چین: حتی به قیمت جنگ جهانی سوم هم از ایران حمایت می‌کنیم

در اين بخش مي‌توانيد در مورد اخبار نظامي منتشر شده به بحث بپردازيد

مدیران انجمن: abdolmahdi, Java, Shahbaz, شوراي نظارت, مديران هوافضا

Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

Re: چین: حتی به قیمت جنگ جهانی سوم هم از ایران حمایت می‌کنیم

پست توسط Mahdi Mahdavi »

البته فعلا که شرکت هواوی که چینی هم هست و بیشتر تجهیزات مخابراتی ایران رو تامین میکرد از قطع ادامه همکاری خودش با ایران خبر داده.
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1656 بار
سپاس‌های دریافتی: 576 بار

Re: وارد شدن ارتش چین به جنگ احتمالی ایران و آمریکا

پست توسط Thundertomcat »

R.A.F نوشته شده:  [External Link Removed for Guests]   براساس گزارش بولتنی از وزارت دفاع روسیه، رئیس جمهور چین صراحتاً هشدار داده است که اگر ایالات متحده به ایران حمله کند، وارد جنگ علیه این اقدام آمریکا خواهد شد، هرچند این جنگ به منزله شروع جنگ جهانی سوم باشد.

[External Link Removed for Guests]

البته ایشان نگفتند که به خاطر حمایت از ایران در جنگ احتمالی چه قدر امتیاز از ایران می گیریم . جماعت کمونیست در کل خائنه ، چه چین باشه و چه روسیه .
زندگی چه زیباست تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

اگر به تاریخ اولین پست در صفحه اول تاپیک مراجعه کنید متوجه میشید که اظهارات این مقام چینی تنها یک روز بعد از ماجرای گرفتن پهپاد جاسوسی امریکا بدست ایران صورت گرفته! چشم بادامیها در ایران بوی تکنولوژی شنیدن، دارن زنبیل میزارن تو صف !

این بولتن همچنین افشا کرده است که در صورت حمله آمریکا و استفاده غرب ازاین ویروس کشنده، محتمل‌ترین راه برای انتشار آن استفاده از هواپیمای بدونسرنشین RQ-170 است.

واقعا این جمله خیلی مهمله !
میخوان غیر مستقیم به ایرانیها بگن یعنی تو این پهپادی که از ما گرفتین پر از ویروسه ! حواستون باشه یه وقت بازش نکنید از اسرار و تکنولوژیش سر در بیارین ها وگرنه ویروسی میشین ! تصویر تصویر تصویر تصویر تصویر

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

تامکت نوشته شده:اینها ( روسیه وچین )اگر متحد استراتژیک بودند تا حالا نباید چندین بار تحریم میشدیم ، این زالو ها فقط به فکر منافع خودشون هستن ، کدوم کشوری مثل ایران تولید داخلیش رو با وارد کردن آت و آشغالهای چینی نابود می کنه ، اونها از کجا دیگه میتونن یه همچین مملکت بی صاحبی پیدا کنن تا اینطوری سوارش بشن

جوابت رو نمی دم که نگن که ما بسیجی ها بی فرهنگ هستیم اما این کشور صاحب داره و صاحبش هم امام زمان و نایب ایشان سید علی خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخاااااااااااااااااااااااااممممممممممممممممممنننننننننننننننننننههههههه ای است
لطفا عفت کلامت رو رعایت کن وگرنه ....................... میشی تصویر تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Mega Poster
Mega Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: جبهه ی جنگ
سپاس‌های ارسالی: 3906 بار
سپاس‌های دریافتی: 2336 بار

پست توسط mojtabba »

armanmodern نوشته شده:من در اصلِ این خبر و صحتِ اون تردید دارم، کما اینکه هرچقدر رسانه ها و سایت های خبری خارجی رو زیر و رو کردم چنین خبری پیدا نکردم. اگر این خبر صحت داشت و مسئول نظامی چینی با چنین صراحتی این مطلب رو عنوان میکرد قطعا در رسانه های دیگه نمود خبریِ زیادی پیدا می کرد چون یکجور تعیین خطِ قرمز برای رفتار غرب بود.

رسانه های غربی در باره این خبر چیزی نگفتن تا اونرو بی اهمیت جلوه بدن اما خودشون بهتر از ما میدونن که چه اتفاقی افتاده تصویر
در اخر الزمان که مجال نظاره نیست - جز راه پاک علی راه و چاره نیست
باید سر عدویه سید علی را برید و گفت - در کار خیر حاجت هیچ استخاره نیست

ما همان نسل جوانیم که ثابت کردیم - در ره عشق جگر دار تر از 100 مردی
هر زمان شور خمینی به سر افتد مارا - دور سید علی خامنه ای می گردیم

امیرا تو میری و فر مان دهی - سر بی سران را تو سامان دههی
عصای تو ام اژدها کن مرا - به اذن ولایت رها کن مرا
رها کن مرا تا خروشان شوم - بلا بر سر دین فروشان شوم
و پ س
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

مجتبی مقبلی خواجه نوشته شده:
armanmodern نوشته شده:من در اصلِ این خبر و صحتِ اون تردید دارم، کما اینکه هرچقدر رسانه ها و سایت های خبری خارجی رو زیر و رو کردم چنین خبری پیدا نکردم. اگر این خبر صحت داشت و مسئول نظامی چینی با چنین صراحتی این مطلب رو عنوان میکرد قطعا در رسانه های دیگه نمود خبریِ زیادی پیدا می کرد چون یکجور تعیین خطِ قرمز برای رفتار غرب بود.

رسانه های غربی در باره این خبر چیزی نگفتن تا اونرو بی اهمیت جلوه بدن اما خودشون بهتر از ما میدونن که چه اتفاقی افتاده تصویر

دوست من:
تا جایی که بنده تحقیق کردم هیچ رسانه ی رسمی چینی هم این خبر رو منتشر نکرده. دوستان در خبرگزاری داخلی مشخص نیست که این خبر را از کجا در آورده اند.
چین که در حال حاضر با تمام قوا سعی میکنه که رشد اقتصادی خودش رو حفظ کنه، چرا باید درگیر جنگی بشه که ممکنه این روند رو قطع و یا معکوس کنه؟ اگر کمی در مسئله سیاست خارجی دو کشور دوست و همسایه و مسلمان و عزیزتر از جان یعنی "روسیه" و "چین" دقیق بشید، پاسخ رو دریافت خواهید کرد که این دو کشور و حتی تمام کشورهای دیگر دنیا، بر اساس منافع خود پیش میرن و جایی که ببینند سیاستی ممکنه منافع اونها رو بخطر بندازه، براحتی کوتاه میان و سیاست دیگری در پیش میگیرن که متضمن منافع اقتصادی و سیاسی شون باشه. تنها در سیاست خارجی کشور ماست که مرغ همیشه یک پا داره!
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: جمهوری اسلامی ایران
سپاس‌های ارسالی: 4180 بار
سپاس‌های دریافتی: 22794 بار
تماس:

پست توسط Sami 1993 »

armanmodern نوشته شده:
مجتبی مقبلی خواجه نوشته شده:

دوست من:
تا جایی که بنده تحقیق کردم هیچ رسانه ی رسمی چینی هم این خبر رو منتشر نکرده. دوستان در خبرگزاری داخلی مشخص نیست که این خبر را از کجا در آورده اند.

چین که در حال حاضر با تمام قوا سعی میکنه که رشد اقتصادی خودش رو حفظ کنه، چرا باید درگیر جنگی بشه که ممکنه این روند رو قطع و یا معکوس کنه؟ اگر کمی در مسئله سیاست خارجی دو کشور دوست و همسایه و مسلمان و عزیزتر از جان یعنی "روسیه" و "چین" دقیق بشید، پاسخ رو دریافت خواهید کرد که این دو کشور و حتی تمام کشورهای دیگر دنیا، بر اساس منافع خود پیش میرن و جایی که ببینند سیاستی ممکنه منافع اونها رو بخطر بندازه، براحتی کوتاه میان و سیاست دیگری در پیش میگیرن که متضمن منافع اقتصادی و سیاسی شون باشه. تنها در سیاست خارجی کشور ماست که مرغ همیشه یک پا داره!

میشه چند نمونه از این مرغ همیشه یک پا را نام ببرید ؟
Furious Poster
Furious Poster
سپاس‌های ارسالی: 304 بار
سپاس‌های دریافتی: 504 بار

پست توسط armanmodern »

Sami 1993 نوشته شده:
armanmodern نوشته شده:
مجتبی مقبلی خواجه نوشته شده:رسانه های غربی در باره این خبر چیزی نگفتن تا اونرو بی اهمیت جلوه بدن اما خودشون بهتر از ما میدونن که چه اتفاقی افتاده تصویر

دوست من:

کمی در حوادث سیاسی چند سال اخیر دقیق بشید، مصادیق زیادی پیدا خواهید کرد.
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 1656 بار
سپاس‌های دریافتی: 576 بار

پست توسط Thundertomcat »

مثلا ما جنایات روسها رو در ایران نادیده بگیریم و فقط به امریکا ایراد بگیریم .
2- اینکه ببینیم تعدادی از جزایر ژاپنی پس از جنگ جهانی دوم هنوز هم در اشغال کمونیستها هستند و ما اونها رو نبینیم و به افغانستان نگاه کنیم و امریکا رو اشغالگر واقعی ببینیم .
3- اینکه ما بگیم این امریکا بود که ناامنی رو برای افغانستان اورد در حالی که قبلا ژنرال برژنف چنین کاری رو با افغان ها کرد و ما نباید اونها رو ببینیم .
4- اینکه روسها به خاطر نیروگاه بوشهر کلی حق ملت رو خوردند بعد بگیم این امریکا بود که در زمان شاه حق مردم رو پایمال می کرد .
بازم بگم ....
زندگی چه زیباست تصویر
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 1980 بار
سپاس‌های دریافتی: 6841 بار
تماس:

پست توسط Mr.Amirhessam »

Thundertomcat نوشته شده:میشه چند نمونه از این مرغ همیشه یک پا را نام ببرید ؟

مثلا ما جنایات روسها رو در ایران نادیده بگیریم و فقط به امریکا ایراد بگیریم .
2- اینکه ببینیم تعدادی از جزایر ژاپنی پس از جنگ جهانی دوم هنوز هم در اشغال کمونیستها هستند و ما اونها رو نبینیم و به افغانستان نگاه کنیم و امریکا رو اشغالگر واقعی ببینیم .
3- اینکه ما بگیم این امریکا بود که ناامنی رو برای افغانستان اورد در حالی که قبلا ژنرال برژنف چنین کاری رو با افغان ها کرد و ما نباید اونها رو ببینیم .
4- اینکه روسها به خاطر نیروگاه بوشهر کلی حق ملت رو خوردند بعد بگیم این امریکا بود که در زمان شاه حق مردم رو پایمال می کرد .
بازم بگم ....

با سلام
جای دیگر نبود از ان نمونه بیاورید؟!

شما که از دانش و اطلاعات بالایی برخوردار هستید لطفا خیانات روسیه و چین را به کشور عزیزمان ایران پس از انقلاب بیان کنید و در مرحله بعد جنایات و خیانت های امریکا را!! بعد هر دو را در کفه ترازو قرار دهید و خودتان کلاهتان را قاضی کنید.

کسی که خود را به خواب زده نمی توان بیدار کرد،هر چند روسیه ، چین و امریکا برای ما فرقی نمی کند! ما پیرو انقلاب اسلامی در کشوری به بزرگی ایران هستیم که شعارش:

نه شرقی و نه غربی است
زنده باد بهار...
هر کس به دنبال معنای این جمله است،این فایل را [External Link Removed for Guests] کند...
به امید ظهور مهدی صاحب الزمان،پایان یافتن زمستان دنیا و شروع بهار انسانیت...
"
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2998 بار
سپاس‌های دریافتی: 405 بار

پست توسط رضاخان »

بچه ها احساسی برخورد نکنین
سیاست یعنی اینکه بتونین با سایر کشورها طوری برخورد کنین که بیشترین منافع برای کشور شما بدست بیاد بدون اینکه اصولتون رو زیر پا بزارین
ضمن اینکه چین هیچ وقت مشل شوروی یا روسیه به ایران از پشت خنجر نزده یا لا اقل من یادم نمیاد
قطعنامه ها هم بخاطر بین توسط اینها تصویب شد گه ما بی سیاستی کردیم
چرا گناه بی سیاستی حاکمان را به گردن اینو آن میاندازیم
چین در آن زمان نمیتوانست با آمریکا در گیر شود ولی اگر حال میتواند پس چرا عده ای خودشان را تکه تکه میکنند بگذارید حمایتمان کنند
یا شما سیاست نمیدانید یا اصلا نتیجه برایتان مهم نیست
با بازی باخت باخت هیچوقت ایران سربلند و پیروز نمیشود
باید همیشه به نزدیکان فرصت جبران اشتباه داد
چرا ما اینهمه به عربستان و آذربایجان و ... فرصت میدهیم یه کمی هم به چین و روسیه بدهیم قطعا برای ما بهتر خواهد بود
ارسال پست

بازگشت به “اخبار نظامي”