صلح یعنی صلح همونطور که گفتم بهترین راه از نظر شخصی همکاری در تمامی زمینها با کشورهای پیشرفته و به دست آوردن پیشرفت لازم باز در تمامی زمینها بخصوص علمی اقتصادی هست، بعدش میتوانیم اهرکری بخوایم بکنیم، من اگه بیشتر در این ابر نظرم را بگم فکر نمیکنم شما خوشتون بیاد و بیشتر دوست دارم بحث علمی بمونه، بنده منظورم اصلا این نیست که دستها را بالا ببریم. در رابطه با جنگ جهانی دوم و مهاجرت دانشمندان خوب بزرگترین نقشو در پیشرفت آمریکا در تمای زمینها داشته و موقعیت جغرافیایی مهمترین عمل بسیهرفت سریع چه در دوران جنگ چه بد جنگ بود، بزرگترین نقش هم دانشمندان مهاجر داشتن ولی خوب خود آمریکا هم ضعیف نبود.
جنابHASAN BARATY

بر عکس شما من استفادهٔ سلاح لیزری رو در آیندهٔ نه چندان دور پیشبینی میکنم و آینده همهچیز رو مشخص خواهد کرد و بهتر بدونید آمریکا با استفاده از تکنولوژی همین اژدر سیستم پاکسازی مینRAMICS رو ساخت پس تکنولوژی ش در اختیارشون هست، به اژدر آلمانی هم بر اساس همین تکنولوژی اشاره کردم. بر خلاف تصور شما کشوری که در تمامی زمینها اونقدر پیشرفت باشه که بتونه سفینه به خارج از منظومهٔ شمسی بفرست قطعا بستر لازم برای توسعه هر فنوریرو دارا میباشد(از شما که مکانیک خوندید بعید)
خیلی جالب که میفرماید تکنولوژی الکترو مغناطیس مربوط به ایران است یعنی آمریکا یا روسیه سالها پیش به این تکنولوژی دست پیدا نکرده بودند؟ امکان از کار انداختن تمام وسایل به هر تعداد که در رنج بمب مغناطیسی یا میدانش باشن وجود داره. کشور مجهز به اختلال گرهای جیپیاس هست چه ربطی به بمب الکترو مغناطیسی داره؟ اگه ایران اخلال گرشو داره جیپیاس ماله خود آمریکا هست. اگر با الکترونیک آشنایی ندارید حتما نباید نظر بدید ولی اینا چیز بسیار پیچیدیی نیست گفتم میتونید نمونهٔ کوچیکشو تو خونه درست کنید با وسایل ساده.
اتفاقا مطمئن باشید سامانه Aegisکه اخرین نوع قابل حمل اون داره وارد خدمت میشه دقیقا برای مقابل با همین نو تهدیدات موشکی سخته شده. یه تحقیق راجبش بکنید مخصوصاً این نمونهٔ موبایل جدیدش قطعا به تواناییش پی خواهید برد.
در رابطه با اف -۱۶ لطفا با کلمات بازی نکنید شما یه حرف بی ربط به موضوع زدید منم با ون جوابتون دادم شما گفتید سیستم Aegisجدید نیست و قدیمیه که اصلا ربطی به حرف من نداشت منم گفتم اف -۱۶ قدیمیه ولی نمونهٔ اولش با جدیدش فرق داره.
شما کاملا به قدرت پنهان کاری هواپیماها واقف نیستید و بسیاری از تکنولوژیهای پنهان کاری حتا اعلام نشدن و برای همیشه یا آیندهٔ دور محرمانه خواهند ماند. ایران از داشتن یکی از مهمترین عوامل یعنی نیروی هوایی کارامد که مفصلا در انجمن راجبش بحث شده در مقابل تهدیدات خارجی آسیب پذیر هست هر چیزی جای خودش نیروی هوایی وظایف بسیار مهمی داره که متاسفانه بسیار ناوگان فرسودهای داریم.
نمیدونم شما چند سالتون هست ولی قسمت آخر حرفاتون جز متلک گویی چیزی نداره من به شما گفتم تلویزیون هیچوقت نگاه نمیکنم شما باز حرف بی ربط خدتون میزنید, اینجا بهتره اینجور متلک گویی نکنید، من فقط Battlefield vietnamیادم هست شما مثل اینکه خیلی پیگیری که هنوز بازی میکنی. چند بار گفتم شما از تخصص و میزان اطلاعات من خبر ندارید بهتر بالغ تر رفتار کنید.
دوست عزیزHS368

دوست من شما ممکن خیلی چیزا از من بخواید، من راه کاری ندارم اگه داشتم میدادم بهتون. دلیلمو برای اینکه چرا آمریکا الان ابر قدرت هست بهتون دادم، ما داشتیم راجع کشورها حرف میزدیم شما ربطش دادی به خدا که اون یه بحث دیگست من میدونم خدا بالاترین هست بحث ما چیز دیگر بود، تاریخ جنگ خیلی خوب خوندم و گفتم عزیزانمم از دست دادم در جنگ، شما که خوب اونو خوندی تموم شده برو مال بقیه جهانم یکم بخون