فوری//RQ-170 هم تسلیم پدافند هوایی ایران شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 575 بار

Re: فوری//RQ-170 هم تسلیم پدافند هوایی ایران شد

پست توسط alavi66 »

mymail نوشته شده:من فک میکنم تو این چند روز فرصت داشتن واسه اینکه کجا بزارنش فک کنن.
آووردنش توی یه ورزشگاه خودش یه پیام بزرگتر داره $-)
میخوانبگن که ما از امنیت این پرنده 100درصد مطمئنیم! یعنی همون هیچ غلطینمیکنین معروف :razz: :razz: :razz:
الان همهما منتظر بودیم اینا بزارن تو زاغه مهمات زیر کوه و اون سکوهای پرتاب موشکزیرزمینی و یه همچین جاهایی که خدایی نکرده اوخ نشه ولی اینجوری که اینانشون دادن خودش یه خط و نشون بزرگه دیگس :) :-D

نگید اینا!خودتون رو جدا نکنید تنها دشمن افراد بی تفاوت لفظ اینا رو بکار می برند بگید ما!
جانم فدای پیامبر مهربانی.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Fast Poster
Fast Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 303 بار
سپاس‌های دریافتی: 575 بار

پست توسط alavi66 »

chad نوشته شده:من تصویر رو در شبکه یک ندیدم.حالا که میبینم خیالم راحتهکه بالاخره معلم شد بر خلاف نظر بعضی از دوستان ما هم نیروی پدافند به روزو پیشرفته ای داریم.من خودم به شخصه فکر میکردم که اگر تصویری نشون بدنحداقل یک طرف بال نداره ولی معلومه که خبر اول راست بوده و این پهپاد رودر کنترل خودشون به زمین نشوندن. تصویر تصویر

من از اولش یقین داشتم که مسئولین ایرانی راست گفتند و اهل دروغنیستند. تا ببینیم بعدا دوستان شکاک ما چه اشکالات دیگری رو مطرح می کنندفعلا که فبهت الذی کفر
جانم فدای پیامبر مهربانی.
پیامبری که برای رهایی آدمیان از گمراهی هیچ اجرتی نخواست در حالی که گمراه کنندگان برای گمراه کردن مردم اجرت مطالبه می کنند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

پدافند نزده اینو ! کاملا مشخصه هیچ آسیب خاصی ندیده ! محل دقیق سقوط هم 70 کیلومتری عشق آباد و 120 ( اگه اشتباه نکنم ) کیلومتری طبس هست که گویا هوایپما سه روز بعد از سقوط توسط یک چوپان محلی کشف شده و بعد از سه روز ! نیروهای نظامی ما متوجه اون میشن ! به دلیل نوع خاک اون منطقه تا حد بسیار بالایی پرنده سالم هست که این برای امریکایی ها خیلی بده ! هر چند شما مطمعن باشید خیلی از قطعات این پرنده رو ایران نمی تونه بسازه ولی شاید این پرنده رو کاملا از سازمان رزمشون خارج کنن
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 785 بار
سپاس‌های دریافتی: 91 بار

پست توسط noktehdaan »

تو سمت چپ هواپیما یه تیکه رفته بود تو! مثل ماشینی که تصادف کرده باشه! :grin:
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 243 بار
سپاس‌های دریافتی: 289 بار

پست توسط mymail »

Mohammad 1985 نوشته شده:پدافند نزده اینو ! کاملا مشخصه هیچ آسیب خاصی ندیده ! محل دقیق سقوط هم 70 کیلومتری عشق آباد و 120 ( اگه اشتباه نکنم ) کیلومتری طبس هست که گویا هوایپما سه روز بعد از سقوط توسط یک چوپان محلی کشف شده و بعد از سه روز ! نیروهای نظامی ما متوجه اون میشن ! به دلیل نوع خاک اون منطقه تا حد بسیار بالایی پرنده سالم هست که این برای امریکایی ها خیلی بده ! هر چند شما مطمعن باشید خیلی از قطعات این پرنده رو ایران نمی تونه بسازه ولی شاید این پرنده رو کاملا از سازمان رزمشون خارج کنن

همینطوره تصویر دلیل اینکه آمریکایی ها در این سه روز که ما از جای این پرنده خبرنداشتیم اقدامی برای نابودی اون نکردن چی بوده؟ اونا که خیلی خفنن تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: کرج پلاک 43!
سپاس‌های ارسالی: 6707 بار
سپاس‌های دریافتی: 12101 بار
تماس:

پست توسط Mohammad 1985 »

اتفاقا دو تا طرح بوده یکی ورود گروه کماندویی برای نابودی هواپیما و دیگری بمب باران محل سقوط که هر دو طرح به دلیل پیامدهای احتمالی رد شدند
به همه سياستمداران مشکوک باش.
جکسون براون
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 6358 بار
سپاس‌های دریافتی: 2155 بار

پست توسط anga2009 »

اگه این رو به مزاید بگذاریم وخود امریکا هم تو مزایده باشه چند میخرنش :::P :::P :::P
وب سایت روستای گندشمین
[External Link Removed for Guests]
خدایا من را ببخش...
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 44 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط gorioma »

Mohammad 1985 نوشته شده:پدافند نزده اینو ! کاملا مشخصه هیچ آسیب خاصی ندیده ! محل دقیق سقوط هم 70 کیلومتری عشق آباد و 120 ( اگه اشتباه نکنم ) کیلومتری طبس هست که گویا هوایپما سه روز بعد از سقوط توسط یک چوپان محلی کشف شده و بعد از سه روز ! نیروهای نظامی ما متوجه اون میشن ! به دلیل نوع خاک اون منطقه تا حد بسیار بالایی پرنده سالم هست که این برای امریکایی ها خیلی بده ! هر چند شما مطمعن باشید خیلی از قطعات این پرنده رو ایران نمی تونه بسازه ولی شاید این پرنده رو کاملا از سازمان رزمشون خارج کنن

منبعتون؟
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های ارسالی: 44 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط gorioma »

disable نوشته شده:چین ماکت یکی ازین ها رو ساخته داده به ایران برای جنگ تبلیغاتی
یا اینکه پهپاد کپی شده هستش
وقتیکه میگن رادار گریز یعنی اینکه ممکنه بوده فقط چین و روسیه کپی این پهپاد رو داشته باشند

در آینده گندش در میاد

ميتونم بدونم چطور براي اثبات اين حرفتون چيزي ميشه بگيد؟
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

باسلام
دوست عزیزتصویرمیشه بفرمایید منبعتون چیه یا کیه و چقدر این چیزی که فرمودین قابل اسناد ومعتبره
باتشکر
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

[External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

با سلام و تبریک مجدد

مرد حسابی خجالت بکش دیگه!

اقایون دنبال بحث فنی می گردن،تا ما حرف میزنیم روی ادب و علمی بودن انجمن تاکید میکنن،اقا مهدی شما نمیخواین جلوی این دوستان رو بگیرید؟!

محل سقوط؟

1- این پهپاد چطوری سقوط کرده؟
2-سیستم انهدام خودکار اون چطور عمل نکرده؟
3-چطوری ممکنه که 3 روز همچین پهپادی روی زمین باشه،اما امریکا از جا و مکان اون خبر نداشته باشه؟
و......................

دست از این مزخرف گویی بردارید و به قدرت نظامی کشورمان احترام بگذارید! البته چون بسیاری از سخنان شما و دوستان با چنین افتخار بزرگی به توهماتی بیش نمیماند و ایالات متحده پر قدرت شما در چشم بهم زدنی خار و خفیف شد،دست به تحلیل های کشکی میزنید؟
برخی دوستان پنتاگون و cia و سیستم اطلاعات و نظامی غرب رو با مهدکودک دم خونشون اشتباه گرفتن!

زین پس دنیا باید جلوی قدرت نظامی ایران سرخم کند،دست خدا بالاتر از تمامی دست هاست.
آخرین ويرايش توسط 1 on Mr.Amirhessam, ويرايش شده در 0.
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

من که 2 روز پیش عرض کردم!

ظاهرا در زمان غیبت من (پادگان که بودم) عده ای بدجور من را به مورد سوال قرار داده بودن که پیش از اون که پاسخی بدم خود صدا و سیما به قدر کفایت پاسخ ارائه کرد.

البته من تعجبم که چرا اون فیلمی که در خبر صبح اون روز پخش شد اصلا این روزها پخش نمیشه! شایدم مربوط هست به همین مسئله که شیوه شکار این پرنده نباید لو بره و اون دفعه هم اشتباهی اون فیلم را پخش کردند.

به هر حال تصویر از پهباد به شکل سالم فکر کنم نشان دهد که بنده فقط چند تا جمله سر هم نکردم و نسبت دادن غرب زدگی فکری چندان نسبت غلطی برای برخی دوستان نسبتا متخصص سنترال نمیباشد.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”