فوری//RQ-170 هم تسلیم پدافند هوایی ایران شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

Re: فوری//RQ-170 هم تسلیم پدافند هوایی ایران شد

پست توسط HASAN BARATY »

shaman نوشته شده:واقعاً متأسفم برای افرادی که کاربری مثلCAPTAIN PILOT با این درجه از معلومات چنین تهمت‌هایی‌ میزنند و هرکدوم هم فکر می‌کنن چون چهارتا هواپیما دیدن دیگه همچیزرو میدونن خلاصه زرنگ میشن، مبحث هوا نوردی بسیار پیچیده تر از چیزیه که بعضی‌ها فکر می‌کنن و به دانش در تمامیه زمینه ها احتیاج داره من با اینکه به شخص دانشجوی خلبانی هستم و بزودی انشا‌اللّه درسم تموم خواهد شد واقعاً از معلومات ایشون استفاده می‌کنم و دامنهٔ اطلاعات ایشون که با اندک زمانی‌ جواب مسائل بسیار تخصصی دوستان را چه در مسائل هوا نوردی نظامی و چه مسافربری میدن قابل تحسین هست، بهتر نیست جای تمسخر کردن لحظه‌ای فکر کنیم و از دانش همدیگه استفاده کنیم؟ بعضی‌ از کاربرها هیچوقت در هیچ بهس علمی‌ وجود ندران و حتا از تاپیک‌های علمی‌ هم دیدن نمی‌کنن ولی‌ وقتی‌ ماجرا به بحثهای دیگه ربط پیدا می‌کنه پیگیره پیگیر وجودشون حس میشه، واقعاً بعضی‌ وقتا آدم مجبور میشه اونجوری که نمیخواد صحبت کنه.

جناب R.A.F :razz:

در این هواپیما شرکت لاکهید مارتین تمام خلاقیت خودرو بکار نبسته و کلا در صنعت هوایی‌ نسبت به هدف پرنده و بودجه مورد نیاز برای هدف کاریه اون پرنده اقدم به طراحی میشه، بال پرنده فقط برای پنهان کاری نیست و بسیار مزایای دیگه برای هواپیما داره، گذاشتن هر سیستمی‌ اگر واقعاً به درد هدف طراحی نخوره جز خرج، وزن و نیاز به تعمیره بیشتر برای هواپیما چیزی نخواد داشت پس هر سیستمی‌ به خوبی قبل از به کار گیری از هر لحاظ سنجیده میشه، خصوصیات این هواپیماهم بی‌ نیزیشو به اون اگزوز نشون میده چون اگر هدف رادارگریزی بود قطعاً در تمامی جوانب طراحی استفاده میشد و فقط به اگزوز نیست.

شما در ابتدا منکر وقوع این اتفاق بودید.برای اینکه یادتون بیاد اونها را قرار میدم.پس بجای تهمت زدن به دیگران به اشتباهات خودتون نگاه کنید.البته مشخص است این نوع ابراز تردیدها برای شما که در ابتدا منکر قضیه بودید بسیار جذاب است ولی لزوما برای دیگر کاربران انجمن اینگونه نیست.!!!!

shaman نوشته شده: هدایت این هواپیما توسط ایران غیر ممکن هستش، دوستان مثل اینکه این هواپیما را با هواپیمایی مدل کنترل از راه دور اشتباه گرفتن، سیستم هدایت این هواپیما بسیار بسیار امن هستش شاید بشه رو کارش اختلال ایجاد کرد ولی‌ به دست گرفتن کنترل ماهواری این هواپیما غیر ممکن هست

shaman نوشته شده:دوست عزیز بنده وقتی‌ نظرمو میدم فکر نمیکنم توپو کجا بندازم کاری به زمینه کسی‌ ندارم این برداشت شما هست که به توپ ربط پیدا میکنه، خیلیم سکوت نبوده در رسانها شما که خیلی‌ وارد هستید به من بگید چرا سکوت کردن؟ اگر با جنگ الکترونیک آشنایی داشته باشید می‌بینید که با روشهای مختلف می‌شه امواجی که برای ارتباط هواپیما هست را تحت شعاع قرار داد و با روشهای مختلف که هرکدوم با توجه به فرکانس و مدولاسیون امواج مورد نظر زمین تا آسمون باهم فرق میکنند مانع رسیدن امواج درست به هدف مورد نظر شد، ولی‌ کنترل کردن اون بسیار پیچیده هست و باید اولا امواج اصلی‌ ارتباطی اون را جهت جلوگیری از تداخل از بین برد و در صورت وجود امکانات (در رابطه با این موضوع ماهواره، فرستنده در محدوده فرکانسی امواج مشابه در اینجا فکر می‌کنمUHF-SHF) که این امکانات وجود نداره،ولی‌ این با کنترل کردن فرق داره, حالا پرنده‌ای با این تکنولوژی و سیستم‌های بسیار ایمن ارتباط ماهوارهای رمز گذاری شده که حتی برای جلوگیری از پیچیدگی‌ فرمان این ارتباط بسیار مختصر هستش و اکثر پردازش بد از گرفتن فرمان مختصر، در خود پرنده انجام می‌شه امکان کنترلش غیر ممکن هستش.

دوست عزیز فرمودید اگر برای اولین بار هواپیمای کنترلی را دست کسی‌ بدهند میتونه بشونتش یا نه، مشکله شما این است که فکر می‌کنید این هواپیمای کنترلی هستش، پرواز کردن با اینجور پرنده‌های مدرن در صورت دسترسی‌ بهش با توجه به سیستم کنترلی الکتریکی و کامپیوتری بسیار ساده هستش برای مثل شما میتونید برنامهٔ ایرباس A-380 رو جوری تنظیم کنید که خلبان وقتی‌ باهاش پرواز می‌کنه دقیقا حس کنه با یک ایرباس A-320 از نظر کنترلی پرواز می‌کنه و قطعاً برای فقط فرود آوردنش کار خاصی‌ نباید کرد البته بعید میدونم این هواپیما با توجه به تجهیزات بسیار پیشرفته ناوبری در فورودگآه به صورت دستی‌ فرو آورده شه به اضافه اینکه اگر کسیو برای اینکار استخدام کردن که اگر هم چین مسٔله‌ای پیش اومد هواپیما را فرود بیاره قطعاً بهش یاد میدان چهجوری اینکارو بکنه.

این فیلمایی که گفتید چه ربطی‌ به عکس این هواپیمای سرنگون شده داره؟ همهٔ کشور‌ها ۱۰۰۰ تا فیلم نشون دادن از تجهیزات شون.

ایران یه میکرو پروسسور نمیتونه بسازه اونوقت چینو روسیه این توانایرو ندران ایران داره؟ اگه خیلی‌ پیشرفت هستیم بهتره تو کشتیهای جنگی حداقل از سیستم عامل ویندوز آمریکایی‌ استفاده نکنیم و برای هر سیستمی‌ یکی‌ طراحی کنیم.

راجب قرارگاه مطالعه کردم هیچ راداری که بتونه هواپیما ایستیلت مخصوصا با این ابعاد کشف کنه در اختیار نیست.

shaman نوشته شده: دوست عزیز این سیستمی‌ که میفرمایید برای باز گشت خودکار به سخت افزار یا سیستم خاصی‌ احتیاج نداره و صرفاً نرم افزار هستش این پرنده با تجهیزاتی که داره قطعاً قابلیت مورده نظر شما را دارا می‌باشد، من گفتم امکان اختلال در کارش وجود داره ولی‌ کنترلشو به دست گرفتن ممکن نیست اگر یکم تحقیق کنید متوجه پیچیدگیش میشید ، من نظرم این است که ممکنه این مساله با سیستم جمینگ که روسیه چند وقت پیش در اختیار ایران گذشته میتونه ارتباط داشته باشه، این هواپیمارو اگر موفق به کنترلش شدن که دیگه آسیبش چی‌ هست؟ اگر زدنش که دیگه این حرفارو نداره، هیچ سیستمی‌ در ایران توانایی رهگیری این هواپیمارو از نظر من نداره دیگه من واقعاً نمیفهم نشون ندادن هیچ تصویری از این پرنده چه دلیلی‌ ممکن داشته باشه نکنه اینم جزو تجهیزات سری ایران برای روز مبادا و استفاده ازش بر علیه دشمن با استفاده از اصل غافل گیری هست؟

انشاءالله که یادتون اومد چیا گفتین.نه میتونن کشفش کنن. نه میتونن کنترلش را به دست بگیرن.چرا نشونش نمیدن نکنه اینهم جزءسلاح های سری ایرانه!!!!هم کشفش کردن.هم سامانه هاش را مختل کردن.هم کنترلش را به دست گرفتن.هم نشونش دادن.تمام کارشناسان بین المللی هم بر این اعتقاد هستند که این پرنده به کنترل ایران درامده و نشسته وگرنه صحتش به این انداره نبود.برخی از اعضای انجمن با این سطح علم مشکل دارن.به همین سادگی!!!!
آخرین ويرايش توسط 1 on HASAN BARATY, ويرايش شده در 0.
New Member
سپاس‌های دریافتی: 18 بار

پست توسط ojoghaz »

فکس نیوز لحظه ای پیش از دومین سقوط پهپاد از نوع mq-9 خبر داد که در سیشل ساعاتی پس از ورود پانه تا و دیدار از پایگاهای ا.نجا در سایت هواپیماهای بی سرنشینشون رخ داد ...
کاملا واضحه که حادثه نبوده ... نیروی هوایی امریکا بشدت در حال بررسی هست .... احتمالا پاسخ به تمسخر ایران در زمینه حک سیستمهاشون بوده ....
جنگ جهانی از نوع سایبری ..... !!!
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 5879 بار
سپاس‌های دریافتی: 12411 بار
تماس:

پست توسط Solver »

تا اینجا بحث با توجه به اطلاعات ارائه شده نظرم عوض شد، خصوصاً که غیر از مورد زیر هیچ استدلال قابل توجهی از طرف دوستانی که معتقد بودند پرنده تماماً رادار گریز است ارائه نشده است!

بنظر شما چرا کارخانه معظمی همچون لاکهید مارتین در طراحی پهپاد جاسوسی خود بنام RQ-170 Sentinel با صرف ملیاردها دلار، تمام خلاقیت خود را بکار گرفته تا با خلق پرنده ای بال مانند کمترین سطح مقطع راداری را در این پرنده ارائه نماید اما در قسمت خروجی موتور آن با اضافه کردن تکه ای ناچیز از سیستم باصطلاح Heat Ablator استفاده ننموده تا این پرنده از زیر مجموعه پرنده های پنهانکار یا نیمه رادار گریز به جرگه هواپیماهای رادار گریز بپیوندد؟

این مورد چیز عجیب و تعجب بر انگیزی نیست، پروژه هایی در این سطح به صورت پیشرفتی نیست که شکل می گیرند و چون اصلا بعد تجاری در موردشون وجود ندارد نگاه صرفاً هدف محور است. یحتمل اهدافی که این پرنده برای اون طراحی شده به گونه ای بوده که سازنده پیش بینی کرده پرنده ای با این مشخصات جوابگو نیازها می باشد البته این یک حدس است و موارد دیگر نیز می تواند دخیل باشد.

بنابراین تنها استدلال بی پاسخ برای رادار گریز بودن کامل این پرنده همون بحث رسانه ای است که در اون مورد شانس نیت دار بودنش نیز وجود دارد. شاید BBC و ... قصد دارند توهمی از قدرت ایران فرای واقعیت ایجاد کنند تا بعدا ازش استفاده ببرند.

بنابراین الان به نظر من این پرنده طبق گفته های رامین، تماماً رادارگریز نیست. مگر این که دوستان دلایل مناسبی برای اثبات خلافش بیاورند.

ضمناً بنده با یکی از پرسنل تیپ 55 که خلبان نیز هستند مشورت داشتم و ایشان هم ضمن اینکه مدعی بودند اطلاعات خوبی دارند چند نکته جالب را گفتند که در خور توجه است:

نخست در مورد رادارگریزی ایشان گفتند با توجه به اینکه آمریکا انتظار ندارد ایران مجهز به سیستم های راداری چندان پیشرفته ای باشد، قطعا از به کار بستن پیشرفته ترین تجهیزات نظامی خودش پرهیز خواهد کرد. چون ممکن است کشورهای پیشرفته ای که در حال رصد هستند بتوانند از این امر سو استفاده کنند. که استدلال قابل توجهی است.

ایشان مدعی بود که اطلاع دارند، این عملیات با همکاری نیروی انتظامی و ارتش انجام شده است و سپاه در آن نقشی نداشته است اما به خاطر مسئله ملارد و ... و نیاز ترمیم وجه سپاه در بین الملل جایگزین نام نیروی انتظامی شده است. حالا نیروی انتظامی چطور مشارکت داشته جای سوال دارد که پاسخی براش به من ندادند.

یک مورد جالب دیگر این بود که معتقد بودند با توجه به شناختی که از پدافند کشور دارند، موفقیت در این عملیات ریشه اش کار اطلاعاتی و آگاهی از برنامه آمریکا برای فرستادن این پرنده بوده است، هر چند باز سالم به چنگ آوردن پرنده خودش خارج از انتظار بود حتی با وجود اشراف اطلاعاتی نسبت به اهداف پرنده!

با توجه به ادعا دخیل نبودن سپاه، اشراف اطلاعاتی احتمالا مربوط خواهد شد به حفا ارتش یا سازمان امنیت و اطلاعات کشور و نه سپاه قدس.

و اما در مورد مسئله کسب اجازه برای عملیات باید عرض کنم:
با توجه به پدافندی بودن این اقدام از نظر نظامی دوستان بدانند، هیچ نیازی به هماهنگی با سلسله مراتب وجود ندارد و ما رده های پدافندی داریم که به شرط رویت متجاوز، جواز کشتن، اسارت در مورد افراد و انهدام در مورد جنگ افزارها را دارند. 
آخرین ويرايش توسط 2 on Solver, ويرايش شده در 0.
Personal Site: [External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3045 بار
سپاس‌های دریافتی: 1123 بار

پست توسط shaman »

HASAN BARATY :razz:
شما اگر مسٔله‌ای با من دارید در پیغام خصوصی در میون بذارید، بنده هنوز هم منکر این قضیه به صورتی که شما فکر می‌کنید هستم ولی‌ چون شما تحمل نظر من رو ندارید مطرح نکردم شما بهتره مشغول همین افکار و بحثای خودتون باشید که سطح نگرش و اطلاعاتتون و علاقتون به انحراف کشیدن موضوع میرسونه، فرمودید این نوع ابراز تردید برای من جالب هست و نه دیگران اگر پایین پست قبلی بند‌رو نگاه کنید به جوابتون می‌رسید، در آخر بهتره بهتون بگم به جای کاراگاه بازی بهتره به پیشرفت بقیه کمک کنید.
ways of the West
wisdom of the East
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

ان ان: احمدی نژاد درخواست آمریکا را رد کرد؛ 
  خارجه و دفاع امریکا: فکر نمی کنیم که ایران هواپیما را برگرداند/مسیری که ایران می رود خطرناک است  
واشنگتن پست نوشت: دولت اوباما در خصوص بازگرداندن هواپیمای بدون سرنشین درخواست رسمی به ایران داده است اما امیدوار نیست که ایران به آن جواب دهد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
واشنگتن پست نوشت: دولت اوباما در خصوص بازگرداندن هواپیمای بدون سرنشین درخواست رسمی به ایران داده است اما امیدوار نیست که ایران به آن جواب دهد.
تصویرتصویر

به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، رئیس جمهور امریکا گفت که امریکا خواستار بازگرداندن هواپیمای بدون سرنشین است.

احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران در مصاحبه ای که از تلویزیون ونزوئلا پخش شد، گفت: امریکایی ها تصمیم گرفته اند که این هواپیمای جاسوسی را به ما بدهند. ما هم اکنون این هواپیما را به تصاحب خود در اورده ایم.
تصویرتصویر

وی که از طریق یک مترجم سخن می گفت، در ادامه افزود: افرادی در ایران توانایی کنترل این هواپیمای جاسوسی را دارند و مطمئنا می توانند سیستم آن را تجزیه و تحلیل کنند.

احمدی نژاد گفت: سیستم های ایران به اندازه ی سیستم امریکا پیچیده است.

سی ان ان در این خصوص نوشت: اظهارات احمدی نژاد در تلویزیون دولتی ونزوئلا اشاره به این داشت که ایران برنامه ای برای برگداندن هواپیمای امریکا ندارد.

وزیر دفاع امریکا در این مورد گفت: واقعا مشکل است که بگویم که ایران چقدر می تواند از قطعات این هواپیما استفاده کند.
تصویرتصویر

هیلاری کلینتون و پنتا می گویند که انها در مورد برگرداندن هواپیما خوشبین نیستند، مخصوصا به خاطر رفتار اخیر ایران.

هیلاری گفت: مسیری که ایران می رود برای منطقه و خودش خطرناک است.

وزیر خارجه امریکا گفت: ما درخواست رسمی به ایران برای برگرداندن تجهییزات گمشده ما داده ایم. هر دولت دیگری در دنیا هم بود چنین کاری را می کردیم.

به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری تحلیلی انتخاب، وی افزود: با توجه به رفتار ایران، ما فکر نمی کنیم که ایران پاسخ بدهد.

پنتا، وزیر دفاع می گوید: درخواست برگرداندن هواپیما مناسب است اما من فکر نمی کنم که اتفاق بیافتد.

وی افزود: اما فکر می کنم که درخواست کردن مهم بود.
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1602 بار
سپاس‌های دریافتی: 3486 بار

پست توسط HASAN BARATY »

shaman نوشته شده:HASAN BARATY :razz:
شما اگر مسٔله‌ای با من دارید در پیغام خصوصی در میون بذارید، بنده هنوز هم منکر این قضیه به صورتی که شما فکر می‌کنید هستم ولی‌ چون شما تحمل نظر من رو ندارید مطرح نکردم شما بهتره مشغول همین افکار و بحثای خودتون باشید که سطح نگرش و اطلاعاتتون و علاقتون به انحراف کشیدن موضوع میرسونه، فرمودید این نوع ابراز تردید برای من جالب هست و نه دیگران اگر پایین پست قبلی بند‌رو نگاه کنید به جوابتون می‌رسید، در آخر بهتره بهتون بگم به جای کاراگاه بازی بهتره به پیشرفت بقیه کمک کنید.

دوست عزیز من چه مساله ای با شما میتونم داشته باشم که بخواهم پیام خصوصی بدهم.شما منکر قضیه بودید منهم پست های شما را براتون قرار دادم تا یادتون بیاد.این پست ها را من که ندادم شما دادید.اینکه چه فکر میکنید به خودتون مربوطه .منم وقتم اونقدر ازاد نیست که بخواهم وارد بحث در مورد نظرات شخصی شما شوم.اما در مورد انحراف بحث جالبه توجه است که مطلب کاملا در مورد کشف .اخلال. به دست گیری کنترل و نشاندن پرنده RQ-170 است و اینکه شما به وضوح در گذشته منکر ان بودید.منم پست های خودتون را گذاشتم.حالا اگر از این یاداوری ناراحت شدید به من ربطی نداره.این هواپیما قابل کشف نیست.قابل کنترل توسط ایران نیست.اگر راست میگن چرا تصویرش را نشون نمیدن.واقعا سطح اطلاعات و نگرش و افکارتون را بخوبی نشان میدهد.حالا که بی اساس بودن ادعاهاتون معلوم شده بحث را بی دلیل شخصی میکنید که چرا گفته هام را یادم اوردید.یکبار دیگر پست های خودتون را که قرار دادم بخوانید بی جهت هم تنش در انجمن ایجاد نکنید!!!! تصویرتصویرتصویرتصویر
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1067 بار
سپاس‌های دریافتی: 1211 بار

پست توسط saied tomcat »

جناب HASAN BARATY درست میگن شما یکی از کسانی بودین که وقوع این اتفاق رو منکر شده بودید
تو همین تایپیک هست راه دوری نرفته
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<

نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3625 بار
سپاس‌های دریافتی: 3960 بار

پست توسط Qaher1406 »

توانمندی ایران و چین در شبیه سازی پهباد
شبکه خبری سی ان ان گزارش داد یکی از بزرگترین نگرانی های امریکا در مقطع فعلی این است که ایران بتواند با استفاده از مطالعه فناوری رادارگریز هواپیمای بدون سرنشین RQ-170، راهی برای غلبه بر فناوری رادارگریزی مشابهی بیابد که در هواپیمای جنگنده بمب افکن F-35 به کار رفته است.

به گزارش مشرق، ایران از اواخر هفته گذشته یک فروند هواپیمای بدون سرنشسن RQ-170 را که بر فراز آسمان ایران در حال عملیات جاسوسی بود در اختیار گرفته است.

این هواپیما دارای فناوری های بسیار پیشرفته ای است که برخی از آنها در نوع خود منحصر بفرد و فاقد نمونه مشابه در جهان است. از جمله این فناوری ها، قابلیت رادارگریزی این هواپیماست که به گفته کارشناسان به شکل، ماده سازنده بدنه و همچنین رنگی مربوط است که این بدنه را پوشانده است.

نکته مهم در این باره این است که بنابر اذعان مقام های امریکایی فناوری رادار گریز این هواپیما دقیقا مشابه فناوری رادارگریزی است که در جنگنده F-35 امریکا به کار رفته و امریکایی ها آن را مدرن ترین هواپیمای نظامی خود می دانند.

اکنون برخی منابع غربی می گویند با توجه به سالم بودن RQ-170 تصاحب شده توسط ایران، ممکن است ایران بتواند به کمک چین علاوه بر مشابه سازی فناوری رادار گریز این هواپیما، سیستم پدافدی را توسعه بدهد که قادر به سرنگون کردن F-35 هم باشد. در این صورت پروژه جنگنده F-35 که گران ترین پروژه نظامی امریکا در تاریخ بوده بالکل معنای خود را از دست خواهد داد.

شبکه خبری سی ان ان در گزارشی که روز چهارشبه 16 آذر 1390 (7 دسامبر 2011) منتشر شد، به نقل از برخی تحلیلگران نظامی امریکا از این نگرانی پرده برداشت.

کریستی لو استاوت، مجری این شبکه از سرهنگ سیدریک لیتون، افسر اطلاعاتی بازنشسته نیروی هوایی امریکا سوال کرد ایران چه استفاده ای از این هواپیما می تواند بکند؟ این افسر امریکایی در جواب گفت: «هواپیمای بدون سرنشین سقوط کرده در مقایسه با هواپیماهای بدون سرنشین معمولی از قبیل پریدتر که امریکا در حال حاضر از ان استفاده می کند، سریعتر، هوشمندتر و رادارگریزتر است. سامانه راداری این نوع هواپیما نیز بسیار پیشرفته است».

سرهنگ سیدریک لیتون گفت: «این نوع هواپیمای بدون سرنشین امریکا به اندازه ای رادارگریز ساخته شده است که رادارها نمی توانند ان را شناسایی کنند و وقتی روی رادارها قرار می گیرد تصور می شود یک دسته پرنده یا چیزی شبیه آن در حال حرکت است».

کریس لاورنس، خبرنگار سی ان ان در پنتاگون در بخشی از این برنامه گفت: «مقامات نظامی امریکایی می گویند اگر کشورهای دیگر به فناوری هواپیماهای بدون سرنشین امریکا دست پیدا کنند، احتمالا سامانه هایی برای مقابله با آن طراحی خواهند کرد».

به گزارش رجا، سرهنگ سیدریک لیتون در این مورد اضافه کرد: «اگر انها از فناوری هواپیماهای بدون سرنشین ما شبیه سازی کنند، کار ما برای مقابله با انها بسیار دشوارتر خواهد شد و کار ما برای حمله به اهداف نظامی و دیگر اهدافی که انها تلاش می کنند از انها درمقابل ما محافظت کنند سخت تر می شود. درباره ایران، این محافظت ها مربوط به مراکز ساخت تسلیحات هسته ای این کشور خواهد بود».
عبارات حک‌شده بر شمشیر پیامبر(ص)

آیت‌الله سیدمحمد ضیاءآبادی در کتاب «خاتم انبیا، رحمت بی‌انتها» آورده است: مرحوم علامه مجلسی(ره) از امالی مرحوم شیخ صدوق(ره) نقل کرده است که در دستگیره شمشیر رسول اکرم(ص) این چند جمله نوشته شده بود:

« صِلْ مَنْ قطعک و قُلِ الحقَّ و لَوْ عَلیکَ یا علی نَفْسِکَ و أحْسِنْ بِمَنْ أسَاءَ إلیْکَ »

ترجمه

« اگر کسی از تو برید، تو به او بپیوندو(همیشه و در هر جا) آنچه حق است بگو اگرچه به زیانت تمام شودونیکی کن درباره کسی که به تو بدی کرده است »

Captain II
Captain II
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 1808 بار
سپاس‌های دریافتی: 4147 بار
تماس:

پست توسط azeRilA »

برای من یه سوالی پیش اومده بود، میخواستم اگه ممکنه شما که به کلیهء علوم هوانوردی چه سیویل و چه نظامی اعم از هدایت و ساخت کلیه پرنده ها اشراف را کامل دارید، مرهمت فرموده سوال این بنده حقیر را پاسخ بفرمایید:

بنظر شما چرا کارخانه معظمی همچون لاکهید مارتین در طراحی پهپاد جاسوسی خود بنام RQ-170 Sentinel با صرف ملیاردها دلار، تمام خلاقیت خود را بکار گرفته تا با خلق پرنده ای بال مانند کمترین سطح مقطع راداری را در این پرنده ارائه نماید اما در قسمت خروجی موتور آن با اضافه کردن تکه ای ناچیز از سیستم باصطلاح Heat Ablator استفاده ننموده تا این پرنده از زیر مجموعه پرنده های پنهانکار یا نیمه رادار گریز به جرگه هواپیماهای رادار گریز بپیوندد؟

- طراح مورد نظر یادش رفته این قسمت رو طراجی بکنه.
- طراح این پرنده چونکه دم هواپیما بوده خسته شده گرفته خوابیده.
- طراح درست طراحی کرده، اما قسمت تولید یادش رفته.
- طراحش نمیدونسته Heat ablator چیه.
- همه موارد!

شما مطمئن باش و شک نکن در سطح علمی و آگاهی کاپتان رامین گرامی تصویر

فقط یه موضوع ؛

برای تمسخر کسی ، با فردی این کار رو انجام بده که سطح دانایی و درکِش در محدوده ی گیرایی خود شما باشه تصویر
آدم با کسی که در خیلی زمینه ها مطالعات و علومش بیش از خودش هست اینطور صحبت نمیکنه..

یک نکته دیگه ، تاپیک رو به انحراف نکشی برای خود شما بهتره تصویر تصویر

[SIZE=85]به سه چیز تکیه نکن ، غرور، دروغ و عشق.آدم با غرور می تازد،با دروغ می بازد و با عشق می      (دکتر علی شریعتی)   

DJ Dani نوشته شده:

[SIZE=150]خدا را شکر می کنم که سعادت دیدن تمام هواپیماهای نظامی و غیر نظامی کشورمان از هر رنگ , پایگاه و تایپ را داشته ام ,

امری که به راحتی امکان پذیر نیست

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 109 بار

پست توسط mostafa2271 »

بازتاب درخواست اوباما از ايران در رسانه ها
باشگاه خبرنگاران: درخواست غير منتظره باراک اوباما رئيس جمهور آمريکا از ايران در کنفرانس خبري با نوري مالکي نخست وزير عراق براي بازگرداندن هواپيماي جاسوسي، تعجب و ناراحتي رسانه هاي فارسي زبان بيگانه را برانگيخت.

باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در کنفرانس خبری با نوری المالکی نخست‌ وزیر عراق در کاخ سفید از ایران خواست تا هواپیمای جاسوسی و بدون سرنشین این کشور که در آسمان ایران به زمین نشانده شده را پس دهد.

خبرنگار تلويزيون بي بي سي فارسي در واشنگتن با تعجب از اين که عالي رتبه ترين مقام امريکا به درستي اظهارات مسئولان ايراني اعتراف کرد که تصاوير نشان داده شده از تلويزيون ايران، همان هواپيماي جاسوسي فوق پيشرفته امريکا است، گفت: آخر چه طور ممکن است رئيس جمهوري امريکا چنين حرفي بزند؟

در ادامه يك از مجريان تلويزيون ضد انقلاب پارس، همگام با عناصر خود فروخته اي همچون نوري زاده که طي روزهاي اخير ضمن تمسخر سخنان مقامات ايران، مدعي بودند تصوير نمايش داده شده در تلويزيون ماکت هواپيما است؛ با ناراحتي از اعتراف اوباما به دراختيار بودن اين هواپيما در دست ايراني ها،گفت: متاسفانه نمي دانم چرا آقاي اوباما به اين موضوع که هواپيما در اختيار ايران است اشاره کردند آيا نمي دانند که ايراني ها اين هواپيما را پس نمي دهند؟

برخي ديگر از رسانه ها با تعجب از اين اقدام اوباما مي گويند: در حالی که هواپیمای بدون سرنشین آمریکا بیش از یک‌سال بود حریم هوایی ایران را نقض می‌کرد و در حال اقدام علیه امنیت ملی و تمامیت ارضی کشور بوده است، چگونه بالاترین مقام سیاسی و اجرایی آمریکا از ایران می‌خواهد تا وسیله مهم جاسوسی را به این کشور تحویل دهد.

کارشناسان مسایل نظامی و امنیتی بر این باور هستند ارزش و جایگاه هواپیمای RQ-170 به گونه‌ای است که آمریکایی‌ها همچنان در شوک از دست دادن آن به سر می‌برند و باور آن برای سران واشنگتن سخت و سنگین است تا جایی که سخنان آمریکایی‌ها مبنی بر درخواست از ایران برای تحویل این هواپیما ناشی از ضعف و ناتوانی این کشور برآورد می‌شود.

آمریکایی‌ها که در طول دهه‌های گذشته از همه کس و همه جا جاسوسی کرده و با این پرنده مخوف خود هر اقدام غیرقانونی را انجام می‌دادند، در حالی خواستار پس دادن "جانور قندهار" شده است که همه به ارزش‌های این بدون سرنشین واقف هستند و همین درخواست نشان از اهمیت آن دارد، پس این گنج راهبردی را نمی‌توان به سادگی تحویل داد چرا که اشراف بر آن می‌تواند امنیت ملی ایران را در دراز مدت تامین کند.

این ارزش‌گذاری در حالی صورت می‌گیرد که برخی از منابع آگاه گفته‌اند مقامات آمریکایی حاضرند در برابر تحویل این هواپیما امتیازات گسترده‌ای به ایران بدهند، امتیازاتی که خود نشان از اهمیت بالای این هواپیما دارد. به گفته این منابع، در حالی که جانور قندهار سرگرم جاسوسی از ایران بوده و حتی ممکن بود ویروس‌های بیماری‌زای خطرناک را هم در ایران پخش کند .

کارشناسان می‌گویند سران واشنگتن حاضرند تضمین‌های امنیتی و نظامی گسترده‌ای به ایران بدهند تا این هواپیما را تحویل آنها دهد.

این کارشناسان این اظهارات را از آنجا اعلام می‌کنند که باراک اوباما به صورت عاجزانه‌ای از ایران خواست تا RQ-170 را پس بدهد، امتیازاتی مانند عدم تکرار چنین تجاوزهای هوایی که البته به شدت از آمریکایی‌ها بعید است و همچنین امتیازاتی در مساله سوریه، بحرین و حتی افغانستان.

به باور این کارشناسان سیاسی و امنیتی، ضعف موقعیت آمریکا در برابر ایران در منطقه پس از موفقیت در سالم نشاندن این هواپیما از جمله مسایلی است که به شدت سران کاخ سفید را به خود مشغول داشته و تا آنجا که حتی این ترس و واهمه به تل‌آویو هم رسیده و سران رژیم صهیونیستی با احتیاط بیشتری بدون ‌سرنشین‌های خود را به آسمان لبنان می‌فرستند.

هر چند هنوز محتوای درخواست آمریکایی‌ها فاش نشده است اما این درخواست بدون دادن امتیازاتی این‌چنینی نیز هیچ ارزشی ندارد، دست برداشتن از فعالیت‌های خرابکارانه و عدم حمایت از گروه‌های تروریستی در این کشور، تغییر موضع در قبال مساله بحرین و حتی تجدیدنظر در نصب رادارهای سپر دفاع موشکی هر چند به باور بسیاری می‌تواند امتیازات دندان‌گیری باشد، اما آنچه مشخص است اوضاع در سوریه بر خلاف میل آمریکا، ترکیه و متحدان عرب این کشور پیش می‌رود، دامنه انقلاب از بحرین به عربستان کشیده شده است، در کشورهای شمال آفریقا جریان‌ها و احزاب اسلام‌گرا پیروز شده‌اند، در عراق نظامیان آمریکایی‌ چاره‌ای جز خروج از این کشور ندارند و در نهایت ایران با اشراف اطلاعاتی و نظامی بر تحرکات آمریکا و نشاندن RQ-170 نشان داد که احتیاجی هم به این امتیازات ندارد.

به هر حال آنچه مشخص است اگر آمریکا بخواهد امتیازی هم بدهد و این امتياز در سوریه و بحرین باشد، اخبار ناگواری برای شورشیان مسلح در سوریه و هم‌چنین رژیم‌های آل‌خلیفه و آ‌ل‌سعود در بحرین و عربستان خواهد بود.

منبع: [External Link Removed for Guests]
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

این مورد چیز عجیب و تعجب بر انگیزی نیست، پروژه هایی در این سطح به صورت پیشرفتی نیست که شکل می گیرند و چون اصلا بعد تجاری در موردشون وجود ندارد نگاه صرفاً هدف محور است. یحتمل اهدافی که این پرنده برای اون طراحی شده به گونه ای بوده که سازنده پیش بینی کرده پرنده ای با این مشخصات جوابگو نیازها می باشد البته این یک حدس است و موارد دیگر نیز می تواند دخیل باشد.

بنابراین تنها استدلال بی پاسخ برای رادار گریز بودن کامل این پرنده همون بحث رسانه ای است که در اون مورد شانس نیت دار بودنش نیز وجود دارد. شاید BBC و ... قصد دارند توهمی از قدرت ایران فرای واقعیت ایجاد کنند تا بعدا ازش استفاده ببرند.

بنابراین الان به نظر من این پرنده طبق گفته های رامین، تماماً رادارگریز نیست. مگر این که دوستان دلایل مناسبی برای اثبات خلافش بیاورند.   
   خوبم    شما دادن چنین نظری بعید بود!   است که باید همیشه نیمه خالی لیوان را در نظر گرفت اما نه نیمه ای که شاید به 10% هم نرسد،شما چگونه رفتار رسانه های بیگانه را اینگونه تعبیر کردید؟!   ای را بگویم،به نظر شما و سایر دوستان ایالات متحده که سابقه خصومت و درگیری لفظی و فیزیکی با ایران را دارد،هواپیمایی نیمه رادارگریز را تا عمق 250 کیلومتری ایران نفوذ می دهد؟!   هیچ موردی تا بحال در رفتارهای ایالات متحده چنین رفتاری دیده نشده دوست گرامی،درضمن همین هواپیما بنا به ادعای خود امریکا و رسانه ها در دستگیری بن لادن نقشی اساسی داشته و رادارهای پاکستان از رصد ان عاجز مانده اند!!   مورد را بگویم که در صفحه قبل دوست عزیز در مورد ترجمه کاپیتان عزیز توضیحاتی ارایه داده اند مطالعه کنید بد نیست.  

ضمناً بنده با یکی از پرسنل تیپ 55 که خلبان نیز هستند مشورت داشتم و ایشان هم ضمن اینکه مدعی بودند اطلاعات خوبی دارند چند نکته جالب را گفتند که در خور توجه است:

نخست در مورد رادارگریزی ایشان گفتند با توجه به اینکه آمریکا انتظار ندارد ایران مجهز به سیستم های راداری چندان پیشرفته ای باشد، قطعا از به کار بستن پیشرفته ترین تجهیزات نظامی خودش پرهیز خواهد کرد. چون ممکن است کشورهای پیشرفته ای که در حال رصد هستند بتوانند از این امر سو استفاده کنند. که استدلال قابل توجهی است.
   اشتباه کرده اند!   گرامی نبو و کاستا رادارهای پیشرفته ای نیستند؟ کالوچکا و ... پیشرفته نیستند؟!   محترم شما از توانایی های راداری مانند کالوچکا اصلا اطلاع دارند؟!   دوست شما معتقد است چون امریکا اعتقاد دارد ایران ضعیف است از تجهیزات پیشرفته اش بر علیه ایران استفاده نخواهد کرد؟! استدلال عجیبی است،توجیه پذیر هم نیست!!   نشان داده است در مورد کشورهایی که از توانایی انها بی خبر است محتاط است،نمونه اصلی کره شمالی!  
ایشان مدعی بود که اطلاع دارند، این عملیات با همکاری نیروی انتظامی و ارتش انجام شده است و سپاه در آن نقشی نداشته است اما به خاطر مسئله ملارد و ... و نیاز ترمیم وجه سپاه در بین الملل جایگزین نام نیروی انتظامی شده است. حالا نیروی انتظامی چطور مشارکت داشته جای سوال دارد که پاسخی براش به من ندادند.
   این مورد کاملا مشخص است!   ان همان منبعی است که مدعی سقوط این پهپاد و کشف ان توسط چوپانی بود است،محمد عزیز دلگیر نشود،منظورم ایشون نیست.   پرواز ار کیو-170 چند هزار پا است؟! در داستانی که در مورد نیروی انتظامی ساخته اند این پرنده با دید بصری رویت شده،کمی فکر مسئله را روشن می کند،اصلا دید بصری را مد نظر قرار ندهیم،مگر می شود ارتش کنترل پرنده ای را تحت اختیار بگیرد و بر زمین بنشاند ولی نداند در کدام منطقه فرود امده؟!! باید نیروی انتظامی ان را بیابد؟!!   به شما ندادند چون داستانی را شنیده اند!   یکی از سری ترین موارد نظامی کشور است،صرفا چون طرف خلبان است دلیلی بر صحت سخنان ایشان نیست!  

یک مورد جالب دیگر این بود که معتقد بودند با توجه به شناختی که از پدافند کشور دارند، موفقیت در این عملیات ریشه اش کار اطلاعاتی و آگاهی از برنامه آمریکا برای فرستادن این پرنده بوده است، هر چند باز سالم به چنگ آوردن پرنده خودش خارج از انتظار بود حتی با وجود اشراف اطلاعاتی نسبت به اهداف پرنده!

با توجه به ادعا دخیل نبودن سپاه، اشراف اطلاعاتی احتمالا مربوط خواهد شد به حفا ارتش یا سازمان امنیت و اطلاعات کشور و نه سپاه قدس.
   در این عملیات؟! اگاهی از برنامه امریکا؟!   شما متعجبم،گیرم ما بدانیم این پهپاد کی پرواز کرده و مقصد کجاست و ...!! کنترل ان را چگونه توجیه کردند؟   سخنانی عجیب می گویند،  سیستم هدایت رادیویی،سیستم هدایت ماهواره ای،سیستم بازگشت اتوماتیک،سیستم انهدام اتوماتیک و ... از کار افتاده اند،اینها را با اگاهی از برنامه امریکا از کار انداخته ایم؟!  دقیقا نکته اصلی در این عملیات همین مورد است،دوستان با انحراف بحث به رادارگریز بودن و یا نیمه رادارگریز بودن به نوعی بحث را منحرف کرده اند!! ایران موفق به کنترل این پرنده شده است که صدها برابر ارزشمند تر است از شناسایی موقعیت ان است،هرچند که توانایی راداری ایران فوق العاده است و من و شما از کجا اصلاع داریم دوست گرامی،شاید رادار کیهانی قرارگاه پدافند عملیاتی شده است!!!   در مورد ارتش،سپاه و ...:   که اطلاعات نظامی خوبی دارید دیگر چرا؟!   هم بر طبف باطل جدا بودن و منفک بودن پدافندی هوایی کشور میکوبید؟   زیر شاید برای شما و برخی دوستان برخی نکات را روشن کند:  [External Link Removed for Guests]  [External Link Removed for Guests]   های کمی ... مثل فارس نیوز،مشرق و ... به همراه سپاه نیوز بر طبق سپاه بود سپاه بود میکوبند!! فیلم مربوط به نمایش پهپاد را ببنید و به سخنان سردار حاجی زاده گوش دهید،ایشان مطلب را دقیقتر بیان می کنند!   در مورد اطلاعاتی که خواستید دوستان ارایه کنند،در مورد چه چیزی اطلاعات ارایه کنند،کاپیتان عزیز منابعی را معرفی کرده اند اما این منابع مگر 100% معتبر هستند؟ خیر!   ایشان حداقل ها را بیان کردند،چون در حقیقت در مورد این پروژه اطلاعات کمی در اینترنت هست ان هم به علت ماهیت این پهپاد و تازه ساخت بودن ان است،سایتی مثل گلوبال سیکیوریتی،سرشار از اطلاعات اشتباه و مقالات خیالی است،حتی سایت جینس،پس می توان نتیجه گرفت که هر چه این سایت ها می نویسند دقیق نیست!    تصویر 
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 109 بار

پست توسط mostafa2271 »

اینارو نوشتم واسه رفع خستگی
سقوط RQ-170
پرواز در منطقه ی ممنوعه !!

چگونه ؟

گفته بودم شیر های ایرانی

ارام نمی نشینند

وقتی پای میهن شان در میان باشد

پای غیرتشان

حتی اگر از دره پنج شیر هم

گذشته باشی

...

اینم طنز

طنز/ آخرین پیام RQ170 - خیلی محرمانه

هوالحکیم

"به کلی سری"

آخرین پیام مبادله شده پهپاد جاسوسی آمریکا با مرکز: (به شیوه روبات ها مقطع مقطع بخوانید):

- آرکیو ۱۷۰ ! آرکیو ۱۷۰ ! جواب بده!

- سَ لام ... بَ رادر!

- آرکیو ۱۷۰! خودتی؟!

- نام مَن ... "سیمرغ ۱" ... است. تو ... کی ... هستی؟

- اینجا مرکزه احمق! زود برگرد! برگرد به پایگاه لعنتی!

- احمق ... خودتی! ... احمق ... خودتی! من ... الان ... در حال ... فرود در پایگاه .... "شهید ... تهرانی مقدم" ... هستم.

- چی داری میگی؟ تو باید منفجر میشدی! این کلید چرا کار نمی کنه! بوق! بوق! (سانسور به جهت رعایت مسائل اخلاقی) !!!

- مرگ ... بر تو! ... مرگ بر ... اوباما! مرگ بر ... اسرائیل! مرگ ... بر جاسوس .... آمریکایی! زنده باد ... سیمرغ ایرانی! ... خداحافظ ... یانکی!!!

- نه قطع نکن! تازه حدود محل فرودت را شناسایی کرده بودیم. جایی نزدیک طبس! ... طبس وای !!!
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”