فوری//RQ-170 هم تسلیم پدافند هوایی ایران شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 2381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1171 بار

Re: فوری//RQ-170 هم تسلیم پدافند هوایی ایران شد

پست توسط nasir irani »

معجزه اصلی اینجاست که ایران در عرض 4 روز از روی پرنده بدون سرنشین رادارگریزی که در اختیار هم نداشته!!!........و جالبتر اینکه ادعا می کنن به دلیل نقص فنی سقوط کرده و تکه تکه شده ..........ماکتی ساخته که قراره برای خود امریکایها نمایش داده بشه!!

......... :smile:
آخرین ويرايش توسط 2 on nasir irani, ويرايش شده در 0.
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 1423 بار
سپاس‌های دریافتی: 654 بار

پست توسط Bystander »

msy نوشته شده:حتی اگر ماکت باشد .
بازم این اتفاق نشان می دهد ما برای مقابله با همچین فناوری هایی دست و پا بسته نخواهیم بود. :P

ماکت چیه بابا اگر ماکت بود که بال سمت چپش رو اینقدر تابلو ترمیم نمیکردند ...
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 81 بار
سپاس‌های دریافتی: 560 بار

پست توسط شترگاو پلنگ »

فکر کنم بال سمت چپش ترمیم شده بود .. فکر کنم بی دلیل نبود که تمام زیر هواپیمارو استتار کردن ... یا آسیب جدی دیده یا میخوان آمریکاییهارو تو کف بزارن و براشون مبهم بمونه .

ولی خداییش این هواپیمای غنیمتی رو که با تصاویر در حال پرواز یا روی باند اصلی پایگاه که مقایسه میکنم .. یجورایی اون اصلیه درشتر یا ضخیمتره .. این غنیمتیه باریکتره ... شایدم خطای دید منه .
 [FONT=Times New Roman]هرگز نخواب کوروش ، ای مهر آریایی / بی نام تو وطن نیز ، نام و نشان ندارد  
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های ارسالی: 1423 بار
سپاس‌های دریافتی: 654 بار

پست توسط Bystander »

شترگاو پلنگ نوشته شده:فکر کنم بال سمت چپش ترمیم شده بود .. فکر کنم بی دلیل نبود که تمام زیر هواپیمارو استتار کردن ... یا آسیب جدی دیده یا میخوان آمریکاییهارو تو کف بزارن و براشون مبهم بمونه .

ولی خداییش این هواپیمای غنیمتی رو که با تصاویر در حال پرواز یا روی باند اصلی پایگاه که مقایسه میکنم .. یجورایی اون اصلیه درشتر یا ضخیمتره .. این غنیمتیه باریکتره ... شایدم خطای دید منه .

اگر اشتباه نکنم هواگرد آر کیو 170 در نمونه های مختلف تولید شده و نمونه های تولیدی هم یکی نبوده و با هم متفاوت هستند در ضمن بجز ترمیم بال سمت چپ، فرو رفتگی هایی هم در بدنه این پهباد وجود داشت پایینش هم که یکی از مهمترین قسمتهاش هست معلومه که آش و لاش شده
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

باسلام
دوستان عزیز :razz: مهم نیست تکه ای ازبالش فرورفته باشه یانه مهم اینه که اون قسمت های حساسش با فناوری های بالا سالم باشه قرارنیست که این رو به پروازدربیارن که، این قطعه قطعه میشه حال ازحاشیه کم کنیم به اصل موضوع بپردازیم پس دوستان عزیز حال که دیگه وجود این هواپیما درایران قطعی وآشکارشده و تردید ها درمورد صحت خبر برطرف شده فارغ از اینکه چطور گیر ما افتاده بیاین درمورداین بحث کنیم که این غنیمت چه نقشی میتونه درارتقاء صنعت هوایی ماداشته باشه وچه استفاده ای میتونیم از ش بکنیم لطفا دراین مورد نظرات خودتون رو مطرح کنین
باتشکر
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

[External Link Removed for Guests]
New Member
محل اقامت: ایران
سپاس‌های دریافتی: 6 بار
تماس:

پست توسط شاهد110 »

تصویر
فقط اینو میدونم که امریکاییها بدون دلیل دست به خودکشی نمیزنن چرا بعضی ها در این مملکت اینقدر ترس دارن به خودشون تلقین کردن که نمیتونیم از این ابرقدرت از لحاظ علمی جلو بزنیم
من تازه وارد هستم ولی خوشحال شدم که ایران تونسته این کار رو انجام بده ضمنا چین وروسیه خواستار بازدید از این پهنباد شده اند اخه یه خورده فکر کنیم .ضمن اینکه دعوا کردن معنا نداره جمهوری اسلامی ایران از لحاظ فنی ونظامی خیلی بالاتر از این حد قرار داره وفقط این یک چشمه از کارهاشون هست
الماس اگر چه از همه جواهرها شفاف تر است ،سخت تر نیز هست. ماندن در صف اصحاب عاشورایی امام عشق تنها با یقین مطلق ممکن است.... و ای دل! تو را نیز از این سنت لا یتغیر خلقت گریزی نیست .نپندار که تنها عاشوراییان را بدان بلا آزموده اند و لاغیر... صحرای بلا به وسعت همه تاریخ است. شهید آوینی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4134 بار
سپاس‌های دریافتی: 2138 بار

اولین واکنش ها به پخش تصاویر RQ-170

پست توسط interceptor »

نشریه استرالیایی[External Link Removed for Guests] ، نوشته است که دو دقیقه پس از نشان دادن این تصاویر مقامات آمریکایی بررسی های خود را در این باره آغاز کردند .

«جان کربی »، سخنگوی پنتاگون در این باره گفته است که کارشناسان مشغول بررسی تصاویر پخش شده از تلویزیون ایران هستند . وی همچنین اضافه کرده است که نمی خواهد درباره ماموریت و قابلیت های این هواپیمای بدون سرنشین صحبتی بکند .

این نشریه استرالیایی همچنین این عبارت حضرت امام که آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند را که بر روی بدنه سکوی نگهداری هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی نوشته شده بود را مورد توجه قرار داده است .

تصویر 
[External Link Removed for Guests]هم در این باره نوشته است که ایران اولین مدرک خود در باره تصرف هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی را در یک نمایش تلویزیونی به همه نشان داده است .این نشریه هم به وجود تصویر امام خمینی و عبارت آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند اشاره کرده و نوشته است که این هواپیما با خسارات کمی در اختیار ایران در آمده است .

[External Link Removed for Guests]انگلیسی هم ضمن پوشش خبر نمایش هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی ، به نقل از نشریه نیویورک تایمز در روز پنج شنبه نوشته که این ماموریت این هواپیما تصویربرداری از سایت های هسته ای ایران بوده است . خبرنگار این شیکه تلویزیونی همچنین گفته است که این یک شکست اطلاعاتی برای آمریکا بوده است .

شبکه خبری [External Link Removed for Guests] نیز به نقل از کارشناسان هوایی گفته است که برای آنان هواپیمای نشان داده شده یک هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی بوده است ، در همین حال وی اضافه کرده که آنان انتظار داشتند لاشه های این هواپیما را ببینند ، اما ایران با نشان دادن این هواپیما با اندک خسارتی خواستار شکستن غرور آمریکایی ها شده است .

«جو کرینچیونه » ، عضو شورای روابط خارجی آمریکا نیز به [External Link Removed for Guests]گفته است که این هواپیما یکی از پیچیده ترین هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی بوده است که دستیابی ایران ، چین و روسیه به سیستم این هواپیما امنیت ملی آمریکا را به خطر خواهد انداخت.

تابناک

« پست زیر را نخوانید ، هر کس بخواند ... » تصویر
آخرین ويرايش توسط 1 on interceptor, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

سلام به تمام دوستان
بنده هم تبریک می گم :smile: :( :-D

فقط یک مسئله رو می خواستم بگم:عده ای از دوستان واقعا به شکل شرم آوری سعی در دفاع از آمریکا دارند.دو روز پیش من در فروم دفاعی پاکستان دیدم کاربری از چین تصویر از مائو گذاشته بود و زیرش نوشته بود :مائو از کاری که جمهوری اسلامی ایران کرده احساس غرور می کند!!!!!!!!!!!!!!!!!! بسیاری در سرتاسر جهان اسلام و کشورهای جهان سوم خوشحال هستند و حالا بعضی از جوانان ایرانی این گونه صحبت می کنند. آقایونی که حرف از چوپان و سقوط و روسیه می زدید، پرنده ای که از اون ارتفاع سقوط کرده این شکلی باقی می مونه؟شما ها نبودید که می گفتید روسیه نقشه تعمیر رادار میگ 29 را هم به ایران نداده و شعار مرگ بر روسیه می دادید؟شما نبودید که سر اس 300 کم مانده بوده به روسیه اعلان جنگ دهید؟ فقط دوست دارم یکی از شما سر سوزنی شهامت داشته باشه و بیاد راجع به این مسائل توضیح بده.

باز هم تبریک می گم این موفقیت رو به تمام ایرانیان وطن پرست در سرتاسر این کره خاکی :razz:

Mao Zedong would be proud of the Islamic Republic of Iran!
تصویر

Old soldiers never die.They just fade away
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: واوان
سپاس‌های ارسالی: 3246 بار
سپاس‌های دریافتی: 2180 بار
تماس:

پست توسط Ruozbeh »

خب من واقعا سوال برام پیش اومده ما باید خوشحال باشیم که جنایتکار بزرگی به اسم مائو از جمهوری اسلامی تعریف کرده؟ :-(
---
یاد سری کال آف دیوتی مدرن وارفیر افتادم!!
فکر کن یک گروه کماندویی میومدن تو صحرا هواپیما رو نابود می کردن! عین صحنه های بازی!

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 6261 بار
سپاس‌های دریافتی: 11083 بار

پست توسط yasermym »

Ruozbeh نوشته شده:خب من واقعا سوال برام پیش اومده ما باید خوشحال باشیم که جنایتکار بزرگی به اسم مائو از جمهوری اسلامی تعریف کرده؟ :-(

تصویر

خدا بگم چیکارت نکنه روزبه تصویر

بدبخت مائو که مرده، این طرف منظورش افتخار خودشون هست که در این قالب بیان کرده.

در مورد رنگش هم بنده هم اولین چیزی که در مورد این پهباد برام عجیب بود همین رنگش بود و اولین موردی هم که به ذهنم رسید این بود که با یک روکشی از نوع خاصی برچسب اون رو پوشونده باشن، مثل فیلم شغال (jackal) که بعد اون رو به راحتی با آب می شورن.
حالا باید دوستانی که تخصص بیشتری دارن نظرن بدن که آیا از روی رنگ (دیده شدن از نماهای نزدیک) کشور ثالث می تونه به مورد خاصی پی ببره؟
مورد دیگه این هست که شاید با این کار آرم، شماره و سایر مشخصات رو پنهان کردند؟ چون هیچ نوشته ای بر روی بنده نبود.
بال سمت راست هم که یا کنده شده بوده یا خودشون کندن با چسب قسمت اتصال رو یکمی پوشوندن.

ولی خدایش عجب جنگ روانی بر علیه آمریکا راه انداختن. این جواب جنگ روانی قضیه قصد ترور سفیر عربدستان تصویر
دانستني که تو را اصلاح نکند گمراهي است. حضرت علي (ع)

تصویر

[FONT=tahoma, Verdana, Helvetica, Arial, sans-serif][COLOR=#444444]==================================
دانلود مقاله در
انجمن علمي تامين رايگان مقالات گيگا پيپر
==================================    
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 14938 بار
سپاس‌های دریافتی: 14993 بار

پست توسط oweiys »

گویا هوایپما سه روز بعد از سقوط توسط یک چوپان محلی کشف شد

سلام ، من اطراف طبس رفتم اما نظام گله داری در اون جا تا جایی که بنده متوجه شدم بر پایه شتر هست که شترها رو به صورت آزاد و بدون چوپان در بیان رها می کنند تا پربار بشه!

و بعد از سه روز ! نیروهای نظامی ما متوجه اون میشن ! به دلیل نوع خاک اون منطقه تا حد بسیار بالایی پرنده سالم هست

پس چرا خود آمریکاییها بعد از سه روز هیچ اقدامی انجام ندادند؟ خاک منطقه تاجایی که می دونم کوهستانی است و اگه هواپیما تا این

حد سالم باشه باید روی پنبه یا اسفنج فرود آمده باشه نه خاک ،فرض کنید رایانه چند کیلوییتون رو از پنجره بیرون بندازید و تجسم کنید قدرت

برخورد جسمی چندین هزار کیلویی با زمین!

بعضی از دوستان کمی حق دارند ، وقتی امکانات سخت افزاری در بخش مسافریبری هوایی ما رو می بینند که به علت تحریم در وضعیت

چندان مطلوبی نیست ، این مسئله کمتر براشون باور پذیر هست.

السلام عليك يا علي ابن موسي الرضا المرتضي (ع)
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: iran
سپاس‌های ارسالی: 3296 بار
سپاس‌های دریافتی: 2088 بار
تماس:

پست توسط Cloor Master »

خیلی مسخره است صفحات اولی که میگفتید مگر ایران می توند که چنین هواپیمایی را شناسایی کند وقتیکه خبر را تایید کردند گفتیید زدندش دیگه اش لاش شده وقتی گفتند با خسارت کم نشوندندش گفتید مگه میشود وقتی گفتند درش نفوذ کردند گفتید امکان ندارد خیلی پیشرفته است حالا که فیلمش را نشون داده اند میگید ماکته دیگه شورشو دراوردید باید فرمانده بیاند بگند به پیر به پیغمبر واقعیه من مطمئنم چندتا از کاربران سایت از عمد میخواند فکر مردم را به انحراف بکشونند در ضمن دوست عزیز دیگه خر راهم با نانچیکو بزنی نمیاد تو ایران عملیات کماندوهی انجام بدد این کارا فقط مال بازی هاست عملیات این شکلی علیه ایران یعنی اعلان جنگ لطفا درون پست هاتون از تخیل هایتان استفاده نکنید
و آنهایی که بر بلندای آسمان
پرواز تا بینهایت را
بر قلب آسمان
تا ابد در اوج گرفتن
بر بلندای آسمان نامت ایران
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”