دوست عزیز وضعیت بحرانی آمریکا هرچی باشه مطمئن باش اتفاقی ابرای آمریکا نخواهد افتاد، خوب حد عقل یه اقتصادی اونجا موجود هست در کشور ما که اقتصادی در کار نیست بجز چنتا چیزا به درد نخور چیزی صادر نمکنیم، دوست من توجه کن کشوری که بالاترین سطح تکنلگیرو داره و همین اینترنتی که داری بمن باهاش حرف میزانی ئعاا سال پیش خودش درست کرده میتونه بهتر اون اژدرو بسازه ولی گفتم راهکارها متفاوته، هوت حتا سیستم کنترلیی درست حسابی نداره و بیشتر شبیه رکت زیر سطحی هستش.
در رابطه با سلاح لزری شما مطمئن باشید که اول کاملان آزمایش هاش تموم میشه و بد از تکمیل با نمونهٔ واقعیش تشریف میارن، اتفاقا با توجه به موفقیتهایی که در آزمایشات ثبت کرد به زودی ابعاد مورد استفاده قرار بگیرد، در ضمن دوست من هر گردی گردو نیست اون لیزری که شما میگید مال چیز دیگست این لیزری که من میگم وظیفش دقیقا مقابل با همین تهدیدات هستش مثل قایقهای تندرو با کمی تحقیق به اطلاعاتش دست پیدا میکنید. اون راهکارهایی که در اینجا مطرح شد طراحان نظامی سالها پیش بهش فک کردن دوست عزیز اون راهکارها با چیزهای قابل استفاده زمین تا آسمون فرق داره.
سیستمهای ناو توانا ییی دفا با تعداد مشخص دارد نوهی نزدیکشم همینطور هوپیمهشم همینطور، ایران توانایی تولید چنتا قایق تندرو داره دوست عزیز؟؟ ۱ میلیون؟ این تاکتیک بزن درو که فرمودید بدرد دعوا تو بازار تهران میخوره بزن درو .
دوست عزیز مطمئن باش کل خط ساحلی و سیستمهای دفاعییرو میبره زیر آتش با استفاده از توان بالای موشکهای کروز و انواع جنگ افزارهای دیگر.اتفاقا تواناییی تشخیص مهمولهی جنگیه اون خودروهایی که فرمودیدو با ماهواره دارن لازم نیست همچیو نابود کنند.
موشکهای الکترو مغناطیسی قرار نیست اندازهٔ کل خلیج فارس رنج کاریش باشد انواع کوچکترش هست و البته اصلا نیزی به موشک نیست با متمرکز کردن این امواج روی هرچیز میشه همون بلارو سرش آورد حتما نباید اینکار با موشک بشه میشه از رو خود قایقهای محافظ تقریبا یه سپر الکترو مغناطیسی درست کرد.
منم در پست خودم گفتم که برید راجع سیستم دفاع موشکی Aegis آمریکا تحقیق کنید که ببینید چجوری ازش دفاع میکنند، اگر چنتا هواپیمای بی سرنشین در زمان صلح کامل رفتن از ناو فیلم گرفتن حتا ممکن با وجود نزدیکی بسیار زیاد ناو به آبهای ایران این هواپیما در محدودهٔ خودی بود باشه دلیل نمیشه در زمان جنگ این کارو بشه کرد اگه به تصویر برداری هست که الان آمریکا از دستگیرهی در خونهٔ شما هم عکس داره.

صورت قایقها برای جنگندههای پشتیبانی مشکل خواهد بود این از اون حرفا بودها.
در آخر باید بگم کسی که خودشو به خواب زده نمیشه بیدار کرد خیلی جالب وقتی آمریکاییها تجهیزات خودشونو میبینند که بر ضدشون استفاده میشه.
از نظر نظامی بازم میگم آمریکا پیروز این جنگها محسوب میشه موندنشونم دلیل دیگه داره که یکم اشاره کردم شما نگران هزینههای لشکر کشیه آمریکا نباشید چیزی که زیاده پول که از همهجا در میارن به خوسوس از برادر عرب ۱۰۰ ابربر خرجشونو در میارن. منزویهم در جهان آمریکاییها نیستن واقعاً مثل اینکه شما خیلی اخبار ایران فقط گوش میکنیها والا ما که هرجا میریم میگیم ایرنییم از همه منزوی تریم نزد ملتها

البته من سومالیو سودانو ونزوئلا گذارم نیفتاده شاید اونجا تحویلمون بگیرن اینجام که هستیم همکلآسیی لبنانی ما همش میگن شما کشور مارو بی ثبات کردین البته قسمتهاییشو

نمیدونم شما کدوم ملتهرو میگید.
فرمودید رقبای آمریکا نیآزی ندارند برن اونجا این دقیقا مثل مثل معروف عروس بلد نبود برقص میگفت زمین کجه هست. راستش آمریکا مقابل شوروی بود الانم آمریکا همون آمریکاست ولی جای شرویرو ایران گرفته فکر نکنم واسه آمریکا یه کشور جهان سومی مشکله خیلی بزرگی به یون بزرگی ایجاد کن.
در آخر دوست من بهتره با همه دوست باشیم جنگ خوب نیست بخدا

همهٔ کشورها به طرف اتحاد میرن در جهان ما یه نفر میخوایم مستقل باشیم ؟؟ اونا دارن دنبال چی میگردن در آزمایشگاه سرن یا جاهای دیگه سرعت بالاتر از نور رو دارن تحلیل میکنند ما دنبال قایق تندرو هستیم پول همهرو میریزیم دور بهتر این خرجا صرف تحقیقات بیشترر بشه تا جنگ خون ریزی.
بابت غلطهای املاییمم عذر میخوام