سقوط جنگنده ارتش در داخل شهر تبریز

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

Re: سقوط جنگنده ارتش در داخل شهر تبریز

پست توسط n-a-d-e-r »

دوستان به نظر من حالا یه مقدار بهانه برا تجهیز سریع نیرو هوایی بیشتر میشه.....فک میکنم با این اتفاق تلنگوری بود تا بگه ما واقعا نیرو هوایی نداریم با این جنگنده ها......واقعا متاسفم......9کره همه ایران
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: کهکشان راه شیری پلاک 12
سپاس‌های ارسالی: 650 بار
سپاس‌های دریافتی: 1785 بار
تماس:

پست توسط kalafe2006 »

عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد

شاید مجبور بشیم چند تا قدم بزرگ برداریم
آدمهای بزرگ، کسانیکه خود بسیارند، نیازی به هموطن ندارند.
کسانیکه خود آزادند از زندان به ستوه نمی‌آیند.

آدمهای حقیرند که به ازدحام محتاجند.

دکتر علی شریعتی
New Member
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط moojtaba333 »

[External Link Removed for Guests]
فیلم سقوط هواپیمای جنگی در میدان آذربایجان تبریز 1390.6.19
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 2456 بار
سپاس‌های دریافتی: 3097 بار

پست توسط mm1990 »

اولا خدا را شکر که خلبانش سالمه و ثانیا در حوالی سقوط این هواپیما یک پمپ بنزین قرار دارد که اگر هواپیما به این محل برخورد میکرد یک فاجعه رخ میداد. امیدوارم مسئولیبن نهاجا یه فکر درست درمانی راجع به اینگونه مسائل داشته باشن.
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 822 بار
سپاس‌های دریافتی: 1585 بار

پست توسط saeedjiji »

azeRilA نوشته شده:
saeedjiji نوشته شده:بابا یه هواپیمای آموزشی بوده که خدا رو شکر یبا مهارت خلبان هیچ خسارت جانی نداشته

یک سوال ؛
هواپیمای آموزشی تک سرنشین هست؟؟

و اینکه در پایگاهی که در حال انجام مانورها و پرواز های مربوطه به رزمایش هست پرواز آموزشی انجام میشود؟؟

پ.ن:استفاده از سیستم صندلی پران(اجکت)جزو ممهارت خلبان به حساب میاد.ممنون از اشاره به جای شما.

تصویر تصویر

نه کارآگاره جان;

منظورم از مهارت خلبان ، هدایت هواپیما به جایی غیرمسکونی بوده تا تلفات انسانی نداشته باشه

و در مورد سرنشین هم عرض شود ،

آیه‌ی قرآن نازل نشده که هر هواپیمای آموزشی حتماً باید کارآموز داشته باشه ، شاید هواپیما برای کاری جز آموزش پرواز کرده

یا علی
تصویر

نمیدونی که قبل از رفتن من , چه مردایی که رفتن برنگشتن

چشای خیلیا از عشق تر شد , دلهاشون به خدا نزدیکتر شد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

n-a-d-e-r نوشته شده:دوستان به نظر من حالا یه مقدار بهانه برا تجهیز سریع نیرو هوایی بیشتر میشه.....فک میکنم با این اتفاق تلنگوری بود تا بگه ما واقعا نیرو هوایی نداریم با این جنگنده ها......واقعا متاسفم......9کره همه ایران

kalafe2006 نوشته شده:عدو شود سبب خیر گر خدا خواهد

شاید مجبور بشیم چند تا قدم بزرگ برداریم

به نظر من سقوط این تایگر ( به قول دوستان ) تلنگری به حساب نمی آید که باعث توجهات بیشتر به نهاجا بشود . آن سیمرغ به آن غول پیکری نتواست کاری بکند ، از یک تایگر فسقلی چه انتظاری داریم .

از نظر بنده در برهه کنونی تنها تلنگر و انگیزه که باعث توجه بیشتر به نیروی هوایی و همت کردن در جهت توسعه و تقویت آن می شود، اهمیت یافتن مضاعف نیروی دریایی و توسعه آن است که خود به خود نیاز به یک پشتیبانی هوایی موثر را در مسولین لشگری و کشوری ایجاد می کند .
Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

saeedjiji نوشته شده:
azeRilA نوشته شده:
saeedjiji نوشته شده:بابا یه هواپیمای آموزشی بوده که خدا رو شکر یبا مهارت خلبان هیچ خسارت جانی نداشته

یک سوال ؛
هواپیمای آموزشی تک سرنشین هست؟؟

و اینکه در پایگاهی که در حال انجام مانورها و پرواز های مربوطه به رزمایش هست پرواز آموزشی انجام میشود؟؟

پ.ن:استفاده از سیستم صندلی پران(اجکت)جزو ممهارت خلبان به حساب میاد.ممنون از اشاره به جای شما.

تصویر تصویر

[HIGHLIGHT=#31859b]نه کارآگاره جان; 

[HIGHLIGHT=#31859b]منظورم از مهارت خلبان ، هدایت هواپیما به جایی غیرمسکونی بوده تا تلفات انسانی نداشته  

[HIGHLIGHT=#31859b]و در مورد سرنشین هم عرض شود ،  

[HIGHLIGHT=#31859b]آیه‌ی قرآن نازل نشده که هر هواپیمای آموزشی حتماً باید کارآموز داشته باشه ، شاید هواپیما برای کاری جز آموزش پرواز  

یا علی

نکته ای خدمت شما بگم که من کارآگاه نیستم.شاید شما بیشتر به کار ، آگاه تر باشی.. تصویر

این حادثه همانطور که رامین گرامی هم بیان کردن ، احتمال وقوع F.O.D را دارد.اگر یک موتور(که به احتمال قوی همینگونه هم هست)Failed شده بود ، شاید خلبان با مهارت میتوانسد به صورت Single Engine و با Off کردن Engine از دست رفته ، بتونه هواپیمارو برگردونه.
اما در حین تیک آف بوده ، و در زمان تقریبا میتوان گفت اوجگیری حین بلند شدن ، این اتفاق افتاده ، شاید تصمیم گیری ایشون به این شکل بوده که قطعا درست بوده. تصویر
از دلسوزی و غیرت این خلبان هم برای اینکه هواپیما آسیبی به کسی نرسونه هم بنده خشنودم. تصویر

اما در مورد سرنشین ، همانطور که گویا شما از حافظان قرآن کریم هستید و از تک تک آیه های نازل شده آگاهی دارید ، یک موضوعی هست؛
در پایگاه دوم شکاری که این روزها شاهد امورات رزمایش و مسائل مربوطه هست ، آیا یک F-5E آنهم دزفولی (متعلق به پایگاه چهارم وحدتی) به صورت انفرادی آیا پرواز آموزشی و از همه جالب تر در Time تیک آف جنگنده های مربوط به رزمایش باید بره و به آموزش خودش برسه؟

تصویر

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Novice Poster
Novice Poster
محل اقامت: بلند آسمان جایگاه من است
سپاس‌های ارسالی: 293 بار
سپاس‌های دریافتی: 151 بار

پست توسط SORENA77 »

به نظر من که نیروی هوایی رو باید منحل شده اعلام کنند چون در شرایط صلح داره به جان و مال ملت خسارت میزنه . این آقایون نسبتا محترم اگر برای این نیرو احترام قائل بودند نمی گذاشتند که کار به اینجا بکشه . یکم واقع بین باشین دوستان ، ما سالهاست که داریم اینجا دور هم خوشحال می شینیم بحث می کنیم که فلان چیز ساخته شد ، نمی دونم فلان هواپیما طراحی شد و ..... ؛ اما حقایق چیز دیگری ایست . به قول عموم که از امرای ارتشِ میگه ارتش خیلی وقت که منحل شده ولی هنوز نامه اش نرسیده !! این حرف رو زمانی که رفتم امتحان عملی دانشگاه ستاری رو بدم با تمام وجود درک کردم ؛ افرادی که از سر بیکاری و ناچاری می آمدند ارتش به امید نون خوردن نه علاقه
یکی از خلبانان این نیرو که در حال حاضر در همین مسابقات حضور داره قبلا بهم گفت که ما هر بار که میریم برای پرواز فقط دعا می کنیم که سالم به زمین بشینیم ؛ وای به روزی که بخواییم برای جنگیدن پرواز کنیم !
من او بدم من او شدم

با او بدم بی او شدم

در عشق او چون او شدم

زین رو چنین بیسو شدم
l
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

درود به فیلمبردار شجاعی که به وسط آتش رفت.درود به مردمی که بی ترس به کمک خلبان شتافتند. :razz: :razz: :razz:
Senior Poster
Senior Poster
سپاس‌های ارسالی: 326 بار
سپاس‌های دریافتی: 1085 بار

پست توسط HITMAN_KU »

SORENA77 نوشته شده:به نظر من که نیروی هوایی رو باید منحل شده اعلام کنند چون در شرایط صلح داره به جان و مال ملت خسارت میزنه . این آقایون نسبتا محترم اگر برای این نیرو احترام قائل بودند نمی گذاشتند که کار به اینجا بکشه . یکم واقع بین باشین دوستان ، ما سالهاست که داریم اینجا دور هم خوشحال می شینیم بحث می کنیم که فلان چیز ساخته شد ، نمی دونم فلان هواپیما طراحی شد و ..... ؛ اما حقایق چیز دیگری ایست . به قول عموم که از امرای ارتشِ میگه ارتش خیلی وقت که منحل شده ولی هنوز نامه اش نرسیده !! این حرف رو زمانی که رفتم امتحان عملی دانشگاه ستاری رو بدم با تمام وجود درک کردم ؛ افرادی که از سر بیکاری و ناچاری می آمدند ارتش به امید نون خوردن نه علاقه
یکی از خلبانان این نیرو که در حال حاضر در همین مسابقات حضور داره قبلا بهم گفت که ما هر بار که میریم برای پرواز فقط دعا می کنیم که سالم به زمین بشینیم ؛ وای به روزی که بخواییم برای جنگیدن پرواز کنیم !

کاملا با شما موافقم.
Major I
Major I
محل اقامت: البرز
سپاس‌های ارسالی: 5392 بار
سپاس‌های دریافتی: 4116 بار
تماس:

پست توسط FARSHAD.ADL »

آقا هرچیزی یه عمری داره دیگه.این هواپیما های ما هم عمرشونو کردن.
باید فکر چاره ای باشیم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 2568 بار

پست توسط babak1985 »

:lol: :lol: :lol:
دشمن رو باید از دور دید
ارسال پست