تهدید تلویحی ترکیه برای حمله نظامی به سوریه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 230 بار
سپاس‌های دریافتی: 542 بار

پست توسط reza_glb »

داود اوغلو عنوان کرد:
خبرگزاری فارس: وزیر امور خارجه ترکیه در ادامه مواضع مداخله‌جویانه آنکارا در امور داخلی سوریه، رئیس جمهور این کشور را به سرنوشت لیبی تهدید کرد.

تصویر

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری اینترنت خبر ترکیه، احمد داوداوغلو وزیر امور خارجه ترکیه با تکرار ادعای قتل عام غیرنظامیان در سوریه توسط ارتش این کشور اظهار داشت که ترکیه و اتحادیه عرب نمی‌تواند مقابل این تحولات سکوت کند.

داوداوغلو که پس از شرکت در نشست وزیران امور خارجه کشورهای عربی با خبرنگاران سخن می‌گفت، از حمایت ترکیه از تصمیمات اتحادیه عرب در مورد سوریه سخن گفت و افزود که در زمینه تحریم‌ها علیه سوریه، دولت ترکیه و اتحادیه عرب هماهنگ و همفکر بوده و تدابیری که ترکیه در قبال سوریه اتخاذ کرده با تصمیمات اتحادیه عرب همسوست.

وزیر امور خارجه ترکیه در ادامه اظهارات مداخله‌جویانه خود در امور داخلی سوریه به‌طور ضمنی سوریه را به مداخله نظامی نظیر آنچه در عراق و لیبی اتفاق افتاد، تهدید کرد و گفت امیدوار است که این اتفاق در مورد سوریه تکرار نشود.
وطـــن یعنــی اذان عشـــق گفتــن ***
وطــن یعنــی غبـار از عشـق رفتــن[COLOR=#000000] *** 
وطــن یعنــی[COLOR=#d8d8d8] هـدف یعنی شهامت *** 
و[COLOR=#d8d8d8]طـــن یعنــی شرف یعنی شهـادت   *** 
و[COLOR=#d8d8d8]طــن یعنــی گذشتــه،حـال، فـردا   *** 
ت[COLOR=#d8d8d8]مـــــام سهـــم یـــک ملــت ز دنیــا  ***
وطــن یعنــی چـه آبـاد و چه ویـران ***
وطـــن یعنـی همین جا یعنی ایـران ***
Captain I
Captain I
سپاس‌های ارسالی: 6398 بار
سپاس‌های دریافتی: 3280 بار

Re: تهدید تلویحی ترکیه برای حمله نظامی به سوریه

پست توسط behrad90 »

منابع خبری اعلام کردند که در پی افزایش تهدیدها علیه سوریه، مقامات این کشور موشک‌های اسکاد را به مرز عراق و ترکیه به سوی ترکیه مستقر کردند.

تصویر 

منابع مطلع به شبکه خبری «پرس تی‌وی» اعلام کردند که سوریه موشک‌های اسکاد خود را به سوی ترکیه مستقر و تنظیم کرده است.

منابع ترکیه‌ای به این شبکه خبری اعلام کردند که سوریه موشک‌های اسکاد را در مناطق قامشلی و دیرالزوز در نزدیک مرز سوریه با عراق و ترکیه مستقر کردند.

بنا بر این گزارش، سوریه این موشک‌ها را در دوره اخیر که تهدیدها از طرف دولت ترکیه علیه دمشق افزایش یافته است، در نزدیک مرز مستقر کرده است.

اسکاد نام یک سری از موشک‌های بالستیک مجهز به موتور سوخت مایع است که توسط اتحاد جماهیر شوروی طی جنگ سرد تولید شد و به صورت گسترده به دیگر کشورها صادر شد. اسکاد نامی است که توسط ناتو به این سری موشک‌ها داده شد. نام روسی برای این موشک‌ها آر-۱۱ (اولین نمونه)، آر-۱۷ و آر-۳۰۰ البروس است. این موشک‌ها قابلیت شلیک از پایگاه‌های ثابت و سیار را دارد.

ترکیه اخیرا در نشست اتحادیه عرب که درباره سوریه و در رباط پایتخت مغرب برگزار شد، شرکت کرد و نخست وزیر قطر نیز پس از هماهنگی با عربستان به این کشور سفر کرد.

احمد داود اوغلو وزیر خارجه ترکیه، امروز در ادامه سیاست خصمانه علیه سوریه تاکید کرد که کشورش قصد دخالت نظامی در سوریه ندارد ولی برای هر سناریویی آماده است.

ترکیه در ماه‌های گذشته عملا به محلی برای مخالفان سوریه و محل هماهنگی برنامه‌ها و سیاست‌های علیه دمشق تبدیل شده است.

منبع : avia.ir

Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 115 بار

پست توسط mobile_nazari »

آقا اخبا ترکیه امروز نشون میداد سیل نیرو داره میاد به طرف مرز ایران فک کنم نزدیک 200 ماشین بود چه خبره
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

با سلام
ترکیه حقییر تر از اونه که بتونه جلوی جبهه مقاومت عددی محسوب بشه!
از این نوع تهدیدات تو خالی ترکیه در مقابل اسرائیل هم انجام داد و هیچ غلطی نتوانست بکند،مقاومت به لطف خدا از این ازمون سربلند بیرون خواد امد.
البته وقتی قیام های ساختگی مردم و مزدوران نتوانند سیاست را اجرا کنند کار به اینجا میرسه!!! :P
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
New Member
سپاس‌های ارسالی: 37 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط mah777 »

Mr.Amirhessam نوشته شده:با سلام
ترکیه حقییر تر از اونه که بتونه جلوی جبهه مقاومت عددی محسوب بشه!
از این نوع تهدیدات تو خالی ترکیه در مقابل اسرائیل هم انجام داد و هیچ غلطی نتوانست بکند،مقاومت به لطف خدا از این ازمون سربلند بیرون خواد امد.
البته وقتی قیام های ساختگی مردم و مزدوران نتوانند سیاست را اجرا کنند کار به اینجا میرسه!!! :P

دوست خوب...ایران هم الان درست 32 ساله که داره اسرائیل رو تهدید میکنه...ولی همچنان در حد حرفه...در ضمن به نظر من حمایت از بشار اسد اشتباه محضه...این رو الان همه ی دنیا میبینن و بر جنایات اون علیه مردم سوریه صحه گذاشتن...طبق نظر کارشناسان...ترکیه الان ششمین قدرت نظامی جهانه و بدون کمک گرفتن از ناتو و آمریکا هم به راحتی توان ساقط کردن حکومت اسد رو داره...و من به شما قول میدم با توجه به شرایط موجود حمله به سوریه قطعیه مگر اینکه ما شاهد تغییر در رفتار و سیاست اسد باشیم...
والسلام
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

سلام.ترکیه تازه نزدیک به یک ده خودشو به سمت مردم خاور میانه سوق داده بزار حمله کنه.بد مثل :o3 پشیمون میشه چون مردم خاورمیانه نشناخته .من تا الان یک عکس از مرگ مخالفان ندیدم حتی در بی بی سی پر ادعا فقط گفتن تظاهرات... .در مورد سوریه جنگ اصلی بین دو گروه یک مقاومت به سر کردگی ایران دوم گروه مخالفان گروه مقاومت که این عربستان و...... .الان جنگ بین ایران و عربستان نه سوریه با ترکیه.یا حق التماس دعا
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

New Member
سپاس‌های ارسالی: 14 بار
سپاس‌های دریافتی: 55 بار

پست توسط jouker »

شرمنده ولی فک کنم شما دیدت مشکل داره یه سر به یوتیوب بزن تا به جای یه عکس 100 تا ویدیو ببینی تا مو به تنت سیخ بشه از آثار شکنجه رو بدن چند تا بچه تا ورود به خونه مردم با تانک و تصاویری از اجساد مثله شده به دست بروبچ حزب شریف بعث البته کسی که این چیز ها رو نبینه تمایلی به دیدن نداره و مشکل از جای دیگست . فقط کافیه یه سوال از خودت بپرسی که روی چه حسابی کسی باید با کودتای نظامی روی کار بیاد ده ها سال توی کشور وضعیت فوق العاده به وجود بیاره بعدش که میخواد گور به گور بشه پسر خودش رو به عنوان جانشین تعیین کنه اونوقت به کوچکترین اعتراض مردم با مشت آهنی جواب بده و وقتی خاک کشورش در اختیار اسراییله(جولان) هیچ غلطی نتونه بکنه و وقتی جت های اسراییل مناطقی توی خاکش رو مثل آب خوردن بمب بارون میکنن به غیر از زر زیادی زدن هیچ کاری انجام نده.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

طبق نظر کارشناسان...ترکیه الان ششمین قدرت نظامی جهانه :-O :-O :-O :-O :-O
Old soldiers never die.They just fade away
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

این اتحادیه عرب که در مقابل کشتار مردم سوریه اینقدر دلنازک شدن و نمیخواهند ساکن بشینن بد نیست یکم این حس رو برای مردم بدبخت بحرین هم نشون بدن
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

وای بر حال کشوری که کارشناسان دیگر از قدرتش خبر داشته باشند و بتوانند براش جایگاه تعیین کنند
البته به نظر من این کارشناسان به خاطر مسائل منطقه چنین چیزی گفته اند وگرنه همه میدونند که ترکیه تجهیزات مهمش را از امریکا دارد که اگه بخواد خلاف حرف امریکا حرفی بزند صلاحاش کارامد نیستند پس نمی توند ششم باشد چون اگر هم ازش پشتیبانی قطع بشد نمی توند دوام خوبی بیاورد به نظر من کشوری را می توان یک قدرت به شما اورد که بتواند تجهیزات حساس خودش را خودش تولید کند مثل امریکا روسیه چین و حتی ایران نه مثل کشورهایی مانند کشورهای عربی که فقط بلدند بخرند البته ترکیه کشور خوبی است و تجهیزات بسیاری هم طراحی می کند و می سازد اما باید بیشتر تمرکزش را روی خود کفایی بگذارد
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
Captain II
Captain II
محل اقامت: Iran
سپاس‌های ارسالی: 5189 بار
سپاس‌های دریافتی: 8626 بار

پست توسط A3eman »

typhoon نوشته شده:طبق نظر کارشناسان...ترکیه الان ششمین قدرت نظامی جهانه :-O :-O :-O :-O :-O

البته از آخر تصویر تصویر تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 37 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط mah777 »

razates نوشته شده:وای بر حال کشوری که کارشناسان دیگر از قدرتش خبر داشته باشند و بتوانند براش جایگاه تعیین کنند
البته به نظر من این کارشناسان به خاطر مسائل منطقه چنین چیزی گفته اند وگرنه همه میدونند که ترکیه تجهیزات مهمش را از امریکا دارد که اگه بخواد خلاف حرف امریکا حرفی بزند صلاحاش کارامد نیستند پس نمی توند ششم باشد چون اگر هم ازش پشتیبانی قطع بشد نمی توند دوام خوبی بیاورد به نظر من کشوری را می توان یک قدرت به شما اورد که بتواند تجهیزات حساس خودش را خودش تولید کند مثل امریکا روسیه چین و حتی ایران نه مثل کشورهایی مانند کشورهای عربی که فقط بلدند بخرند البته ترکیه کشور خوبی است و تجهیزات بسیاری هم طراحی می کند و می سازد اما باید بیشتر تمرکزش را روی خود کفایی بگذارد

البته شما میتونید رنکینگ قدرتهای برتر نظامی رو خودتون هر جور صلاح میدونید تغییر بدید...چیزی که معتبره نظر کارشناسان بزرگ نظامیه...ببین عزیزم...قبل از اینکه من حرف بزنم بهتون این اجازه رو میدم که هر چی دوست دارید در مورد من فکر کنید...میتونید به من ترسو یا خائن با وطن فروش بگید...من هیچ کدوم از صفاتی که شما خواهید گفت نیستم ولی از اونجایی که حقیقت رو میگم اماده هر حرفی هستم...اول اینکه ایران از نظر قدرت نظامی جز 10 قدرت اول هم نیست...ایران دوازدهمین قدرت نظامی در جهان هست...تولید همه ی جنگ افزارها در داخل شاید یک مزیت محسوب شود ولی به شرطی که این سلاحها به روز بوده و به دور از تبلیغات پروپاگاندایی باشد...شاید در این میان یک سوال کلیشه ای بپرسید..که..اگر ایران این قدر ضعیف بود تا الان آمریکا به ایران حمله کرده بود؟؟؟اینجا هم باید بگم که اگر در جهان ایران را به عنوان یک ابرقدرت میشناسند...این کار را کسی نکرده جز آمریکا...آمریکا با استفاده از رسانه های قدرتمند خودش همواره از قدرت نظامی ایران سخن میگه تا کشورهای عربی همیشه در یک حالت ترس و وحشت باشندو سلاحهای از رده خارج و چند ساله ی خود را به قیمت گزاف به این کشورها بفروشد و با فرستادن مستشاران نظامی دست چندم تا سالها از این کشورها پول بگیرد...من حتی شنیده ام که خلبانانی که برای آموزش خلبانان اف 15 به عربستان اعزام شده اند همگی خلبانانی هستند که در ارتش آمریکا جز خلبانان دست چندم به حساب میایند و در نیروی هوایی شهرت خوبی ندارند...به هر روی در این میان هیچ کشوری از قدرتمند جلوه کردن ایران یه اندازه آمریکا سود نمیبره...شما تصور کنید که ایران هنوز قادر به تولید یک پمپ پرایم یا ساکشن نیست هنوز قادر به تولید یک دستگاه دریل یا سنگ جت نیست ابزاری که در غرب 40 سال است که در حاله تولید میباشد...آنگاه چگونه میتوان مدعی شد که میتوانیم رادارهای های به روز که از تکنولوژی پیچیده ای برخودار هستند را تولید کنیم...و یا دهها مورد دیگر...سخن پیش از این به درازا نمیکشم...والسلام
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”