فوری//RQ-170 هم تسلیم پدافند هوایی ایران شد

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1984 بار
سپاس‌های دریافتی: 1829 بار

Re: فوری//RQ-170 هم تسلیم پدافند هوایی ایران شد

پست توسط GHAZALAK88 »

jahad8 نوشته شده:سلام دوستان
میخواستم بگم با پیشرفتهایی که آمریکا داره این امکان هم وجود داره که میخوان جای پایگاههایی رو شناسایی کنندکه تو کار تکنولوژی های پیشرفته هستند اگر هم ایران این پهپاد رو بدست اورده که همونجا اوراقش نمیکنند بالاخره به یه جایی منتقل میکنند
نباید تکنولوژی gps که خود امریکا سازندشه دست کم گرفت

همینو کم داشتیم که الحمدلله این دوستمون جنسمون رو جور کردتصویر اصلا شاید امریکاییها توش قایم شدن میخوان مثل اسب تروا یهو بریزن بیرون و.....
تصویر تصویر تصویر [External Link Removed for Guests]تصویر تصویر تصویر
تصویر وبلاگ ابشار زیباو دل انگیز شوی تصویر

تصویر تصویر
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط lions6650 »

تصویرتصویرتصویرتصویربا سلام خدمت همه ظاهرا صدای شلیک توپخانه را خانواده گرامی در زابل شنیدن اما شخصا امید دارم که سالم نشونده باشنش در مورد خبر هم تقریبا بهتون بگم مطمئن باشید
تصویرتصویرتصویرتصویرتصویر انشا ا.. هر چه زودتر گزارشی تصویری ازش منتشر بشه.تصویرتصویرتصویر
Fast Poster
Fast Poster
سپاس‌های ارسالی: 142 بار
سپاس‌های دریافتی: 928 بار

پست توسط SADGYAN »

GHAZALAK88 نوشته شده:
jahad8 نوشته شده:سلام دوستان
میخواستم بگم با پیشرفتهایی که آمریکا داره این امکان هم وجود داره که میخوان جای پایگاههایی رو شناسایی کنندکه تو کار تکنولوژی های پیشرفته هستند اگر هم ایران این پهپاد رو بدست اورده که همونجا اوراقش نمیکنند بالاخره به یه جایی منتقل میکنند
نباید تکنولوژی gps که خود امریکا سازندشه دست کم گرفت

همینو کم داشتیم که الحمدلله این دوستمون جنسمون رو جور کردتصویر اصلا شاید امریکاییها توش قایم شدن میخوان مثل اسب تروا یهو بریزن بیرون و.....

قشنگ بودتصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 540 بار
سپاس‌های دریافتی: 1670 بار

پست توسط hf22 »

در جواب دوستان عزیزی که اعتقاد دارند نیروهای نظامی ما برای امنیت و پیچش مو چیزی نشان نمیدن، مگه ما که محصولات روز آمریکا رو معرفی می کنیم و چندصد مگابایت فیلم در موردشون دانلود میکنیم به معنی این هس که دیگه همه تکنولوژی اون لو رفته و ما همه چیز رو درباره اون میدونیم؟ شبکه های مستند غربی روز تا شب دارن از تجهیزات ارتش آمریکا مستند میسازن اگر با ساختن یک فیلم بشه یک ارتش رو لو داد همون بهتر که لو بره از طرفی تا حالا باید روسیه وچین با فیلمهای این شبکه ها بر آمریکا غلبه می کردن پس پیچش مو همش رد گم کنیه.

مگه در آمریکا مخالفان جنگ رو عوامل چین و روسیه یا ایران معرفی می کنن که ما در داخل، اندک بحثی را وطن فروشی و در جبهه غربیها بودن تصور می کنید؟
ااگر کسی در داخل کمی مخالفت کنه مارک غربی بودن بهش می چسبه وقتی هم افرادی با عقیده من موافق هستن اونها هم زیر سوال میرن این درست نیست.
دوستانی که از بنده تشکر کردن میدونن کی دنبال حقیقته و کی فقط میخواهد شلوغ کنه. بحث الکی نکردم و فقط خواهان اون چیزی هستم که اتفاق افتاده و با پوشاندن بی دلیل موضوع بشدت مخالفم.
کسی که در تاریکی زندگی کند نیاز به نور را درک نخواهد کرد!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-فرودگاه مهرآباد-منطقه يکم هوايي
سپاس‌های ارسالی: 2750 بار
سپاس‌های دریافتی: 7452 بار
تماس:

پست توسط DJ Dani »

جناب میما بنده واقعا برای جنابعالی متاسفم.
هرچه خودم را نگاه می دارم که چیزی نگویم شما بازهم صحبت می کنی که جای سکوت نمی گذارد.
دوست عزیز...
آیا کسی به شما گفته چه دلیلی دارد تا چیزی می شود سریعا چهار تا جمله را سرهم بندی می کنید تا نشان دهید من هم می دانم!؟؟,بحث تخصصی با طعنه و کنایه زدن متفاوت است , اگر واقعا بحث است دیگر کشیدن تشکر از افراد کجای دل این موضوع قرار می گیرد؟
دوست عزیز...بنده نه متخصص هستم و نه شکر خدا اطلاعی دارم پس نیاز به طعنه زدن نیست...
اما همین شما که اینقدر تمامی پست ها و تشکرهایشان را زیر نظر دارید ذره ای بصیرت و دقت به خرج می دادید بنده در پست سوم خودم هم در مورد سقوط این پهپاد صحبت کردم و البته مواردی دیگری هم برای بیان کردن هست که دلیلی نمی بینم بگویم.
بهتر است کمی در زدن پست تامل کنید...
بنده در مورد تشکر زدن نه از کسی اجازه می گیرم و نه اجازه می دهم کسی دخالت کند که چرا زده ام و چرا نزده ام چون ارتباطی به دیگران ندارد.
خوش باشید.
Colonel II
Colonel II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 9280 بار
سپاس‌های دریافتی: 22106 بار

پست توسط sinaset »

SAMAN نوشته شده:
KH.I.A.2500 نوشته شده:در هر صورت سوال اینجاست که اگر با پدافند زدنش پس چه نیازی به جنگ الکترونیک بود ؟ اگر کنترلش رو به دست گرفتن پس چرا دچار آسیب و خسارت شده ؟

دقیقا"
این پهباد در ایران ساقط شده بحث جنگ الکترونیک و کنترل آن یک خود بزرگ بینی هست. لازمه هک و دسترسی به کنترل پرواز این پهباد به همین سادگی ها میسر نیست!
این ساده ترین سوالی بود که پرسیده شد! اگر به سیستم ناوبری آن دسترسی پیدا کردیم پس چرا آسیب دیده ؟؟؟

سلام اقا سامان گل.
خوبی اقا ؟
==
اقا سامان ، شما خودتون میدنید ، همه چیز فعلا لامشخصه .تصویر
ولی بر فرض صحیح بودن این مسئله ، ممکنه بعد از انکه ،کنترول سیستم ناوبری رو به دست گرفتن ، موقعه فرود به مشکل بر خوردن ، یا به عبارتی بهتر ، هواپیما بدون سرنشین رو بد نشوندن .(شاید به دلیل عدم اشنایی به نحویه کنترول هواپیما !!!)

در کل اقا سامان بعدها مشخص میشه چه اتفاقی افتاد ، فعلا باید صبر کرد .
باتشکرتصویرتصویر
"قرآن"(کلام خدا) ...راه سعادت و خوشبختی.
با عرض پوزش،دیگر در انجمن حضور ندارم،که به پیام ها پاسخ بدم.
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1001 بار
سپاس‌های دریافتی: 879 بار

پست توسط نادر70 »

درود بر همه ی دوستان

بنده تمامی نظرات دوستان را تا اینجای بحث مطالعه کردم. جدای از موضوع چگونگی بدست آوردن این پهپاد (چه سالم و چه منهدم شده) و مباحثی که دوستان با دیدگاههای مختلف بیان کردند احساس می کنم نکاتی در مورد این خبر که از سوی طرف امریکایی نیز تایید شده مغفول مانده یا به درستی به آن پرداخته نشده است.

ببینید دوستان بنده از نظر فنی در مورد اینکه آیا می توان کنترل این نوع هواگردها را از دست کنترلر خارج کرد و آیا ما توان این کار را داریم یا نه نظری نمی دهم زیرا نه اطلاعات علمی چندانی در این زمینه دارم و نه خبر قابل توجه و تصویری از این واقعه دیده ام؛ بنابراین از اظهار نظر در این زمینه لااقل تا زمان فاش شدن بیشتر آن خودداری کرده و به سایر دوستان هم چنین توصیه ای دارم.
اما مسئله ی مهم در مورد این واقعه (چه در صورت انهدام پهپاد و چه در صورت به غنیمت در آمدن آن) توان هشدار زود هنگام و کشف و هدف گیری پدافند هوایی نیروهای مسلح کشورمان است که دوستان کمتر به آن توجه کردند. کم و بیش همه ی دوستان در جریان فناوری بسیار پیشرفته ی پهپاد RQ-170 هستند و بخصوص در جریان توانایی های پنهان کاری و الکترونیک بسیار پیشرفته آن می باشند. سقوط این پهپاد، به غنیمت در آمدن آن و یا هر چیز دیگری که دوستان اسم آن را می گذارند یک پیام روشن از سوی پدافند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران است که روشن می سازد امروز ما توان شناسایی اهداف پنهان کار را داریم و همچنین پدافند ما توانایی پوشش و رصد بسیار بالایی حداقل در فضای حریم هوایی کشور را دارا می باشد و این به خودی خود مسئله ی بسیار مهمی است و اثبات کننده ی توان داخلی و حتی در صورتی که این پهپاد با خاک یکسان شده باشد هم نه تنها چیزی از ارزش کار کم نمی کند بلکه نشان دهنده توانایی های بالای پدافند هوایی ما و پیامی قاطع برای دشمنان خواهد بود.
[COLOR=#366092]پشتیبان [COLOR=#c00000]ولایت فقیه  باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد. 
امام روح الله (ره)
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 253 بار
سپاس‌های دریافتی: 713 بار

پست توسط kingday »

به نظر من این مساله از یک بعد خیلی مهم هست که ایران توانسته است تا حدودی قدرت فنی و تکنولوژیک خودش رو اونهم در عمل نه با بوق و کرنا با ساقط کردن و از اون مهمتر ظاهرا سالم به غنیمت گرفتن این پهباد به رخ بکشه

اما از بعد دیگه نمیتونیم این موفقیت رو به قدرت شناسایی و رهگیری تمام هواپیماهای مخفیکار و فوق پیشرفته تعمیم بدیم چرا که :

اولا سیستمهای پهباد وابسته به یک ایستگاه فرستنده برای هدایت زمینی و یا هوایی و ماهواره ای دارن و در زمان جنگ با ایجاد اخلال الکترونیک میشه این سیستمها رو از کار انداخت و یا ردشون رو گرفت غیر عملیاتی کرد اما هواپیماهایی مثل ب2 و غیره این نقطه ضعف رو ندارن و میتونن کاملا خاموش و بدون ایجاد تاثیرات الکترو مغناطیس در اطرافشون یعنی با رادار و رادیوی خاموش به عملیات برن و برگردن یعنی گیرنده های پدافندی چیزی حس نمیکنن اما پهباد دائما با مرکز کنترل در حال تبادل سیگنال هست حالا چه کد شده و یا نشده و رهگیری اونرو خیلی اسونتر میکنه کافیه روی فرکانسش بیایین و پارازیت بفرستین و یا بتونین رمزگشایی کنین و هدایت اونو بدست بگیرین

دوما ماموریتهای بمباران مخفی در ارتفاع خیلی بالا و با سرعت خیلی زیاد انجام میشه و بعد از انجام ماموریت به سرعت از منطقه دور میشن اما پهبادهای تجسسی با سرعت کم و در زمان طولانی در حال پرواز در منطقه هستن و فرصت نسبتا کافی برای درگیری الکترونیک و رهگیری اون هست

فقط یک فرضیه خیلی خوب میتونه باشه و اون اینه که ایران به فناوری بسیار پیشرفته ای دست پیدا کرده که میتونه کد هدایت این نوع هواپیماها رو باز کنه و حتی هوایت اونارو بدست بگیره که احتمال اون هم کم نیست و در غیر اینصورت فناوری داره که با ایجاد یک شوک الکتریکی قوی مثل بمب الکترو مغناطیس کل سیستم هدایت رو از بین برده و گرنه اینکه با شلیک گلوله پدافندی اونو سالم گرفتنش خیلی بعیده

تا نظر اساتید اهل فن چی باشه
New Member
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط Ali bzf »

سلام به همگی‌ ،این خبر تو سایتها روسیی کلی‌ بازتاب داشته ،و کلی‌ از مساله خوشحال شده بودن...و امیدوار بودن که ایران با روسیه هم تحویل بده واسه تحقیق...........خیلی‌ هام از این مساله ناراحت بودن که چرا روسیه به ایران س-۳۰۰ رو نداده... میگفتن واسه همین امکان داره ایران واسه این کار روسیه اونو با چین بده.................
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران، از خلیج همیشه فارس تا دریای خزر
سپاس‌های ارسالی: 3381 بار
سپاس‌های دریافتی: 1794 بار

پست توسط hermes_PERSIAN »

با خسته نباشید به همه مرزداران و حافظان مرزهای زمینی، هوایی و دریایی کشور عزیزمان
من هم تخصصی در زمینه ادوات نظامی ندارم ولی به نظر من هم نفس این کار که توانسته اند هواپیمایی با این سطح تکنولوژی که به حریم هوایی ایران نفوذ کرده بود را سرنگون کنند کار خیلی بزرگی است. فراموش نکنید در جنگ یوگسلاوی با سقوط حتی اتفاقی یک هواپیمای پنهانکار چه جنجالی درست شد. شاید نشان دادن هواپیما یا حتی لاشه منهدم شده آن موقعیتی را فراهم کند تا دشمن از نحوه سقوط و امکانات ما اطلاعاتی را کسب کرده و در پروازهای بعدی این ایرادات را جبران کند که در موقعیت فعلی صلاح نباشد. به هر صورت قطعا بزرگمردان نیروهای مسلح بهتر از عمق کار مطلع بوده و تشخیص صحیح تری خواهند داد.
خليج فارس = الخليج الفارسي = Persian Gulf = Persischer Golf = golfe Persique = Περσικός κόλπος = Перси́дский зали́в = الخلیج الفارسی الی الابد
جمال عبدالناصر: کنا سنعمل: حتی یمتد العربی من المحیط الاطلسی الی خلیج الفارسی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2776 بار
سپاس‌های دریافتی: 3436 بار

پست توسط victory67 »

سرنگونی پهباد جاسوسی ضربه دردناکی که ایران به آمریکا وارد کرد!سه پیروزی تکنولوژیکی در آن واحد برای ایران رقم زد .حتما بخونید [External Link Removed for Guests]
  تصویر تصویرزندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست/ هر کسی نغمه خود خواندو از صحنه رودتصویر تصویر 
  تصویر تصویرصحنه پیوسته بجاست /خرم آن نغمه که بسپارند به یادتصویر تصویر     

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 699 بار
سپاس‌های دریافتی: 4990 بار

پست توسط marshal1987 »

با اون چیزی که من در رزمایش آخر و شلیک وحشتناک توپهای ضدهوایی دیدم حدسم اینه که این هواپیما ابتدا با جنگ الکترونیک شدید مقطعی ما ارتباطش با مرکز کنترل قطع میشه و در مسیری که سمت ایران بوده کاهش ارتفاع میده ولی کنترل اون کاملاً در دست ما نبوده برای همین وقتی ارتفاع کم کرده توپهای ضد هوایی اونو زدند! اینجوری خسارت کمتری بهش زمان سقوط وارد میشه! درحالی که اگه موشک در ارتفاع بالا بهش میخورد بعد از به زمین خوردنش تیکه بزرگش چرخاش بود!!!!

(توی رزمایشم یکی از بی سرنشینهای خودمون شده بود هدف! میرفت اون بالا مانور میداد بعد که به فاصله مناسب میرسید توپا ترتیبشو دادن و اون بدبخت با کله کوبید زمین!! )
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”