سلام
امیر حسام عزیز
والا من یک چیزهایی رو در صدا و سیما می بینم و بعد هم یک سری مطالب رو در سایتهای خارجی
وقتی من می بینم عده ای جمع می شوند و می گویند که اژدر حوت کلا ایرانی است و ارتباطی با خارج ندارد،اما بعد از چند سال عکس های مهندسان روس در بندر عباس و ......
موشک نور:همه می دانیم که همان سی ۸۰۲ چینی می باشد و البته در سالهای اخیر مورد ارتقاء نیز واقعه شده و حرکت شایسته ای است اما هی عده ای مردم را احمق تصور کرده و می گویند از ابتدا تا انتها را خودمان طراحی کردیم.!!!!
یک ناو محافظ می سازیم به نام جماران،اقدامی بسیار شایسته و قابل تقدیر،هی می گویند ناوشکن،رزم ناو،نه بابا ناو هواپیمابر اتمی است!!!!!تمام بخشهای آن را خودمان ساختیم،فقط موتورهایش فرانسوی است!!!!این موشک کروز برد بلند هم احتمالا چیزی مثل همین تعریف ناوشکن و رزم ناو است.احتمالا بردش ۴۰۰ یا ۵۰۰ کیلومتر است و برد بلند حساب شده.این مهندسان نخبه هوا فضا را هم دیدی یک سلامی به ایشان عرض کنید و از قول من بگویید یک هواپیمای مسافربری در حد همین پروازهای داخلی طراحی کنند اینقدر سی و سه بند تن مردم موقع مسافرت هوایی نلرزد!!!!
اشکان عزیز
ناراحت شدن نبود.علت و دلیل خوشحالی من بود.برقرار باشی.
رونمایی از نسل جدید موشک های کروز برد بلند ایران
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 1980 بار
- سپاسهای دریافتی: 6841 بار
- تماس:
Re: رونمایی از نسل جدید موشک های کروز برد بلند ایران
typhoon نوشته شده:سلام
امیر حسام عزیز
والا من یک چیزهایی رو در صدا و سیما می بینم و بعد هم یک سری مطالب رو در سایتهای خارجی
وقتی من می بینم عده ای جمع می شوند و می گویند که اژدر حوت کلا ایرانی است و ارتباطی با خارج ندارد،اما بعد از چند سال عکس های مهندسان روس در بندر عباس و ......
موشک نور:همه می دانیم که همان سی ۸۰۲ چینی می باشد و البته در سالهای اخیر مورد ارتقاء نیز واقعه شده و حرکت شایسته ای است اما هی عده ای مردم را احمق تصور کرده و می گویند از ابتدا تا انتها را خودمان طراحی کردیم.!!!!
یک ناو محافظ می سازیم به نام جماران،اقدامی بسیار شایسته و قابل تقدیر،هی می گویند ناوشکن،رزم ناو،نه بابا ناو هواپیمابر اتمی است!!!!!تمام بخشهای آن را خودمان ساختیم،فقط موتورهایش فرانسوی است!!!!این موشک کروز برد بلند هم احتمالا چیزی مثل همین تعریف ناوشکن و رزم ناو است.احتمالا بردش ۴۰۰ یا ۵۰۰ کیلومتر است و برد بلند حساب شده.این مهندسان نخبه هوا فضا را هم دیدی یک سلامی به ایشان عرض کنید و از قول من بگویید یک هواپیمای مسافربری در حد همین پروازهای داخلی طراحی کنند اینقدر سی و سه بند تن مردم موقع مسافرت هوایی نلرزد!!!!
اشکان عزیز
ناراحت شدن نبود.علت و دلیل خوشحالی من بود.برقرار باشی.
دوست گرامی ام اقای خاجی
خوشبختانه با این بخش از سخنان شما موافق هستم،اما اینده را روشن می بینم بنا به دلایلی که ذکر می شود:
هیچ کشوری در عصر حاضر یا بهتر بگویم بعد از جنگ جهانی راسا اقدام به تولید تجهیزات تظامی نکرده است،دانشمندان المانی در شوروی و امریکا ذهن روس ها و یانکی ها را بارور کردند و ... البته این بارور کردن در سایر کشورها برای مثال شوروی،امریکا و حتی چین سریعتر به جواب رسید به سبب سرمایه گذاری سنگین،این موارد در مورد ایران هم صدق می کند.
در مورد موشک های بالستیک ایران در شروع اسکاد بی و سی را مشابه سازی کرد،در مرحله بعدی موشک شهاب 3 را با کمک فنی گسترده کره شمالی تولید کردیم و اکنون!
روزگاری سوله ها و انبارهای صها پر بود از موتورهای وارداتی کره شمالی به همراه مستشاران کره ای اما اکنون از انها خبری نیست،ما چند سال است که خود سوار کار شده ایم،این سوار کار شدن در نهایت باعث ایجاد موشک قیام و سجیل شد،نمونه های 100 ایرانی موشک های بالستیک،با کپی سازی و کمک فنی ما تبدیل به یک طراح شده ایم!
در مورد ماهواره برها ما مستقلا عمل کردیم و با تمامی شواهدی که وجود دارد قبول اینکه این فناوری کپی باشد برای من غیر قابل باور است،نمونه ان پرواز موفق ماهواره برها و کاوشکرهای ایران است.
در مورد سایر صنایع هم به همین منوال بوده است،به نظر شما فرانسه برای ناوشکن موج موتور به ایران صادر می کند؟؟ پس باید راهی اندیشید! و در خیلی موارد دیگر...
برای این میگویم باید صبر کرد که به قول دوستی چین پس از 60 سال جنگنده پنهانگار ساخت و در 50 سالگی موفق به طراحی جنگنده شد! ما که اول راه هستیم...
برای چین فضایی شدن 30 سال طول کشید راهی که برای ما 15 سال طی خواهد شد،بلا تردید،پس باید به صنایع هوایی خودمان اگر از اوایل دهه 70(که نیک میدانیم غلط است و اواخر صحیح تر است) فرصت بدهیم ما باید راهی حدودا 20 تا 30 ساله را بپمایم حالا با فکتور 15 الی 20 سال....
باز هم میگویم این در تمامی موارد صدق می کند،البته ما در برخی زمینه ها واقعا قدرتمند هستیم،برای مثال رادار ارایه فازی نمایش داده شده و ... اما این را از زبان تنی چند از دوستان زحمت کش میگویم که تنها مشکل ما در ایران که اصلی ترین مشکل است الیاژ است و بس،توان طراحی در ما وجود دارد اما الیاژ مناسب متاسفانه وجود ندارد...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
امیدوارم در 31 خرداد یک یا چند دستاورد کاملا ایرانی رونمایی شود...
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
-
- سپاسهای ارسالی: 57 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
[QUOTE]الان خطاب شما به من بود؟!
من كه متوجه نشدم.
يكم فصيح تر تايپ ميكني؟
--------------------------------------------------------
دوستان سلام زیاد غصه نخوری ما خیلی راه را زودتر از بقیه طی میکنیم چین و هند و کره شمالی ازمهندسی معکوس شروع کرده اند بنده فقط از ناحیه نیروی هوایی و پدافند ناراحت و نگران هستم
من كه متوجه نشدم.
يكم فصيح تر تايپ ميكني؟
--------------------------------------------------------
دوستان سلام زیاد غصه نخوری ما خیلی راه را زودتر از بقیه طی میکنیم چین و هند و کره شمالی ازمهندسی معکوس شروع کرده اند بنده فقط از ناحیه نیروی هوایی و پدافند ناراحت و نگران هستم
-
- سپاسهای ارسالی: 57 بار
- سپاسهای دریافتی: 486 بار
سلام
امیر حسام عزیز
هر چه باشه خوبه کشور های هند و چین و هند که از شکم مادر نیاوردن انها از اینجور جاههای شروع کردن الان اینجان
-
- سپاسهای ارسالی: 281 بار
- سپاسهای دریافتی: 313 بار
سلام. دوستان اینطور که اعلام شده این موشک یک موشک کروز دریایی هست و احتمالا سوپرسونیک. اینقدر هم جای بحث های بیهوده نداره.یک روز دیگه که بیشتر نمونده.
-
- سپاسهای ارسالی: 281 بار
- سپاسهای دریافتی: 313 بار
پروژههاي مهم موشكي، مهمات و دريايي با حضور رييسجمهوري افتتاح ميشوند
تهران- وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران گفت: چندين پروژه بسيار مهم دفاعي در حوزه موشكي، مهمات و دريايي روز سهشنبه در آيين ويژهاي كه به مناسبت روز صنعت دفاعي با حضور رييس جمهوري برگزار ميشود، افتتاح خواهد شد.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا به نقل از اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، سردار سرتيپ احمد وحيدي صبح يكشنبه در مراسم تجديد ميثاق معاونين، مديران ارشد و كاركنان اين وزارتخانه با آرمانهاي بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در مرقد مطهر امام خميني (ره)، اين خبر را اعلام كرد.
وزير دفاع اظهار داشت: با افتتاح اين پروژههاي دفاعي در آيين ويژه روز صنعت دفاعي، برگ ديگري به افتخارات جمهوري اسلامي ايران افزوده خواهد شد و دشمنان خواهند ديد كه فرزندان رشيد ملت ايران در وزارت دفاع چگونه تحريمهاي آنان را به سخره گرفتهاند.
سردار وحيدي در تبيين گوشه اي از ابعاد شخصيت حضرت امام راحل(ره) گفت: ملت بزرگ و نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در چارچوب انديشه دفاعي حضرت امام، بزرگترين خطرات و تهديداتي را كه دشمنان عليه تماميت ارضي كشور به كار گرفته بودند، خنثي كردند.
وي افزود: فرمان تشكيل بسيج مستضعفان و ارتش بيست ميليوني، تاكيد بر خودكفايي صنايع دفاعي و عدم هر گونه وابستگي به بيگانگان، فرمان تاريخي براي نجات كردستان و پايان دادن به محاصره شهر پاوه، فرمان تاريخي حضرت امام براي شكستن حصر آبادان و تعيين استراتژي دفاع همهجانبه نشان از عمق انديشه دفاعي حضرت امام خميني (ره) براي مهار تهديدات و حفظ و افزايش اقتدار ملي داشت.
وزير دفاع بهرهمندي از منابع معنوي قدرت را از ديگر ويژگيهاي حضرت امام برشمرد و گفت: او در سايه تعاليم نوراني اسلام و قرآن و تمسك عملي به سيره نبوي و علوي، جام جانها را از شراب شور و شعور و شهادت پر كرد و لبهاي بسته را با واژه تكبير سرخ الله اكبر گشود و جهانيان را از قعر خرافه و خفتن تا بام آگاهي و برج بيداري رساند و جهان اسلام را به حركت و جهاد في سبيل الله عليه ظلم و فساد فراخواند.
سردار وحيدي با بيان اينكه ما مفتخريم كه فرمانده و رهبرمان چنين شخصيت فرزانه و صالحي بود و مفتخريم كه همچنان در خط ولايت، از فرماندهي مقتدرانه وصي شايستهاش حضرت آيتالعظمي خامنهاي (مدظلهالعالي) بهرهمند هستيم ، گفت: با توجه به اين شرايط وزارت دفاع رسالت سنگين و خطيري براي دفاع از كشور و حريم دين و ميهن بر عهده دارد .
وزير دفاع گفت: فرزندان معنوي خميني و خامنهاي عزيز در وزارت دفاع با روحيهاي كه از اين دو شخصيت بزرگ الهام گرفتهاند، با سلاح علم و ايمان، قلههاي فناوري پيچيده دفاعي را يكي پس از ديگري فتح مي كنند و با پايداري در برابر تهديدات، فشارها و تحريمها، مكر دشمنان را به خودشان برگرداندهاند.
سردار وحيدي تصريح كرد:امروز و در شب شهادت مولاي متقيان حضرت امام علي (ع) در جوار مرقد منور حضرت امام خميني (ره) و شهيدان انقلاب اسلامي اعلام ميكنيم، كه همچنان مسير و راه نوراني را كه امام راحل عظيمالشان براي ما ترسيم كردهاند، ادامه داده و اجازه نخواهيم داد دشمنان به اين راه خلل و خسراني وارد كند.
[External Link Removed for Guests]
تهران- وزير دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران گفت: چندين پروژه بسيار مهم دفاعي در حوزه موشكي، مهمات و دريايي روز سهشنبه در آيين ويژهاي كه به مناسبت روز صنعت دفاعي با حضور رييس جمهوري برگزار ميشود، افتتاح خواهد شد.
به گزارش روز يكشنبه ايرنا به نقل از اداره كل تبليغات دفاعي وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح، سردار سرتيپ احمد وحيدي صبح يكشنبه در مراسم تجديد ميثاق معاونين، مديران ارشد و كاركنان اين وزارتخانه با آرمانهاي بنيانگذار جمهوري اسلامي ايران در مرقد مطهر امام خميني (ره)، اين خبر را اعلام كرد.
وزير دفاع اظهار داشت: با افتتاح اين پروژههاي دفاعي در آيين ويژه روز صنعت دفاعي، برگ ديگري به افتخارات جمهوري اسلامي ايران افزوده خواهد شد و دشمنان خواهند ديد كه فرزندان رشيد ملت ايران در وزارت دفاع چگونه تحريمهاي آنان را به سخره گرفتهاند.
سردار وحيدي در تبيين گوشه اي از ابعاد شخصيت حضرت امام راحل(ره) گفت: ملت بزرگ و نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در چارچوب انديشه دفاعي حضرت امام، بزرگترين خطرات و تهديداتي را كه دشمنان عليه تماميت ارضي كشور به كار گرفته بودند، خنثي كردند.
وي افزود: فرمان تشكيل بسيج مستضعفان و ارتش بيست ميليوني، تاكيد بر خودكفايي صنايع دفاعي و عدم هر گونه وابستگي به بيگانگان، فرمان تاريخي براي نجات كردستان و پايان دادن به محاصره شهر پاوه، فرمان تاريخي حضرت امام براي شكستن حصر آبادان و تعيين استراتژي دفاع همهجانبه نشان از عمق انديشه دفاعي حضرت امام خميني (ره) براي مهار تهديدات و حفظ و افزايش اقتدار ملي داشت.
وزير دفاع بهرهمندي از منابع معنوي قدرت را از ديگر ويژگيهاي حضرت امام برشمرد و گفت: او در سايه تعاليم نوراني اسلام و قرآن و تمسك عملي به سيره نبوي و علوي، جام جانها را از شراب شور و شعور و شهادت پر كرد و لبهاي بسته را با واژه تكبير سرخ الله اكبر گشود و جهانيان را از قعر خرافه و خفتن تا بام آگاهي و برج بيداري رساند و جهان اسلام را به حركت و جهاد في سبيل الله عليه ظلم و فساد فراخواند.
سردار وحيدي با بيان اينكه ما مفتخريم كه فرمانده و رهبرمان چنين شخصيت فرزانه و صالحي بود و مفتخريم كه همچنان در خط ولايت، از فرماندهي مقتدرانه وصي شايستهاش حضرت آيتالعظمي خامنهاي (مدظلهالعالي) بهرهمند هستيم ، گفت: با توجه به اين شرايط وزارت دفاع رسالت سنگين و خطيري براي دفاع از كشور و حريم دين و ميهن بر عهده دارد .
وزير دفاع گفت: فرزندان معنوي خميني و خامنهاي عزيز در وزارت دفاع با روحيهاي كه از اين دو شخصيت بزرگ الهام گرفتهاند، با سلاح علم و ايمان، قلههاي فناوري پيچيده دفاعي را يكي پس از ديگري فتح مي كنند و با پايداري در برابر تهديدات، فشارها و تحريمها، مكر دشمنان را به خودشان برگرداندهاند.
سردار وحيدي تصريح كرد:امروز و در شب شهادت مولاي متقيان حضرت امام علي (ع) در جوار مرقد منور حضرت امام خميني (ره) و شهيدان انقلاب اسلامي اعلام ميكنيم، كه همچنان مسير و راه نوراني را كه امام راحل عظيمالشان براي ما ترسيم كردهاند، ادامه داده و اجازه نخواهيم داد دشمنان به اين راه خلل و خسراني وارد كند.
[External Link Removed for Guests]
-
- سپاسهای ارسالی: 60 بار
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
typhoon عزیز ماهم مثل خودت تو بچگی شدیم مرد خونه چون وقتی پدر میرفت پرواز یا ماموریت تا برگرده چند ماه بود ودیدار چند روز اخرهم که برگشتاز بقل اهن ربا رد نمیشد شده بود ترمیناتور زودم رفت اینبار بی هواپیماش کاش جنگ نشه دشمنتراشی الکی اما باورکن وقتی میبینم سام2 روسی رو هردفعه پخش میکنن با نام موشک سطح به دریا>زیر سطحی>یا بقول بچه ها الیاز ساخت رادار نداریم میگیم جنگنده پنهانکار ساختیم تو دور تانکامون جای زره واکنشی جعبه خالی میبینیم.کارکرد موشکامون بارنگش عوضمیشه!!!یا10 دوشکارو جوشمیدیم به هم میشه واحد زد هواهی.با کدوم زیر ساخت ؟اره چین ساخت اما وقتی دست دوستی اقتصادی داد به غرب و شد دزد تکنوزی ونوش جونش ما از کره شمالی چی یاد بگیریم ؟؟ا اینهمه پیقمبر جرجیس؟تکنولوزی تو غربه خاه ما بدمون بیاد .راستی کسی از کار این کرار چیزی میفهمه؟میره بر میگرده صاف یا مانور میده این شاهکاره شاید هوش مصنوعی داره؟/جدی میگم بگید کسی میدونه
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
سلام
خداوند صبر به شما عطا کند دوست عزیز.بنده البته متولد سال ۶۶ هستم و خوب خیلی از این مسائل رو از نزدیک ندیدم اما نگاه های پدر و مادرم خیلی از مسائل رو برای من روشن می کنه.
دوست گرامی
امان از نداری!!!!چاره ای نیست.مرام و عقیده ما با عقیده غولهای این دنیا سازگار نیست.تکنولوژی در غرب است ،صحیح اما مشکل ما اول از خودمان است و نه از دیگران.مدیریت ما مشکل دارد.این سیستم بیمار اگر به غرب هم وصل شود در نهایت میشود یک مصرف کننده مثل همانی که قبل از ۵۷ بود.در مورد پرنده کررار هم با چتر قابلیت فرود دارد
خداوند صبر به شما عطا کند دوست عزیز.بنده البته متولد سال ۶۶ هستم و خوب خیلی از این مسائل رو از نزدیک ندیدم اما نگاه های پدر و مادرم خیلی از مسائل رو برای من روشن می کنه.
دوست گرامی
امان از نداری!!!!چاره ای نیست.مرام و عقیده ما با عقیده غولهای این دنیا سازگار نیست.تکنولوژی در غرب است ،صحیح اما مشکل ما اول از خودمان است و نه از دیگران.مدیریت ما مشکل دارد.این سیستم بیمار اگر به غرب هم وصل شود در نهایت میشود یک مصرف کننده مثل همانی که قبل از ۵۷ بود.در مورد پرنده کررار هم با چتر قابلیت فرود دارد
Old soldiers never die.They just fade away
-
- سپاسهای ارسالی: 2456 بار
- سپاسهای دریافتی: 3097 بار
شاید این موشک همون موشک کروز ظفر باشه که قبلا وعده تولید اون داده شده بود ولی یه نکته ای که هست اینه که درباره ظفر بیشتر تاکید روی سرعت اون بود در هر صورت باید منتظر باشیم ان شاءالله که خاری باشه در چشم دشمنان ایران و اسلام.
درباره کرار پارسال وزیر دفاع گفت که نسل جدیدش در آینده نزدیک رونمایی میشه برخیها هم گمانه زنی کردن که احتمالا ارابه فرود داره ولی این (آینده نزدیک) هنوز وقتش نرسیده!!!
درباره کرار پارسال وزیر دفاع گفت که نسل جدیدش در آینده نزدیک رونمایی میشه برخیها هم گمانه زنی کردن که احتمالا ارابه فرود داره ولی این (آینده نزدیک) هنوز وقتش نرسیده!!!