پیشنهاد آتش بس پژاک

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

ارسال پست
New Member
پست: 5
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۰, ۵:۰۵ ب.ظ
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار

پیشنهاد آتش بس پژاک

پست توسط ايوب110 »

یکی از فرماندهان عملیات نیروی زمینی سپاه خبر داد:

تصویر
70 كشته و زخمي پژاك در عمليات روزگذشته سپاه
سپاه نیوز: یکی از فرماندهان عملیات نیروی زمینی سپاه گفت: گروهک تروریستی پژاک بيش از 40 مجروح و 30 كشته داشته‌اند اما آنچه كه مسلم است، تلفات گروهك تروريستي قطعا بيشتر از اين تعداد است.
به گزارش سپاه نیوز به نقل از فارس؛ سرهنگ حميد احمدي سخنگوي سپاه در عمليات شمالغرب كشور در مقابله با گروهك تروريستي پژاك، با اشاره به درخواست آتش بس از سوي اين گروهك تروريستي، گفت: بر اثر آتش سنگين سپاه بر روي اين گروهك تروريستي، آنها درخواست آتش بس كرده‌اند اما تاكنون تصميمي از سوي ايران در اين خصوص گرفته نشده است.
سخنگوي سپاه در عمليات شمالغرب كشور افزود: اعلام آتش بس با گروهك تروريستي پژاك مفهومي ندارد و خواسته ما اين است كه آنها ابتدا مرزهاي ما را ترك كنند تا بعدا اگر صحبتي لازم است، صورت بگيرد.
وي با اشاره به بيانيه منتشر شده از سوي اين گروهك مبني بر درخواست آتش‌بس اظهار داشت: اين بيانيه به هيچ وجه كامل و واضح نيست البته حكومت اقليم كردستان اعلام كرده است كه آنها امروز طي كنفرانس مطبوعاتي اعلام مي‌كنند كه نيروهايشان را از ايران خارج خواهند كرد كه در اين صورت شايد پاسخي به آنها داده شود و راه صحبت باز شود اما تاكنون سپاه به هيچ وجه به اين درخواست آنها پاسخ نداده است.

* 30 كشته و 40 مجروح، ميزان تلفات پژاك تا روز گذشته

سرهنگ احمدي در پايان در خصوص ميزان تلفات گروهك تروريستي پژاك تاكيد كرد: ميزان تلفات پژاك بسيار سنگين بوده ولي از آنجايي كه توپخانه هاي ما عقبه آنها را هدف قرار داده، اجساد آنها در دست ما نيست كه دقيقا اين ميزان را اعلام كنيم منتهي بر اساس گزارشات رسيده، آنها تا ظهر روز گذشته بيش از 40 مجروح و 30 كشته داشته‌اند اما آنچه كه مسلم است تلفات گروهك تروريستي قطعا بيشتر از اين تعداد است.
Major
Major
نمایه کاربر
پست: 598
تاریخ عضویت: جمعه ۲۸ دی ۱۳۸۶, ۱۲:۴۷ ب.ظ
محل اقامت: پشت كامپيوتر !
سپاس‌های ارسالی: 10734 بار
سپاس‌های دریافتی: 5977 بار
تماس:

Re: پیشنهاد آتش بس پژاک

پست توسط nima-rad »

اطلاعیه نیروی زمینی سپاه درباره اعلام آتش بس پژاک

نيروي زميني سپاه پاسداران انقلاب اسلامي در اطلاعيه‌اي خواستار روشن شدن محتواي درخواست آتش‌بس يک طرفه گروهک تروريستي پژاک شد.

به گزارش «تابناک»، در پي شدت عمليات‌هاي قرارگاه حمزه سيدالشهداء عليه مقرهاي اشرار و تروريست ها در منطقه شمال غرب کشور طي چند روز گذشته و اعلام آتش بس يکطرفه از سوي گروهک تروريستي پژاک در مورخ 14 /6/ 90، نيروي زميني سپاه در اطلاعيه‌اي تاکيد کرد: از آنجا که محتواي آتش بس يک طرفه اعلام شده توسط گروهک تروريستي پژاک روشن و مشخص نيست، ضروري است دولت اقليم کردستان عراق که واسطه اين اقدام بوده است، هر چه سريعتر نسبت به شفاف سازي منظور آتش بس اعلامي اقدام لازم را به عمل آورد.

اين اطلاعيه مي افزايد: بديهي است پس از مشخص شدن محتواي آتش بس، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي نظر رسمي خود را اعلام خواهد کرد.

نيروي زميني سپاه در پايان اطلاعيه خود با اشاره به لزوم برقراري امنيت کامل در مرزهاي جمهوري اسلامي ايران بر اصرار خود بر تخليه کامل نقاط مرزي توسط اشرار، ضد انقلاب و عوامل گروهک تروريستي پژاک تاکيد کرده است.

:razz: :razz: تصویر
 [External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”