reza_1990 نوشته شده:قدرت ايران از لحاظ نيروي هوايي ضعيفه ولي از لحاظ نيرو زميني و موشكي جايگاه خوبي داريم چرا به
نيرو هوايي گير ميدين فقط سرتونو بكنيد زير برف به اين اميد كه هواپيما دشمن نزديك خداست،خدا ميزنه تو سرشون مثل ملخ ميفتن رو زمين
با سلام

دوستان عزیز و محترم شماها بهتر از من می دونید اصولا ما ایرانی ها انسانهای هستیم که اگه بخواییم ، خودمون رو یا خیلی دسته کم می گیرم یا دیگه خیلی اعتماد به نفس پیدا می کنیم اونم خیلی زیاد !!!
ما الان دشمن درجه یکمون آمریکا و اسرائیله درسته ؟؟؟ اشتباه که نمی کنم اگه اشتباه می کنم یکی بگه !!!
من تا اونجا که می دونم در جواب دوست عزیزمون فقط این رو بگم من خودم تو ارتش خدمت کردم با درجه گروهبان یکمی تو مرکز آموزش فرماندهی پشتیبانی منطقه 3 تهران از بابت سربازان وظیفه نیروی زمینی خیالتان رو راحت کنم یک دهم تجهیزات و آموزش های سربازان آمریکائی رو ندارن!!او نهای که تو ارتش خدمت کردن می دونن من خودم به شخصه تمام لباس ها و پوتین های استحقاقی ام رو از روز اول شروع خدتم که می گرفتمش می بردم گمرک عوض می کنم با یه چیز بهتر اون مال یه کشور دیگه !! عوض می کردم مابه التفاووتش رو از جیب مبارک می دادم من سرباز ایرانی پوتینای اسرائیلی به پام !! چرا ؟؟؟ چون کیفیت این پوتینا بهتره !!
آموزشم کل سه ماه آموزشی آخر هفته ها که همه دنباله مرخصی 24 یا 48 ساعته بودن !!! ما این سربازای ننه مرده رو کلا یک هفته می بردیم تو اطراف کهریزک اردو که همش هم خنده بازار بود !!
یعنی بعد از دو ماه آموزش دیدن دور از جان تو گوش خ...ر یاسو خوندن ! سرباز بلد نبود یه چادر انفرادی برپا کنه ! یه سنگر روباهی یا انفرادی بکنه !
رزم شبانه می بردم 8 یا 9 نفر گم می شدن یا نصف گروهان جیم می شدن ، خوب نتیجه این مسخره بازی چیه ؟؟
موقع رژه هم یا اسلحه از دستشون می افتاد یا بنده فانوسقه شون باز میشد !!! یعنی کل آموزش فقط رژه است که به اون مقام ارشد ثابت کنن پاهاشون خوب بالا میره یه به قول معروف (( خیلی خوب را اون بابا بگیرن )) والا من که بهشون می گفتم حیف نون ...
روز اولی که عراق به ایران حمله کرد وضعیت پرسنل وظیفه ما بهتر از این موقعیت فعلی اش نبود ؟؟؟ اون موقع مدت سربازی رو کم کردن حالا آموزش را اون قدر ضعیف به وظیفه تو هر درجه ای القاء می کنن که فقط اون وظیفه با اون آموزش به درد کیش کردن کلاغ های مزرعه می خوره !
تجهیزاتم که می دونید قدیمی من خودم به شخصیه ژ-3 قنداق تاشو ام تو آموزشی آرم شاهنشاهی روش بود که یه جور از روی سلاح پاکش کرده بودن و لی خوب مشخص بود آرم شاهنشاهیه یعنی حداقل بیست و چند سال از ساخت این سلاح می گذره ! حالا توپ و تانک و ... پیشکش حالا با این همه که تو بوق می کنیم و شعار می دیم از همین 8 سال جنگ کلی تجارب بدست آوردیم ! یه عصاره ای تزریق نشده تو پیکره نیروهای نظامی مون حداقل تو سطح آموزش !
این رو گفتم که تا ته اش رو بخونید ! به قول معروف این خانه از پی ویران است خواجه ها به فکر نقش ایوان انند !!! بابا ایرانی ها اگه تونستند عملیات H-3 را انجام بدن که کل دنیا تا الان تو کفش موندن ! همش و همش و همش مهارت خلبان ها بود ؟؟؟ یعنی فانتوم های ایران اونم از نظر عملیاتی بودن و مدرن بودنشو تو دهه 60 شمسی بی اثر بود ؟؟؟
خوب حالا شما بیا بگو آمریکا که تجهیزات نظامیبه ما نمی فروشه ! روسیه ام نمی فروشه ! چینم نمی فروشه !! این تسلیحاتی های که موجود داریم رو برسونیم به سطح تجهیزات دشمنان احتمالی موجود در منطقه ! یه اف 5 بریم یه دم بهش اضافه کنیم بشه صاعقه !!! خوبه عالی شد برسونیم به تولید انبوه و ... بعدش نوبت فانتمه بعدشم تامکت الی آخر
اصلا اینا چیه ما خودمون بسازیمش ها ؟؟؟ توحم تو این حد خوبه ؟؟؟ موشک هاگ رو یکم تعغییرش بدیم بخورونیمش به تامکت عالی میشه دیگه یا این رهگیر رو بکنیم بمب افکن!
حالا کلا اینا به کنار رو پا خودمون وایسادیم اورهال می کن قطعه می سازیم تسلیحات جور می کنیم ! اما به روز نیستیم این های هم که می سازیم بدتر از چینی ها از رو موشک خود چینی ها باز کپی می کنیم یا همون را تو ایران می سازیم یه اسم عربی و تمام !!!
تسلیحات سری ام همش کشکه هر چقدرم که ما برای مقابله با دشمن راهکارهای دفاعی پیش بینی کنیم یا تسلیحات جهت مقابله کپی کنیم !! دشمنم بیکار نمی شینه نیروهاش رو نسبت به تهدید های احتمالی از طرفما قبل از هر اقدامی واکسیناسیون می کنه .
مطمئن باشید خدای ناکرده اگه درگیری پیش بیاد اونی که تو کاخ سفید نشسته و احتمالا فرمان حمله رو صادر می کنه اون قدر هام احمق نیست که مثلا یه آپاچی چند میلیون دلاری را بدون هیچ اقدام امنیتی بفرسته ماهم بنگ بزنیم بندازیمش پائین !!!
در مورد مطلب دومتم دوست من : خدا رو قاطی مسخره بازی های این موجود زبون نفهم به نام انسان نکنید !!!
اینم بدانید رشادت و از خود گذشتی جای خودش ! دیگه الان نمیشه با نارنجک بری زیر تانک درسته ؟ چون نه به اون تانکه دیگه اثر می کنه و نه دیگه همچین آدمهای دیگه موجود نیست ....