shaman نوشته شده:واقعاً متأسفم برای افرادی که کاربری مثلCAPTAIN PILOT با این درجه از معلومات چنین تهمتهایی میزنند و هرکدوم هم فکر میکنن چون چهارتا هواپیما دیدن دیگه همچیزرو میدونن خلاصه زرنگ میشن، مبحث هوا نوردی بسیار پیچیده تر از چیزیه که بعضیها فکر میکنن و به دانش در تمامیه زمینه ها احتیاج داره من با اینکه به شخص دانشجوی خلبانی هستم و بزودی انشااللّه درسم تموم خواهد شد واقعاً از معلومات ایشون استفاده میکنم و دامنهٔ اطلاعات ایشون که با اندک زمانی جواب مسائل بسیار تخصصی دوستان را چه در مسائل هوا نوردی نظامی و چه مسافربری میدن قابل تحسین هست، بهتر نیست جای تمسخر کردن لحظهای فکر کنیم و از دانش همدیگه استفاده کنیم؟ بعضی از کاربرها هیچوقت در هیچ بهس علمی وجود ندران و حتا از تاپیکهای علمی هم دیدن نمیکنن ولی وقتی ماجرا به بحثهای دیگه ربط پیدا میکنه پیگیره پیگیر وجودشون حس میشه، واقعاً بعضی وقتا آدم مجبور میشه اونجوری که نمیخواد صحبت کنه.
جناب R.A.F
در این هواپیما شرکت لاکهید مارتین تمام خلاقیت خودرو بکار نبسته و کلا در صنعت هوایی نسبت به هدف پرنده و بودجه مورد نیاز برای هدف کاریه اون پرنده اقدم به طراحی میشه، بال پرنده فقط برای پنهان کاری نیست و بسیار مزایای دیگه برای هواپیما داره، گذاشتن هر سیستمی اگر واقعاً به درد هدف طراحی نخوره جز خرج، وزن و نیاز به تعمیره بیشتر برای هواپیما چیزی نخواد داشت پس هر سیستمی به خوبی قبل از به کار گیری از هر لحاظ سنجیده میشه، خصوصیات این هواپیماهم بی نیزیشو به اون اگزوز نشون میده چون اگر هدف رادارگریزی بود قطعاً در تمامی جوانب طراحی استفاده میشد و فقط به اگزوز نیست.
شما در ابتدا منکر وقوع این اتفاق بودید.برای اینکه یادتون بیاد اونها را قرار میدم.پس بجای تهمت زدن به دیگران به اشتباهات خودتون نگاه کنید.البته مشخص است این نوع ابراز تردیدها برای شما که در ابتدا منکر قضیه بودید بسیار جذاب است ولی لزوما برای دیگر کاربران انجمن اینگونه نیست.!!!!
shaman نوشته شده: هدایت این هواپیما توسط ایران غیر ممکن هستش، دوستان مثل اینکه این هواپیما را با هواپیمایی مدل کنترل از راه دور اشتباه گرفتن، سیستم هدایت این هواپیما بسیار بسیار امن هستش شاید بشه رو کارش اختلال ایجاد کرد ولی به دست گرفتن کنترل ماهواری این هواپیما غیر ممکن هست
shaman نوشته شده:دوست عزیز بنده وقتی نظرمو میدم فکر نمیکنم توپو کجا بندازم کاری به زمینه کسی ندارم این برداشت شما هست که به توپ ربط پیدا میکنه، خیلیم سکوت نبوده در رسانها شما که خیلی وارد هستید به من بگید چرا سکوت کردن؟ اگر با جنگ الکترونیک آشنایی داشته باشید میبینید که با روشهای مختلف میشه امواجی که برای ارتباط هواپیما هست را تحت شعاع قرار داد و با روشهای مختلف که هرکدوم با توجه به فرکانس و مدولاسیون امواج مورد نظر زمین تا آسمون باهم فرق میکنند مانع رسیدن امواج درست به هدف مورد نظر شد، ولی کنترل کردن اون بسیار پیچیده هست و باید اولا امواج اصلی ارتباطی اون را جهت جلوگیری از تداخل از بین برد و در صورت وجود امکانات (در رابطه با این موضوع ماهواره، فرستنده در محدوده فرکانسی امواج مشابه در اینجا فکر میکنمUHF-SHF) که این امکانات وجود نداره،ولی این با کنترل کردن فرق داره, حالا پرندهای با این تکنولوژی و سیستمهای بسیار ایمن ارتباط ماهوارهای رمز گذاری شده که حتی برای جلوگیری از پیچیدگی فرمان این ارتباط بسیار مختصر هستش و اکثر پردازش بد از گرفتن فرمان مختصر، در خود پرنده انجام میشه امکان کنترلش غیر ممکن هستش.
دوست عزیز فرمودید اگر برای اولین بار هواپیمای کنترلی را دست کسی بدهند میتونه بشونتش یا نه، مشکله شما این است که فکر میکنید این هواپیمای کنترلی هستش، پرواز کردن با اینجور پرندههای مدرن در صورت دسترسی بهش با توجه به سیستم کنترلی الکتریکی و کامپیوتری بسیار ساده هستش برای مثل شما میتونید برنامهٔ ایرباس A-380 رو جوری تنظیم کنید که خلبان وقتی باهاش پرواز میکنه دقیقا حس کنه با یک ایرباس A-320 از نظر کنترلی پرواز میکنه و قطعاً برای فقط فرود آوردنش کار خاصی نباید کرد البته بعید میدونم این هواپیما با توجه به تجهیزات بسیار پیشرفته ناوبری در فورودگآه به صورت دستی فرو آورده شه به اضافه اینکه اگر کسیو برای اینکار استخدام کردن که اگر هم چین مسٔلهای پیش اومد هواپیما را فرود بیاره قطعاً بهش یاد میدان چهجوری اینکارو بکنه.
این فیلمایی که گفتید چه ربطی به عکس این هواپیمای سرنگون شده داره؟ همهٔ کشورها ۱۰۰۰ تا فیلم نشون دادن از تجهیزات شون.
ایران یه میکرو پروسسور نمیتونه بسازه اونوقت چینو روسیه این توانایرو ندران ایران داره؟ اگه خیلی پیشرفت هستیم بهتره تو کشتیهای جنگی حداقل از سیستم عامل ویندوز آمریکایی استفاده نکنیم و برای هر سیستمی یکی طراحی کنیم.
راجب قرارگاه مطالعه کردم هیچ راداری که بتونه هواپیما ایستیلت مخصوصا با این ابعاد کشف کنه در اختیار نیست.
shaman نوشته شده: دوست عزیز این سیستمی که میفرمایید برای باز گشت خودکار به سخت افزار یا سیستم خاصی احتیاج نداره و صرفاً نرم افزار هستش این پرنده با تجهیزاتی که داره قطعاً قابلیت مورده نظر شما را دارا میباشد، من گفتم امکان اختلال در کارش وجود داره ولی کنترلشو به دست گرفتن ممکن نیست اگر یکم تحقیق کنید متوجه پیچیدگیش میشید ، من نظرم این است که ممکنه این مساله با سیستم جمینگ که روسیه چند وقت پیش در اختیار ایران گذشته میتونه ارتباط داشته باشه، این هواپیمارو اگر موفق به کنترلش شدن که دیگه آسیبش چی هست؟ اگر زدنش که دیگه این حرفارو نداره، هیچ سیستمی در ایران توانایی رهگیری این هواپیمارو از نظر من نداره دیگه من واقعاً نمیفهم نشون ندادن هیچ تصویری از این پرنده چه دلیلی ممکن داشته باشه نکنه اینم جزو تجهیزات سری ایران برای روز مبادا و استفاده ازش بر علیه دشمن با استفاده از اصل غافل گیری هست؟
انشاءالله که یادتون اومد چیا گفتین.نه میتونن کشفش کنن. نه میتونن کنترلش را به دست بگیرن.چرا نشونش نمیدن نکنه اینهم جزءسلاح های سری ایرانه!!!!هم کشفش کردن.هم سامانه هاش را مختل کردن.هم کنترلش را به دست گرفتن.هم نشونش دادن.تمام کارشناسان بین المللی هم بر این اعتقاد هستند که این پرنده به کنترل ایران درامده و نشسته وگرنه صحتش به این انداره نبود.برخی از اعضای انجمن با این سطح علم مشکل دارن.به همین سادگی!!!!