خب اون فرمانده یه چیزی گفته
چرا منو میزنی؟من چیکارم؟من فقط گفتم مسخره کردن درست نیست.

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
desert storm نوشته شده:ASHKAN95 نوشته شده:سلام![]()
بجای مسخره کردن بهتر نیست راهکار پیشنهادی خودتون رو بگید؟!!!
با مسخره کردن به کجا میرسیم؟تا الان امثالکم مسخره کردند که الان وضعیت اینه.
مگر بجای تمسخر و زیرپا گذاشتن زحمت دیگران کاری نیست؟
باور کنید میشه.
خود شمایی که مسخره میکنی،10 سال پیش بهت میگفتن هفت هشت سال دیگه ماهواره میفرستیم فضا بازم میگفتی:اقا ضربدر 100 بکنش!!!!100 سال دیگم نمیفرستیم.
درسته از ذهن ما خارجه،ولی هرچی در ذهن ما نیست،دلیل بر نبودش و وجود نداشتنش نیست!!!!!!!!!!!
ببینید همچون این مثال:
همیشه من توی ذهنم برام سواله که قبل من یه کسی بوده،ولی ما میگیم خدا همه چیز و همه کس رو افریده.از نظر مغز کوچک من خدا هم باید یه خالق داشته باشه.
ولی اینطور نیست.اینجاست که خدا تو قرآن میگه: تو چه میدانی؟فهم تو به اندازه ی درک اینها نیست![]()
پس زود قضاوت نکنید.الان شاید در ذهن ما نگنجه که این اقای مسئول چی میگه؟چون شاید اون یه چیزی میدونه،ما نمیدونیم.
در ضمن نگفته که میخوایم بسازیم.گفته میتونیم،ولی نمیسازیم.چون متجاوز نیستیم.
کاش بجای تمسخر و کوچک شمردن خودمون و بزرگ کردن و افسانه ای نشان دادن دشمن،منطقی برخورد کنیم.هرچیز رو با ترازوی عدالت اندازه بگیریم.
امریکا از جنگ جهانی دوم این ناو هارو داره.ما تازه ناوچه محافظ ساختیم.پس در عمل و تئوری و هرجور دیگری که حساب کنیم،این مقایسه از ریشه غلط و اشتباهه.
مرور زمان همه چیز رو روشن خواهد کرد.
دوست عزیز جنابASHKAN95.با سلام.
اول از همه اینو بگم که قصد من هرگز تمسخر و کوچک شمردن توانایی های ایران عزیز نیست بلکه به قضیه کمی واقع نگرانه تر نگاه میکنم.دوم طبق گفته خود شما آمریکا از جنگ جهانی دوم داره داره این ناو ها رو میسازه و ما هم بخوایم طبق روال و پله پله به این فناوری دست پیدا کنیم نزدیک صد سال طول میکشه!.و سوم این که بجای قبول این ادعا هایی که فقط مصرف داخلی داره کمی از عقل خود کمک بگیرید زیرا همانطور که بهتر از من میدانید در قرآن تاکید زیادی بر اندیشیدن و تفکر شده است.
یا علی
abas 360 t نوشته شده:ایران نیازی به ساخت ناو هواپیما بر ندارد اگر از جزایری که در خلیج فارس داریم به خوبی استفاده بشه خیلی بهتر از ناو هواپیما بر است
هزینه بسیار کمتری نسبت به ناو هم دارد اما کو جنگنده؟