حمله قایق به ناو!!!
این که اصلا نه آرمی داشت و نه نشانی،این بود حمله قایق سپاه به ناو انگلیسی؟!!!
وزیردفاع:رونمایی از موشک کروز ظفر در آینده نزدیک
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
-
- سپاسهای ارسالی: 35 بار
- سپاسهای دریافتی: 36 بار
Re: وزیردفاع:رونمایی از موشک کروز ظفر در آینده نزدیک
هه هه... این کجاش حمله قایق به ناو بود ؟؟!!!! قایقه وقتی نزدیک شد (انگار نمی دونست داره کجا میره!) با چندتا شلیک بهش هشدار دادند و افراد داخل قایق جفت کردن
بعدم 1دستی تکون دادند که شرمنده اشتباه شد
. بعدم فلنگو بستن 

-
- سپاسهای ارسالی: 977 بار
- سپاسهای دریافتی: 988 بار
Reznov نوشته شده:هه هه... این کجاش حمله قایق به ناو بود ؟؟!!!! قایقه وقتی نزدیک شد (انگار نمی دونست داره کجا میره!) با چندتا شلیک بهش هشدار دادند و افراد داخل قایق جفت کردنبعدم 1دستی تکون دادند که شرمنده اشتباه شد
. بعدم فلنگو بستن
به نکته جالبی اشاره کردی!

لباسشون بیشتر شبیه ماهیگیرها بود تا نظامی ها! من فکر می کنم اونا ماهیگیرهای کشور های اطراف باشند و اصلا ایرانی نباشند! شرط می بندم سواد هم نداشتند!

خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی
- سپاسهای ارسالی: 2776 بار
- سپاسهای دریافتی: 3436 بار
با سلام خدمت تمام دوستان عمن نزریک به ۲ دهه در بندر عباس بودم یکی از نزدیکانم نظامی بود که من به واسته این آقا یک بار در قایق سوار شدم که به آن گلف می گفتن٫یک حالی داد!!! این قایق به هیچ وجه قایق نظامی نیست من عکسارو فقط دیدما و از رو اون حرف می زنم چون نتونستم به دلیل سرعت کم اینترنت فیلم دانلود کنم از این قایق ها با این رنگ و ظاهر در بندر عباس و دیگر شهر های جنوبی پر بود و هست که در اختیار ماهیگر ها بود و از آن استفاده میکنند البته جدیدن کد گذاری شدن و به یک رنگ در آمده اند

-
- سپاسهای ارسالی: 977 بار
- سپاسهای دریافتی: 988 بار
به نظر شما واقعا هدف آمریکا از درخواست برقراری خط سرخ چیه؟ آیا آمریکا از اینکه جنگی بین ایران و آمریکا رخ بده میترسه؟
به نظر میرسه برای آمریکا ثابت شده که اگه برخورد احتمالی رخ بده ایران کوتاه نمیاد و اقدام تلافی جویانه انجام میده و جنگ شروع میشه. به عنوان دیگه آمریکا مطمئن شده که ایران هیچ ترسی از آمریکا نداره! حالا همچین درخواستی ضعف آمریکا رو به ذهن نمیرسونه (از نظر نظامی نمیگم)؟!
نویسنده واشنگتن تایمز با زیر سوال بردن ایده راه اندازی خط قرمز میان ایران و آمریکا نوشت: در آبهای خلیج فارس نیروهای سپاه پاسداران بارها ناوگان های دریایی آمریکا را تهدید کردهاند. درخواستها برای ایجاد خط تماس میان ناوگان پنجم دریایی آمریکا مستقر در بحرین و نیروی دریایی ایران راه حل مناسبی نیست؛ شرایط باید دستخوش تغییر قرار بگیرد و کشتیهای آمریکایی نباید اجازه دهند تا هیچ یک از نیروهای ایرانی بتوانند به کشتی های آمریکایی نزدیک شوند.
به نظر میرسه برای آمریکا ثابت شده که اگه برخورد احتمالی رخ بده ایران کوتاه نمیاد و اقدام تلافی جویانه انجام میده و جنگ شروع میشه. به عنوان دیگه آمریکا مطمئن شده که ایران هیچ ترسی از آمریکا نداره! حالا همچین درخواستی ضعف آمریکا رو به ذهن نمیرسونه (از نظر نظامی نمیگم)؟!

نویسنده واشنگتن تایمز با زیر سوال بردن ایده راه اندازی خط قرمز میان ایران و آمریکا نوشت: در آبهای خلیج فارس نیروهای سپاه پاسداران بارها ناوگان های دریایی آمریکا را تهدید کردهاند. درخواستها برای ایجاد خط تماس میان ناوگان پنجم دریایی آمریکا مستقر در بحرین و نیروی دریایی ایران راه حل مناسبی نیست؛ شرایط باید دستخوش تغییر قرار بگیرد و کشتیهای آمریکایی نباید اجازه دهند تا هیچ یک از نیروهای ایرانی بتوانند به کشتی های آمریکایی نزدیک شوند.
خوشبختی ما در سه جمله است ... تجربه از دیروز , استفاده از امروز , امید به فردا ... ولی ما با سه جمله دیگر زندگی مان را تباه میکنیم حسرت دیروز , اتلاف امروز , ترس از فردا ... دکتر علی شریعتی