انفجار مهیبی در یکی از پادگان های حوالی ملارد
مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا
- سپاسهای ارسالی: 5879 بار
- سپاسهای دریافتی: 12411 بار
- تماس:
Re: انفجار مهیبی در یکی از پادگان های حوالی ملارد
ابتدا به خانواده این افراد تسلیت عرض میکنم. من در مورد سپاه اطلاعات ناقصی دارم، اما در مورد زاغه های ارتش اصول ایمنی در سطح نسبتا قابل قبولی رعایت میشود چه از نظر محل نگهداری و چه از نظر رفتار در محل.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 4134 بار
- سپاسهای دریافتی: 2138 بار
MiimA نوشته شده:ابتدا به خانواده این افراد تسلیت عرض میکنم. من در مورد سپاه اطلاعات ناقصی دارم، اما در مورد زاغه های ارتش اصول ایمنی در سطح نسبتا قابل قبولی رعایت میشود چه از نظر محل نگهداری و چه از نظر رفتار در محل.
یک انفجار دیگه هم چند وقت پیش در پادگان امام علی سپاه خرم آباد اتفاق افتاد، ولی دلیل نمی شه سپاه و ارتش فرق زیادی در رعایت اصول ایمنی (در مورد زاغه) داشته باشند. به خاطر اصول حفاظت مردم عادی چیزی از این فاجعه نخواهند فهمید.
من هم صحبت های جناب sorena رو بیشتر محتمل می دونم.
آخرین ويرايش توسط 1 on interceptor, ويرايش شده در 0.
-
- سپاسهای ارسالی: 281 بار
- سپاسهای دریافتی: 313 بار
من هم شهادت فرزندان غیور این مرز و بوم رو تسلیت میگم. یکی از مجروحان در مصاحبه با مهر گفته در 10،12 متری محل انفجار بوده که مجروح شده و الان وضعش بهتره. همچنین یک نفر دیگه گفته در حال جابجایی مهمات بوده که به علت انفجار مجروح شده. بهتره دوستان بیخود شایعه درست نکنید که نمیدونم خیلی بیشتر شهید شدن و.... .
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12100 بار
- تماس:
شایعه نیست ! حقیقته ! بارها من خودم این اعلام آمارهای جعلی رو در مورد کشته ها دیدم !!! و چیزهایی که مردم متوجه نشن اصلا صداشو در نمیارن ! شما فکر میکنی کسی که در فاصله 10 12 متری چنین انفجاری بوده حتی تیکه های بدنش رو میشه پیدا کرد ؟! انفجاری که صداش رو 45 کیلومتر اونورتر شنیدن !!!! و چند صدمتر دودش بالا رفته ! طبق اخباری که در همین سایت منتشر شده حدود 30 نفر از اهالی منطقه هم زخمی شدن که حتی ممکنه فوتی هم داشته باشن که در شعاع چند صد متری بیرون پادگان بودن ! بعد کسی می تونه 10 متری انفجار باشه و زنده مونده باشه ؟! محض اطلاعتون بگم نارنجک جنگی تا شعاع 70 متری محدوده خطر داره اونم فقط با 500 گرم تی ان تی !
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون
-
- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 5392 بار
- سپاسهای دریافتی: 4116 بار
- تماس:
100%مطمئن باشید که تعداد کشته ها خیلی بیشتر از چیزیه که گفته میشه.فقط 16 شهید تو یه بیمارستان کوچیک گویاست خودش فکر کنم.
افرادی که داخل بودن کاملا تیکه تیکه شدن(از جمله دوست خود من که همین الان از خونشون اومدم) و قابل شناسایی نیستند به گونه ای که برای شناسایی شون از پدر مادرشون نمونه خون گرفتن.
فقط خدا صبر به خانواده هاشون بده.همین
افرادی که داخل بودن کاملا تیکه تیکه شدن(از جمله دوست خود من که همین الان از خونشون اومدم) و قابل شناسایی نیستند به گونه ای که برای شناسایی شون از پدر مادرشون نمونه خون گرفتن.
فقط خدا صبر به خانواده هاشون بده.همین
- سپاسهای ارسالی: 3435 بار
- سپاسهای دریافتی: 5876 بار
البته باید دلیل وقوع این حادثه مورد بررسی قرار بگیرد لذا بدون حضور و برسی متخصصین فن نمی توان اظهار نظر قابل استنادی کرد اما چند مورد که بخاطرمن می رسد که بعنوان بیان احتمالات عرض می شود :
- ممکن است گازهای تجزیه شده متصاعده از اشیاء و ادوات مختلفی که در انبار مهمات وجود دارد باعث حادثه شده باشد
- بعض مواد منفجره در شرایطی خاص ممکن است رفتاری غیر قابل پیش بینی داشته باشند مثلا اگر دینامیت یخ بزند و ان را بشکنند بدون چاشنی منفجر می شود ممکن است دیگر مواد منفجره هم حالت های تحریک پذیری خاصی داشته باشند
- لغزیدن و برخورد فشنگ ها و سایر گلوله های سنگین به هم یا به قسمت های فلزی دیگر تحت شرایط اب و هوایی یا ماندگاری زیاد در انبار و امثال ان
- ترکیبات و مشتقات نیترات امونیم که یک مواد منفجره است ( اکثرا در معادن بکار می رود اما ممکن است انواعی از مشتقات ان در بعد نظامی هم بکار گرفته شود- البته بنده اطلاعی ندارم ) . این ماده نسبت به حمل و نقل خیلی حساس است
- روشن شدن اتش در کنار مهمات
- پراکنده شدن ذرات غبار در محیط انبار مهمات (بویژه غبار چوب جعبه مهماتی که در طی سال ها در گوشه و کنار و لابلای صندوق های قدیمی تر جمع شده و بر اثر حمل و نقل در هوای زاغه پراکنده می شود ) .وقتی درصد خاصی از این گونه غبارها با درصدی از هوا مخلوط شود کل ان محیط حتی ممکن است بدون روشن کردن اتش یا وجود جرقه هم منفجر شود حوادث مختلفی ناشی از انفجار غبار در تاسیسات مختلفی در دنیا گزارش شده که در یکی از ان حادثه ها یک کارخانه صنایع چوب بر اثر غبارهای پراکنده چوب در محیط چنان منفجر گردید که با خاک یکی شد
- فعال بودن چاشنی یک یا چند گلوله بر اثر فراموشی در خنثی کردن ان و باز کردن ماسوره
- خطر الکتریسیته ساکن !! در حمل و نقل گلوله ها و موشک های بدون جعبه و کاور در محیط های نمناک. این نوع الکتریسیته جهت تخلیه قابل پیش بینی ندارد و ممکن است از بدن حامل به مواد منفجره داخل گلوله یا سر جنگی انفجاری سرایت کند بنظر من در چنین محیط هایی بایست دست پرسنلی که ان مهمات را حمل می کنند یا خود ان مهمات با سیم اتصال زمین شودیا فرد اصولا دستکش های عایق مناسب بپوشد . در الکترونیک آی سی هایی با پیشوند سی ماس وجود دارند که حتی خارج از مدار هم با الکتریسیته بدن فرد می سوزند معمولا پایه های این نوع آی سی ها را در ورقه ای از فویل الومینمی فرو می برند تا تمام پایه هایش به هم متصل شده و الکتریسیته ساکن نتواند به اجزاء داخلی ای سی نفوذ کند در ضمن وقتی فرد می خواهد ای سی را روی مدار نصب کند یک سیم بلند به مچ دست اش بسته به لوله اب یا چیزهایی که به زمین متصل است می بندند تا الکتریسیته قبل از رسیدن به ای سی از طریق سیم به زمین منتقل شود بنابر این می بینید که این نکته هم می تواند در مورد انبار مهمات (خصوصا در محیط های نمناک) خطری جدی محسوب شود بویژه موشک ها که ممکن است فیوزهای الکترونیکی و کانکتتورهای شامل رشته های سیم هم داشته باشند .
- ممکن است گازهای تجزیه شده متصاعده از اشیاء و ادوات مختلفی که در انبار مهمات وجود دارد باعث حادثه شده باشد
- بعض مواد منفجره در شرایطی خاص ممکن است رفتاری غیر قابل پیش بینی داشته باشند مثلا اگر دینامیت یخ بزند و ان را بشکنند بدون چاشنی منفجر می شود ممکن است دیگر مواد منفجره هم حالت های تحریک پذیری خاصی داشته باشند
- لغزیدن و برخورد فشنگ ها و سایر گلوله های سنگین به هم یا به قسمت های فلزی دیگر تحت شرایط اب و هوایی یا ماندگاری زیاد در انبار و امثال ان
- ترکیبات و مشتقات نیترات امونیم که یک مواد منفجره است ( اکثرا در معادن بکار می رود اما ممکن است انواعی از مشتقات ان در بعد نظامی هم بکار گرفته شود- البته بنده اطلاعی ندارم ) . این ماده نسبت به حمل و نقل خیلی حساس است
- روشن شدن اتش در کنار مهمات
- پراکنده شدن ذرات غبار در محیط انبار مهمات (بویژه غبار چوب جعبه مهماتی که در طی سال ها در گوشه و کنار و لابلای صندوق های قدیمی تر جمع شده و بر اثر حمل و نقل در هوای زاغه پراکنده می شود ) .وقتی درصد خاصی از این گونه غبارها با درصدی از هوا مخلوط شود کل ان محیط حتی ممکن است بدون روشن کردن اتش یا وجود جرقه هم منفجر شود حوادث مختلفی ناشی از انفجار غبار در تاسیسات مختلفی در دنیا گزارش شده که در یکی از ان حادثه ها یک کارخانه صنایع چوب بر اثر غبارهای پراکنده چوب در محیط چنان منفجر گردید که با خاک یکی شد
- فعال بودن چاشنی یک یا چند گلوله بر اثر فراموشی در خنثی کردن ان و باز کردن ماسوره
- خطر الکتریسیته ساکن !! در حمل و نقل گلوله ها و موشک های بدون جعبه و کاور در محیط های نمناک. این نوع الکتریسیته جهت تخلیه قابل پیش بینی ندارد و ممکن است از بدن حامل به مواد منفجره داخل گلوله یا سر جنگی انفجاری سرایت کند بنظر من در چنین محیط هایی بایست دست پرسنلی که ان مهمات را حمل می کنند یا خود ان مهمات با سیم اتصال زمین شودیا فرد اصولا دستکش های عایق مناسب بپوشد . در الکترونیک آی سی هایی با پیشوند سی ماس وجود دارند که حتی خارج از مدار هم با الکتریسیته بدن فرد می سوزند معمولا پایه های این نوع آی سی ها را در ورقه ای از فویل الومینمی فرو می برند تا تمام پایه هایش به هم متصل شده و الکتریسیته ساکن نتواند به اجزاء داخلی ای سی نفوذ کند در ضمن وقتی فرد می خواهد ای سی را روی مدار نصب کند یک سیم بلند به مچ دست اش بسته به لوله اب یا چیزهایی که به زمین متصل است می بندند تا الکتریسیته قبل از رسیدن به ای سی از طریق سیم به زمین منتقل شود بنابر این می بینید که این نکته هم می تواند در مورد انبار مهمات (خصوصا در محیط های نمناک) خطری جدی محسوب شود بویژه موشک ها که ممکن است فیوزهای الکترونیکی و کانکتتورهای شامل رشته های سیم هم داشته باشند .
-
- سپاسهای ارسالی: 69 بار
- سپاسهای دریافتی: 406 بار
دوست عزيز بعيد ميدونم اينها چيزي مثل موشك يا گلوله توپ و يا فشنگ باشه چون تا جايي كه من ميدونم و ديدم انبار هايي كه منفجر ميشند معمولا چندين ساعت پشت سر هم منفجر ميشن يعني اينكه گلوله ها و موشكها همگي با هم منفجر نميشن و يكي پس از ديگري منفجر ميشن يعني ادامه دار هستش و چيزي كه به نظرم ميرسه اينه كه امكان داره اينها مواد منفجره اي مثل سي 4 يا از اين نوع مواد منفجره باشن كه سريع تحريك مي شن
هستم اگر نيستم گر نروم ميروم 

- سپاسهای ارسالی: 845 بار
- سپاسهای دریافتی: 2088 بار
f-35 نوشته شده:من هم شهادت فرزندان غیور این مرز و بوم رو تسلیت میگم. یکی از مجروحان در مصاحبه با مهر گفته در 10،12 متری محل انفجار بوده که مجروح شده و الان وضعش بهتره. همچنین یک نفر دیگه گفته در حال جابجایی مهمات بوده که به علت انفجار مجروح شده. بهتره دوستان بیخود شایعه درست نکنید که نمیدونم خیلی بیشتر شهید شدن و.... .
شما یک دونه ترقه کپسولی نسبتا کم خطری که تو چهار شنبه سوری استفاده میشرو بگیر دستت منفجر کن ببینم انگشتتون سالم سرجاش میمونه یا نه! فقط یک عدد ! نه یک بسته کامل.... برای کسی که مهمات رو جابجا کرده و در مرکز انفجار بوده تنها چیزی که از وجود یکنفر تو این انفجار به این مهیبی سالم میمونه روح هست!
[External Link Removed for Guests]
- سپاسهای ارسالی: 4048 بار
- سپاسهای دریافتی: 2811 بار
فکر کنم از خونه ی ما تا محل انفجار بیشتر از صد کیلومتر فاصله باشه
این انفجار باید زیر زمین رخ داده باشه وگرنه اینجوری باعث نمیشد تا کیلمتر ها اونورتر زمین رو بلرزونه اونم به این شدت
این انفجار باید زیر زمین رخ داده باشه وگرنه اینجوری باعث نمیشد تا کیلمتر ها اونورتر زمین رو بلرزونه اونم به این شدت
-
- محل اقامت: البرز
- سپاسهای ارسالی: 5392 بار
- سپاسهای دریافتی: 4116 بار
- تماس:
زیر زمین نبوده.سوله های نگهداری مهمات در بیدگنه داخل کوه حفاری شده و روی سوله ها به سمت تهرانه.به همین دلیل صدای انفجار در تهران بلند تر شنیده شده.
- محل اقامت: کرج پلاک 43!
- سپاسهای ارسالی: 6707 بار
- سپاسهای دریافتی: 12100 بار
- تماس:
80071a5cffff نوشته شده:فکر کنم از خونه ی ما تا محل انفجار بیشتر از صد کیلومتر فاصله باشه
بمب اتمی هم نمی تونه زمین لرزه ایجاد کنه ! که تا 100 کیلومتر اونورتر رو هم بلرزونه ! احتمالا سمت شما زلزله ای با شدت زیر 2.5 ریشتر رخ داده
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
جکسون براون