فوری//RQ-170 هم تسلیم پدافند هوایی ایران شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

Re: فوری//RQ-170 هم تسلیم پدافند هوایی ایران شد

پست توسط typhoon »

Ruozbeh نوشته شده:خب من واقعا سوال برام پیش اومده ما باید خوشحال باشیم که جنایتکار بزرگی به اسم مائو از جمهوری اسلامی تعریف کرده؟ :-(
---
یاد سری کال آف دیوتی مدرن وارفیر افتادم!!
فکر کن یک گروه کماندویی میومدن تو صحرا هواپیما رو نابود می کردن! عین صحنه های بازی!

متاسفم که نفهمیدید منظور من چی بوده!!!

سیستم حکومتی که کشور ما هم با اون شیوه حکومت رسما مخالفه از این حرکت تقدیر کرده!!!!!!

تو توهم همون بازی ها باش!!! پرایس و گوست و مک تاویش با هم بیان توی ایران و بترکونند و برن ، حتما با هلی کوپتری که نیکولای میاره!!!!!!تصویرتصویرتصویر

شب بخیرتصویرتصویرتصویر
Old soldiers never die.They just fade away
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1001 بار
سپاس‌های دریافتی: 879 بار

پست توسط نادر70 »

جناب Ruozbeh درود بر شما
دوست گرامی مثل اینکه شما به درستی پست جناب typhoon رو مطالعه نفرمودید. مائو که چند ده سالی است در قبرستان سکنی گزیده؛ حالا یک آدمی بنا به افکار خودش در چین گفته مائو از کاری که جمهوری اسلامی کرده احساس غرور می کند. صدام هم وقتی با کویت وارد جنگ شد شجاعت و درایت و از جان گذشتگی ایرانی ها رو تحسین کرد. در این مورد هم پس ما باید شرمنده باشیم که صدام از ما تعریف کرده دیگه(حالا خوبه مائو زنده نیست که خودش این رو بگه). این از اون نظرات بودها ... تصویر

اما دوست گرامی جناب typhoon خیلی به این عزیزان سخت نگیرید. (خودتون که میدونید کیا رو میگم) بالاخره تو این مملکت اگر کیمیا گری هم بشود و همه ی دنیا هم به به و چه چه کنند کسانی هستند که ایراد های بنی اسراییلی (یا شاید بهتر است گفته شود فوق بنی اسراییلی) بگیرند. این دوستان به اصطلاح با سابقه و روشنفکر هنگامی که نظری مخالف عقایدشان داده می شود با هزار و یک ترفند شروع به زیر سوال بردن نظرات مخالف می کنند و حتی زمانی که طرف مقابل ادله یا حتی منبع می آورد هم به لطایف الحیل سعی در مخالفت با آن می کنند اما جالب است هنگامی که به اصطلاح کم می آورند شروع به دادن نظرات مضحک و از همه مهمتر بی پایه و اساس می کنند که اگر یک فرد با عقاید مخالف آنها این نظرات را مطرح می کرد تا مدتها زیر بار کنایه ها ی آنان له می شد. نمونه اش را که دیدید، می فرمایند:« پدافند نزده اینو ! کاملا مشخصه هیچ آسیب خاصی ندیده ! محل دقیق سقوط هم 70 کیلومتری عشق آباد و 120 ( اگه اشتباه نکنم ) کیلومتری طبس هست که گویا هوایپما سه روز بعد از سقوط توسط یک چوپان محلی کشف شده و بعد از سه روز ! نیروهای نظامی ما متوجه اون میشن ! به دلیل نوع خاک اون منطقه تا حد بسیار بالایی پرنده سالم هست که این برای امریکایی ها خیلی بده ! هر چند شما مطمعن باشید خیلی از قطعات این پرنده رو ایران نمی تونه بسازه ولی شاید این پرنده رو کاملا از سازمان رزمشون خارج کنن.» بعد هم هنگامی که دوستان می گویند منبع با بی شرمی می فرمایند:« من قرار نیست بیام یه چیزی بگم شماها حال کنید! چیزی که گفتم حقیقت داره والسلام ! می خواهید باور کنید می خواهید باور نکنید! هر کسی هی چی دوست داره فکر کنه!» تصویر
حالا اگر ما از این حرفهای بی منبع اون هم در این سطح زده بودیم تا حالا فکر کنم در سنترال قیامت صغری به پا کرده بودند! تصویر
من از این کاربران به خصوص جناب Mohammad 1985 تقاضا دارم برای یک بار هم که شده جانب حق و حقیقت را بگیرند و لجبازی نکنند. یک توصیه ی برادرانه هم خدمت این کاربران و باز هم به طور خاص جناب Mohammad 1985 دارم و آن اینکه آبرو و سابقه ی خود را در انجمن خراب نکنند و به اعتبار خود در بین سایر کاربران بیش از این لطمه نزنند.

اما به بحث اصلی بپردازیم به شخصه خیلی مشتاقم که بدانم چه راهکارهایی برای به دام انداختن و کنترل چنین پهپادی با اوصافی که دوستان اشاره کردند وجود دارد. از کاربران متخصص و بادانش نظیر جناب SAMAN ،CAPTAIN PILOT و سایرین تقاضا دارم نظراتشان را در این مورد از بنده و سایر کاربران دریغ نفرمایند.
با تشکر تصویر
میگم ماشاا... این تاپیک چقدر طرفدار داره تا میای یه پست بدی هفت هشت پست عقب افتادی...
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه  باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. 
امام روح الله (ره)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 281 بار
سپاس‌های دریافتی: 407 بار

پست توسط hadi021 »

روسیه در حالیکه از تحریم نفت ایران بشدت سود میبره با تحریم نفتی ایران مخالفت کرده ( همین دو روز پیش) چون روسیه بعد عربستان بزرگترین صادر کننده نفته

چینیا هم گفتن حتی به قیمت جنگ جهانی سوم از ایران حمایت می کنند

این هواپیمایی که دست ایران افتاده انقدر با ارزشه که امریکا حاضره هر امتیازی بده تا دسته چین و روسیه نیفته

یعنی الان وقته خوبی برای مذاکره مستقیم با امریکاییاس

حاضرن هر امتیازی بدن تا این هواپیما حتی دست نخورده تو ایران باقی بمونه

برای مثال میشه تحریم هارو بخصوص تحریم نفتی که صنعت نفت ایرانو داره داغون میکنه برداشت
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1589 بار
سپاس‌های دریافتی: 2568 بار

پست توسط babak1985 »

شوکه شدن اسرائیل از توانمندی جنگال ایران
یک پایگاه نزدیک به مقامات اطلاعاتی رژیم صهیونیستی اذعان کرد که هم سازمان‌های اطلاعاتی آمریکایی و هم سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیلی از این پیشرفت ایران "شوکه شده‌اند."

به گزارش مشرق، فارس به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی گلوبال ریسرچ نوشت: گزارش صادر شده از سوی پایگاه اطلاع‌رسانی صهیونیستی دبکا، نزدیک به سیستم‌های اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی تایید می‌کند که "ایران توانسته است یک هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی" را به شکل سالم بر زمین بنشاند.

بنابراین گزارش، این واقعیت که ایران توانسته است با یک حمله سایبری (جنگ الکترونیک) پهباد آمریکایی را بر زمین بنشاند و کنترل آن را در دست بگیرد، کاملا تایید شده است.

گزارش دبکا تایید می‌کند که پهباد فوق‌لذکر هدف پدافند هوایی قرار نگرفته بلکه ارتباط آن با مرکز از طریق یک عملیات سایبری قطع شده و کنترل آن به دست نیروهای ایرانی افتاده است.

دبکا تصریح می‌کند که هم سازمان‌های اطلاعاتی آمریکایی و هم سازمان‌های اطلاعاتی اسرائیلی از این پیشرفت ایران "شوکه شده‌اند." دبکا همچنین می‌افزاید که اگر ادعای مقامات نظامی آمریکا مبنی بر نقص فنی پهباد مزبور صحیح بود، این پهباد دچار آسیب‌های جدی می‌شد حال آنکه دچار چنین آسیب‌هایی نشده است.

بنابراین گزارش، نمایش پهباد RQ-170 توسط ایران به خوبی تایید می‌کند که ادعای تهران در خصوص تسلط بر این پهباد از طریق حمله سایبری صحیح است. این بدان معناست که پهباد RQ-170 هدف قرار نگرفته بلکه با جنگ الکترونیکی به دست نیروهای ایرانی افتاده است. این امر برای فن‌آوری جنگنده‌ها و هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی و اسرائیلی یک "افتضاح" بود.

دبکا تاکید کرده است که دست‌نخورده بودن این پهباد به منزله هشداری برای آمریکا و اسرائیل است تا در سیستم‌های امنیتی خود تغییراتی جدی به وجود آورند.

این پایگاه صهیونیستی همچنین از ناتوانی آمریکا در اجرای عملیاتی با هدف خارج پهباد از کنترل ایرانیان انتقاد کرده است. وال‌استریت ژورنال پیش‌تر خبر داده بود که آمریکایی‌ها ابتدا در صدد بودند که با عملیاتی در داخل خاک ایران پهباد RQ-170 را از دست ایرانیان خارج کرده یا نابود سازند اما بعدها از بیم واکنش ایران دست از این برنامه کشیده‌اند.

منابع نظامی دبکا نکته‌ای دیگر را نیز فاش کرده‌اند که پیش‌تر کمتر مورد اشاره واقع شده بود. RQ-170 مسلح به سیستم خودانفجاری بوده است که هرگاه به‌دست نیروهای طرف مقابل افتد، خود را منهدم کرده و اطلاعاتش در امان باشد اما با تدبیر دقیق سیستم‌های جنگ الکترونیک ایران، این سیستم خودانفجاری نیز عمل نکرده است.

این پایگاه اطلاع‌رسانی سوالات متعددی را در خصوص کنترل پهباد توسط نیروهای ایرانی طرح کرده است: ایرانیان چگونه از ورود پهباد به حریم هوایی خود مطلع شدند؟ چگونه آن را فرود آوردند؟ سیستم خودانفجاری چگونه از کار افتاد؟ آمریکایی‌ها چرا نتوانستند با سیستم کنترل از راه دور پهباد را منفجر کنند؟ اینها بخشی از سوالاتی است که به نظر می‌رسد سازمان‌های اطلاعاتی صهیونیستی را سخت به خود مشغول داشته است.

روز گذشته پهباد RQ-170 توسط مقامات نظامی کشورمان به نمایش گذارده شد تا به تمام شبهه‌افکنی‌های ایالات متحده در خصوص صحت گفته‌های کشورمان پایان داده شود.

[External Link Removed for Guests]
دشمن رو باید از دور دید
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1062 بار
سپاس‌های دریافتی: 3155 بار

پست توسط R.A.F »

Mohammad 1985 نوشته شده:پدافند نزده اینو ! کاملا مشخصه هیچ آسیب خاصی ندیده ! محل دقیق سقوط هم 70 کیلومتری عشق آباد و 120 ( اگه اشتباه نکنم ) کیلومتری طبس هست که گویا هوایپما سه روز بعد از سقوط توسط یک چوپان محلی کشف شده و بعد از سه روز ! نیروهای نظامی ما متوجه اون میشن ! به دلیل نوع خاک اون منطقه تا حد بسیار بالایی پرنده سالم هست که این برای امریکایی ها خیلی بده ! هر چند شما مطمعن باشید خیلی از قطعات این پرنده رو ایران نمی تونه بسازه ولی شاید این پرنده رو کاملا از سازمان رزمشون خارج کنن

نکنه فکر کردی آمریکاییها بادبادک هوا کرده بودن؟!!
میشه بگی این نوع خاک چجور خاکی بوده تا بگیم مسئولان برای هواپیماهایی که تو هوا دچار نقص فنی میشوند یک فرودگاه مخصوص از این نوع خاک براشون درست کنند؟
آخرین ويرايش توسط 1 on R.A.F, ويرايش شده در 0.
New Member
سپاس‌های ارسالی: 89 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

پست توسط speedspeed »

افسر سابق سیا: اگر ایران پهپاد را کنترل کرده، از آن بهره‌برداری هم می‌کند

خبرگزاری فارس: رابرت بر، افسر سابق سیا اظهار داشت: اگر ایرانی‌ها توانسته‌اند این پرنده را بنشانند، قاعدتا می‌توانند از آن بهره‌برداری هم بکنند... فن آوری به کار رفته در این هواپیما در حقیقت برای مدت‌های مدیدی زیربنای جنگ ما در عراق و افغانستان بوده است."
خبرگزاری فارس: افسر سابق سیا: اگر ایران پهپاد را کنترل کرده، از آن بهره‌برداری هم می‌کند

به گزارش فارس، بخش فارسی بنگاه سخن‌پراکنی دولتی انگلیس، بی‌بی‌سی، مصاحبه‌ای را در خصوص کنترل و در اختیارگیری پهپاد آمریکایی RQ170 با یک افسر سابق سیا منتشر کرده است که حائز نکات مهمی است.

"رابرت بر"، افسر سابق سیا در این مصاحبه می‌گوید: " تقریبا به نظر من می‌رسد که این پرنده در ایران به زمین نشانده شده، با کنترل از راه دور، یعنی کنترل آن توسط آمریکایی‌ها را خاموش کرده‌اند و هدایت آن را در دست گرفته‌اند. [COLOR=#0070c0][SIZE=170]اگر شما تصاویر هواپیماهای بدون سرنشین ساقط شده را دیده باشید، می‌دانید که آنها مثل هر هواپیمای دیگری در اثر سقوط متلاشی می‌شوند، اما به نظر می‌رسد که این یکی شاید در یک فرودگاه یا یک دشت فرود تقریبا نرمی داشته است. من واقعا از اینکه خسارت بیشتری ندیده بود متعجب شدم."  

این افسر سابق سیا می‌افزاید: "من فکر می‌کنم اگر به این هواپیما رخنه سایبری شده باشد که شواهد قویاً به آن اشاره دارند، ما با مشکل بزرگی مواجه هستیم." وی البته این رخنه را ناشی از نرم‌افزارهای بد عنوان کرده است.

بنابراین گزارش، رابرت بر در ادامه این مصاحبه و در پاسخ به سوالی دیگر ادامه داد: " من فکر می‌کنم این یک ضربه امنیتی عظیم است چون این هواپیماهای تجسسی از پرتو نگاری حرارتی و انواع دوربین‌های پیشرفته که در عملیات ابیت آباد علیه مخفیگاه اسامه بن لادن استفاده شد، [برخوردار هستند]. این دوربین‌ها بسیار دقیق هستند و تصاویر سه بعدی تولید می‌کنند. این هواپیماها می‌توانند در ارتفاع 50 هزارپایی پرواز کنند که آنها را از تیر رس آتش بارهای ضد هوایی خارج نگاه می‌دارد. من تصور می‌کنم ایرانی‌ها بتوانند از آن بهره برداری کنند. اگر آنها توانسته‌اند این پرنده را بنشانند، قاعدتا می‌توانند از آن بهره برداری هم بکنند... فن آوری به کار رفته در این هواپیما در حقیقت برای مدتهای مدیدی زیربنای جنگ ما در عراق و افغانستان بوده است."

وی تصریح کرده است که آمریکا همچنان به عملیات جاسوسی خود علیه ایران از طریق ماهواره یا پهپادهای مشابه ادامه خواهد داد.

رابرت بر در پاسخ به این سوال که " به نظر شما این ماجرا چقدر می‌تواند به وجهه دولت آقای اوباما صدمه بزند؟" پاسخ جالبی را ارائه کرده و می‌گوید: " به نظر من اصلا مایه شرمساری نیست، اتفاقا نشان می‌دهد که دولت اوباما در برخورد با ایران خشن است، برای لابی ضد ایران اطمینان بخش خواهد بود چون ثابت می کند ما داریم آنجا فعالیت می‌کنیم، می‌دانیم چه خبر است و پرنده های تجسسمان آنجا پرواز می‌کنند. البته دولت هیچ چیزی را تائید نخواهد کرد اما این روشی است که امروزه جاسوسی انجام می‌شود، با هواپیماهای بدون سرنشین، با دوربین‌های از راه دور و با شنود مکالمات."

آمریکایی‌ها بدوا به زمین نشانده شدن این پهپاد توسط ایران را تکذیب می‌کردند اما با نمایش تصاویر پهپاد مزبور، تبلیغات رسانه‌ای آنان نقش بر آب شد.

این پاسخی به همه توهم زدگانی می باشد که حسابی زحمت بچه ها رو با ادرس به کیلومتر و غیره و غیره بی ارزش می کردنند بخدا این گفته خودشونه شما دیگه چرا
تصویر تصویر
Major II
Major II
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 2980 بار
سپاس‌های دریافتی: 3335 بار

پست توسط morteza tomcat »

چرا این رنگیه کسی جواب قانع کننده ای داره تا اونجایکه من میدونم نوع فلز استفاده شده مشکی رنگه که یکی از خواص این الیاژ جذب امومج راداری می باشد مثل B2ویا F117؟
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 341 بار
سپاس‌های دریافتی: 170 بار

پست توسط Solaiman »

با سلام

درباره رنگ ، ابهام وجود دارد.

اما نکته مهم:

چرا سردار در کنار این پهپاد حضور دارد؟

اگر واقعه ای مانند ملارد رخ می داد که سردار دانشمند بزرگی از دست رفت، اینجا هم رخ می داد چه؟

یقینا درون این پهپاد بررسی و پاکسازی شده ؟!

ضمن ادای احترام به مقام سربازان، برای نمایش این ماجرا ، چند سرباز کافی بود! ( برای اونوری هم تضعیف کنندگی بیشتری داشت ! )

همین جناب سروان دستورانی(گزارش وضعیت راه های کشور ) برای این موضوع کافی بود!

هر وقت B2 و F22 و F35 و ... را پایین آوردیم، اونوقت سردار بره و نمایش بده! ( مقام سردار ما باید حفظ بشه )

با سپاس
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط Solaiman »

با سلام

علمي/
مختل كننده سيستم‌هاي طيف گسترده جهش فركانسي، ساخته شد
خبرگزاري فارس: مختل كننده سيستم‌هاي طيف گسترده جهش فركانسي توسط احمد بيان و با همكاري پژوهشگاه مخابرات و الكترونيك نصر ،طراحي و ساخته شد.
احمد بيان پژوهشگر برگزيده هجدهمين جشنواره بين المللي خوارزمي در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به طرح مختل كننده سيستم‌هاي طيف گسترده جهش فركانسي گفت: هدف از اين طرح دستيابي به فناوري ساخت سيستم مختل كننده طيف گسترده از نوع جهش فركانسي است.
وي تصريح كرد: اين سيستم قادر به جلوگيري از ارتباطات غيرمجاز از نوع جهش فركانسي بوده و همچنين در جنگ الكترونيك به عنوان ابزار بسيار مهم و استراتژيك در قطع ارتباطات دشمن محسوب مي‌گردد.
بيان با اشاره به اينكه با اجراي اين طرح، دستيابي به فناوري ساخت سينتي سايزرهاي سريع دستيابي به فناوري سوخت سوئيچ‌هاي قدرت RF حاصل مي شود خاطرنشان كرد: با اجراي اين طرح مي‌توان به فناوري ساخت تقويت كننده‌هاي قدرت RF و فناوري ساخت آنتن هاي LPD توان بالا و همچنين به فناوري ساخت گيرنده‌هاي باند وسيع و دستيابي به الگو ريتم پردازش سينگنال‌هاي طيف گسترده دستيابي پيدا كرد.
وي مهمترين مزيت اين طرح را استفاده از فناوري سريع DSP، EPGA جهت پردازش سيگنال و اختلال دانست و يادآور شد: قيمت اين طرح در مقايسه با نمونه خارجي آن بسيار پايين‌تر است و همچنين عدم وابستگي سيستم به نرخ جهش در مقايسه با سيستم هاي خارجي بومي شدن دانش طراحي ساخت سيستم و توسعه آتي سيستم براساس نياز كشور از ديگر مزيت‌هاي اين طرح است.
انتهاي پيام/2
New Member
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار

پست توسط MersadSniper »

Solaiman نوشته شده:با سلام

درباره رنگ ، ابهام وجود دارد.

اما نکته مهم:

چرا سردار در کنار این پهپاد حضور دارد؟

اگر واقعه ای مانند ملارد رخ می داد که سردار دانشمند بزرگی از دست رفت، اینجا هم رخ می داد چه؟

یقینا درون این پهپاد بررسی و پاکسازی شده ؟!

ضمن ادای احترام به مقام سربازان، برای نمایش این ماجرا ، چند سرباز کافی بود! ( برای اونوری هم تضعیف کنندگی بیشتری داشت ! )

همین جناب سروان دستورانی(گزارش وضعیت راه های کشور ) برای این موضوع کافی بود!

هر وقت B2 و F22 و F35 و ... را پایین آوردیم، اونوقت سردار بره و نمایش بده! ( مقام سردار ما باید حفظ بشه )

با سپاس

تصویر

آفرین
به نظر من هم باید در حالتی نشونش میدادن که مثلا یکی دو تا سرباز دارن اون گوشه فوتسال بازی میکنند تصویر
Novice Poster
Novice Poster

پست توسط Solaiman »

خبر فوق در تاریخ 84/03/01 - 12:23 درج شده
یعنی 6 سال قبل!

این لینک را هم مطالعه فرمایید:
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط amirb52 »

همیشه واسم سوال بود که با ورودی هوای به این بزرگی چرا بازتاب راداری نداره؟ وقتی فیلمشو دیدم متوجه ورودی هوا شدم که با یک پنل پراکنده کننده امواج پوشونده شده ؟ راستی. اگه از فاصله 20 متری هم تو آب سقوط میکرد قطعا داغون میشد. معلومه فرود اومده ولی بدون چرخ!
هنوز باورم نمیشه . شبیه یک معجزه هست.
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”