سقوط جنگنده ارتش در داخل شهر تبریز

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 381 بار
سپاس‌های دریافتی: 132 بار

Re: سقوط جنگنده ارتش در داخل شهر تبریز

پست توسط viper »

تصویر

سلام دوستان در عکس فوق فکر میکنم کاملا نوع هواپیما مشخص باشه و دیگه شکی باقی نمونه
اینم آدرس دانلود فیلم بدون دردسر برای کسانی که به اونجور سایتای ....... دسترسی ندارنتصویر

[External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 57 بار
سپاس‌های دریافتی: 486 بار

پست توسط jas_gholami_1347 »

"SORENA77گفته =نظر من که نیروی هوایی رو باید منحل شده اعلام کنند چون در شرایط صلح داره به جان و مال ملت خسارت میزنه . این آقایون نسبتا محترم اگر برای این نیرو احترام قائل بودند نمی گذاشتند که کار به اینجا بکشه . یکم واقع بین باشین دوستان ، ما سالهاست که داریم اینجا دور هم خوشحال می شینیم بحث می کنیم که فلان چیز ساخته شد ، نمی دونم فلان هواپیما طراحی شد و ..... ؛ اما حقایق چیز دیگری ایست . به قول عموم که از امرای ارتشِ میگه ارتش خیلی وقت که منحل شده ولی هنوز نامه اش نرسیده !! این حرف رو زمانی که رفتم امتحان عملی دانشگاه ستاری رو بدم با تمام وجود درک کردم ؛ افرادی که از سر بیکاری و ناچاری می آمدند ارتش به امید نون خوردن نه علاقه
یکی از خلبانان این نیرو که در حال حاضر در همین مسابقات حضور داره قبلا بهم گفت که ما هر بار که میریم برای پرواز فقط دعا می کنیم که سالم به زمین بشینیم ؛ وای به روزی که بخواییم برای جنگیدن پرواز کنیم !

دوست خوبم خیلی وقته نیروی هوایی تعطیله منتها خیلی ها باور ندارند با این نیروی هوایی فقط میتونیم فعلا از پس کشوری مثل افغانستان و عراق و تاجیکستان و ارمنستان و اذر بیجان و قرقیزستان بربیایم اگر فکری نکنیم دیگه با این هوا پیماهای فرسوده از پس همین کشور ها هم برنمیایم
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 125 بار

پست توسط لیتل برد »

با سلام اولین که جنگنده های ما بسیار قدیمی و فرسوده اند از این حادثه ها هم باز بد بختانه خواهیم دید حالا جنگنده چی هست اف 4 :-o
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 373 بار
سپاس‌های دریافتی: 1777 بار

پست توسط ramin-am »

دوستان خواهشا کمی بیشتر تاپیکها رو مطالعه کنید
این هواپیما تایگر اف 5 تک سرنشینه بود هر کسی هم شک داره من حاضرم قسم بخورم
ربطی هم به قدیمی یا جدید بودن نداره در هر هواپیمایی میتونست این اتفاق بی افته موتور فلیم اوت شد و رانش هواپیما کم شده دوست عزیز captain pilot تحلیل جامع توی تاپیک رزمایش نوشتن و من شخصا شاهد مستقیم ماجرای سقوط بودم .
به رویاهایت بی اندیش ..........
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”