mah777 نوشته شده:razates نوشته شده:وای بر حال کشوری که کارشناسان دیگر از قدرتش خبر داشته باشند و بتوانند براش جایگاه تعیین کنند
البته به نظر من این کارشناسان به خاطر مسائل منطقه چنین چیزی گفته اند وگرنه همه میدونند که ترکیه تجهیزات مهمش را از امریکا دارد که اگه بخواد خلاف حرف امریکا حرفی بزند صلاحاش کارامد نیستند پس نمی توند ششم باشد چون اگر هم ازش پشتیبانی قطع بشد نمی توند دوام خوبی بیاورد به نظر من کشوری را می توان یک قدرت به شما اورد که بتواند تجهیزات حساس خودش را خودش تولید کند مثل امریکا روسیه چین و حتی ایران نه مثل کشورهایی مانند کشورهای عربی که فقط بلدند بخرند البته ترکیه کشور خوبی است و تجهیزات بسیاری هم طراحی می کند و می سازد اما باید بیشتر تمرکزش را روی خود کفایی بگذارد
البته شما میتونید رنکینگ قدرتهای برتر نظامی رو خودتون هر جور صلاح میدونید تغییر بدید...چیزی که معتبره نظر کارشناسان بزرگ نظامیه...ببین عزیزم...قبل از اینکه من حرف بزنم بهتون این اجازه رو میدم که هر چی دوست دارید در مورد من فکر کنید...میتونید به من ترسو یا خائن با وطن فروش بگید...من هیچ کدوم از صفاتی که شما خواهید گفت نیستم ولی از اونجایی که حقیقت رو میگم اماده هر حرفی هستم...اول اینکه ایران از نظر قدرت نظامی جز 10 قدرت اول هم نیست...ایران دوازدهمین قدرت نظامی در جهان هست...
شما جزء کارشناسان بزرگ نظامی هستید!!!!