ناو هواپيمابر در كشور قابل ساخت است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

Re: ناو هواپيمابر در كشور قابل ساخت است

پست توسط ASHKAN95 »

سلام

خب اون فرمانده یه چیزی گفته

چرا منو میزنی؟من چیکارم؟من فقط گفتم مسخره کردن درست نیست. :lol: :lol: :lol: :lol:
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ ̡͌l شیراز
سپاس‌های ارسالی: 5009 بار
سپاس‌های دریافتی: 2658 بار

پست توسط HESAM-007 »

آقا تو رو خدا ول کنید این بحث های الکی رو.
بنده خدا سیاری گفته اگه لازم شد میسازیم حالا اینجا یکی داره میگه میشه یکی میگه نمیشه. این میشه و نمیشه ها هم نه هیچ به درد نیرو دریایی میخوره نه هیچ به درد انجمن. اگه شد که خدا خیرشون بده دستشون درد نکنه؛ اگر هم نشد که ما چیزی رو از دست نمیدیم. دیگه حالا این حرفهای الکی چیه

تصویرتصویرتصویرتصویر
[External Link Removed for Guests]
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

[quote="ASHKAN95"]سلام :razz:

بجای مسخره کردن بهتر نیست راهکار پیشنهادی خودتون رو بگید؟!!!
با مسخره کردن به کجا میرسیم؟تا الان امثالکم مسخره کردند که الان وضعیت اینه.
مگر بجای تمسخر و زیرپا گذاشتن زحمت دیگران کاری نیست؟
باور کنید میشه.
خود شمایی که مسخره میکنی،10 سال پیش بهت میگفتن هفت هشت سال دیگه ماهواره میفرستیم فضا بازم میگفتی:اقا ضربدر 100 بکنش!!!!100 سال دیگم نمیفرستیم.
درسته از ذهن ما خارجه،ولی هرچی در ذهن ما نیست،دلیل بر نبودش و وجود نداشتنش نیست!!!!!!!!!!!

ببینید همچون این مثال:
همیشه من توی ذهنم برام سواله که قبل من یه کسی بوده،ولی ما میگیم خدا همه چیز و همه کس رو افریده.از نظر مغز کوچک من خدا هم باید یه خالق داشته باشه.
ولی اینطور نیست.اینجاست که خدا تو قرآن میگه: تو چه میدانی؟فهم تو به اندازه ی درک اینها نیست :-o

پس زود قضاوت نکنید.الان شاید در ذهن ما نگنجه که این اقای مسئول چی میگه؟چون شاید اون یه چیزی میدونه،ما نمیدونیم.
در ضمن نگفته که میخوایم بسازیم.گفته میتونیم،ولی نمیسازیم.چون متجاوز نیستیم.

کاش بجای تمسخر و کوچک شمردن خودمون و بزرگ کردن و افسانه ای نشان دادن دشمن،منطقی برخورد کنیم.هرچیز رو با ترازوی عدالت اندازه بگیریم.
امریکا از جنگ جهانی دوم این ناو هارو داره.ما تازه ناوچه محافظ ساختیم.پس در عمل و تئوری و هرجور دیگری که حساب کنیم،این مقایسه از ریشه غلط و اشتباهه.
مرور زمان همه چیز رو روشن خواهد کرد.

دوست عزیز جنابASHKAN95.با سلام.

اول از همه اینو بگم که قصد من هرگز تمسخر و کوچک شمردن توانایی های ایران عزیز نیست بلکه به قضیه کمی واقع نگرانه تر نگاه میکنم.دوم طبق گفته خود شما آمریکا از جنگ جهانی دوم داره داره این ناو ها رو میسازه و ما هم بخوایم طبق روال و پله پله به این فناوری دست پیدا کنیم نزدیک صد سال طول میکشه!.و سوم این که بجای قبول این ادعا هایی که فقط مصرف داخلی داره کمی از عقل خود کمک بگیرید زیرا همانطور که بهتر از من میدانید در قرآن تاکید زیادی بر اندیشیدن و تفکر شده است.
یا علیتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 15611 بار
سپاس‌های دریافتی: 6443 بار
تماس:

پست توسط ASHKAN95 »

desert storm نوشته شده:
ASHKAN95 نوشته شده:سلام :razz:

بجای مسخره کردن بهتر نیست راهکار پیشنهادی خودتون رو بگید؟!!!
با مسخره کردن به کجا میرسیم؟تا الان امثالکم مسخره کردند که الان وضعیت اینه.
مگر بجای تمسخر و زیرپا گذاشتن زحمت دیگران کاری نیست؟
باور کنید میشه.
خود شمایی که مسخره میکنی،10 سال پیش بهت میگفتن هفت هشت سال دیگه ماهواره میفرستیم فضا بازم میگفتی:اقا ضربدر 100 بکنش!!!!100 سال دیگم نمیفرستیم.
درسته از ذهن ما خارجه،ولی هرچی در ذهن ما نیست،دلیل بر نبودش و وجود نداشتنش نیست!!!!!!!!!!!

ببینید همچون این مثال:
همیشه من توی ذهنم برام سواله که قبل من یه کسی بوده،ولی ما میگیم خدا همه چیز و همه کس رو افریده.از نظر مغز کوچک من خدا هم باید یه خالق داشته باشه.
ولی اینطور نیست.اینجاست که خدا تو قرآن میگه: تو چه میدانی؟فهم تو به اندازه ی درک اینها نیست :-o

پس زود قضاوت نکنید.الان شاید در ذهن ما نگنجه که این اقای مسئول چی میگه؟چون شاید اون یه چیزی میدونه،ما نمیدونیم.
در ضمن نگفته که میخوایم بسازیم.گفته میتونیم،ولی نمیسازیم.چون متجاوز نیستیم.

کاش بجای تمسخر و کوچک شمردن خودمون و بزرگ کردن و افسانه ای نشان دادن دشمن،منطقی برخورد کنیم.هرچیز رو با ترازوی عدالت اندازه بگیریم.
امریکا از جنگ جهانی دوم این ناو هارو داره.ما تازه ناوچه محافظ ساختیم.پس در عمل و تئوری و هرجور دیگری که حساب کنیم،این مقایسه از ریشه غلط و اشتباهه.
مرور زمان همه چیز رو روشن خواهد کرد.

دوست عزیز جنابASHKAN95.با سلام.

اول از همه اینو بگم که قصد من هرگز تمسخر و کوچک شمردن توانایی های ایران عزیز نیست بلکه به قضیه کمی واقع نگرانه تر نگاه میکنم.دوم طبق گفته خود شما آمریکا از جنگ جهانی دوم داره داره این ناو ها رو میسازه و ما هم بخوایم طبق روال و پله پله به این فناوری دست پیدا کنیم نزدیک صد سال طول میکشه!.و سوم این که بجای قبول این ادعا هایی که فقط مصرف داخلی داره کمی از عقل خود کمک بگیرید زیرا همانطور که بهتر از من میدانید در قرآن تاکید زیادی بر اندیشیدن و تفکر شده است.
یا علیتصویر

من نگفتم میشه.گفتم شاید یه چیزی باشه که ایشون اینجوری میگن.من هم اشاره کردم هرچیزی رو با ترازوی عدالت اندازه بگیریم.ما کجا و امربکا کجا؟
اصلا این ناو کاربردی برای ما داره؟
امکان ساختش هست و ....؟؟؟؟
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

شتر در خواب دیند پنبه دانه گهی لاف لاف خورد گهی هم دانه دانه!!!!
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام
آرزو به دل من یکی ماند یکی یک مطلب علمی و کاربردی بزاره،دقت کنید

گام اول ، یک ناوشکن:وزن این شناورها در انواع مختلف از حدود 6 هزار تن شروع میشه و تا حدود 8000 تن هم ادامه داره.تفاوت اون ها با ناوهای محافظ در وزن و ماندگاری بیشتر است.

گام بعد رزم ناوها:این شناورها در دنیا امروز قوی ترین شناورها هستند و امور مختلف مثل دفاع هوایی ،عملیات ضد کشتی و ضد زیردریایی و بمباران ساحلی رو هم انجام می دهند.از نظر تناژ هم بسیار متنوع هستند،از تایکاندروگای آمریکایی به وزن 9000 تن تا کیرو روسی که نزدیک به 24000 تن است!!!!

گام بعد به نظر من آغاز بحث هوادریا و ناوهای حامل وسایل پروازی با ناوهای هلی کوپتر بر است.که در صورت وجود از پرنده های عمود پرواز هم استفاده می کنه، از تناژ 11 هزار تن موجوده تا به بالا.
مرحله بعد ناوهایی مثل کازنتسوف هستند و انشالله اگر شد و بعد از آن ناوهای هواپیمابر اتمی که وزن به 90 هزار تن می رسد!!!
بحث این است که بایستی قدم به قدم پیش رفت.به قول برادران آذری:گاماس ، گاماس.
امروزه در اکثر وسایل نظامی ،چه زمینی و چه دریایی و هوایی ،وسایل الکترونیک نقش مهمی دارند.یک دوره ای روسها چه از نظر کمیت و چه کیفیت بهترین تانک سازهای دنیا بودند ولی در دهه 80 قرن قبل اولین تانکهای دیجیتالی شده غرب وارد میدان شدند،آبرامز،چلنجر و یا لئوپارد 2،این بود که تونست اون فاصله را کم کنه و حالا هم اونها را در موضع برتر قرار بده.همین داستان در هواپیماها هم هست و صد البته در کشتی،صرف طراحی و ساخت بدنه و آلیاژ و سیستم پیشران یک بحث.سیستم های راداری و جنگ الکترونیک هم یک بحث.همه چیز گام به گام بایستی جلو برود.یک کودک که در کلاس دوم و یا سوم ابتدایی است نمی تواند ناگهان به دانشگاه برود.کسی که روی پله اول یا دوم است ناگهان نمی تواند به پله دهم برود!!!این حرفهایی است که یک فرمانده باید بزند و نه اینکه بیاید و بگوید که ما نیازی به ناوهواپیمابر نداریم و یا مستکبرین و زورگویان به ناوهواپیمابر نیازدارند.!!!!!!نکند تا روز قیامت می خواهند در همین محدوده دریای عمان و شمال اقیانوس هند دور بزنند؟
در ضمن این پست بنده به پست هیچ کدام از کاربران دیگر ارتباطی ندارد.
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72 بار
سپاس‌های دریافتی: 154 بار

پست توسط abas 360 t »

ایران نیازی به ساخت ناو هواپیما بر ندارد اگر از جزایری که در خلیج فارس داریم به خوبی استفاده بشه خیلی بهتر از ناو هواپیما بر است

هزینه بسیار کمتری نسبت به ناو هم دارد اما کو جنگنده؟ :-(
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

abas 360 t نوشته شده:ایران نیازی به ساخت ناو هواپیما بر ندارد اگر از جزایری که در خلیج فارس داریم به خوبی استفاده بشه خیلی بهتر از ناو هواپیما بر است

هزینه بسیار کمتری نسبت به ناو هم دارد اما کو جنگنده؟ :-(

ناو هواپیمابر برای کار دیگری در مکان دیگری ساخته شده است و ارتباطی با جزایر ایرانی در خلیج فارس ندارد.کلا کسی که ناو هواپیمابر به خلیج فارس بیاورد یا بدنبال تبلیغ است و یا چیزی از جنگهای دریایی سرش نمی شود!!!!
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط abas 360 t »

ببینید سیاست ایران تهاجم نیست .پس هیچ نیازی به ناو نیست در دریای خزر که ما مشکل حادی نداریم میماند خلیج فارس که امریکا

میاد اونجا با ناوهای کلاس اتمی خودش مانور میده منظور من این که اگه به جای فکر ساخت ناو جنگنده در این جزایر مسقر کنیم بهتر

است تا ساخت ناو که ابدا نمیتونیم انجامش بدیم
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

کشوری که در دریا های آزاد حضور موثر و قوی نداره در دنیا امروز حرفی برای گفتن نداره.تمام کشورهای جهان که در طول تاریخ قدرتی برای خود دست و پا کردند در دریا حضور موثر و پررنگ داشتند.این حرفها نظیر سیاست تهاجمی و تدافعی هم بیشتر به درد عوامل الناس می خوره،اگر این جوری است پس موشکهای بالستیک رو هم کنار بگزاریم ، چون تهاجمی می باشد.به سند چشم انداز 1404 شمسی مراجعه کنید.سیاست دفاعی برمبنای آغاز نکردن درگیری و بازدارندگی،ولی اگر هرکس شروع کرد باید بتوانیم در هر نقطه از دنیا پاسخ اون رو بدیم.یک بار تاوان این آماده نبودن رو پرداختیم.نباید اون حوادث تلخ دوباره تکرار بشه.ناو هواپیمابر پروسه ای طولانی و هزینه بر است.باید گام به گام پیشرفت.همین طور در زمینه هواپیماها.
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط abas 360 t »

من کی گفتم بشینیم همینطوری هرکی دلش خواست از هوا زمین دریا به ما حمله کنه .موشک بالستیک هیچ ربطی به ناو ندارد

من چه کار به سند چشم انداز وسیاست...دارم . قدرت دریایی خیلی خوب هست ناو هم همینطور ولی وقتی هنوز یه رزم ناو درست

وحسابی نمیتونیم بسازیم . چه انتظاری از ناو هواپیمابر دارید که تا 20 تا 30 سال دیگه معلوم نیست چه بلایی سر ایران میاد . من

میگم به فکر طرح کار امد تر باید بود
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”