تدابیر ایران برای مقابله با موشکهای بالستیک
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 540 بار
- سپاسهای دریافتی: 1670 بار
Re: تدابیر ایران برای مقابله با موشکهای بالستیک
فرمایش شما درسته شکی هم نیست که کاملا ایمن وجود نداره. ولی وقتی اینقدر با اطمینان از اون استفاده میکنن و حاضر شدن پول زیادی بابت پرتاب 18 ماهواره خرج کنن پس شکست دادنش نیاز به تلاش زیادی داره خیلی زیاد و اینم بدون پس ایمن بودن ما در بحث دفاعی هم بستگی به این داره که کی تسلیحاتش قویتر باشه ما یا اونا تو فوتبال از نظر تئوری میتونیم برزیل رو ببریم آیا حالا میتونیم ببریم؟ هر چیزی ممکنه ولی نه هر جوری که ما بخوایم. نظرت چیه دوست گرامی؟
کسی که در تاریکی زندگی کند نیاز به نور را درک نخواهد کرد!
- سپاسهای ارسالی: 559 بار
- سپاسهای دریافتی: 3796 بار
تنها تهدید بالستیک متصور برای ایران موشکهای بالستیک سری جریکوی اسراییل است.
دوست بزرگوار اتفاقا ما تهدیدات بالستیک بسیار مهمی داریم
سیستم موشک دوربرد تاکتیکی ( ATACMS)
صد البته نباید فراموش کنیم که بسیار امکان داره با شیطنت همسایگانمون در درگیری های کوتاه مدت رو برو بشیم که به اون مورد مهم بالا تهدیداتی مثل DF-21 های عربستانی و یا اسکادها و فراگهای آذربایجانی هم اضافه
ان الارض یرثها عبادی الصالحون ......
-
- سپاسهای ارسالی: 6 بار
- سپاسهای دریافتی: 30 بار
آه خوب فکر کنم اگر اینطور حساب کنیم الان باید از کشور افغانستان تا پاراگوئه در آن ور دنیا هم بگه ما تهدید بالستیکی داریم
البته تایید میکنم ها ؟ ولی خوب اصل قضیه به نظر من همین غیرقابل ردیابی و زدن موشک بالستیک به خاطر عدم زیرساخت و نیز وجود تکنولوژی مربوطه هست
البته در اخرین پیشرفت های فناوری اسراییل تونست از 7 راکت 6 مراکت رو فکر کنم منهدم کنه و همون یکی که خورد تو ایران اونو به نام شکست سامانه نام نهادند دقیق خاطرم نیست تعدادش ولی فقط یکیشون خورده بود
از این طرفم ما بحث بالستیک رو داریم که به مراتب از راکت هدایت پذیرتر هست و وقتی هدایت پذیرتر هست یعنی قابل کشف تر !
ولی ... آه ما تکنولوژی ش رو داریم ؟ اگه این تکنولوژی به دست بیاد عملا پدافند هوایی ما در همه سطوح باید پیشرفت قابل دیدن و چشمگیری داشته باشه از رادارهای مورده نظر تا علم به دست اوردن این رادارها چیزی هست که عملا چندین پله تکنولوژی و فاصله تکنولوژیکی ما رو بالا میبره
البته از کشورهای سابق براینا دوست و برادرم میشه استفاده کرد به نظرم مثل چین روسیه ..... یا شایدم شده که همچین چیزایی گفته شده
البته تایید میکنم ها ؟ ولی خوب اصل قضیه به نظر من همین غیرقابل ردیابی و زدن موشک بالستیک به خاطر عدم زیرساخت و نیز وجود تکنولوژی مربوطه هست
البته در اخرین پیشرفت های فناوری اسراییل تونست از 7 راکت 6 مراکت رو فکر کنم منهدم کنه و همون یکی که خورد تو ایران اونو به نام شکست سامانه نام نهادند دقیق خاطرم نیست تعدادش ولی فقط یکیشون خورده بود
از این طرفم ما بحث بالستیک رو داریم که به مراتب از راکت هدایت پذیرتر هست و وقتی هدایت پذیرتر هست یعنی قابل کشف تر !
ولی ... آه ما تکنولوژی ش رو داریم ؟ اگه این تکنولوژی به دست بیاد عملا پدافند هوایی ما در همه سطوح باید پیشرفت قابل دیدن و چشمگیری داشته باشه از رادارهای مورده نظر تا علم به دست اوردن این رادارها چیزی هست که عملا چندین پله تکنولوژی و فاصله تکنولوژیکی ما رو بالا میبره
البته از کشورهای سابق براینا دوست و برادرم میشه استفاده کرد به نظرم مثل چین روسیه ..... یا شایدم شده که همچین چیزایی گفته شده
شاید بهتر باشه مثل روسیه و آمریکا فقط برا موازنه قدرت موشک تولید بشه ولی بودجه بالاش رو باید همه بدن راه بهتر زیرک بودنه گاهی بهتره کمی نرمش بخرج بدی تا دردسر درست نشه آمریکا هم نرمش نشون میده این رو دیدیم ولی ترسو نیست این رو ثابت کردن.اونا تو اوج جنگ سرد با شوروی که غول نظامی اون دوران بود درگیری کم نداشتن تا پای جنگ رفتن پس یه همچین کشوری از ما وحشت نداره اونقدری که ما فکر میکنیم. در حال حاضر ما شدیم عامل ترسوندن کشورهای اطراف و منبع در آمد آمریکا از فروش سلاح فکر کردین چرا آمریکا تا به حال حمله نظامی نسبت به ما نداشته و مخالف حمله اسرائیل هس اگه حمله کنه عملا نون خودش رو تو این بحران بی پولی آجر کرده و دیگه عربها برا چی باید تسلیحات بخرن برا ایران نابود شده. بعلاوه اگه ایران حکومتش تغییر کنه پای دانشمندای خارج رفته باز میشه تو ایران بعلاوه کلی دارایی بلوکه شده باید پس بده و آمریکا این رو نمیخواد .اگر من هم یک آمریکایی بودم موشک ارزون میفروختم به این عربها یه چیزی مثل شهاب برا اینکه کیف کنن خط تولیدش هم میبردم تو کشورشون چون در حال حاضر موشک بالستیک شده پستونک بچه های بهانه گیر که کلی میشه باهاش پول به جیب زد بیشتر از هواپیما . راستی یه نکته جالب روسها فکر میکنم در جنگ دولت سومالی با شورشیا به هر دو طرف کمک کردن به نظر شما چرا؟
میشه به اینا اعتماد کرد؟
میشه به اینا اعتماد کرد؟
دوست گرامی اینم چین !!!
بازی سیاست کثیف ترین بازی هس نفرت دارم از دروغ برا نجات خودت دیگران رو خراب کنی؟ نه چین خوبه نه روسها. روسها کسایی هستن که تو جنگ با ایران توپشون رو به سمت گنبد طلایی امام هشتم شلیک کردن انتظار درستی از این قوم نداشته باش.
بازی سیاست کثیف ترین بازی هس نفرت دارم از دروغ برا نجات خودت دیگران رو خراب کنی؟ نه چین خوبه نه روسها. روسها کسایی هستن که تو جنگ با ایران توپشون رو به سمت گنبد طلایی امام هشتم شلیک کردن انتظار درستی از این قوم نداشته باش.
- سپاسهای ارسالی: 1602 بار
- سپاسهای دریافتی: 3486 بار
[HIGHLIGHT=#4f81bd]شاید بهتر باشه مثل روسیه و آمریکا فقط برا موازنه قدرت موشک تولید بشه ولی بودجه بالاش رو باید همه بدن راه بهتر زیرک بودنه گاهی بهتره کمی نرمش بخرج بدی تا دردسر درست نشه آمریکا هم نرمش نشون میده این رو دیدیم ولی ترسو نیست این رو ثابت کردن.اونا تو اوج جنگ سرد با شوروی که غول نظامی اون دوران بود درگیری کم نداشتن تا پای جنگ رفتن پس یه همچین کشوری از ما وحشت نداره اونقدری که ما فکر میکنیم. در حال حاضر ما شدیم عامل ترسوندن کشورهای اطراف و منبع در آمد آمریکا از فروش سلاح فکر کردین چرا آمریکا تا به حال حمله نظامی نسبت به ما نداشته و مخالف حمله اسرائیل هس اگه حمله کنه عملا نون خودش رو تو این بحران بی پولی آجر کرده و دیگه عربها برا چی باید تسلیحات بخرن برا ایران نابود شده. بعلاوه اگه ایران حکومتش تغییر کنه پای دانشمندای خارج رفته باز میشه تو ایران بعلاوه کلی دارایی بلوکه شده باید پس بده و آمریکا این رو نمیخواد .اگر من هم یک آمریکایی بودم موشک ارزون میفروختم به این عربها یه چیزی مثل شهاب برا اینکه کیف کنن خط تولیدش هم میبردم تو کشورشون چون در حال حاضر موشک بالستیک شده پستونک بچه های بهانه گیر که کلی میشه باهاش پول به جیب زد بیشتر از هواپیما . راستی یه نکته جالب روسها فکر میکنم در جنگ دولت سومالی با شورشیا به هر دو طرف کمک کردن به نظر شما چرا؟
[HIGHLIGHT=#4f81bd]میشه به اینا اعتماد کرد؟
اینها که گفتی چه ربطی به تدابیر ایران برای مقابله با موشک های بالستیک داره(رقابت امریکا با شوروی-دلیل عدم حمله امریکا به ایران -غیرقابل اعتماد بودن روسها -بد بودن سیاست و....)
[HIGHLIGHT=#4f81bd]میشه به اینا اعتماد کرد؟
اینها که گفتی چه ربطی به تدابیر ایران برای مقابله با موشک های بالستیک داره(رقابت امریکا با شوروی-دلیل عدم حمله امریکا به ایران -غیرقابل اعتماد بودن روسها -بد بودن سیاست و....)
دوست گرامی برا این گفتم که آقای حسن خطر گل گفتن که از دوستان چینی و روسی کمک میگیریم من هم خواستم نشونش بدم که خیلی روی روسها و چین برا کمک نباید حساب کرد. و اینکه روسیه ، آمریکا و چین برا فشار آوردن به همدیگر به ما کمک میکنن و بس دوست ما نیستن.
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
سلام
در مورد تهدید عربستان و آذربایجان:
مرتضی عزیز
سامانه مورد نظر شما در رده سامانه های مربوط به رسته توپخانه صحرایی طبقه بندی می شود و نه موشکهای بالستیک
در مورد تهدید عربستان و آذربایجان:
مرتضی عزیز
سامانه مورد نظر شما در رده سامانه های مربوط به رسته توپخانه صحرایی طبقه بندی می شود و نه موشکهای بالستیک
Old soldiers never die.They just fade away