ناو هواپيمابر در كشور قابل ساخت است

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: ناو هواپيمابر در كشور قابل ساخت است

پست توسط typhoon »

اولا درباره موشک بالستیک
این سلاح یک سلاح کاملا تهاجمی می باشد اما در حال حاضر در کشور ما به عنوان عامل بازدارنده و تدافعی از آن استفاده می شود.
اما در مورد وضعیت فعلی
با یکی و دو تا و چند تا ناوشکن و یا رزم ناو وضعیت برای ما تفاوت چندانی نخواهد کرد.چیزی هم که تا به امروز کشور ما رو حفظ کرده و بازدارندگی ایجاد کرده نیروی دریایی نبوده.ما نیاز به یک تفکر باز داریم.ما نیاز به حضور در آبهای آزاد داریم.امروزه نهایت صنایع دریایی نظامی ساخت ناوهواپیمابر است.پس ما اگر یک برنامه ریزی صحیح داشته باشیم و هدف را ناوهواپیمابر قرار دهیم،در این راه به رزم ناو و ناوشکن هم می رسیم.
چون که صد آید،نود هم پیش ماست!!!
Old soldiers never die.They just fade away
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8701 بار
سپاس‌های دریافتی: 13240 بار

پست توسط Java »

با تشکر از دوست عزیزم typhoon که همیشه از ایشون چیز یاد میگیرم. :razz:
در مورد ساخت چنین حوضچه ای توضیح مختصری بدم:
1-دسترسی به تکنولوژی های پیشرفته در علوم مرتبط با سازه های دریایی (موج شکن ,آب شکن,اسکله وحوضچه های خشک و... )در حال حاظر نه جزو فناور یهای تحریمی است ونه جزو فناوری های غیر قابل دسترسی.
2-در داخل کشور برای تولید سازه های پیشرفته ی دریایی (مراحل مختلف ساخت) به کشور خاصی محتاج نیستیم(البته اگه گدا بازی تو کار نباشه) .و احتیاجات رو که اکثرا" از ناحیه آلیاژ های مورد نیازه میشه تهیه کرد. در باب طراحی هم تقریبا" هیچ مشکلی وجود نداره(با فناوری هایی مثل هوافضا مقایسه نکنید). البته این عدم نیاز شامل تجهیزات بهره برداری از سازه ها مون نمیشه(مثل کرین های عظیم الجثه)
3-در آخر هم اینکه در حال حاظر بسیاری از مهندسین وکارشناسان ایرانی در شرکت های چند ملیتی بعنوان طراح ومجری پروژ ه های دریایی مشغول کار هستند. که بیشترشون هم فارغ التحصیل داخل هستن.
تا در طلب گوهر کانی کانی      تا در هوس لقمهٔ نانی نانی

این نکتهٔ رمز اگر بدانی دانی     هر چیزی که در جستن آنی آنی

https://www.instagram.com/javad.molaiee/
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

ساخت یک شناور با ابعاد یک ناو هواپیمابر برای امکانات فعلی ایران غیر ممکن نیست و نیاز به اراده و تامین بودجه اون داره و مححقق شدن اون فقط کاربرد سیاسی و تبلیغاتی خواهد داشت و نه کاربرد دیگر ولی تا چند دهه دیگر محقق نخواهد شد ........... چرا؟

1- تنها هواپیمای قابل نشست و برخواست از ناوها بدلیل باند کوتاه فقط تامکت هستش و تعداد عملیاتی اون بسیار محدود و حفظ و نگهداری اون برای ایران حیاتی هستش و ضریب امنیتی ناو با توجه به تجربه پایین ایران در لندینگ بر روی ناو دارای خطر بالایی هستش.
2- یک هدف با ابعاد بزرگ و آسیب پذیر در مقابل تجهیزات پیشرفته آمریکا که میتونه تمام هواپیماهای تامکت رو به خطر بیندازد.
3- موضع و سیاست کلی ایران دفاعی و بازدارنده هستش و تازه با همین وجود دارن ایران رو یک تهدید بزرگ نشون میدن چه برسه به وقتی که بیاییم چنین حرکتی انجام بدیم دیگه شروع جنگ حتمی خواهد بود و یا حداقل بهای سیاسی سنگینی باید پرداخت بشه.
4- معمولا قدرتهایی از ناوهای هواپیما بر استفاده میکنن که دارای پایگاههای فرامنطقه ای هستن و از لحاظ تعداد و برتری هوایی حرفی برای گفتن دارن ولی ما برای دفاع هوایی و برتری هوایی خیلی مشکل داریم چون حریف ما خیلی قدر ه و شوخی بردار نیست
5- در صورت بروز هرجنگی با آمریکا اولین هدف مورد اصابت خواهد بود و ضربه روحی و تبلیغاتی بسایر شدیدی برای ایران خواهد بود.
6- سرمایه گذاری بسیار سنگین و غیر قابل توجیهی خواهد داشت و ترجیه داده میشود به جای اون صدها قایق کوچک سریع اما موثر در میدان نبرد واقعی ساخته شود.
و ......................

فقط توانایی ساخت کافی نیست و به معنی ساخت در آینده نیست.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

سلام
دوستان ظاهرا خیلی به بعضی مسائل دقت نمی کنند.بحث تام کت نیست!!اف 14 بر روی ناوهواپیمابر اتمی و با کمک فلاخن پرواز می کند و در بین ناو نشین ها به مکان بیشتری برای پرواز و فرود نیاز دارد.با توجه به تجربیات خلبانان ایرانی در باندهای زمینی است که بعضی از دوستان می گویند اف 14 به فضای کمی نیاز دارد.در ساخت یک ناوهواپیمابر ساخت خود ناوهواپیمابر آخرین مرحله است.برای نمونه به تجربه کشور چین دقت کنید،سالهاست که این کشور در حال ساخت انواع ناوشکنها ،رزم ناوها،زیردریایی ها،کشتی های تهاجم آبی خاکی،ناوهای هلی کوپتربر و کشتی های تدارکاتی و تاسیسات بندری لازم است.و بعد از نزدیک به دو دهه تلاش و صرف هزینه های بسیار تازه یک ناوهواپیمابر در مرکز این گروه قرار گرفته است.فراموش نکنید قدم به قدم.روزی اگر ما ناوهواپیمابر بسازیم نباید آن را وارد خلیج فارس کنیم.این شناورها برای عملیات در مناطقی مثل خلیج فارس مناسب نیستند.
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

اگر در آینده ناوهواپیمابر ساخته شود ، خوب هواپیما آن را هم می سازند.
آن زمان خیلی عجیب است که ایران فن آوری ساخت ناو هواپیمابر را داراست ولی هنوز نتوانسته جنگنده بسازد .
Major
Major

پست توسط kingday »

دوست عزیز فکر کنم شما هم به عرایض بنده دقت نکردین
بنده عرض کردم که ظاهرا تنها هواپیمایی که ایران داره و میتونه بر روی ناو بشینه و بلند بشه تامکت هستش و نه فانتوم یا تایگر و غیره.
و مسلما هم هر هواپیمای ناو نشینی نیاز به کتاپولت یا فلاخن دارد برای بلند شدن.
اما صحبت من تامکت و طول باند و چیزای دیگه نیست بلکه اصل قضیه هستش که قرار نیست هیچ وقت چنین اتفاقی بیفته
منظورم ساخت ناو هواپیما بر هستش حالا چه با فلاخن یا بدون اون ...

و البته اگر هم خواستن بسازن میفرمایید باید در خزر استفاده بشه یا مثلا دریای مدیترانه یا دریاچه ارومیه یا کجا ؟؟؟

و در مورد اتمی یا غیر اتمی بودن هم هیچ لزومی بر اتمی بودن اون نیست چون قرار نیست در اقیانوس اطلس مانور بده یا از ایران دفاع کنه.

تفاوت اصلی ناو هواپیمابر با یک کشتی رزمی عادی عرشه بلند و ابعاد و وزن اون هست و موارد امنیتی برای حفظ پایداری و حفظ تعادل در صورت آب گرفتی در اثر اصابت موشک باید بسیار بالا باشه مثلا کلاس نیمیتز آمریکا از دو جدار با ضخامت ورقه فولاد 20 سانتیمتر در جداره ها استفاده میکنن که ادعا میکنن در صورت برخورد با مینهای دریایی متعارف و موشکهای با کلاهک عادی آسیب زیادی نمیبینن و برای همین اعتماد به نفس بالایی در عملیات برون مرزی فراقاره ای دارن .
تکنولوژی استفاده شده در ساخت بدنه با این ضخامت در ایران نیست اما ایران هم نمیخواد کلاس نیمیتز رو بسازه و یا مثلا بخش فلاخن هم از تکنولوژی بالایی در مواد اون استفاده شده و با فشار بخار شتاب لازم برای بلند شدن رو ایجاد میکنه.
اما تمام این بحثها به دلیل عدم ساخت حتی در آینده دور بی فایده هستش. یعنی حداقل من اینطور فکرمیکنم.
بهتره بر روی موارد کاربردی تر بحث و تبادل نظر بشه
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

برای چندمین بار عرض می کنم:
قدم به قدم.اولین جایی که باید به نظر من استفاده بشه منطقه اقیانوس هند است و نه دریاچه ارومیه!!!!بنده گفتم باید از شناورهایی مثل ناوشکن ها آغاز کنیم و همچنان به جلو برویم.با نشستن و این گونه حرف زدن به جایی نمی رسیم.ناو نیمیتز اگر اعتماد بالایی داره به غیر از خوش ساختی خودش به نزدیک به 20 فروند رزم ناو و ناوشکن و زیردریایی اتمی اطراف خودش هم نیاز دارد!!!این که این برنامه ها در ایران هست و یا نه من هم اطلاعی ندارم اما این را می دانم که راه صحیح این است.
Major
Major

پست توسط kingday »

ناوهای هواپیمابر آمریکا مثل کلاس نیمیتز در اصل یک پایگاه هوایی و دریایی متحرک بر روی آب هستن و انهدام اون برای امریکاییها بسیار بسیار گران تمام خواهد شد و اعتبار سیاسی و نظامی اون بشدت لطمه خواهد خورد و طبیعی هستش که دارای اسکورت های مختلف سطحی و زیر سطحی باشه و در ضمن برای دفاع از خودش تسلیحات زیادی رو ناو نصب نشده .
علاوه بر اون به عنوان تدارکات و سوخت رسان به اسکورت ها هم عمل میکنه و کلا با حدود7000 نفر خدمه و 90 هواپیما یک پایگاه هوایی کامل هستش.
همه عرض بنده در اصل این هست که ایران هیچ وقت نیاز به چنین پایگاهی نخواهد داشت و بحث توانمندی ساخت اون هم به کنار .
اما در ابعاد و ظرفیتهای کمتر شاید بشه ساخت یعنی با طول باند کوتاه تر که اون هم نیاز به هواپیمای عمود پرواز داره که ما نداریم.

در اقیانوس هند ایران دنبال چی باید باشه اسکورت کشتی هاش یا چی؟ هدف از حضور چی هستش ؟ دزدان دریایی ؟؟
دزدان دریایی رو با یک قایق توپ دار کوچک هم میشه فراری داد یا حالشونو گرفت
اگر هم منظور رخ نشون دادن به آمریکا باشه که کاملا لوله میشیم و حرفی برای گفتن نداریم .
پس اصلا چنین اتفاقی رخ نخواهد داد و بهتره به تجهیزات و فناوری های دیگه ای پرداخته بشه.
Captain
Captain
نمایه کاربر

پست توسط typhoon »

kingday نوشته شده:ناوهای هواپیمابر آمریکا مثل کلاس نیمیتز در اصل یک پایگاه هوایی و دریایی متحرک بر روی آب هستن و انهدام اون برای امریکاییها بسیار بسیار گران تمام خواهد شد و اعتبار سیاسی و نظامی اون بشدت لطمه خواهد خورد و طبیعی هستش که دارای اسکورت های مختلف سطحی و زیر سطحی باشه و در ضمن برای دفاع از خودش تسلیحات زیادی رو ناو نصب نشده .
علاوه بر اون به عنوان تدارکات و سوخت رسان به اسکورت ها هم عمل میکنه و کلا با حدود7000 نفر خدمه و 90 هواپیما یک پایگاه هوایی کامل هستش.
همه عرض بنده در اصل این هست که ایران هیچ وقت نیاز به چنین پایگاهی نخواهد داشت و بحث توانمندی ساخت اون هم به کنار .
اما در ابعاد و ظرفیتهای کمتر شاید بشه ساخت یعنی با طول باند کوتاه تر که اون هم نیاز به هواپیمای عمود پرواز داره که ما نداریم.

در اقیانوس هند ایران دنبال چی باید باشه اسکورت کشتی هاش یا چی؟ هدف از حضور چی هستش ؟ دزدان دریایی ؟؟
دزدان دریایی رو با یک قایق توپ دار کوچک هم میشه فراری داد یا حالشونو گرفت
اگر هم منظور رخ نشون دادن به آمریکا باشه که کاملا لوله میشیم و حرفی برای گفتن نداریم .
پس اصلا چنین اتفاقی رخ نخواهد داد و بهتره به تجهیزات و فناوری های دیگه ای پرداخته بشه.

سلام
فکر کنم من نتونستم یک مطلبی رو جا بندازم.از اولین صفحه تا الان من دارم می گم نه ما دنبال جنگ با آمریکا هستیم و نه یک هو ساخت ناوهواپیمابر اتمی!!!!
بنده دارم می گم این یک پروسه طولانی است که شاید دو و یا سه دهه طول بکشد.در طول این سالها و کم کم به درجات بالاتر برسیم.در مورد این که در آبهای آزاد هم چه منافعی هست هم توصیه می کنم تا مقداری به مطالعه تاریخ بپردازید. در ضمن به این سایتی که آدرسش رو می زارم یک سری بزنید و از سال 2004 به این ور رو چک کنید و همین طور جدولی که در اولین صفحه هست تا متوجه شوید گام به گام یعنی چه:

[External Link Removed for Guests]
Major
Major

پست توسط kingday »

دوست عزیز بنده جناب typhoon

مثل اینکه ما داریم در مورد چیزهای غیر مرتبط با منظور همدیگر صحبت میکنیم !!!!!
بنده عرضم در مورد گام به گام بودن یا حتی اتمی یا غیر اتمی بودن نیست بلکه اگر خوب دقت کرده باشین به 4 و 5 تا پست من دارم تاکید میکنم با چندین دلیل و برهان که ..................... ::::::::::::::: ایران نه بصورت گام به گام و نه یک هو و نه هیچ روش استادانه دیگری قصد ندارد و نخواهد داشت که چنین کاری را به انجام برساند یعنی ساخت ناو هواپیما بر حتی از نوع بادبانی یا با استفاده از چند لنج صیادی در کنار هم که امکانات ساخت اون بومی باشه و اجرایی هستش یا از نوع اتمی با فلاخن و اسکورت و غیره در آینده ...........

اصلا بهتره کلا این مطلب رو فراموش کنیم بریم به کار و زندگیمون برسیم
و البته
این آخرین پست من در این تاپیک هستش والسلام .... و خدانگهدار
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14937 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

فعلا ما یک ناو محافظ به وزن نزدیک به ۱۵۰۰ تن ساختیم.سبکترین ناو هواپیمابر نزدیک به ۱۱ هزار تن است!!!!حوضچه خشک ،استخر شنا نیست.محاسبات پیچیده ای با توجه به محاسبات و اندازه مورد نیاز هرگونه شناور نیاز دارد.

كشتي نفت كش سفارشي ونزوئلا در حال ساخت در شهرك صدرا بوشهر

تصویر

طول کلي :250 متر
عرض:44 متر
ارتفاع ساختماني :21 متر
آبخور طراحي :14.8 متر
سرعت 15 گره دريايي
ظرفيت باربري (D.W.T) : حدود 113 هزار تن
قدرت موتور:15820 کيلووات
تعداد و ظرفيت ژنراتورها: 3 عدد هر کدام به ظرفيت 900 کيلو وات و یک عدد ژنراتور اضطراری به ظرفیت 325 کیلو وات

[External Link Removed for Guests]

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

ببخشید ها دوستان من زیاد به نیروی دریایی کاری ندارم و درسته که یه نیرو ی راهبردی و باید تقویت بشه
ما الان داریم کشتی باری میسازیم که 113 هزار تن زرفیت داره و نزدیک یه ناو هواپیما یا بالگرد بر متوسط ابعاد داره و میتو نیم از استخر اون استفاده کنیم و باساخت شناور های سبک تو این کلاس شروع کنیم که انگاری قبلا شروع شده و ما دیر خبربهمون رسیده
به گفته ی دو ستان احترام میزارم اما گام به گام یا یه هویی ما باید یه ناو داشته باشیم و تا حد امکان هم مستقل باید باشه مثل ناو روسی که توانایی شلیک موشک های کروز رو داره و به تنهایی آسیب پذیری کمتری داره نسبت به ناو آمریکایی
ما باید یه مچین چیزی داشته باشیم تا کار هامون رو به راه بشه و بعد از ناو میرسیم به تجهیزات مثل بالگرد جنگنده ، بالگرد رو که خودمون میسازیم و بزرگترین گروه بالگردی خاور میانه رو داریم
بعدش نوبت جنگنده است که همین روز ها باید منتظر یه خبر خوش باشیم تا این هم حل بشه
بعدش نوبته شناور های همراهش هست که تنها مشکلمون در ساخت زیر دریای است و می تونیم به جای زیر در یایی سنگین از زیر در یایی های شبیه غدیر استفاده کنیم که اینهم مشکلات زیادی دره اما ممکنه در بعضی مواقع خوب باشه :razz:
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”