roman][HIGHLIGHT=#4f81bd]  منHASAN BARATY تصویر

اگه اون متن خودتون ترجمه کنین به فرقش با مال مشرق پی‌ میبرید. تازه اولش نوشته واشنگتن تایمز که اونجا هم چین چیزی اصلا نبود، من نظر نمیدم جایی‌ که میبینم دروغ گفت می‌شه میگم د وست من وقتمم خیلی‌ بیشتر برام ارزش داره که بخوام بیام الکی‌ بدون سند نظر بدم. 

[FONT=Times New Roman]من نمی دونم چی بگم .یکبار دیگر این بار بخشی از متن مشرق به همراه متن اصلی را قرار میدهم خودتون قضاوت کنید تصویرتصویر تصویر [FONT=Times New Roman]
سایت مشرق: رسانه‌های آمریکا از جمله سایت این‌وسترز بیزنیز دیلی و واشنگتن تایمز درگزارش‌های اخیر خود به بررسی حضور ناوهای ایرانی در آب‌های آزاد و موشک‌های دوربرد ایران پرداخته و آن را تهدیدی مرگبار برای آمریکا و تمامی آنگلو ساکسون‌ها معرفی کردند

[FONT=Times New Roman]سایت ها: 
[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
[FONT=Times New Roman]
متن مشرق: این‌وسترز در گزارشی تحت عنوان «ایران قصد ایجاد جهانی بدون آمریکا را دارد» بیان داشته است که ایران با راه یافتن به این آب‌ها و به کمک موشک‌های دوربرد خود می‌تواند «دست به یک با بمب الکترومغناطیس (EMP) بزند و به زندگی همه آمریکایی‌ها خاتمه دهد». همچنین این سایت اضافه می‌کند که ایران قصد نابودی نه تنها آمریکا بلکه « همه شهروندان آنگلوساکسون را دارد  
[FONT=Times New Roman]».  [FONT=Times New Roman]این سایت دست به سناریوسازی زده و با یک سری اتهامات ایران را در سناریویی قرار می‌دهد که در آنجا نقشی جز حمله به آمریکاآن هم توسط یک بمب EMP ندارد، که با توجه به وابستگی آمریکا به فناوری، با انفجار این بمب بر فراز آمریکا کلیه زیرساخت‌های آن کاملاً از کار افتاده و سبب ایجاد هرج و مرج و در نتیجه سقوط دولت آمریکا و مرگ و میر کلیه مردم آمریکا می‌گردد !  
[FONT=Times New Roman]متن در سایت این وسترزبیزنیزدیلی  [FONT=Times New Roman]
Iran Plans for A World Without America

[FONT=Times New Roman]
Tehran's navy deploys ships to the Atlantic capable of launching long-range missiles. This is not a joke. This is a dress rehearsal for the day an EMP attack ends our way of life .  
[FONT=Times New Roman]
He added that Iran had a "war preparation plan" for, as he put it, "the destruction of Anglo-Saxon civilization."
Electromagnetic pulse, or EMP, is not a subject familiar to most Americans. But it's quite familiar to the Iranian military. 
[FONT=Times New Roman]“Within a year of that attack, nine out of 10 Americans would be dead, because we can’t support a population of the present size in urban centers and the like without electricity,” said Frank Gaffney, president of the Center for Security Policy. “And that is exactly what I believe the Iranians are working towards.”
EMP could leave ‘9 out of 10 Americans dead

[FONT=Times New Roman]متن مشرق: 
[FONT=Times New Roman]واشنگتن تایمز و هم این‌وسترز با اشاره به صحبت‌های پیتر وینسنت پری،‌ رییس سازمان EMPact
آمریکا و متخصص Emp به نقل از وی بیان می‌دارند: «یک سناریوی وحشتناک این است که ایران توسط یک کشتی و با پرتاب موشکی که حاوی بمب  
[FONT=Times New Roman]است به آمریکا حمله کند، چرا که این کار نیاز ایران برای تولید ICBM برای حمل کلاهک هسته‌ای به آمریکا را از بین برده و می‌تواند این حمله را به صورت مخفیانه انجام دهد و سبب شوک و حیرت آمریکا شود

[FONT=Times New Roman]متن در  [FONT=Times New Roman]
Peter Vincent Pry, an expert on EMP who sits on a congressional panel looking into the threat of such a weapon, "was a ship-launched EMP attack against the U.S. by Iran, as this would eliminate the need for Iran to develop an ICBM to deliver a nuclear warhead against the U.S. and could be executed clandestinely, taking the U.S. by surprise."

[FONT=Times New Roman]بخشی از نظرات اقای پیتر پری در سایت واشنگتن تایمز 
[FONT=Times New Roman]Dr. Peter Pry, president of EMPact America……... 
[FONT=Times New Roman]بنده از تمام دوستان عزیز که به زبان فرنگی اشنایی کافی دارند تقاضا میکنم یکبار برای بنده حقیر که به نظر دانشم اب رفته و احتمالا متن رو نتونستم ترجمه کنم یکبار متن را ترجمه کنند تا مشخص شود ایا انچه مشرق گفته از نظر مضمون مغایر با این مطالب می باشد یا روایت همان ادعا ها است چون قرار نیست عین کلمات کپی شود بلکه مضمون کلام بیان مشود ضمن اینکه منابعی که من قرار دادم به معنای کلیه منابع مورد استفاده در سایت مذکور نبوده چون در اونجا هم اشاره شده که این منابع اخیرا گفتن بعلاوه تحلیل های خود رسانه مذکور هم به ان اضافه شده . بلکه حداقل خیرات دنیا و اخرت نصیب شما  [FONT=Times New Roman] تصویر [FONT=Times New Roman] تصویر کسانیکه به رسانه های مملکت تهمت جعل می زنند و رسانه های بیگانه را موثق می دونند اگر واقعا غرض ورزی نباشه و هدف کشف واقعیت باشه از اشتباه خارج شوند اگر هم هدف چیز دیگری است اینقدرادم ساده لوحی مثل من خودشو به زحمت نندازه   تصویر
تصویر
قفل شده

بازگشت به “اخبار نظامي”