تهدید تلویحی ترکیه برای حمله نظامی به سوریه

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

Re: تهدید تلویحی ترکیه برای حمله نظامی به سوریه

پست توسط HASAN BARATY »

mah777 نوشته شده:
razates نوشته شده:وای بر حال کشوری که کارشناسان دیگر از قدرتش خبر داشته باشند و بتوانند براش جایگاه تعیین کنند
البته به نظر من این کارشناسان به خاطر مسائل منطقه چنین چیزی گفته اند وگرنه همه میدونند که ترکیه تجهیزات مهمش را از امریکا دارد که اگه بخواد خلاف حرف امریکا حرفی بزند صلاحاش کارامد نیستند پس نمی توند ششم باشد چون اگر هم ازش پشتیبانی قطع بشد نمی توند دوام خوبی بیاورد به نظر من کشوری را می توان یک قدرت به شما اورد که بتواند تجهیزات حساس خودش را خودش تولید کند مثل امریکا روسیه چین و حتی ایران نه مثل کشورهایی مانند کشورهای عربی که فقط بلدند بخرند البته ترکیه کشور خوبی است و تجهیزات بسیاری هم طراحی می کند و می سازد اما باید بیشتر تمرکزش را روی خود کفایی بگذارد

البته شما میتونید رنکینگ قدرتهای برتر نظامی رو خودتون هر جور صلاح میدونید تغییر بدید...چیزی که معتبره نظر کارشناسان بزرگ نظامیه...ببین عزیزم...قبل از اینکه من حرف بزنم بهتون این اجازه رو میدم که هر چی دوست دارید در مورد من فکر کنید...میتونید به من ترسو یا خائن با وطن فروش بگید...من هیچ کدوم از صفاتی که شما خواهید گفت نیستم ولی از اونجایی که حقیقت رو میگم اماده هر حرفی هستم...اول اینکه ایران از نظر قدرت نظامی جز 10 قدرت اول هم نیست...ایران دوازدهمین قدرت نظامی در جهان هست...

شما جزء کارشناسان بزرگ نظامی هستید!!!!تصویرتصویرتصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

سلام خدمت همه عزیزان ;

reza_1990 نوشته شده:داود اوغلو عنوان کرد:
تهدید تلویحی ترکیه برای حمله نظامی به سوریه
خبرگزاری فارس: وزیر امور خارجه ترکیه در ادامه مواضع مداخله‌جویانه آنکارا در امور داخلی سوریه، رئیس جمهور این کشور را به سرنوشت لیبی تهدید کرد.

ماشا الله به ادبیات خبرگزاری !

وزیر امور خارجه ترکیه در ادامه اظهارات مداخله‌جویانه خود در امور داخلی سوریه به‌طور ضمنی سوریه را به مداخله نظامی نظیر آنچه در عراق و لیبی اتفاق افتاد، تهدید کرد و گفت امیدوار است که این اتفاق در مورد سوریه تکرار نشود.

کارشناسان عزیز ابتدا بفرمایید ترکیه در عراق و لیبی چکاره بود ؟

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
New Member
سپاس‌های ارسالی: 37 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط mah777 »

کارشناسان عزیز ابتدا بفرمایید ترکیه در عراق و لیبی چکاره بود ؟[/quote]
ببين عزيزم...همه ي كشورها براي پيشبرد اهداف سياسي و اقتصادي برنامه هايي را جهت حضور و نفوذ در كشورهاي مختلف تدوين و اجرا ميكنند...اين يك سياست اجتناب ناپذير است و هر كشوري حضور پررنگ تري در اين مقوله داشته باشد يك گام جلوتر است و چنين حضوري هم عرض با منافع ملي آن كشور است..البته اين موضوع هيچ ربطي به استعمار آن كشور ندارد...و حتي ميتواند به پيشبرد اقتصاد و فرهنگ كشور ميزبان كمك كند...اما ما از آنجا كه از اين قافله عقب مانده ايم نبايد به دليل اهمال و كم كاري و انزواي خودمان نسبت به حضور تركيه در عراق و ليبي خرده بگيريم...چون ايران هم در عراق و لبنان و سوريه حضوري اينچنين دارد...
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

دوست عزیزmah777چرا جو گیر شدی قرار نیست چون حالا مخالف من هستی اینجوری فکر کنم
دربارهی دوازدهم بودن ایران در اون سایتی که شما دیدی بیشتر ملاک بر تعداد تجهیزات بود و حتی بسیاری از تجهیزات را هم نادیده گرفته بود العان دورهی تکنولوژی است هرکی بتوند خودش طراحی و تولید کند موفق است نه اینکه فقط بخرند و انبار کنند بعدهم به کارش نیاند
دوما من گفتم چون بر اساس حساسیت خاص خاورمیانه چنین چیزی گفته اند وگرنه حتی ایران از لحاظ جغرافیایی نسبت به ترکیه در خاور میانه وضعیت بهتری دارد برای مثال اگر در جنگ ایران تنگه هرمز را ببند می دونی چه دردسرهایی دارد البته من شنفته ام از ۱۴ نقطه استراتژیک مهم دنیا دوتاش دسته ایرانه که من متا سفانه نمی دونم دومیش دقیقا چیه 
یک طراح موثر نظامی که بتوند براساس روز طراحی کند بهتر است از اینکه بری چهارتا تانک ماشین بخری خیلی خیلی ارزشش بیشتره و این را ایران به خوبی درک کرده
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
New Member

پست توسط mah777 »

razates نوشته شده:دوست عزیزmah777چرا جو گیر شدی قرار نیست چون حالا مخالف من هستی اینجوری فکر کنم
دربارهی دوازدهم بودن ایران در اون سایتی که شما دیدی بیشتر ملاک بر تعداد تجهیزات بود و حتی بسیاری از تجهیزات را هم نادیده گرفته بود العان دورهی تکنولوژی است هرکی بتوند خودش طراحی و تولید کند موفق است نه اینکه فقط بخرند و انبار کنند بعدهم به کارش نیاند
دوما من گفتم چون بر اساس حساسیت خاص خاورمیانه چنین چیزی گفته اند وگرنه حتی ایران از لحاظ جغرافیایی نسبت به ترکیه در خاور میانه وضعیت بهتری دارد برای مثال اگر در جنگ ایران تنگه هرمز را ببند می دونی چه دردسرهایی دارد البته من شنفته ام از ۱۴ نقطه استراتژیک مهم دنیا دوتاش دسته ایرانه که من متا سفانه نمی دونم دومیش دقیقا چیه
یک طراح موثر نظامی که بتوند براساس روز طراحی کند بهتر است از اینکه بری چهارتا تانک ماشین بخری خیلی خیلی ارزشش بیشتره و این را ایران به خوبی درک کرده

دوست عزيز..با كمال احترامي كه براي شما قائل هستم بايد بگم كه با نظر شما كاملا مخالفم...چرا‍‍‍‍‍‍ كه جنگ امروز ديگر جنگهاي فرسايشي زميني نيستند و نيروي تعيين كننده ي برتري نيروي هوايي ميباشد...و پر واضح است كه ايران فرسوده ترين و بيمارترين اسكادران هاي هوايي رو در منطقه دارا ميباشد...همين عامل سبب ميشود كه در رنكينگ ما در رتبه دواردهم باشيم...
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

mah777 نوشته شده:
razates نوشته شده:دوست عزیزmah777چرا جو گیر شدی قرار نیست چون حالا مخالف من هستی اینجوری فکر کنم

دوست عزيز..با كمال احترامي كه براي شما قائل هستم بايد بگم كه با نظر شما كاملا مخالفم...چرا‍‍‍‍‍‍ كه جنگ امروز ديگر جنگهاي فرسايشي زميني نيستند و نيروي تعيين كننده ي برتري نيروي هوايي ميباشد...و پر واضح است كه ايران فرسوده ترين و بيمارترين اسكادران هاي هوايي رو در منطقه دارا ميباشد...همين عامل سبب ميشود كه در رنكينگ ما در رتبه دواردهم باشيم...

اگر بنا را بر گفته ی شما بگذاریم ، پس باید طی 10 سال گذشته ( که تاسیسات هسته ای ما دائم تهدید به بمب باران شده است ) 1000 بار این تاسیسات مورد هدف قرار می گرفته است .
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

دوست عزیز mah777 درسته که علم هوانوردی پیشرفته ترین علمه اما هر زهری پاد زهری دارد به نظر شما ممکن است اگر بین روسیه و امریکا جنگ بشد به نظر شما نیروی هوایی می توند بهترین باشد مسلم است خیر بعدش هواپیماها کلی نقطه ضعف دارند مثلا فرودگاه ها می شود با یک موشک سنگین زمین به زمین از کارکردن هواپیماها در یک منطقه جلوگیری کرد البته به نظر من یا اینکه فعلا کدوم یک از کشور های منطقه دارای هواپیمای نسل پنج هستند که از رادارهای ما بگذرند همه می دونند که هواپیماهای نسل چهار یک هدف عادی برا مرصاد حساب می ایند یا اینکه در اینده با استقرا سامانه باور که دیگه نور علا نور می شود پس نمی توان گفت که جنگ با هواپیما بهترین راه حله بلکه در هر جا و مکانی انواع نیروها به نوبه ی خودشون عمل می کنند
یک سئوال داشتم اگر ایران به جای اینکه روی سامانه های موشکی و پدافند موشکی روی علم هوانوردی و ساخت هواپیما سرمایه گذاری بیشتری میکرد موفق بود یا نه چرا؟
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
New Member

پست توسط mah777 »

[

اگر بنا را بر گفته ی شما بگذاریم ، پس باید طی 10 سال گذشته ( که تاسیسات هسته ای ما دائم تهدید به بمب باران شده است ) 1000 بار این تاسیسات مورد هدف قرار می گرفته است .[/quote]

با سلام و احترام ...سوال خوبي رو پرسيديد...ببين دوست عزيز...آمريكا در زمان كلينتون بهترين و بي نظيرترين دوران رشد اقتصادي در دوران صلح رو داشته...اين سير صعودي رشد اقتصادي در دوره كلينتون همچنان در حال پيشرفت بود...با روي كار آمدن جرج بوش اين شكوفايي و رشد تا حدي بود كه بوش با تكيه بر آن توانست دو جنگ بزرگ و فرسايشي چند ساله را در منطقه راه بندازه...جنگ با عراق و جنگ با حكومت طالبان...دو جنگ كه اقتصاد آمريكا رو به شدت تحت تاثير قرار داده و اون رو وارد يك ركود اقتصادي كرد كه كسري بودجه ي هنگفت و زيانهاي زيادي رو در كوتاه مدت به دنبال داشت...از طرفي با تبليغات حزب مخالف در آمريكا افكار عمومي به شدت تحريك شده و ديديم كه محبوبيت بوش تا چه حدي كاهش پيدا كرد...مردم آمريكا شروع به اعتراض و تظاهراتهايي در داخل آمريكا كردند...فيلم سازاني نظير مايكل مور به ساختن مستندهايي در رابطه با سياستهاي جنگ طلبانه ي بوش كرد و از طرفي با اعتراض خانواده هاي قربانيان جنگ افكار عمومي ديگر حاضر به حمايت از بوش نبودند و در داخل آمريكا يك موج مخالف با رئيس جمهور وقت شكل گرفت.از همين روي در جنگ با ليبي امريكا به طور مستقيم وارد جنگ نشد ولي از سال 2008 به كشورهاي فرانسه و انگليس دستور داده بود تا طرح حمله به ليبي را در سرلوحه ي برنامه هاي خود قرار بدهند..پس از دو جهت در آن زمان آمريكا قادر به جنگ نبود...از نظر اقتصادي و مخالفت جامعه با جنگ...اكنون آمريكا در يك ورطه ي بحران اقتصادي غرق شده و از طرفي با تبليغات وسيع غولهاي رسانه اي آمريكا كه ايران را به عنوان يك كشور خطرناك توصيف ميكند آفكار عمومي تا حدودي براي جنگ آماده شده و كويت و عربستان پرداخت بدهي هاي خود به آمريكا را آغاز كرده اند اين بدهي ها در ازاي حمله ي آمريكا به عراق بود كه هر كدام از اين كشورها متعهد به پرداخت 500 ميليارد دلار هستند...البته سود حاصل از غارت نفت و ثروتها ي عراق و همينطور در آمد حاصله از فروش سرسام آور تسليحات نظامي به كشورهاي منطقه كه در پي پروزه ي ايران هراسي نصيب اين كشور شد را نيز بايد به اين ها اضافه كنيم...با همه ي اين تفاسير اين غول بي شاخ و دم در حال بازسازي قواي خود براي يك جنگ بزرگ است...فراموش نكنيم كه خروج نيروهاي آمريكايي از عراق نه هدف بشر دوستانه بود و نه پايبندي به تعهدات بين المللي در جهت سپردن عراق به مردم بلكه خروج نيروها صرفا براي آماده سازي براي يك جنگ احتمالي است...اميدوارم با خواندن اين متن پي به اين مهم برده باشي كه دليل حمله نكردن آمريكا به تاسيسات هسته اي چه بوده...سربلند باشيد و پيروز...والسلام
New Member

پست توسط mah777 »

یک سئوال داشتم اگر ایران به جای اینکه روی سامانه های موشکی و پدافند موشکی روی علم هوانوردی و ساخت هواپیما سرمایه گذاری بیشتری میکرد موفق بود یا نه چرا؟[/quote]

به نظر من اين دو مكمل يكديگر هستند.البته اگر ما سرمايه گذاري خود رو صرفا معطوف به صنايع هوانوردي و ساخت هواپيما ميكرديم به اندازه ي تواني كه در زمينه ي موشكي داشتيم موفق نبوديم...چرا كه علم هوانوردي علمي پيچيده و فعلا براي ما غير قابل دسترس است.تا زماني كه ما قادر به ساخت موتور و سيستم ايونيك نباشيم نميتوان در اين عرصه براي خود شانسي قائل بود.فن آوري موشكي نسبت به هوا فضا علمي ساده تر ميباشد...البته ساده تر به اين معني نيست كه زحمات بي شائبه ي متخصصان عزيز كشورمان را چه در سپاه و چه در ارتش ناديده بگيريم..بلكه بر عكس بايد بر اين همه تلاش و كسب دستاوردهاي بزرگ آن هم در شرايط تحريم آفرين گفت.به هر روي ما امروزه در برابر نيروي هوايي آسيب پذير هستيم.چون هم با كمبود هواپيماهاي رهگير روبرو هستيم هم اينكه سامانه هاي پدافندي و راداري كه در اختيار داريم قادر به شناسايي هواپيماهاي استيلث مانند B2 و F117 وهمچنين F22 و F35 نيستند.در اينجا بعضي از دوستان ميگويند كه اين هواپيماها احتياج به فرودگاه دارند و چناچه يكي از كشورهاي منطقه پايگاهي در اختيار نيروي مهجم قرار دهد خود را بايد براي ميزباني از سيل موشكهاي ايراني آماده كند و هيچ كشوري حاضر به پرداخت بهاي گزاف اين كار نيست...اما دوستان فراموش نكنيم كه هوايماهاي بمب افكن B2 در جنگ عليه صربها  از ایالت میسوری آمریکا برخاسته و پس از بمباران کوزوو در شرق اروپا، با موفقیت به همان نقطه مراجعت نمود.و همينطور در جنگ افغانستان با 8 ساعت پرواز افغانستان را بمبباران كرده و به پايگاه خود باز ميگشتند...با اين تفاسير ميبينيم كه با وجود اين هيولاها نيازي به كسب پايگاه براي حمله وجود ندارد...اميدوارم توانسته باشم با سواد اندك به سوالات شما پاسخ داده باشم...سربلند باشيد...والسلام

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

disable نوشته شده:وضعیت فرق کرده
اکنون بسیجی بعنوان یک نیروی فانتزی شناخته میشه
سوک زدن ترکیه توسط امریکا هم بهانه ای هستش برای اشغال نظامی سوریه و استقرار نیروهای ترکیه در سوریه
رجب طیب اردوغان در فکر توسعه ترکیه نوین هستش
طرح دراز مدت آمریکا جهت اشغال سوریه و در پس اون حمله به ایران و اشغال این سرمزین آریایی توسط ترکیه و ناتو هستش
آمریکا دیگر آن توان نیروی زمینی سال 2000 را ندارد
وسعی میکن وجه خود را از طریق تقویت کشورهای دور و بر ایران و اشغال نظامی ایران جلوه کند

سلام دوست عزیز

بسیج یک نیروی داوطلب مردمی هستش و نه اجیر شده مثل سربازان آمریکا و نه سربازی که به اجبار دوره سربازی وارد ارتش شده و تفاوت اون بقیه سربازان مثلا ترک اینه که با دست خالی و سنگ و چوب هم شده از جونشون میگذرن و مردونه جلوی یکسری ترک و غیره ترک رو میگیرن
حالا اینرو بهش فانتزی میگین یا فشن یا هر چیز دیگه اما خیلی قدرتمندن و خیلی هم کم ادعا هستن

مطمئن باشید این ترکیه مال این حرفا نیست که بیاد کشورشو توسعه بده و از این حرفا این طرز نگرش ماله دو سه قرن پیشه که کشور اشغال میکردن و به مساحتشون اضافه میکردن

این ترکیه داره برای امریکا دم تکون میده تا بعنوان ژاندارم منطقه بیشتر تحویلش بگیرن چند تا هواپیمای جدید و تسلیحات بهش بدن و داره با عربستان رقابت میکنه از طرفی هم خودشو رئیس کشورهای اسلامی میدونه با اون سواحل زیبای اسلامیش که روی سواحل هاوایی رو سفید کرده

امریکا در این شرایط ضعیفش هم چند برابر از ترکیه قویتره اما دلیل به لشگرکشی و تصرف یک کشور نیست میشه اخرش مثل عراق که امروز دارن ازش خارج میشن عراق همون عراق مونده با یک دولتی که با ایران روابط خیلی خوبی داره

فکر میکنید اگه ترکیه به سوریه حمله کنه دو روزه اشغال میشه یا چند روزه با تلفات خیلی کم و سریعا پرچمش توی دمشق میره بالا توی میدون اصلی شهر وامیستن عکس یادگاری میگیرن ؟
بعدشم دو سه روز استراحت میکنن بعد میان به سمت تهران ؟؟

تعجب میکنم از این طرز فکرتون !!
New Member

پست توسط mah777 »

من واقعا متعجب هستم از این ادعا...شما اگه به پستهای اولیه بیشتر توجه میکردی هرگز این حرف رو نمیزدید...من قبل از این با دلیل به شما گفتم که در جنگ امروز نیروی انسانی کمترین نقش رو خواهد داشت...اگر شما واقعا قصد بحث و گفتمان رو دارید لطفا قوانین اون رو رعایت کنید و نظرات خودتون رو به دور از تعصب بیان کنید و برای سخنان خودتون لطفا استدلال داشته باشید...تعصبات و حب و بغض های جناحی نه تنها کمکی به پیشبرد یک گفتمان صحیح نخواهد کرد که ما رو به بیراهه میبره و دچار فریب و غرور کاذبی میکنه که سرانجامی نداره جز گمراهی...حالا برای اینکه شما باز هم متوجه بشید من برای شما یک مثال خرد میزنم...ببین عزیزم...من عرض کردم که نتایچ جنگها امروزه دیگر روی زمین تعیین نمیشود بلکه این آسمانها هستند که سرنوشت یک جنگ رو رقم خواهند زد...نیروی انسانی امروزه کارآیی خودش رو از دست داده ...نه اینکه بی اثر باشه ولی مطمئن باش که اثرش برای تعیین طرف پیروز در یک جنگ بسیار کمه...حالا یک مثال...ببینید...قبلا برای مراقبت و حفاظت از یک مکان خاص از شخصی به اسم نگهبان استفاده میشد...نگهبان یک انسان بود با همه ی خطاها و کاستی هایی که میتونه داشته باشه...برای اینکه این شخص بتونه به خوبی وظیفه ی خودش رو انجام بده شما باید برای او هزینه میکردی...نیاز به آموزش...غذا..حقوق و برطرف کردن همه ی مشکلات جسمی و روحی که مربوط به یک انسان میشه...هر چیزی میتونه این شخص رو از انجام وظیفه به نحو درست دور کنه...از بی پولی گرفته تا بیماری یکی از اعضای خانواده تا نداشتن مسکن و حتی خستگی...یک خواب ساده ممکنه اون مرکز و مکان خاص رو عملا بر باد بده...اما امروز دیگه همه ی این درصدهای خطا از بین رفته چرا؟...چون امروزه با بکارگیری دستگاههای پیشرفته ی الکترونیکی و استفاده از سنسورهای حساس و تجهیز مکانها به انواع دوربین های حفاظتی دیگه نه به آموزش نیاز داریم نه به حقوق نه مسکن و نه از ترس خوابیدن نگهبان تنمون میلرزه...تازه این دستگاهها حتی میتونند مساحت بیشتری رو برای ما پوشش بدن و به هر حرکتی حتی پرواز پرنده ها و حشرات حساسند...این یک مثال کوچک بود حالا در مقیاس بزرگتر دو مورد رو اشاره میکنم...در جنگ عراق و نیروهای ائتلاف...عراق چهارمین قدرت زرهی دنیا بود و صدام خیلی به این موضوع میبالید...نیروی ائتلاف قادر به رویارویی مستقیم با نیروی زمینی عراق نبود...از طرفی پدافند بغداد یکی از نفوذ ناپذیر ترین دیوارهای دفاع هوایی جهان رو داشت که از اون به عنوان مسکوی دوم یاد میکردند.اما دیدیم که نیروی هوایی هم از این دیوار به راحتی عبور میکرد و هم با بمباران جاده ها و راههای ارتباطی و همین طور زیرساختهای اقتصادی بدون اینکه عملا با نیروی زرهی مخوف عراق روبرو بشه اونها رو فلج کرد...به طوری که من وقتی خاطرات یک ژنرال عراقی رو میخوندم..میگفت همه لشکر تحت امرم سالم بودن ولی عملا از گردونه ی جنگ خارج شدند چون هواپیماها با زدن پستها و مراکز مخابراتی وحدت فرماندهی رو از بین برده بود و همین طور نه آبی و نه غذایی داشتیم و از گرسنگی وتشنگی در حال مرگ بودیم چرا که جاده ای برای رساندن آذوقه به ما نبود و اگر ماشینی هم قصد رساندن آذوقه داشت در همان مبدا مورد هدف هواپیماها قرار میگرفت...ببخشید که طول کشید ولی باز یک مورد دیگه اشاره میکنم...در جنگ کره وقتی که سربازان کره شمالی با نیروی پیاده قدرتمند خود به سمت کره جنوبی هجوم میاوردند...هیچ چیزی جلودارشان نبود نه کنوانسیون ها و معاهدات بین المللی نه قطعنامه های سازمان ملل نه تحریم و نه حتی تهدید دیگر کشورها...چرا که سربازان کمونیست کره شمالی جنگ رو مقدس ترین عمل ممکن میدونند وبه واسطه ی اینکه در کشوری بسته زندگی میکنند و حتی اجازه ی دیدن تلویزیون های خارجی رو ندارند نه اینترنیت دارند و حتی استفاده از تلفن برای مکالمه با خارج از کشور اعدام رو در پی خواهد داشت...به خاطر این محیط سترون و متاثر از تبلیغات درونی ,ارتش خود را قدرتمند ترین ارتش دنیا میدانند و به رهبر خود به چشم خدا نگه میکنند و فوق العاده به وی وفادارند...در این جنگ آمریکا وقتی که دید پیاده کردن تفنگداران دریایی هم جلوی آنها را نگرفت مجبور به استفاده از نیروی هوایی شد به طوری که در يك حمله در ۱۶ اوت ۱۹۵۰ ، ۹۸ فروند از هواپيماهاى غول پيكر بمب افکن B-29 چهل هزار سرباز شمالى را به گونه اى زير بمباران گرفتند كه از بين آنها كسى حتى به عنوان مجروح جان به در نبرد. بررسى هاى بعدى نشان داد كه بمباران اين هواپيماها اثرى معادل ۳۰ هزار گلوله توپ سنگين را بر نيروى مهاجم داشته است و این مقدمه ای شد برای عقب نشینی شمالی ها...پس میبینیم که نیروی هوایی چگونه میتواند چهره یک طرف پیروز رو ترسیم کند...امید اینکه همه ی ما با ارائه نظرات درست بدون تعصب و تنها با استدلال های منطقی پاسخ اشتباهات یکدیگر را بدهیم...از اینکه زیاد حرف زدم از همه ی عزیزان پوزش می خوام...خدا نگهدار
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

دوست عزیز   ,
اگر مخاطب شما من هستم لازم هست که این مطالب رو عرض کنم که ادم باید به بعضی چیزها تعصب داشته باشه مثلا به کشورش و سربلندیش و تمامیت عرضی اون و همینطور به مدافعان تمامیت عرضی اون که بخش بزرگی ار این مدافعان در جنگ 8 ساله همین نیروهای بسیج هستن که داره به اونا بی احترامی میشه و به عنوان فانتزی ازشون یاد میشه

فراموش نکنید که سرنوشت و نتیجه جنگ رو نیروی هوایی و بمباران تعییو نمیکنه بلکه در نهایت نیروی زمینی و پیاده هستن که تعیین کننده هستن وگرنه امریکا چند صد هزار نیرو در عراق پیاده نمیکرد .ایا میتونست یا موشکها کروز و هواپیماهاش عراق رو فتح کنه؟
در سیتمهای امنیتی خیلی پیشرفته که انواع سنسور و دوربین و غیره کار میکنند ایا فاکتور انسانی کاملا حذف شده ؟ اگه توی فیلمهایی مثل ماموریت غیر ممکن ببینید توی جاهای خیلی حساس با اینکه از تجهیزات بسیار پیشرفته برای مراقبت استفاده میکردن باز یکسری نگهبان و اپراتور برای مراقبت دارن و جالبتر اینکه طرف مقابل یعنی تام کروز خیلی راحت سیستمهای امنیتی رو گول میزد و یا از کار مینداخت و وارد اون ساختمان شد
هیچ سیستم امنیتی و الکترونیکی یا روبوتیک نیست که بر هوش انسان غلبه کنه و همیشه راهی برای نفوذ هست و نیاز به نیروی انسانی برای مراقبت کتمل اون هستش فقط سطح ایمنی رو بالاتر بردن و یا مراقبتها رو راحتتر کردن

الان هم روش جنگهای زمینی تغییر کرده دیگه نمیان 50000 سرباز رو توی صحرا پخش کنن تا با بمبهای خوشه ای و ناپالم قتل عام بشن انواع پناهگاهها و سنگرها و موانع طبیعی و استراتژیک و روشهای استتار وجود داره تا از تلفات کم کنن

مطمئن باشید که توی جنگ زمینی هیچ حرفی برای گفتن نخواهند داشت

اصلا بزارین خیالتونو راحت کنم هیچ وقت امریکا یا دوروبرش نمیان به ایران زمینی به قصد تصرف حمله کنن چون هیچ فایده ای براشون نداره
فوقش میان حکومت رو ساقط میکنن بعد یا باید حکومت دیکتاتوری بیاد راس کار یا دموکراتیک که غالبا مثل افغانستان یا عراق دومیش خواهد بود

خوب بعدش دوباره مردم به یک دولتی شبیه الان رای میدن میشه مثل سابق مگه الان رای نمیدن
پس فکر میکنم تا حدود زیادی بحث ما بیفاده هستش

با پوزش از طولانی شدن نامه
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”